Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Vad var det vi sa – Islamparti breder ut sig i Sverige


MUSLIMSKT EXTREMPARTI  Det extrema fanatiska islamistpartiet Hizb ut-Tahrir som är ett globalt politiskt parti som endast är ute efter en sak – att inrätta kalifatet igen –  en enda världsomspännande gudsstat alltså, etablerar sig i Sverige, något vi varnat för länge nu.

Vi har skrivit många gånger ”Om det inrättas ett muslimskt parti, som röstas in på demokratisk väg, kommer de kunna ta över Sverige helt legalt”, vilket på sikt nu är stor risk att så kommer att ske. Det högst odemokratiska islampartiet Hizb ut-Tahrir har varit bannat i vissa områden av den muslimska världen, men nu har den så kallade arabiska våren gett dem en skjuts framåt, och de ”kör på” i hög intensitet med sin verksamhet i väst.

En skandinavisk avdelning av partiet har länge länge funnits i broderlandet Danmark, dock har partiet inte haft större utbredning i det Reinfeldtska landet – förrän nu. Under vinter- och vårmånaderna 2012 har Hizb ut-Tahrir verkat i Stockholmstrakten via en så kallad frontorganisation, Muslimska multinationella föreningen, som har haft flertalet arrangemang.  Men nu under höstens start verkar så Hizb ut-Tahrir tagit steget fullt ut att verka i Sverige under egen fana.

Den 14 oktober slår man dock på stora trumman och håller sitt årliga evenemang – kalifatskonferensen – och enligt affischeringen kommer Stockholm att vara en av arenorna, dock hålls ”main-eventet” av konferensen i Köpenhamn. Därmed kan vi slå fast i Sverige att bli partiets närvaro har blivit offentligt. Sedan är det bara att vänta på steg 2, steg 3 osv.

De tidigare arrangemangen av islampartiet Hizb ut-Tahrir i vår huvudstad har dock inte dragit mer än ett 100-tal av de extrema muslimerna med sitt totalitära tänkande, men det är ändock ett 100-tal för många i våra ögon. Dock har detta parti ändå en koppling till den muslimska så kallade ”mittfåran”.

En av arrangörerna till partiets svenska evenemang, Lway Al-Maeni, sade i ett av sina anförande vid ett evenemang att den räden där Usama Bin Ladin sköts ihjäl var en ”våldtäkt på islam”, och att införandet av demokrati och mänskliga rättigheter likaså var en ”våldtäkt på muslimer”. Samma Lway Al-Maeni är skriven som ordförande för KTH Muslimska studenter, en medlemsförening i den breda paraplyorganisationen Sveriges Unga Muslimer, SUM.

Hizb ut-Tahrir tar nu alltså på allvar steget fullt ut, och blandar sig in i svensk offentlighet som säkert kommer leda till ett politiskt parti som blir valbart och det gäller att stoppa dessa i tid.

I Danmark skrev som ett exempel ledaren för Socialistisk Folkeparti – den nuvarande utrikesministern – Villy Søvndal så här:

”Til disse mørkemænd vil jeg sige: Gå ad helvede til. Hvis de har så dybe længsler om at leve i et religiøst diktatur, så kan de rejse til de lande i Mellemøsten, hvor et sådant diktatur findes”,

SvD

 • PKcensur

  Detta kommer man tiga stenhårt om för PK gör alla muslimer till offer om man säger en islamist

  Dessa kommer får hota hata fritt och öppet mer än någon annan!

  Det är dessa som skapar min rädsla för muslimer och islam men det frågar man mig aldrig om!

 • http://avpixlat.info Realisten70

  Fy fabian.
  Där kom hela helgens middag upp i ett nafs.

  Nu om någon gång måste väl alla dönickar, dryga 94 %, vakna till liv kan man tycka.

  Med deras inavel och mängder av ungar så kommer Sverige duka under än fortare
  när dom nu, Gud nåde att så blir, även får ett parti i detta land.

  Då kan vi hälsa hem allihop. 
  Alla kvinnor det är dags att ni börjar ta ansvar och skippa allt jäkla trams om HEN och gud vet vad. Det är detta ni ska agera emot om nu ni vill leva i frihet.

  Snälla svenska folket. Vakna nu. Det går inte drömma sig igenom livet.

  Sätt ner foten.
  Skrik och agera på alla möjliga sätt.

  Det kan räcka att hänvisa folk hit så att dom får läsa själva.
  Ja vissa kan man inte övertyga men man kan så ett litet frö i skallen på dom att
  det sker något annat utanför fredagsmyset och Doobidoo.

  Snälla tänk på framtiden för vårat land.

 • RobertSt2

  Perfekt! Då har snart majoriteten av ‘svenskarna’ (dvs muslimerna) något att rösta på! (ironi)

 • SluggoTuff

  Precis samma taktik som nazisterna använde och vi har ju redan sett hur deras stormtrupper har farit fram. För säkerhets skull har de sina spöklika fruntimmer och deras nya vapen barnavagnarna i täten samtidigt som de angriper åskådare med våld.
  Med facit i hand från nazisternas tidevarv vet vi nu vad man måste göra för att förhindra en liknande utveckling.

