Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Halmstad: Vilda Västern vid ”restaurang” och grov misshandel på stan


GANGSTERSTAD 2 Flertalet skott avlossades vid 23.30-tiden på söndagskvällen vid nöjeslokalen B&B på Brogatan i centrala gangsterstaden Halmstad. Polisen rubricerar händelsen som mordförsök.

Polisen tror att det var ett handeldvapen som användes vid en så kallad drive-by-skjutning efter stängningsdags där ena rutan vid entrédörren träffades, men ingen person är skadad. ”Man har skjutit in i ett trapphus. Skotten tycks inte ha varit riktade mot någon person, utan snarare tänkta som någon form av varning”, säger Mikael Fridbrandt, vakthavande befäl.

”Restaurangen”, som är mer en nöjeslokal med dans och bar i en källare, hade få gäster, och det finns ingen uppgift om bråk. En personbil stannade till utanför lokalen och från bilen avlossades flertalet skott mot entrédörren.

- Skotten avlossades med vad vi tror var ett handeldvapen. Som tur var fanns det inga personer i närheten av entrén när skotten avlossades, säger Mikael Fridbrandt, länsvakthavande befäl vid polisen i Halland.

Med tanke på gärningsmännens likgiltighet för den skada skotten kunde ha orsakat så rubricerar polisen händelsen som mordförsök. Efter skottlossningen försvann bilen från platsen och polisen har ännu inte gripit någon misstänkt gärningsman.

HP

Man utsatt för grov misshandel

FEGA SKITARUnder natten mot söndagen utsattes en 19-åring för en rå och brutal misshandel på Hantverksgatan i centrala Halmstad. 

Mannen blev attackerad av flera personer samtidigt, som först slog ned offret och liggandes på marken fick han ta emot både sparkar och slag. Tre personer som är misstänkta för brottet, som rubriceras som grov misshandel, har gripits. Den misshandlade mannen fördes i ambulans till sjukhus. Bland annat ska hans näsben blivit avslaget.

HP

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Konstigt då jag fått för mig att B&B stänger 03:00 på natten och skjutningen skett vid 23:30?
  En plats för drägg och invandrare helt klart i vilket fall som helst!

  • mrsmarlowe

   Detta var på söndagskvällen och då får dom nog inte ha öppet lika länge.

  • mrsmarlowe

   Du har rätt, det står ju faktiskt på deras sida att dom har öppet till 03 på söndagar.

 • mrsmarlowe

  Jag satt just och läste Hallandspesten på datorn och såg artikeln om skottlossningen. Jag blev jättenyfiken och ville veta vilken restaurang det gällde. Men tyärr, ingenstans gick det att läsa. Två minuter senare går jag in på SweCon och läser att det handlar om cluben B&B. Varför kunde inte Hallandspesten skrivit detta? Är det hemligt? Jag är så jäkla trött på gammelmedia som i bästa fall endast förmedlar halva nyheterna, om dom dom ens gör det alls.

  • j_london

   Ingressen till senaste krönikan: ”Adieu… ancien régime!”

   ”Politiskt korrekta chefredaktörer på landets mediala slasktrattar; praktiskt taget hela yrkeskåren…

   Om man nu kan kalla redaktionella bedragare som Jan Helin (AB), Thomas Mattsson (Expressen), Göran Greider (DD), Viveka Hedbjörk (HP), Gunilla Herlitz (DN)… och alla de andra politiskt köpta sanningsförfalskarna, för att ha ett yrke.”

   Det är liksom… ingen tillfällighet att, Viveka Hedbjörk, Hallandsposten (HP) fanns med där.

   • 585961

     Snart arbetslösa med FAS 3 jobb

    • j_london

     Och här finns 100-tals mil med skitiga vägkanter att rensa…

  • 585961

    Ja dom vill undanhålla sanningen från oss så långt det går , de dumsnutarna vet visst inte om SC eller……..slutat kasta ut pengar på förädarmedia och dess batikjournalister

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Ännu en,för några år sedan,trivsam idyll har i takt med MENA-invasionen,förvandlats till ytterligare en muslimsk träskstad! Acceptera eller sätt stopp för dräggets framfart!

 • PETER NYMAN

  PESTEN sprider sig med en skrämmande hastighet.

 • 585961

  Snart törs inte en hederlig svensk gå utanför dörren  för dessa mussars framfart . grattis  Ulltotten hoppas du håller dig inne också eller är du ute och festar med dina mussevänner  och får  SÄPÖVAKTER med dig på skattebetalarnas bekostnad annars blir du nog inte gammal ditt kräk , SD 2014