Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

18 år för mordet på svarttaxichauffören Ahmed Hadrous


MORDDOM 21-åringen Milos Markovic, som sedan tidigare finns under sju avsnitt i belastningsregistret, dömdes idag till 18 års fängelse för mord på svarttaxichauffören Ahmed Hadrous, 48.

Sjukpensionären och svattaxichauffören Ahmed Hadrous sköts till döds i januari med sex skott när han satt i sin bil på Fosievägen som han körde svart taxi med i Malmö. De andra två åtalade, den 53-åriga Ebrahim Abdullah, som kallas ”Gudfadern” i Malmös undre värld, och som tidigare suttit inne tre år för bland annat anstiftan till mordbrand, och den 20-åriga white trash-bruden Denice Hjalmarsson frias.

Den 53-årige kriminella Ebrahim Abdullah, 581107-179*, kallas ”Gudfadern” i Malmös undre värld och har tidigare dömts för flera brott. 1989 dömdes han bland annat till tre års fängelse för anstiftan till mordbrand. Han driver en restaurang vid Möllevångstorget med sin hustru. Han greps i början av maj och har sedan dess suttit häktad misstänkt för anstiftan till mord. I slutet av september släpptes han på fri fot efter att domstolen granskat bevisen mot honom.

- Jag vill först studera hur tingsrätten resonerat innan jag bestämmer mig för att överklaga, säger kammaråklagare Anna Palmqvist.

Kammaråklagare Anna Palmqvist hade yrkat på att Milos Markovic skulle dömas till livstids fängelse och i andra hand 18 års fängelse. Givetvis går rätten på det lägre alternativet.

Enligt åtalet ska Milos ha utfört mordet på uppdrag av araben Abdullah som betalning för en skuld. Milos ska även ha fått betalt för dödsskjutningen. Araben var enligt åklagaren den som försåg Milos med mordvapnet, men som vanligt så blundar svenska domstolar för allt.

Märk väl vad Aftonbladet har skrivit som yrke ovan, skrattretande löjligt.

Malmö tingsrätt dömde:

 • Ebrahim Abdullah, 581107-179*, Augustenborgsgatan 14 A, Lgh 1201, Malmö. Tolkbehov på arabiska (efter 25 år i Sverige). Åtalet anstiftan till mord ogillas, trots att han uppsåtligen utan att ha rätt till det överlåtit eller förmedlat en pistol i kaliber 7,62 mm Tokarev eller ett liknande vapen till Milos Markovic att användas vid mordet på Ahmed Hadrous.
 • Mats Bengtsson tillerkänns ersättning av allmänna medel med 444 546 kr. Carl Hofvendahl tillerkänns ersättning av allmänna medel för arbete som målsägandebiträde med 175 106 kr.
 • Anna Denice Hjalmarsson, 920504-586*, c/o Persson, Segevångsgatan 13 A, Lgh 1201, Malmö. Åtalet skyddande av brottsling ogillas, trots att hon har undanröjt bevis efter mordet. Hon upplät sin bostad åt Milos Markovic och undanröjde bevis genom att tvätta kläderna som mördaren haft på sig vid mordet.
 • Annelie Brandell tillerkänns ersättning av allmänna medel med 325 383 kr.
 • Milos Markovic, 901118-949*, c/o Dzena Hidic, Fosievägen 31 B, lgh 1705, Malmö. För mord och grovt vapenbrott till fängelse 18 år. Han åläggs även att betala ett skadestånd om cirka 334 000 kronor till dödsboet.
 • Karsten Nyblom tillerkänns ersättning av allmänna medel med 415 739 kr.
 • Mål nr B 2104-12

 • kirre

  Hur fan kan man vara taxichaufför (svarttaxi i det här sammanhanget är helt egalt) samtidigt som man är sjukpensionerad? Stod inte denna person till arbetsmarknadens förfogande vilket gäller för övriga medborgare i Sverige?

  • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

   Försök inte använda logik när det gäller landets Invandring och arbetes politik. Då får du bara huvudvärk för det finns ingen.

 • antikomunisten

  Eftersom det var en annan berikare han skjutit talas det om livstid.Om det hade
  varit en svensk han skjutit hade det blivit ett ar.

  • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

   Ett års fängelse för att döda en vit Svensk man? Nu är du rasist! Han hade blivit frikänd direkt ”åtal ogillas för vi hatar vanliga medborgare” ^^

   • antikomunisten

    Detar mycket troligt att du har ratt.

    Den 4 oktober 2012 08:34 skrev Disqus :

 • medborgargardet

   hahahahahaha dagens yrke…. sjukpensionär… körde svarttaxi

 • tokeskil

  Självsanering !

 • snuffid

  Inget ont som inte har något gott med sig.

 • tokeskil

  Har det blivit olagligt att yrka på utvisning ?

 • dibben49

  Blatte skjuter bidragsfuskande blatte = win win

  • antidotes

   Huvet på spiken!

 • antidotes

  Kackerlackorna har ihjäl varandra och vem f-n bryr sig?!

 • tokeskil

  Detta kallas jackpot.

 • ren_svensk

  Ha ha ha. En svarting som kör svarttaxi.
  En annan svarting blir förbannad och då uppstår självsanering :=)
  Kan det bli bättre?

 • swemyth at gmail dot com

  Känns skönt att betala!

 • Kuckuu

  En stor förlust för samhället att en sådan exemplarisk nybyggare mördats. Trots sin svåra sjukdom fortsatte han att arbeta så gott han kunde…
  Men 18 år är 17 för mycket, tycker jag. En nybyggare kan mörda en svensk och få 1-2 år eller lite samhällstjänst. White trash -svenne verkar inte kunna mäta sig i människovärde med den nya adeln.

 • j_london

  I likhet med flera andra, så reagerade jag intuitivt på detta: 18 år för ett mord, i muslimträsket Sverige!!!

  Märkligt, med tanke på libanesen/araben Ahmad Akileh som slog ihjäl 78-åriga svenskan Inger Wickman på en parkering i Landskrona, endast fick 1 år 10 mån.

  Samt att de vidriga arabungarna (2 stycken medan 5 friades) som nästan sparkade och slog ihjäl 61-årige svenske sjukpensionären Carl-Erik Cervander på Kortedala Torg endast fick några timmars samhällstjänst.
  Men… så såg jag att det mördare sjukpensionären och kriminelle svarttaxiåkaren i Malmö var en äcklig arab… och vilket naturligtvis förklarar saken.

  Araberna är lika heliga i muslimträsket Sverige, som korna i Indien!

  Alltså… vilket helvetes skitland muslimträsket Sverige har blivit.  Är det fler än jag som tycker att det är dags för ett krig? Ett riktigt ordentligt krig mot araber, svenska muslimkramarmyndigheter, proislamska domstolar, den proislamistiska regeringen, den svenska muslimpressen, muslim-TV… och hela det förbannade PK-muslimetablissemanget.

  Alltså jag menar allvar…!

  • sdfkla klsdjflakf

   det är en sak att döda någon genom att misshandla och att avrätta någon välplanerat.. lär dig svenska lagboken om du är så jävla svensk av dig din fitta