Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Volvo Bussar lägger ner i Säffle – trots alla våra fantastiska invandrare


MÅNGFALDEN  Ett glasbruk har stängt igen och ett pappersbruk har varslat en del av sina anställda om uppsägning, och produktionen vid Volvo Bussar i Säffle läggs ner under 2013 och koncentrerar istället sin tillverkning av kompletta bussar till anläggningen i Polen. Nedläggningen berör 330 tillsvidareanställda och ett 60-tal konsulter.

Fråga: Varför hindrade inte dessa innovativa invandrare dessa tre händelser? Varför är arbetslösheten ett sådant problem trots påståenden om motsatsen? På P3 tidigare ikväll sa de att kommunerna har problem med outbildade elever – som helt enkelt är för outbildade för att utbildas. Den gruppen kallas ”invandrare” med ett lättare ord. Hur ser antidemokraterna på detta och är de beredda att sluta ljuga? I augusti uppgick arbetslösheten till 7,2 procent. Detta är högre än i augusti 2011.

Totalt uppgick antalet arbetslösa personer till 396 000 i augusti 2012. Trots att vi har en hel drös med innovativa entreprenörer och framtidsbyggare som kommit till Sverige, väljer Volvo Bussar att flytta produktionen till Polen.

Polen är enligt många ett land som som inte är drabbat av mångkulturen i samma utsträckning som Sverige och delar av övriga Europa. Varför räddar inte mångfalden Volvos bussfabrik? Är det något fel på propagandan månne? Stämmer inte det som vi matas av varje dag att utan invandrarna stannar Sverige?

ABekonomifakta

 • j_london

  Helt rätt! Du ser inga afrikaner eller muslimer som dräller omkring på gatorna i Polen. Jag vet: jag har åkt mycket i Polen sedan mitten av 1970-talet, tills den dag som i dag är. Varje år.

  Muslimer är INTE välkomna i Polen. Det är därför som man inte ser dem där heller.  Och hade muslimerna kommit till Polen, och uppträtt samma där som här, hade muslimerna inte blivit gamla… Det kan jag bestämt lova!

  I Polen vet man vad det innebär att vara belägrad och att vara ockuperad! Man hoppar inte på sådant frivilligt – det ser nationalistiska, rakryggade politiker till. Och det går heller inte att leva rövare i Polen… som det går i Sverige. För då blir man inte heller gammal som polack. Det är därför som kriminella polacker söker sig till Sverige.

  Här går det alldeles utmärkt att spela ut sitt kriminella register, utan att riskera någonting. Villainbrott är polulärt…
  Kalle Anka-poliserna i Sverige fattar ingenting förrän de kriminella polackerna sitter på färjan tillbaka till Polen… Men då är det förstås för sent!

  Men… den mycket stora majoriteten av polackerna är ett mycket duktigt, arbetssamt och skötsamt och ansvarskännade folk – det är väl naturligtvis därför som Volvo flyttar dit!

  • Andersonszkan

   Polackerna är naturligtvis glada över att soptunnan Sverige finns så att deras kriminella och andra degenerarade element försvinner ur landet.

 • Andersonszkan

  Nu blev jag ledsen – och förvånad. Säffle, min gamla vänort!

  Skulle inte den muslimska massinvandringen innebära det rakt motsatta; att fylla upp det enorma arbetskraftsbehov som uppstår när 40 och 50-talisterna går i pension?

  Vi dumma svenskar driver med polackerna men igår var det jag som fick mina fiskar varma av ett gäng polska byggjobbare som på bruten svensk/engelsk/tyska förklarade för mig att vi svenskar snart kommer jobba för 50:- i timmen i Polen för att kunna försörja alla exotiska arbetsskygga bidragsparasiter som som vi har gett livstidsförsörjning.

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Detta upprepas gång på gång

  Vad vill våra korrupta politiker bevisa? Varför vill man idiotförklara oss? Varför tar man in fler? Det skriker ju islamisering i Borlänge?

  Ska Sverige vara världsbäst lära 10000 analfabeter?

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5292533&play=4178852&playtype=Ljudklipp

   
  Våra reportrar Katarina Gunnarsson och Markus Eriksson fortsätter sin
  resa den här hösten i det så kallade ”här och nu projektet”. Det här är
  det tredje reportaget i serien och handlar om analfabetism i Borlänge.

  Jämfört med tidigare är en stor andel av de som söker skydd i Sverige
  idag lågutbildade, många kan inte ens läsa. Det gör det mycket svårt
  för dem att få ett jobb och försörja sig själva. Särskilt kvinnor med
  låg utbildning har visat sig ha svårt att hitta ett jobb. Industristaden
  Borlänge är en av de orter som tagit emot flest lågutbildade och där är
  nu oron stor för att de aldrig ska komma in i det svenska samhället.
  Vår reporter Katarina Gunnarsson åkte till Borlänge.
  Katarina Gunnarssons reportage

  Hör också Nyamko Sabuni, jämställdhets- och biträdande utbildningsminister i ett samtal med Anna Dahlberg, politiskt cheftredaktör på Expressen.

