Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

16-årig flicka sönderpiskad av fem män


ISLAM Afghansk polis grep den 9 september fem personer misstänkta för att ha piskat en 16-årig flicka. Flickan fick 100 piskrapp inför byns äldre och sin familj i Jaghuridistriktet i Ghazniprovinsen den 9 september.

Flickan sägs vara i ett bedrövligt skick. Frågan är varför vi släpper in afghanska män i detta landet och inte räddar flickorna. Flickan straffades för att ha en påstådd relation med en pojke. Pojken i fråga fick ett bötesstraff på motsvarande drygt 10 000 kronor. ”Vi kommer snart att veta vem som är den huvudsakliga aktören bakom detta”, sade en talesperson för inrikesdepartementet på tisdagen. SvD

 • antidotes

  Sjuka fantasier igen som ställer till det för andra oskyldiga! De får för sig så sjuka o dumma saker i sina obefintliga hjärnor – det finns inte ens på kartan! Detta är ett typexempel..

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Återigen har ”kärlekens religion” slagit till mot en hjälplös flicka ! När,om någonsin,blir det stopp för detta barbariska beteende ? SKRÄMMANDE !

 • kokoo

  Varför inser inte Alliansens politiker att det måste bli ett slut på importen av helt sjuka muslimer till vårt land ? Det går inte en vecka utan det händer misshandel,stöld, bedrägerier våldtäkter  mm. av importerade sjuka människor . Kontrollen vad som idag kommer till vårt land är obefintlig.

  • Mariah_Magdalena

    Därför att PK är ett hjärnvirus som gravt påverkar förmågan till logiskt tänkande.

  • Prellen

   Jag vet varför inte alliansens politiker inser någonting. Vi väljer våra politiker, vi kan själv engagera oss om vi vill och gitter. Om vi inte engagerar oss får vi nöja oss med dem som gör det och det är inte de vassast knivarna i lådan. Resultater är att vi har att välja mellan riktiga dumskallar och riktiga idioter när vi röstar. Det är bara att välja.

 • Mariah_Magdalena

  Att rädda flickorna till Sverige, skulle inte islamisera vårt land i den takt 7-klövern önskar.
  Flickorna skulle snabbt övergå till västliga värderingar och se friheten som förlösande.

  För att hålla den rätta takten behövs muslimska män.
  Och vi tar ju också in urskillningslöst av dessa.
  Jag bara undrar…….hur många av de ensamkommande från Afrika har i sitt hemland åkt runt som rebeller på ett lastbilsflak tillsammans med sina trosbröder med en AK4 i högsta hugg och dödat oliktänkande??
  Eller dödat och lemlästat bara för att det var kul och de var höga som hus??

 • ledsenfarmor

  Ullenhag, det är dina ”vänner” som gjort detta, och dessa importerar du hit till Sverige.  

 • Andersonszkan

  Flickan fick ett rättmätigt straff – enligt islam – och snart är detta  vardagsmat även här i Sverige.

  Till en början kommer det att kallas ”våld i nära relation” men så småningom kommer våra folkvalda politiker att hålla i piskan och avsluta ”bestraffningen” med en gruppvåldtäkt.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Dom stackars muslimska gubbarna med piskan , är snart i Sverige och den vidriga 16 åriga flickan blir dödad i Afghanistan.
  Precis som vår PK-regering vill ha det.

 • SM811

  Kvinnor har inget värde för dessa islamister.
  Hitlers bok Mein Kampf läses flitigt i islamistiska länder. Nazism = islamism.

 • Andersonszkan

  Enligt engelska nyhetskällor var det flickans djupt religiösa föräldrar som dömde henne till piskningen som utfördes i hemmet – samma koncept som i våra egna shariaghetton, med den skillnaden att dom inte har några balkonger på sina lerhyddor.

 • antikomunisten

  Om det fanns journalister i Sverige borde dom stalla politikerna mot vaggen
  och fraga vad dom anser,men dessvarre riskerar dom inte det.Dom behover
  inte oroa sig for obehagliga fragor.

  • 585961

    Ja i Sverige har vi bara batikhäxor som skriver och talar  i slaskmedia och TV äkta journalister verkar ha krupit under mattan och ser och hör ingenting

 • 585961

  Dessa sjuka muslimska män ska banne mig inte in i Sverige dom ska ut  , dom kan inte ens  skaffa mat på bordet åt sina anhöriga utan måste tigga och stjäla av SVENSKA  SKATTEBETALARE hur långt ner kan man sjunka, nej ut med skiten , SD 2014

 • white_eagle

  nu riskerar ho ånyo ytterligare 100 piskrapp då hon visade sin nakna kropp

 • huckleberry_finn

  Jag känner verkligen hat när jag ser detta. Hat och avsky till människor som gör sådant, dom är renodlade sadister och skulle straffas resten av sina patetiska liv.