Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Stenkastning mot polis och brandkår i Rinkeby


MÅNGKULTURENS PRIS Polis och brandkår larmades vid 19-tiden eftersom en bil brann i närheten av skola. På plats möttes de av 20-30 ungdomar som kastade sten mot dem.

– En 11-åring som inte hade någonting som helst med detta att göra träffades av en sten, och man beslutade sig för att avsluta och ta med honom till sjukhus, säger Albin Näverberg på Stockholmspolisens länskommunikationscentral. Räddningstjänsten valde att avsluta släckningsarbetet eftersom deras säkerhet inte kunde garanteras. 11-åringen fördes till Karolinska sjukhuset för vård. SR

 • Theobservermum

  Rätt tänkt Räddningstjänsten, avsluta arbetet och tänk på er egen säkerhet. Och nästa gång vägrar ni åka ut. Det tjänar ingenting till att rädda något åt dem som inte är rädda om det själva. 

 • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

  Tänk om det stått:

  ”…och man beslutade sig för att avsluta så poliserna drog sina vapen och sköt ihjäl 28 stenkastande ligister.”

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Ligisterna har börjat slarva. Hur kunde dom missa att bränna ner skolan? 

 • Mariah_Magdalena

  Vattenkanoner….??

  • Kullen

    Automat kanon?

 • PETER NYMAN

  Förstår räddningstjänsten helt.Polisens nya valspråk är Bättre fly än illa fäkta.I internationella studier om brott,pekas SVENSK polis ut på ett fint sätt visseligen,detta beror på i första hand 6500 våldtäkter ca 2700 överfallsvåldtäkter, som i internationellt perspektiv totalt inkompetenta.Vi har värdens högsta frekvens av skolbränder,värdens näst högsta vältäkts frekvens samt värdens sämsta polis och värdens högsta berikarinflöde av låga IQ.VI HAR PROBLEM

  • Svenskastavalla

   Polisen har problem, de är för få. I Södermanland finns enligt Eskilstunakuriren 750 poliser. Med den bemanningen klarara man endast av att serva menigheten med två bilburna polispatruller under kvällstid. 4 av 750 jobbar. Vi får räkna arbetsinsatsen i promille!

 • Nybrobo

  Jaha då har ju militären ett nytt område de kan få till övning innan de skeppas till Afghanistan.

 • NiklasPureber

  okej, landar vi här eller?