 • http://twitter.com/the_sweet_fairy Δ SwΞdish ღ Fairy ღ

  Svenska folket, VAKNA nu för tusan. Är det detta ni vill ha?

 • Svenska Sanningen

  Dela !!!

  Nu måste svenskarna vakna upp för fan!!

  http://www.facebook.com/events/120285101455354/

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000102347491 Yair Geirshtein

  Tänkte först att, bara bra om de kastar bort sina röster på ett litet skitparti, istället för att stödja S. Men sedan slog det mig att det är snart 600000 mussar i Sverige. Om vi tänker oss att hälften av dem är röstberättigade. Då kan de ju få 5%. Har för mig att SD:s 5,7% var ca 380000 röstande. Då är det ingen rolig tanke. Vi måste kasta ut skiten i tid.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Jag tror snarare att det finns närmare två miljoner mussar redan här. Har hälften av dem rösträtt så kommer HuT bli antingen andra eller tredje största partiet 2014, då alla mussar kommer strömma över till sina egna. SD kommer då få nöja sig med att vara fjärde största och det spelar ingen roll om C och KD trillar ur, för Fredde och Fp kommer bilda ny allians med HuT och sedan kommer islamiseringen gå med expressfart. SD kommer förbjudas och vi kommer få sharialagar. Detta kan komma att ske redan 2015!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100001895882386 Lizzy Joly

  stop voting left!!!!!

 • 530729

  Om bara några år kommer svenska upplagan av IKEAkatalogen att se ut precis som den saudiarabiska.
  Jörgen

  • Hummlan

   Ja, av hänsyn till dessa känsliga stackare.
   Man fasar för framtiden.

 • swebyggare

  Detta är vad Svenska folket vill enligt 7-klövern. Ut med dessa utan prut.

 • http://www.facebook.com/mikael.holmelind Mikael Holmelind

  Återigen, broderlandet i väst har mycket mer stake än de slappa svenska partierna kan ställa upp med. Släng ut dessa perverterade gangsters till de diktaturer de värnar om!!

 • H@ck£r

   Liknar på samma sätt som Hitler intog Tyskland.
  -
  Men hellre självmord än medlem i någon galen ”kalifat”.
  -
  Den dagen detta står inför dörren lovar jag att ta till ALLA vapen jag kan få tag på.

 • BirgittaSvenne

  Det är alltför mycket som gör ont i fråga om islam, i princip allt ! Timmen är sen och för en  god sömn är Henri, en ”lisa för själen”. Njut en kort stund, det gör gott.
   http://www.youtube.com/watch?v=CvQPzmoKuBk&feature=player_embedded

 • farsartat

  Inbördeskriget närmar sig. Frågan är bara om den verkligen gör det? Den stora massan slumrar så sött.

  • http://www.facebook.com/people/Carl-Magnus-Akerblom/100000215189005 Carl Magnus Åkerblom

    de eden LILLA skaran som är värst … den jobbar för KRIG ……

 • looneyleft

  ZZZZZZZZ – Svensken sover på……….

 • clust

  Tja, ju fler som strömmar in, desto större chans har mardrömspartiet att lyckas. Grattis till alla som röstat fram all galenskap!

 • Oberst

  Sverige – en framtida islamsk koloni?

  • http://www.facebook.com/people/David-Ström/100000686312882 David Ström

   Just! Och ändå så har inte sverige haft några kollonier likt frankrike och england. Men in ska de visst ändå-

 • RealistRacist

  Jag hoppas på allvar de kommer i riksdagen med 10% i nästa val. Om svensken så fortfarande inte vaknar, så spelar det nämligen virklig ingen roll längre …

  De har då 4 år att visa sitt rätta ansikte och om svenskan 2018 fortsätter att sova, är det dags att lämna Sverige!

 • Mahound

  Hizb-u_Tahrir ställer inte normalt upp i val. Inte ens i muslimska länder.

 • jojje09

  Jaha, då är fröet satt i den svenska jorden och snart har vi en gullig liten planta som säger ”Feed me!” Vi får se hur länge det dröjer innan folk fattar vad denna lilla planta egentligen vill ha av oss.

  Hursomhelst så är det goda nyheter. För ”den sovande massan” som tror att det bara handlar om gudfruktiga människor som ber fem gånger om dagen och skippar fläsket till ärtsoppan så är detta det bästa sättet för folk att förstå hur hela religionen handlar om politik och vilket samhälle denna politik kommer att leda till.

