Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Iranske läppätande ”docenten” fullt frisk


HEDERSKULTUREN Så var det åter bevisat då. Att dessa sjuka ”hedersrelaterade” saker som muslimer har för sig, som i våra ögon verkar sinnessjuka, är normalt för utövarna – i detta fallet förklarades Hodjattallah Rabbani psykiskt frisk.

Den 52-årige Hodjattallah Rabbani, läkare och uppdiktad docent, som skar läppen av sin fru var inte det minsta sjuk utan psykiskt frisk när han utförde ”hämnden”, framgår det av den rättspsykiatriska §7-undersökningen som nu är klar. Händelsen inträffade i parets bostad i Stockholm i maj där han efter ett svartsjukedrama, där han i sin villfarelse fick för sig att frugan varit otrogen, attackerade han henne besinningslöst med en skalpell.

Med skalpellen skar iraniern av hennes läppar och som en kannibal åt han upp dem. Enligt åklagaren var svartsjuka motivet, frun ville nämligen skiljas från maken. Rabbani dömdes till fem års fängelse av tingsrätten, men domen överklagades. Nästa vecka kommer Svea hovrätt med domen.

Hustrun hade flera gånger berättat att hon ville skiljas. När hon kom hem från en resa var Rabbani ”säker” på att hon varit borta med sin pojkvän. Det slog slint för honom. I förhör berättar han hur han attackerade hustrun med en kniv. Först tog jag en kniv, men den var inte tillräckligt vass. Sedan tog jag en skalpell som man använder i kirurgi. Sedan satte jag mig på henne. Hon var vaken.

Jag sa till henne att jag inte tänkte döda henne, men att jag måste straffa henne. Jag tog hennes läppar som jag skar av och åt upp. Syftet var att förstöra den 32-åriga hustrun så att hon aldrig skulle kunna kyssas igen. Rabbani befarade dock att sjukhuspersonal skulle försöka att sy tillbaka läppen. Han ville försäkra sig om att den var borta för alltid – och åt upp den direkt efteråt. Jag fick tanken spontant.

Jag tänkte, jag ska göra av med den. Jag är vetenskapsman, jag har väldigt hög IQ. Jag har problemlösningsförmåga på en sekund. I förhör berättar han att han tänkte ta sitt liv med kaliumcyanid – ”KCN”. Preparatet var, enligt docenten, i form av små kristaller i pulverform. Han berättade också att det fanns kvar i hans lägenhet i södra Stockholm. Ett annat alternativ som han funderade på var att ta bilen och köra in i en vägg. Jag tänkte även på andra alternativ.

Jag ville inte att det skulle se ut som självmord, utan en olyckshändelse för att det handlade om heder, berättar han.

SweCon-kommentar: ”Väldigt hög IQ” – yeah right.

Södertörn tingsrätt dömde:

 • Hodjattallah Rabbani, 600212-183*, Byälvsvägen 203, lgh 1101, Bagarmossen. Tolkbehov på persiska. Till fem år fängelse för synnerligen grov misshandel. Överklagad till Hovrätten.
 • Mål nr B 6998-12 Framställan kan läsas här.
 • Hodjattallah Rabbani äger 200 000 aktier i bolaget Kancera, vilket är 1,3 procent av totalen.

Relaterat
”Hedern” fick iraniern att skära av fruns läppar – och åt upp dem
Iransk docent åt upp hustruns läpp – åtalas för misshandel
Iranske docenten: Därför åt jag upp hennes läpp

Östran

 • halvsvenskrealist

  uhm

 • mrsmarlowe

  Fem år, vilket skämt… Fy satan för det vidriga äcklet. Jag har faktiskt ingen bättre kommentar, det enda jag kan göra är att uttrycka mitt förakt. Min avsky för invandrare med denna syn på kvinnor är avgrundsdjup och bottenlös. Och varje gång jag lämnar mitt hem så ser jag dom jävlarna! Om jag kunde skulle jag avrätta dom allihop, inklusive packet som tog hit dom.  

 • celsius50

  Utvisning i 50 år allt annat är ett förakt för svenskar och den drabbade kvinnan.

 • tokeskil

  Docenten trodde att han jobbade med en läppförminskning. Hovrätten sänker till 5 timmars samhällstjänst då uppsåt ej går att styrka.

 • Talibananas

  Kunde det inte räckt med villkorlig dom, med en batiklektion i värdegrund och genusteori? Frågan är om han hade klarat en sådan påföljd eller flippat ut fullständigt. ; )

 • antikomunisten

  Om den neandertalaren anses av experter vara frisk sa ar det bara att 
  konstatera att dessa ”experter ”ar annu sjukare.Sverige gar en ohygglig
  framtid till motes.Vi maste forbanne mig samla ihop oss for en massiv
  manifestation.Alla som laser dessa sidor och liknande ar sa pass manga
  att vi skulle kunna fa ihop 20 000 personer for en demonstration.Vi maste
  borja att samla intresserade och planera men hur fan borjar vi?Finns 
  intresse eller?Vi kan ju inte bara sitta har och gnalla.Vi maste gora nagot.

  • laippajuusto

    Det finnes säkert…

 • laippajuusto

  Kanske en helt annan ”mall” dom använder för att mäta ”friskhet” och ”tillbörlighet” när det gäller folk från länder med dokumenterad inavel?

