Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Flera kidnappningsförsök i Drammen, Norge.


Två kvinnor blev, med en timmes mellanrum, fredagen den 21 sept, utsatta för försök till kidnappning. Två olika bilar på två olika platser i Drammen. En av kvinnorna kunde lämna tips till polisen. Vilket gjorde att den ena mannen kunde gripas och han åtalades i torsdags.

Polisen har haft bilder från bland annat övervakningskameror att gå efter. De vill också kontrollera mobilsamtalstrafiken i området.

Första händelsen inträffade när en man i en vit skåpbil, vid 23,30 tiden försökte dra in en19-årig kvinna i bilen. Drygt en timme senare, gjordes ett nytt försök med en 20-årig kvinna, men denna gång var det en liten mörk bil med tonade rutor och svarta fälgar.

Kvinnor har beskrivit tre angripare i början av 20-års åldern och med ett utländsk utseende. Kvinnorna vittnade om att männen talade med bruten norska.

Totalt sju personer har under de senaste två veckorna rapporterade till polisen att de har utsatts för kidnappningsförsök. Fallen har registrerats i Drammen Bærum, Fet, Eidsvoll och norra Odal. NCIS blev på lördagen tillfrågade om de kunde hjälpa de lokala polisdistrikten och se om det finns ett samband mellan fallen.

AB.no

 • antidotes

  Utländskt utseende – vad f-n annars! Ännu ett exempel på deras sjuka ”snilleblixtar”!

 • svensk66

  beväpna er

 • FrankKristensen01

  Morsomt politimerke:)

 • StefanTenn

  Det är förmodligen pakistanier som vill ha lite giftas-kött.

 • PETER NYMAN

  Det är pakkar det har polis redan gått ut med sam fantombilder i Norsk media dom varnar nu för att barn inte skall vara ute ensamma.Och dom skall se upp för pakk liknande typer i NORSK media MPsw riksdagsgrupp förbereder en stämning inför EU mot Norsk polis och Norsk media för rasism.Inga varningar till barn får utgå innan någon är dömnd hälsar MP

  • ledsenfarmor

   Ska svenska MP stämma Norska polisen och norsk media inför EU?  Är de inte riktig kloka? Självklart ska barn varnas. Vad Norges polis eller media gör, har inte våra politiker med att göra. Detta är helt vansinnigt.

  • Buttington

   Intressant. Utveckla gärna och med källa om det går.

 • Buttington

  De pakistanska superhjältarna åker runt i våldtäktsmobilen och slåss mot de onda blonda flickorna.

 • Gryningsmytomanen

  Det där är inte norska polisens logotyp. Borde ju vara ganska uppenbart, med tanke på cannabisbladet i mitten. 

  • FrankKristensen01

    Vet nå ikke det, de oppfører seg jo litt merkelig av og til.