Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kent Ekeroth (SD) debatterar invandringens kostnader


FAVORIT I REPRIS Kent Ekeroth (SD) debatterar invandringens kostnader med Tobias Billström (21 mars 2012). Deltar gör även Björn Söder (SD). För Er nattugglor som inte sett debatten innan, rekommenderar vi Er att göra det. Den är intressant.

 • antidotes

  ”Sverigedemokraternas verklighet är inte min verklighet” säger Mikael Cederbratt (M) och det märks banne mej också att så är fallet! Sossar och Moderater m fl är rädda för SDs verklighet och just därför skapar och lever de i en egen fiktiv verklighet!

 • surkart

  När man ser Billström vet man att det mesta är lögn. Det finns en dold agenda under svamlet och harangerna. Vi ska utplånas som folkgemenskap för att bereda vägen för ohejdad kapitalism, islamism, fri liberelism, anarki, nihilism, kulturförstöring, historierevision m. m. De ligger snart bara snäppet under den värsta kommunistförstörelse, låt vara att inte ekonomin drabbas lika hårt som vid planekonomi, men grunden är att vi ska bli totalslavar under ett rörligt världskapital. Att de bereder vägen för ett anonymt och ostyrbart världskapital och förening med ökat muslimskt inflytande kan ju bara gå åt fanders! Men som sagt motståndet har börjat och det kommer att öka i intensitet ju mer Billstöm och hans lakejer ljuger och svamlar och verkligheten kryper allt närmare folk. En verkligehet som stämmer illa med Billstöms svammel.  

 • BockenBruse

  Kvitto på att de kostnader vilka SD uppger stämmer, det kvittot har Fredrik Quisling Reinfeldt levererat, senaste är ju att de privata pensionsförsäkringarna vilka enligt avtal skall utbetalas vid 55 års ålder skall höjas till samma nivå som de övriga pensionerna det vill säga 75 års ålder…blir en kort ålderdom det om än någon för de flesta….

  Quisling och övriga skyller detta på åldrande befolkning…tror Svensken fortfarande på rödluvan?

  Må satan ta sjuklövern

  den politiska flyktingen

 • Wargen_kommer

  Kan ju vara värt att notera i sammanhanget att enligt SCB så är nettoutvandringen av sverigefödda för perioden 2007-2011 är ca 30% eller mer exakt 30362 personer.
  Det är alltså fler sverigefödda som lämnar Sverige än som återvänder. 
  Den totala nettoinvandringen för samma period var 117%, eller 268220 personer.

  Det medför naturligtvis ett kunskapsunderskott då personer utbildade i Sverige tar med sig sin kunskap och flyttar, emedan outbildad, eller lågutbildade personer tar deras plats – med råge. 

  • PETER NYMAN

   Det du talar om är Väst Värdens stora fara.Den största faran mot en välfärdsstat med Demokrati är inflytet av låg IQ-raser.SVERIGE är mest pressat av alla Väst länder då Zoomalierna har en av värdens lägst uppmätta IQ68

 • Kubosuka

  Till Mikael Cederbratt 26:00. Din verklighet är inte ens i närheten av våran verklighet, din månadslön är inte långt ifrån en normalsvensk årslön. Då är det väl inte undra på att våra verkligheter skiljer sig rejält. Dom enda som verkar fårstå normalsvenskens verklighet är SD!

 • Korpralen

  Detta evinnerligt upprepade om från sjuklövern i allmänhet och från Billström i synnerhet - i denna i och för sig mycket intressanta och lärorika debatt – är sååå tröttsamt!