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Det gick bra för PK att dreva när han åkte dit

  Men när han fick straffet – tystnad

  Sen kan man undra om man är ”frisk” om man bokstavligen går efter islam?

 • Brite_Liner

  Det är därför han är docent – för att han är fullt frisk. En fullt frisk docent, precis som de två friska styckarna, Obducenten och Allmänläkaren! Dom var också friska, ett tag i alla fall.

  • Voluspa

   Fast, ähum, de var ju inte skyldiga. De fälldes inte. Socialstyrelsen kunde dock inte hålla emot mediadrevet och feministligan och deslegitimerade dem.
   Sveriges andra största justitiemord efter Quick.
   Rekommenderar mediemordet.com
   Fascinerande läsning.

 • Andersonszkan

  I muslimträsket Sverige är Hodjatt allah Rabbani lika normal och vanlig som hans namn – Svensson däremot betraktas numera som något abstrakt och avartigt och snart kan ingen ens uttala hans namn.

  I muslimträsket Sverige kommer man att betraktas som sinnessjuk och abnorm om man försöker lösa sina konflikter i äktenskapet genom dialog. Hur var det Abbe-Wabbe, mullah Reinfeldts svartepetter sa?

  Om man har en konflikt med någon av sina fruar så ska man först prata med henne och om hon inte bättrar sig så ska man sluta ha samlag med henne och först därefter får man misshandla henne – fast naturligtvis på ett kärleksfullt sätt – gärna med en tandborste?

  ”– Det är en muslimsk tandborste. Den ska man slå sin kvinna med, det sa Muhammed.”

  Och först därefter får man tydligen skära av henne läpparna i ansiktet om man är en normal ”svensk” – dom andra läpparna fick hon ju avskurna redan när hon fick sin första menstruation.

  Som sagt var; i muslimträsket Sverige är det fullt normalt att skära av varandra förhudar, clitorisar, blygdläppar, munläppar,  öron, näsor, händer och fötter. Sverige har dock lämnat det ursvenska barbariet bakom sig och numera utförs dessa befriande och förskönande ingrepp av Landstingen med lokalbedövning på skattebetalarnas bekostnad (vem har inte retat sig på sin förhud när man inte tvättat sig på ett halvår och vilken äkta maka skulle inte glädja sig åt att slippa sin makes fotsvett för gott) och äter man sen upp det biologiska avfallet så är man dessutom klimatsmart och får en stjärna i kanten av självaste Fördumningsministeriet.

 • SorenAnderson

  Släng ut fanskapet.

 • Andersonszkan

  Han är fullt frisk – lika frisk som dom som ställde diagnosen?

 • antidotes

  ”Vad får det vara? Vad sägs om vår specialitet – lätt fritrade läppar med honungsslungadde inälvor?”. Fullt normalt..jaaa dåå!!

 • antidotes

  ”Badsalt” är fina grejer - ungefär lika ”ofarligt” som en helt vanlig kallsup i Östersjön. Haha……

 • antidotes

  Att uttala hans namn rätt är krångligare än ”Sex laxar i en laxask”.

 • PETER NYMAN

  Det är en skam för svensk psykiatri att förklara en muslim fullt frisk.En entydig tolkning av dom som har islam som religion måste klargöras att samtliga lider av en bestående mental rubbing

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Tolkbehov? Detta är väk det yttersta beviset på att babbar inte hör hemma här. Alldeles oavsett ubildningsnivå.

 • Malmoman64

  Väldigt hör IQ? Ja i Iran är snittet på IQ runt 50-55% om han då har 65% i IQ ja då är den väldigt hög. Men vi vet alla att mussar har låg IQ. Vad jag retar mig på är att han har tolkbehov på persiska? Har han så låg IQ att han inte kan lära sig Svenska? Jag hoppas att han blir utvisad på livstid ochså. Det är ju det enda anständiga i hans fall. SD 2014.

 • Mariah_Magdalena

  Högt IQ??
  Hehe,,,,ändå kunde han inte komma på en enda bättre lösning för att bli av med fruns läppar än att tugga dem i sej som en retarderad vampyr ??
  Hur många steg var det till toa för att spola ner dem?
  Idiot….och äckel…

 • helkoll

  Han har arbetat med forskning i 23 år i Sverige och inte lyckats lära sig svenska. Med, enligt honom själv, högt IQ…Det går bra för invandrarna i Sverige, eller?

 • helkoll

  Han har arbetat med forskning i 23 år i Sverige och inte lyckats lära sig svenska. Med, enligt honom själv, högt IQ…Det går bra för invandrarna i Sverige, eller?

  • 585961

    Vilket djävla pucko skulle tro IQ 50 högst, går det inte att få en sån skithög ut ur landet, han hör inte hemma i ett civiliserat samhälle vem anställer en läppätare och kannibal nu vet alla vad han heter och vad han gjort. fy fan för dessa muslimer som tillhör ” krigets  religion” , SD 2014

 • helkoll

  Han har arbetat med forskning i 23 år i Sverige och inte lyckats lära sig svenska. Med, enligt honom själv, högt IQ…Det går bra för invandrarna i Sverige, eller?

 • bloodgrape

  Tolkbehov på persiska.?  Jobbade inte fanskapet på ett svenskt sjukhus? Ge mig tio minuter ensam med honom och jag ska vända skinnet ut och in på’n!!