Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Terroristdansande Evin Cetin (S) tillbaka på jobbet efter en vecka


FÖRTROENDET TILLBAKA En vecka tog det för förste ombudsman för Socialdemokraterna i Dalarna, Evin Cetin (S), att få tillbaka förtroendet efter sin ”time out” sedan det uppdagades att hon dansat och umgåtts med kurdiska terrorister i Irak.

”Vi har fullt förtroende för Evin Cetins arbete som försteombudsman för Socialdemokraterna i Dalarnas partidistrikt. Hon gör ett utmärkt arbete”, säger Peter Hultqvist och Maria Strömqvist, ordförande och vice ordförande för Socialdemokraterna i Dalarna. Cetin har redovisat en rapport, hur sanningsenlig den nu är, till Socialdemokraternas verkställande utskott i Dalarna.

Det var i slutet av förra veckan, som vi skrev om, att det uppdagats att Evin Cetin varit och besökt den väpnade kurdiska rebell- och terroristgruppen Pejak i den kurdiska delen av Irak. Separatistorganisationen Pejak har nära samröre med terrorist-organisationen PKK. Cetin uppgav då för media att hon var i Irak ”för att samla material till en bok”. Något som förefaller lika trovärdigt som när Ljugholt inte förstod reglerna för bostadsbidrag.

 - Det är väldigt anmärkningsvärt att en svensk politiker visar sig med uniformerade medlemmar i något som ser ut att vara ett träningsläger. Vi vet att Pejak tränar tillsammans med PKK, sade Per Jönsson vid Utrikes­politiska institutet då det uppdagades.

Relaterat
Politikern Evin Cetin (S) dansar med terrorister i Irak

SVT

 • svartamalin

  Å Å – Nu är sosse- terroristen ”hemma”  igen till terrorbasen( S ) i Borlänge, Swedimuslimistan. Har hon levererat svenskarnas skattemiljoner till Kurdistan igen?

 • j_london

  Men… vi får inte för ett ögonblick glömma att vi är i muslimträsket Sverige.

  Och det kommunist-socialistiska träsket, svensk socialdemokrati, har alltid haft en fablesse för marxistisk/kommunistisk guerilla- och terroriströrelser över hela världen. Och gärna med muslim/islamistisk inriktning.

  Kommunism, marxism, islamism och terrorism är tradition bland svenska socialdemokrater. Och att stödja massmördarideologier har alltid varit svensk socialdemokratis stora uppgift och intresse.

  Vem minns väl inte den politiskt smutsiga trion Palme-Andersson-Schorri, som var vänner med världens alla socialistdiktaturer och terroristorganisationer: PKK, PLO. ANC, ETA… och naturligtvis Chile-juntan och sandinisterna i Nicaragua… och sannolikt även Sendero Luminoso i Peru… och hur Schorri frotterade sig med Casto på Cuba (Sverige var vid tillfället världens största enskilde biståndsgivare till Cuba).

  Medan terroristledaren Arafat erhöll miljoner av svenskarnas skattepengar för att kunna spela kung i Palestina – det kallades för bistånd – fast han satte in pengarna på privata konton i Schweitz.

  Vi som kommer i håg, minns hur Sten Andersson (utrikesminister under Palme) kramade och kysste terroristledaren och PLO-beneralen Yassir Arafat så fort han kom åt.

  Att svenska socialdemokrater hyllar terrorister och massmördarideologier är alltså ingenting nytt. Det har pågått under mer än 40 år!

  • svartamalin

   Ja så är det och jag fyller på med sossarnas hyllningar till Pol Pot som mördade miljoner av Kambodjas folk. Sossarna stödde även kommunistgerillan Farc i Colombia..För att inte snacka om den verklige kommunisten Jan Myrdal, som hade egen gräddfil i SVT och spred kommunismens hyllningar till alla dessa avskum. Myrdal har aldrig gjort avbön och han får gå lös!  Öppna STASI- arkiven så alla får se ”våra” svenska förrädare bland socialdemokrater och kommunister. Och bura in dom på livstid!!

   • j_london

    Du har så rätt ”svartamalin”. Den där Jan Myrdal… som lovordare och hyllade de Röda Khemererna och Pol Pot i svensk DDR-television. Samt naturligtvis i svensk DDR-press i ett otal debattartiklar.

    Marxister som Myrdal hade (och har) stort kulturellt anseende i det sjuka Sverige. Har skrivit flera böcker fulla av kommunistisk dynga.

    Pol Pot som kanske har världsrekord i massmord på kortast tid; har för mig att han tog död på 2 miljoner människor under bara något år!

    Säger det samma: öppna STASI-arkiven! Så att vi får svart på vitt vilka förrädarna är…

    • antikomunisten

     Som jag skrev tidigare om Alva sa har allt forsvunnit fran
     arkiven pa kant KGB och STASI modell.

     • j_london

       Jo, det gäller ju att sopa igen spåren…

   • antikomunisten

    Alva Myrdal var aven hon ett svin av sallan skadat slag.Jag har
    sett bilder pa henne nar hon under VV2 matte skallar pa barnhems-
    barn ikladd lang svart laderkappa och langa laderstovlar enligt
    SS modell.Allt detta har forsvunnit fran alla arkiv,allt enligt KGB
    metoder.Slakten Myrdal har manga lik i lasten.Allt detta var med
    sossarnas godkannande och i enlighet med deras politik.

