Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Jack London: ”Adieu… ancien régime!”


KRÖNIKA Politiskt korrekta chefredaktörer på landets mediala slasktrattar; praktiskt taget hela yrkeskåren…
Om man nu kan kalla redaktionella bedragare som Jan Helin (AB), Thomas Mattsson (Expressen), Göran Greider (DD), Viveka Hedbjörk (HP), Gunilla Herlitz (DN)… och alla de andra politiskt köpta sanningsförfalskarna, för att ha ett yrke.

Snarare ”en välbetald propagandapost inom ramen för det ekonomiskt och politiskt korrumperade systemet.” Oavsett vad man väljer kalla dessa lögnens profeter, förefaller man tillsammans med sina underställda politiskt korrekta ekon – ”journalisterna” – i dag mycket oroliga. Hur skall man annars tolka alla fjolligheter som präglar den slaskmediala cirkusen?

Troschocker och tuttmissar

Det har börjat brinna under fötterna. Chefredaktörerna och deras redaktionella bandhundar har fått konkurrens vid tangentborden… Ett av de mediala slasktrattarnas mest iögonfallande DDR-fasoner, är då man konsekvent bestämt sig för att aldrig med en bokstav nämna SD då man går framåt i opinionsmätningarna. Bara om man skulle backa… Då kommer krigsrubrikerna fram!

Slaskmedia höll på att slå knut på sig själv då SD i Skops väljarundersökning för juli visade på rekordlåga 4,7 procent.

Plötsligt glömde man bort både troschocker och tuttmissar, TV-profiler, stjärnor och hjältar, katastrofregn, panikvindar, oväderskaos, extremtemperaturer, unika väderprognoser, mördarsniglar, dödsåskväder… Zlatan och Loreen. Wow… Nu var SD uträknat. Punkt slut!

Expressens inhyrde politiske floskel-expert-general: K-G Bergström, gav förstås i vanlig ordning sin DDR/SVT-skolade och vänsterindränkta svammelsmörja sin rödgrumliga syn på saken.

Detta kan jämföras med Sentios mätning för maj månad, då SD fick ”all time high” med 10 procent. Fast den gången stod det inte EN enda bokstav att läsa om detta i svensk DDR-media. Ingen K-G Bergström-analys. Uniformt teg Sveriges politiskt genomkorrupta massmedia fullständigt ihjäl denna nyhet. Största möjliga mediala tystnad var anbefalld i redaktionella ankdammen. Och åtlyddes naturligtvis till drygt 100 procent!

Samma redaktionella tystnad lägrade sig över fekaliepressens dyiga träskmarker för några dagar sedan, då Sentios septembermätning presenterades. Att SD fick 9,9 procent tegs självklart ihjäl!

Värdelöst flöde av slaskjournalistik

Muslimlandet Sveriges massmedia har naturligtvis på känn att bubblan snart kommer att spricka. Det går inte att dölja sanningen hur länge som helst. ”Officiell” media i dess nuvarande korrupta konfiguration är dödsdömt. Dödsryckningarna har redan börjat uppträda genom sjunkande upplagor och det ständiga flödet av icke-nyheter. Dagligen ser vi desperata att försök att flytta focus från de verkliga händelserna i och den alarmerande situationen i landet, till fullständiga oväsentligheter.

Där sådana som Zlatan, Loreen, ”kända från TV”, ”Stureplansprofiler” och en outsinlig ström av ”stjärnor” och ”hjältar” dagligen passerar revy och spelar huvudrollerna i detta totalt värdelösa och intetsägande flöde av slaskjournalistik.

Slaskmedia försöker med alla tillgängliga medel – och med hjälp av en halv miljard skattekronor i presstöd – förlöjliga, omyndigförklara, håna, förtala och vulgärbeskriva alternativ media.

Sociala media som dagligen oförfalskat presenterar den ena obehagliga sanningen efter den andra om situationen i landet, via oåtkomliga, demokratiska Internet. Dit svensk DDR-medias groteska censur och vitpixlande inte når. I samma ögonblick avslöjas förstås århundradets dunderfiasko: svensk protektionistisk lögn- och propagandamedia!