 • ledsenfarmor

  Vaknade för en liten stund sedan. Gick in här o läste. Nu har jag fruktansvärt ont i magen. Förstår inte hur Mulla Reinfeldt kan tillåta denna extrema islamistiska organisation att etablerara sig i vårt land. Hoppas verkligen att svenska folket vaknar genast.!  Att vi kommer få ett ännu värre helvete än vi har nu, är fullkomligt klart.
  Att vi i Sverige kommer leva i ett kalifat framöver, är inget som bör gömmas undan. Min ålder gör att jag inte kommer få så stora bekymmer, men mina barnbarn, och barnbarnsbar, kommer få stora bekymmer.
  Nu är det dags att sätta fart och få stopp på islamiseringen av landet och den svenska befolkningen.
  Hela landet översvämmas av islamister, och analfabeter just nu. Vad har Mulla Reinfeldt(M) för agenda?
  Att sedan det kommer så många som 3 000 somalier till Östergötland, är enbart det ett bevis på att det sker en hel del bakom lyckta dörrar. Annie Lööf (C) måste vara överlycklig liksom Ullenhag (FP) liksom Waberi (M).
  På något sätt måste det gå att ställa dessa till ansvar, på laglig väg.

  • http://www.facebook.com/people/David-Ström/100000686312882 David Ström

   Det är just barnen och barnbarnen som man oroar sig för. Men de äldre gamla har även de stor anledning att oroa sig över sin egen trygghet. Tror inte att Aina som blev nedslagen bakifrån, som landade på framtänderna så gärna går ut längre. varför inte besöka FB gruppen Stoppa åldringsrånen som är en lämplig grupp att länka vidare till alla tysta medborgare där ute.
   http://www.facebook.com/StoppaAldringsranen

   • ledsenfarmor

    Kände inte till den gruppen. Har tryckt på gillaknappen nu. Ska följa dem.
    Att vi äldre ska oroa oss, är en självklar sak. Gör jag redan idag. Vi blir nerslagna, rånade, och våldtagna. Men när Hizb ut-Tahrir får full slagkraft i landet, hoppas jag att jag inte längre lever. Det är en fruktansvärd tanke att tänka. Är mest mina anhöriga i ”fel” ålder jag tänker på. De är etniska svenskar, med svenska utseende. Tänker även på de som är här i landet pga av att de ville slippa leva i islamistiska länder. Inkl alla andra som kommer att råka illa ut.
    Den som är ansvarig för detta i första hand är Reinfeldt.

  • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

   Landsförräderi är, så vitt jag vet, ett mycket allvarligt brott som i krigstider straffas med arkebusering !

 • PETER NYMAN

  Utalanden från regeringen hävdar att visst är dom välkomna,och visst skall dom få pparti stöd här i SVERIGE är vi demokratiska.CENTERNs ungdomsförbund som i går ville stoppa kyrkklockorna om inte islamisterna fick ha böneutrop säger i dag att dom ser helst att partistödet dras in för SD och går till islamisterna VI har Demokrati upprepar dom

 • VaknaSverigenu

  VÄPNAD KAMP MINA BRÖDER!!!!!!

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Jag har en fundering – om nu detta parti etablerar sig och börjar pressa på egna regler (så som att kvinnor måste dölja sitt hår, flickor ska giftas bort när de är 8-15 år till gamla skäggdrägglande gubbar….) vad kommer de andra regerande partier göra? Kommer de bara nicka och hålla med eller kommer de att göra motstånd? För detta börjar nämligen börjar göra mig jäsikens så rädd.

  Det sägs att vi har knappa 400.000 muslimer i landet… SÄGS DET….  Men jag tror att det är mycket fler….  De ljuger sig in och kallar sig kristna och får PUT för att kristna blir förföljd i landet de levde i. Jag tror tyvärr att det är över 700.000….

  Måhända att jag är lite paranoid – men tyvärr så är jag även något av en realist – något som sjuklövern helt raderat ut från sina sinnen om hur det är att vara….

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004088544451 Marianne Lidström

  Til disse mørkemænd vil jeg sige: Gå ad helvede til.

 • Korpralen

  Vill bara härmed framföra mitt djupa tack till 94 % av de röstberättigade svenskarna som 2010 röstade på sjuklöv… det sjuhövdade odjuret och för att ni var så visa att ni kunde tyda talet på dess panna ty det är djävulens tal och det lyder ”M+FP+C+KD” eller ”S+MP+V”.
   En röst på 7-klövern valet 2014 är en säker röst, en säker röst på Hizb ut-Tahrir och en bombsäker röst på fler självmordsbombare mitt i city under julruschen. Nu har ni sjuklövare dessutom fått ett nytt jättespännande parti att rösta på, om ni inte kan uttala namnet går det även bra att kalla det Kalifat-partiet.

 • AbuIslam

  Vill bara uppmärksamma på att partiet som nämns i artikeln ovan inte har några som helst planer på att bli inröstade i vare sig riksdagen eller på något annat sätt införa islamiska lagar i Sverige då de anser att deltagande i det demokratiska västerländska systemet är felaktigt i enlighet med Islam.

  För övrigt anser de att det är felaktigt att ta bidrag från den Svenska staten utan finansieras på annat sätt. Fokus ligger istället på att få till ändringen i den islamiska världen där majoriteten av muslimerna lever.

 • Pingback: Islamisterna Hizb ut-Tahirs konferens utkastad från Best Western Hotell i Bromma « Sweden Confidential

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=687023217 Isak Nygren

  Jag hoppas att de tar röster från vänstern. Dock heter det inte ”bannat”, eftersom det är internetslang. ”Förbjudet” är ett fullgott svenskt ord.