  • Andersonszkan

   Har du inte läst på regeringens hemsidaa:

   ”I MENA finns de emellertid i ett sådant överflöd att de har svårt att skapa sig en framtid i det egna landet. De är ofta högutbildade, i många fall med små möjligheter att tillgodogöra sig sin akademiska examen. Det gäller speciellt kvinnorna.”

   Problemet verkar vara att dom är överkvalificerade för svenska industrijobb – vi måste alltså flytta ut industrin och satsa på raket- och annan högteknologisk forskning.

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Höjd pensionsålder till 67 år för svenskar som ursäkt slippa betala ut pensionen?

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/minekonomi/sparapension/article15548378.ab#xtor=AD-500-spara–Textlank-aftonbladet–

  Prognos 80.000 asylsökande 2012-2013som är arbetslösa i flera år… När ska folk fatta?

  Nu är ursäkten ”för få jöbbar över 61″ Men ta hit asylsökande som är arbetslösa i 10 år har vi råd med?

  http://www.migrationsverket.se/info/6054.html

 • antikomunisten

  I och med att det finns integreringsminister och jamnstalldshetsminister och 
  alla andra javla skitministrar som inte har nagon som helst funktion maste
  val var och en som har nagra hjarnseller kunna inse att det ar at helvete
  stallt,for om det inte var nagra problem behovdes ju inte dessa parasit-
  ministrar som skattebetalarna (vi) skall avlona med rena fantasiloner for att
  sprida logner och desinformation.Skicka ut dessa parasitministrar tillsammans
  med araberna och zoomalierna.Helst tillsammans med resten av lands-
  forradarregeringen. 

 • PETER NYMAN

  Arbetslösheten stiger varslen ökar inköpsindexet backar.Det enda som inte går ner är den ökande arbetskraftsinvandringen den ökar i kvadrat mot vad arbetstillfällen minskar.Bostadsbristen ökar ökar i kvadrat med arbetskraftsinvandringen.Det får inte många nationalekonomer att se det positiva i.Dom har väl kvoterat in Zoomalier med 68IQ att ta fram kalkylerna.Nedläggningen i Säffle för med sig något positivt för Ullhage och Zoomalierna dom utbildade SVENSKARNA är tvungna att flytta dit jobben finns och dom flesta kommer att få jobb på annan ort.Då får Zoomalierna bostäder och kan börja bygga upp hela Värmland precis så som Maud Olofson och CENTERN sagt.Senast i går hävdade FP att SD budget var fel för dom hade inte beräknat den enorma tillgången Zoomalierna var för SVERIGES ekonomi.
  Den sänkningen av befolkningens IQ som är den verkliga faran,för välfärd och demokrati,den har tydligen redan slagit hårt mot politikerkåren

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  En annan mycket intressant indikation om hur det står till med Sverige är ju att utflyttningen som ökar igen inte bara drabbar företag utan också människor. Och det är INTE nysvenskar som flyttar. Om det är statistiskt säkerhetställt kommer väl våra myndigheter vägra att säga till den dag då arabiska är sveriges officiella språk.

 • diedummenschweden

  I dagens GP medföljer en bilaga från Arbets-Förmedlingen!

  I denna kan vi bl.a läsa en ”förhärligande” berättelse om 22-årige Mohammad som kom från Somalia 2011.  Idag jobbar han sedan 19:e Juni 2012 på ett underleverantörsföretag till Volvo i Göteborg och har stora förhoppningar om att bli fast anställd.  3 veckor senare fick unge Mohammad ett eget 1:a handskontrakt på en lägenhet!

  Unge herr Mohammad tycker mästrande beskäftigt förnumstigt och förståndigt att. ”det går att få ett jobb om man bara vill och sköter sig” och han tror även att: ”..det inte är så svårt om man verkligen VILL jobba..”

  Sedan när blev 22-åriga Mohammads från Somalia sådana att de kan skuldbelägga och förebrå etniska svenskar att om de inte får något arbete eller lägenhet så beror detta på att ”de inte vill”??

  Hur var det nu om tacksamhet och att vara herre i sitt eget hus och land?
  Vilken annan etnisk svensk skulle inte vilja ha de förmåner och gräddfiler som dessa Mohammads får till både arbete och egna lägenheter?
   
  Vart har unge herr Mohammads TACKSAMHET tagit vägen för han kom väl till Sverige efter många och långa umbäranden genom iskalla bergspass, stekheta öknar mm på flykt undan svält, krig, tortyr mm

  • StefanTenn

   Klockrent!!!

 • micklaren

  Istället för Volvo så valde de politikerinfesterade trafikföretagen såsom bla Skånetrafiken bussar av märket Solaris som tillverkas i Polen.
  Volvos bussar lär enligt uppgift från användarna haft ett och annat att hänga upp sig på, men att välja Polska Solaris kommer de nog att ångra.
  Politikerna använde våra skattepengar för att fälla Volvo i Säffle denna gång.