Fast man bör nog snarast upphöra med att svärta ner de redaktionella rivalerna på nätet, då många av publicisterna på alternativ media ofta är redaktionellt vida överlägsna många av de ”redaktörer” och ”journalister” som har till uppgift att dagligen producera lögner på landets slaskredaktioner. Ingen nämnd, ingen glömd!

Massmord på det fria ordet

Otrevliga, politiska sanningar som media tillsammans med det politiska etablissemanget länge gjort allt för att tysta, flyter dagligen upp till den redaktionella ytan. Det främsta vapnet för att undertrycka och dölja sanningen, har varit den självpåtagna censuren, samt att man konsekvent förbjudit varje kritiskt ord mot systemet på tidningssidorna. Allt enligt devisen: ingen kritik, då finns det heller inga problem!

Landets insändar-, kultur-, debatt- och chefredaktörer har under lång tid konsekvent och systematiskt bedrivit organiserat massmord på det fria ordet… Och gör så fortfarande den dag som i dag är!

Ett av gammelmedias (många) och stora fiaskon måste väl ändå tillskrivas nätversionernas fjantiga kommentarsfunktioner… ”kommentaren publiceras först efter det att en moderator godkänt…” Vilket givetvis är precis det samma som att, verkligheten (oftast därmed sanningen) aldrig någonsin kommer till allmänhetens kännedom!

Svensk gammelmedias redaktionella DDR-mentalitet är inte bara förlegad och passé, och präglas av en otidsenlig åsiktsfascism och där man i dag måste åka till Vitryssland för att hitta motsvarigheten.

Sociala media tar över

I början lät det så här: ”Folk är bara nyfikna att läsa om brottslingar som hängs ut med namn…” Så låter det inte i dag. Man börjar bli riktigt desperat, i takt med att alternativ media, eller sociala media, varje vecka kapar åt sig allt större läsarandelar. Allt fler vill läsa och ta del av den ocensurerade och politiskt ofiltrerade sanningen, om det verkliga förhållandet i Sverige.

I takt med att det går upp för läsarna, hur man år efter år blivit förd bakom ljuset, minskar stadigt prenumerationerna på morgontidningarna. Medan staten årligen pumpar in runt 500 miljoner av skattemedel i presstöd, för att den politiskt korrekta och falska propagandaapparaten skall kunna fungera och sprida politiska lögner och ljuga landets befolkning rakt upp i ansiktet.  Vilket i praktiken inte är annat än försök till konstgjord andning, i tron att det går att hålla hopplöst självdöd media vid liv.

Sociala media; demokratiskt forum för nyhetssajter, bloggar och diskussioner och där det fria ordet medges att exponeras fritt och ocensurerat. Det fria ordet, som traditionell media för länge sedan har strypt. Och vars ansvariga utgivare och chefredaktörer varit anmärkningsvärt ivriga och politiskt angelägna att dölja fakta och därmed aktivt medverkat till den pågående samhällskollapsen i Sverige. Ett redaktionellt förfarande som övergått i ett desperat självändamål, i hopp om att kunna klamra sig fast på den redaktionella scenen ett tag till.

Sociala media räddar det fria ordet

sociala media pixlas inga bilder på utländska mördare, rånare och våldtäktsmän. Papperlösa blir till precis vad de är: illegala, kriminella invandrare som har föresatt sig att snylta på det svenska (redan mycket hårt belastade) välfärdssystemet. Ensamkommande blir till: för dyra pengar insmugglade ankarbarn. Ungdomsgäng beskrivs med raka ord: grovt kriminella yngre män från Afrika och Mellanöstern. etc, etc…

Här mörkas ingen invandrarkriminalitet, här friseras eller döljs inga siffror på vad kollapsade och fullständigt havererade invandringspolitiken varje månad kostar Sveriges skattebetalare. Lika lite som våldtäktsmän, vandaler, efterlysta krigsförbrytare, bedragare och arabiska terrorister med svenska pass som grips i främmande länder automatiskt blir (redaktionella…!) svenskar!

Dessutom går man inte islams och muslimernas ärenden, lika lite som man instämmer i lovsången över varje nyöppnad moské medan man samtidigt vägrar att hemlighålla det islamistiska hotet för läsarna.