    • j_london

      Ja, jag har också sett de där bilderna…

     • antikomunisten

      Detta har jag predikat i mer an 30 ar och det ar ingen som tror.
      Jag har i alla tider anklagat mig sjalv for idioti att jag inte tog kopior pa detta och sparade for framtiden.Men vem kunde ana
      att det skulle ta denna vandning.Det glader mig att du som
      mycket valinformerad kanner till detta.Vi ar mycket fa.Har du
      mojligen nagra kopior?Om jag inte minns fel fanns det aven
      i nagon dagstidning.

      Den 3 oktober 2012 17:19 skrev Disqus :

     • j_london

       ”Alva Myrdal mäter kranier på barn” skriv in det på Google, här finns mycket att läsa…

      Kanske finns här den där bilden på Alva M. Jag minns väl att jag sett bilden, men kommer inte ihåg var eller när.

    • monamuslim

     Gubben Gunnar Myrdal tyckte man skulle sterilisera negrer för att de skaffade sig så många barn, ”ett amerikanskt dilemma”

  • Andersonszkan

   Time-outen tog hon naturligtvis för att hon inte orkade med alla ovationer från alla korrumperade politikerkompisar – nu när det lugnat ner sig något kan hon återvända till jobbet så att hon kan sova ifred bakom skrivbordet.

 • http://thoralf.bloggplatsen.se/ SM811

  Jag tycker hon kunde ha stannat kvar bland de dansande.

  • tokeskil

    Förmodligen har dom nog med avskräde redan.

 • Herr_haram

  den rödgröna och framför allt den rödgröna journalismens självrätfärdigande lagförakt saknar motstycke, 2 journalister lierar sig med terrorister i Afrika, det är OK! vi skriver ju ett  reportage! journalister köper illegala vapen, det är ok! vi gör ju ett repotage! och nu dansar man med och hyllar en terror-rörelse, det är OK! jag ska ju skriva en bok! Ja??? vad ska man säga?  ett nära förestående litterärt verk eller en påstådd kommande artikel verkar kunna rättfärdiga vad som helst. 

 • j_london

  Förresten: Nu kan väl de svenska muslim-sossarna ge ut en egen film: ”Dansa med terrorister.”

  Den kommer sannolikt inte att nå lika stor publik som Kostners ”Dansa med vargar”, men säkert kritikerrosad som aldrig förr av muslimsvensk DDR-media.

  • Brite_Liner

   Eller som en framtida kritikerrosad ”Bomba med Nalin och Kurdo”!

   • j_london

     Hoppas bara att de INTE använder fejkade bomber, och att filmen spelas in i muslimträsket Sverige!

 • SluggoTuff

  Något annat var väl knappast att vänta. Klappturkar, dansturkar och hundturkar anses ju tillhöra adeln inom vänsterträsket.

 • PETER NYMAN

  Kurtderna demonstrerade mot S som krävt time out .Kurderna krävde fullt stöd till dom Kurder som mördar Turkiska kvinnor och barn,och fick det.Men nu leddes inte dom Kurdiska stöd trupperna till terroristerna av KurdoBaksi han vågar inte säga så mycket i detta utan dirigerar i bakgrunden.Ledare nu var en annan terrorist älskare som kallar sig komiker visst är han en terrorpajas

  • Stoltrinkeby

   Jag tycker att det som hände i Norge var fruktansvärt handling.. Men att komminist Aftonbladet kallar han terorrist och kallar dessa kurder för gerilla kan jag bara inte acceptera

 • Stoltrinkeby

  Skicka hor jäveln tillbaka till Turkiet ..bli inte överraskade om hor jäveln startar ett läger i Tensta snart!!!
  Jag är så jävla trött på att många här kallar dessa terorrister för klapp turkar ..
  Dom riktiga sk klapp turkar är ett hårt arbetande folk som har varit med att bygga upp detta Fd fina land…trodde många här var bildade människor.. Men tyvärr!!! Våga visa er mer.. Var inte rädda för att bli kallade rasister.. Man är inte en rasist bara för att skydda sitt land mot kamel riddare och några bergskurder som tar varje toapapper i tron att det är deras flagga!! Svenskar stå på er.. Tro mig många greker turkar juggar kommer att rösta på SD.. Är så jävla trött på att arbeta 14 timmar om dagen ”bara” för att mätta kamelriddare och terorrister

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Att våra folkvalda politiker inte tror på att det finns en värld utanför Sverige som man dödar människor för ett glas vatten är inget man förvånas över.

  Dom förstår inte allvaret i en sådan handling som den turkiska skräpet har utfört!
  Att tro att en timeout skulle förändra något visar än mer på det slappa sinnes tillståndet politikerna besitter.

  Allt förtroende för den turkiska avskrädet är borta och visar enbart på att hur mycket Sverige än försöker påverka deras inre till att tänka och bli som oss så består det mörka och efterblivna i deras tänkande. 

  En gång terrorist alltid terrorist! 
  Dom är inte som vi och kommer aldrig att vara det, så skicka hem henne och låt henne hålla på att dansa med likasinnade galningar.