  Enligt fem svenska proffessorer och den danska välfärdskommisionen är nettokostnaden för massinvandingen 30-150 miljarder kronor per år vilket borde innebära nästan det tjugodubbla de senaste två decennierna om man utgår från att kostnaden varit ungefär densamma sedan början av 1990-talet. Alltså en prislapp på 600 – 3000 miljarder kronor för sjuklöverns multikulturella lekstuga!
  Men om den höga arbetslösheten bland invandrare inte hade varit.. Ja då hade massinvandringen varit rena rama vinstmaskinen påstår Billström och refererar till nationalekonomen Eskil Wadensjös undersökning.
  Att professorerna Bo Södersten, Jan Ekberg, Ferdinand Banks och Hammarstedt och lektor Lars Jansson plus Danska välfärdskommisionen kommit fram till helt andra resultat avfärdar Billström nonchalant med att Ekeroth, Söder och SD medvetet har misstolkat dessa undersökningar utan att Billström med ett enda ord anger hur de ev. har misstolkats av SD…

  Sjuklövern försöker bara vinna tid och hoppas på att Det Stora Miraklet plötsligt kommer att slå in som Drömvinsten på Lotto och deras evinnerliga om efter drygt 20 års ”om-ande ”förvandlas till nu har alla analfabeter och fåraherdar fått jobb i Sverige!
  Ni sjuklövare har två år på er att drömma om och om och om igen… Sedan får ni ännu en kalldusch i valet 2014 om ännu fler svenkar vaknar!!!

  • Brite_Liner

   Välformulerat! Och en helt korrekt analys.

   • Korpralen

    Tackar, det värmde . Natonalekonomi är nämligen det område som jag tycker är svårast och inte blir det lättare att förstå när det vinklas , mörkas och görs medvetna missförstånd för att sno politiska poäng. 

 • Brite_Liner

  Billström tror naturligtvis inte själv på det han talar om – innerst inne vet även han, liksom alla andra intelligenta människor att detta resonemang om berikande och i den takt det genomförs är vansinne – han vet dessutom att han, liksom de flesta andra i hans ekonomiska och i övrigt privilegierade situation, i alla fall på kort sikt slipper det som vanliga etniska svenskar tvingas leva i dagligen; ett nytt fattigdoms-Sverige (och då menar jag inte enbart ekonomiskt; ingen ska inbilla mig att de som nu kommer till Sverige på något sätt bidrar med något förutom primitiva föreställningar och kostnader). Med denna kunskap (och falska trygghet för det kommer naturligtvis andra tider även för Billström) kan han och andra fortsätta blunda och envist hävda ”berikandets” falska lovsång. Innerst inne och vid köksbordet såväl som vid slutna tillställningar låter det helt annorlunda; är det någon som sätter emot?

  • Korpralen

   ”ingen ska inbilla mig att de som nu kommer till Sverige på något sätt bidrar med något förutom primitiva föreställningar och kostnader”
   Hur stor andel av invandrarna är läkare och tandläkare etc som Billström drar upp i ett av sina anföranden? Andelen högutbildade bland dagens invandrargrupper är inte så stor som Billström & c/o förssöker ge sken av men i andra sammanhang kör sjuklöverpolitikerna flitigt med ramsan ”var glada att invandrarna tar hand om alla enkla jobb som städare, taxichaufförer, sjukvårdsbiträden, dörrvakter etc ..” Underförstått: Svenskar är för lata och fina i kanten för att ta denna typ av lågstatusarbeten. Dessutom förmedlas bilden av att dessa servar oss pursvenskar som om invandrarna själva aldrig åker taxi eller behöver tand- och sjukvård. Enbart invandrarnas  alla skottlossningar och misshandelsfall motsäger detta. 
   På vilket sätt det skulle vara kulturberikande med just en irakiers städteknik eller en turkisk taxishaufförs sätt att framföra et fordon eller en iranskt sjukvårdsbiträdes sätt att lägga förband är och förblir en gåta.

  • naviclima

   Mycket bra skrivet men tyvärr när Billström och co är pensionerade då finns inget ansvar från deras sida ( vem bryr sig jag har ju min pension a 100.000 tusen i mån) och bor inte i områden med problem..Härligt, härligt från våra egna som styr Sverige till dess undergång…