Sociala media är det politiskt fritänkande folkets röst! Åsikter och meningar från människor som inte låter sig kuvas, manipulerats och förslavats av politiskt korrekthet!

Medias uppgift är att informera om verkligheten; inte att med politiska pekpinnar redaktionellt tillrättalägga och tala om för mig vad jag skall tycka, tänka eller anse. Det klarar jag utmärkt bra själv – bara jag får veta sanningen så att jag själv kan ta ställning…

Särskilt angelägen har gammelmedia varit (och är fortfarande…) med att ljuga och föra läsarna bakom ljuset, i synnerhet kring frågor i anslutning till den sedan länge skatteslukande och totalhavererade invandringen. I synnerhet den med muslimska förtecken, till vilken är knuten högst oanständiga krav på det svenska samhället.

Inte att förglömma den mycket grova och brutala kriminaliteten riktad mot samhällsstrukturerna och etniska svenskar. I stället har den bisarra och destruktiva arabiska mångkulturens förehavanden, genom ett absurt urval superlativer jämt och ständigt höjts till skyarna.

Copyrighten på sanningen hävd

Det har länge ingått i det politiska etablissemangets nationella koncept att föra folket bakom ljuset; konsekvent undanhålla och dölja fakta om den etniska härdsmälta landet i dag vilar på, och som hotar att med full kraft detonera när som helst.

Aldrig med ett enda ord har svensk media ifrågasatt det fullständigt vansinniga mångkulturella experimentet, iscensatt av lika odugliga som cyniska och omdömeslösa politiker.

Det var först på Internet, och med modern teknik, som begreppet demokrati, tryck- och åsiktsfrihet och det fria ordet kom till sin rätt i Sverige. Samt det politiska ifrågasättandet!

Plötsligt har traditionell media inte längre copyright eller monopol på ”sanningen” eller förmånen att få ha åsikter. Nu har man fått konkurrens av sunt och fritt tänkande, av kloka, klarsynta och begåvade människor i hela landet. Och som via sociala media ges möjlighet att ocensurerat tycka och göra sina röster hörda i alla viktiga frågor som både berör landet, dem själva, deras barn och barnbarn samt hela familjens vardag och framtid.

Precis så som det skall fungera i en demokrati, som uppger sig ha fri press och ocensureradmedia. Något som dessvärre är undantaget det mycket hårt politiskt korrekt styrda, censurerade och vänsterorienterade Sverige.

Fast det återstår ännu en viktig del, för att Sverige skall kunna kalla sig demokrati. Först måste alla parasiterande politiker, generaldirektörer, myndighetschefer, landshövdingar som länge misskött sig och vägrat lyssna på människorna – en gång för alla, plockas bort. Och här har media en mycket stor roll; dock inte i Sverige. Dessvärre!

Detta eftersom det mycket gravt politiskt korrupta media i muslimandet Sverige, lever i osviklig symbios med landets precis lika politiskt korrekta korrumperade 7-klöverpolitiker.

I praktiken talar vi om en traditionell enpartistat med centralstyrd, betald (presstöd) massmedia; inkluderande press, radio & TV.

Svensk media tar medialt intryck av diktaturer

Vissa av medias politiska uppdragsgivare är i dag så pass skakade att, man till och med har talat om att förbjuda viss typ av sociala media på nätet. Underförstått: man accepterar inte demokrati och det fria ordet på folkets egna villkor!

Förre moderate försvarsministern Anders Björk, numera landshövding i Uppland, sade i någon av de famösa TV-sofforna för bara tre-fyra år sedan att, han kunde tänka sig se en reducering av demokratin gällande det fria ordet på nätet.

Alltså, identiska metoder som förekommer i smutsiga enpartistater och totalitära regimer, som för egen vinnings skull lagt beslag på demokratin, makten, sanningen och dagordningen. Länder i likhet med Kina, Nordkorea, Iran, Eritrea… vars media svensk press med TT i spetsen med önskvärd tydlighet gärna tar intryck av och tycks se upp till!

