Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kent Ekeroth besökte piketpolisen i Malmö


POLISSTUDIE Sverigedemokraternas kriminalpolitiska talesperson Kent Ekeroth besökte under måndagens eftermiddag piketen i Skåne. Besöket aktualiserades av förändrade rutiner för piketen där befogenheter flyttas till Nationella Insatsstyrkan (NI).

Bland annat ska NI enligt uppgift få ha ensamrätt på så kallad ”explosiv forcering” och användandet av PSG90, vilket enligt källor riskerar att inverka negativt på förmåga att hantera farliga situationer snabbt och effektivt. Kent Ekeroth kommenterar nedan både före och efter sitt besök på piketen.

- Jag hoppas att besöket ska leda till att jag kan skaffa mig fördjupad kunskap om hur piketen verkar och om hur de nya förutsättningarna påverkar deras arbete. Piketens arbetsområde är väldigt intressant och det blir första gången jag på närmare håll besöker deras verksamhet.

Dessutom är jag intresserad av att veta mer om de förändrade förutsättningar som piketen nu verkar ställas inför, där den Nationella Insatsstyrkan ges ensamrätt på olika områden som tidigare utförts av piketpersonal i Stockholm, Västra Götaland och Skåne.

- Under mitt besök gick vi igenom piketens organisation, verksamhetsområde samt de förändringar som gjorts och kommer göras och piketpolisens behov framöver. Fick även en rundtur i lokalerna, spanade in deras träningsutrymme, vapen, fordon och tekniska hjälpmedel. Väldigt intressant. Får tacka piketen för att bra mottagande.

Relaterat
Skånepiketen vill ha tillbaka specialvapen

mynewsdeskkentekeroth.se

 • ledsenfarmor

  De ska ha och behöver alla vapen som finns. Annars behöver militären sättas in. Den lilla styrka vi nu har.

 • 530729

  Skulle gärna vilja se Kent Ekeroth som Sveriges näste justitieminister!
  Jörgen

  • Nemasproblemas

   Ja, det skulle vara skillnad mot hårfrisörskan det!

  • j_london

    Det skulle jag också!

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

   Jag med! Han är bra på det där!

 • j_london

  Dessa negativa förändringar kan ses som en ytterligare indikation på en ökad central- och toppstyrd polismyndighet i muslimlandet.
  Regeringen – med negroide landsförrädaren Reinfeldt i spetsen – visar klart och tydligt att man inte är beredd at ta några risker, som på lokala planet, kan äventyra islamiseringen. Allt måste utgå från regeringskansliet.

  Justitiedepartementet kan vi glömma… fjollan (hårfrisörskan) som sitter som chef där, vet säkert inte ens vad hon själv heter. Hon har ingenting hon skall ha sagt.

 • antikomunisten

  I dag presenterade Expressen en kartlaggning av hogerextrema.Nar kommer
  Expressen med en kartlaggning av vensterextrema?Men om dom skulle gora 
  det maste tidningen lagga till manga extra sidor och det ar ju enkelt att kart-
  lagga.Storre delen av regeringen och hela den sk.journalistkaren. 

  • dartanjang

    Det visste jag inte men jag köper inte tidningarna heller pga av av att dom bara ljuger ! Men jag är föga förvånad för det går väl 1 högerextrem på 100 vänster extrema men dom äckliga journalisterna kan ju unte skriva ngt dumt om sina kompisar !

   • antikomunisten

    Jag koper heller inte dagstidningar men jag laser ibland nattidningarna
    bara for att komma pa dom med skitprat.

  • 530729

   Brukar ofta ställa mig frågan vad PKmedia och politiker av olika schatteringar egentligen menar med begreppet ‘högerextrema’. Jag, som betraktar mig själv som sverigevän och nationalist, och helst vill förbjuda islam inom vårt lands gränser, som tycker att invandringen borde minskas kraftigt, jag anser att vi istället ska hjälpa krigsdrabbade och förföljda människor där de bor, och att samhällets resurser istället borde satsas på vårt eget folk… är jag högerextremist?
   Jörgen

   • antikomunisten

    Enligt dom ar alla som inte delar deras mening hogrexremister
    eller nazister.Att det finns nazistiska partier forefaller mig ocksa besynnerligt for dom kommer aldrig att kunna vaxa till en betyd-
    ande kraft.Om dom kallade sig nationalister skulle dom komma
    langre.

    Den 2 oktober 2012 01:50 skrev Disqus :

   • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

    Absolut inte!
    Du är en tänkande människa :-)

    Synd att det finns så ont om dem numera ;-)

 • Lucidor

  Vadan detta? Har piketerna misskött sig? Är de inte kapabla att hantera tekniken/vapnen? Det är extremt viktigt att kunna ha ett quick response-team relativt nära oroshärdarna. En bibehållen/ökad kompetens hos piketen betyder väl knappast att NI blir sämre? De kommer ändå att behövas som spetskompetens inom området de verkar – ett utslag av polisiär byråkrati/revirpinkande eller…?