Förljugen och politiskt korrumperad svensk media finner det naturligtvis oerhört besvärande att stå där med byxorna neddragna, då den ena myten och lögnen som fabricerats och odlats på landets tidningsredaktioner, fräts sönder i det fria ordets avslöjande och demokratiska medialjus på Internet. Detta medan medias ljusskygga representanter inför den exponerade sanningen, reagerar precis som Dracula inför det heliga korset!

Det är givetvis förödande och frustrerande för media, samt för hela det politiska etablissemanget, att konfronteras med det faktum att: människor i allmänhet äntligen medges kunna ta del av den oförvanskade, oredigerade sanningen. Därmed underkänns per automatik också gammelmedias obsoleta och förlegade ”journalistik”. Vilken länge handlat om att tillrättalägga och servera politiskt korrekt information för landets mediakonsumenter. Med andra ord: fabricera redaktionella lögner!

Gammelmedias dagar är räknade

I dag kan mediekonsumenten själv, i sann demokratisk anda, själv välja kanal för sin nyhetskonsumtion. Gammelmedias ställning i svenska samhället har därmed kommit att bli allvarligt hotad. Monopolets förljugna bild av verkligheten visade sig inte tåla konkurrens, vilket i sin tur utomordentligt klart bevisar att det inte stod rätt till…!

Smärtsamt men sant. Detta efter att man på redaktionerna under så många år, och så omtänksamt… odlat den ena lögnen och myten efter den andra… i åsiktsmonopolets hermetiskt skyddande atmosfär. Självklart svider det och gör mycket ont, att inte längre vara ensamma på den mediala scenen… Och inte ha politisk copyright på nyhetsförmedlingen!

Och det är lika bra att man vänjer sig. Det nya mediala tidevarvet har kommit för att stanna. Tiden är en gång för alla hopplöst ute för den förljugna, despotiska och politiskt korrupta ”mediaeliten” i Sverige. C’est fini. Adieu… ancien régime!

Jack London

Jack Londons alla krönikor

 • 530729

  Sanningen är som en blomma som växer upp genom asfalten.
  Jörgen

 • krister wuopio

  tack jack london! sååååå bra!!!!!

 • Essendon

  Ovanför huvudentrén till Stagneliusskolan i Kalmar står citatet
  ”Sanningen skall göra er fria” 
  Det kunde journalisterna tänkt på innan dom år 2020 kastades in i finkan på
  livstid….

 • Brite_Liner

  Jag tror att du har helt rätt i din analys – det börjar röra på sig utanför gammelmedias gränser – makten förskjuts från redaktion till var man och var mans möjlighet att börja organisera nya samlade sanningar, utanför den traditionella mediasfären – jag tror personligen inte att detta ligger så långt bort i tiden! Tack för en koncis rapportering!

 • SWEbuilder

  Tjenare London, mycket bra skrivet. Jag är glad att du står på våran sida ;)

 • SM811

  Den dagen kommer då den stora vilseledda massan fattar att PK-iterna har vilselett och ljugit om sanningen kommer det att gå fort att bli av med dessa miljökommunister.

  • 10020316

   Jag citerar Vaclav Havel:” Man vet inte vilken snöflinga som startar lavinen.”

 • SM811

  Instämmer med vad du skriver. Mycket bra.

 • kirre

  Troligen kommer det att inom en snar framtid bara finnas special och facktidningar kvar. Bloggarna kommer att helt ta över nyhetsrapporteringen. Aftonhoran, Expressen, DN och SvD har gjort sitt och kommer att gå i graven sörjda och saknade av ingen.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Helin, Mattsson, Greider  et consortes blir sedan mycket rättvist inslussade i Fas3-systemet och får jobba för småsmulor resten av livet. Blir tvingade av soc att sälja sina fina villor och flytta till Tensta och Hammarkullen till billigare lägenheter. Givetvis tvingar soc dom även att avyttra sina fina bilar och använda allmänna kommunikationsmedel som buss och t-bana med allt vad det innebär av högljudda araber och hostande zoomalier. Då dom ej längre kommer ha råd att ha barnen i privata skolor längre så blir det kommunala sådana med invandrarrika klasser.

   • SWEbuilder

    Det skulle vara jäklig kul :)

  • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

   Men vad ska man då torka sig i häcken med när toarullen är slut ? Å andra sidan;så förljugna dessa blaskor är,vet man ju inte om det är sant att man blir ren i baken när man torkat sig med bluffpappret !

   • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Du kan väl göra som de invandrade från Afrika. Ät med högerhanden och torka dig med den andra.

   • Johan Rydberg

    Dagens nyheter var utmärkt att ställa sina blöta skor pa.

  • Johan Rydberg

   Ja, jag tror det ocksa. Jag vill minnas att tva lokaltidningar i Stockholm försvann för ett par ar sedan. Jag tror de hette Stockholm City och Weekend. Tidningar som vill överleva maste specialisera sig,

   Det finns helt enkkelt ingen marknad för sa manga blaskor i  ett ganska litet land som Sverige.

   Bloggarna kommer snart att dominera nyhetsrapporteringen och opinionsbildandet.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Med ett genomaktuellt ämne kärnfullt förmedlat med illa tyglad vrede samt med ett furiöst förakt mot etablissemanget förtjänar du med råge epitetet månadens Krönikör på SweCon. Det här något du gått och burit inom dig länge och nu fick det äntligen komma på pränt. Detta är journalistik när den är som bäst. Jag ser redan fram mot nästa månads ”London Calling”.

  • 10020316

   Vi behöver locka fler läsare till denna sida, som är jättebra!

 • Johan Rydberg

  Tack Jack London.!

  Jag har ingenting för övers till gammelmedia.Det är en samling hycklande floskeltuggande medlöpare.

  Tack gode gud för att vi har Internet eller Samidzats, som man kan kalla det. Hur skulle det annars se ut ?

  Vi blir fler och fler för varje dag som genomskadare hyckleriet, lögnerna och nyspraket- Det gjädjer mig.

 • kalle008

  I Sovjet var det olagligt att inneha kopiator. I Sverige är det än så länge tillåtet att ha en dator, och en Internetuppkoppling.

  Men man ska inte vara säker. Det kan komma ny lagstiftning med märkliga krav på vad som ska räknas som nazism och vara förbjudet.

  Hyllande av Sverige som nation blir förstås suspekt, och allt tal om invandring (annat än i tjusande ordalag) är direkt nazism.

  Brottsstatistik förbjuds helt. Opinionsundersökningar får inte publiceras, om de inte pekar rätt.

  Människor som tänker fel placeras som toalettvakter (efter en gammal idé i Ungern) eller kanske på någon avlägsen fyr.

  Bara vissa partier får delta i valen; de ska godkännas av regeringen (som i Iran).

  Vänta bara. Inom tio år är det här.

  • Andersonszkan

   Den framtidsvisionen delar jag med dig till fullo – varför skulle fascisterna som styr Sverige ge upp allt dom har tillskansat sig genom decennier bara för att det finns ett litet regimkritiskt parti som stöds av 10%

   • antondavid21

    Dom ger inte upp….det får vi ta ifrån dom helt enkelt

    • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

     Hitoriskt sett har folket alltid lyckats störta ett politiskt geomruttet samhälle. Och genomruttet är det. Det värsta är att de styrande  hånflinar åt oss och visar öppet hur de lever gott på skattebetalarnas bekostnad. Det där hånflinet sklulle jag vilja torka bort.

    • 10020316

     Bit för bit, skall vi plocka av dom.

  • antikomunisten

   Du har ratt.Det ar forbanne mig tid att gora nagot.Fria tider tex.har ju
   50 000 lasare om dagen och tillsammans med Swe.Con. och andra
   blir vi en kraft att rakna med.Ar det inte dags att vi allihopa forsoker
   astadkomma en massiv demonsration.Om vi kunde astadkomma en
   demonstration med 50 000 personer maste det kunna leda till ett
   uppvaknande av allla svenskar som befinner sig i coma. 

  • 10020316

   Men först har vi SD 2014

  • Johan Rydberg

   I f.d Sovjetunionen förekom inte telefonkataloger. Det var en militär hemlighet.

   I Tyskland där jag lever finns inte heller telefonkataloger pa samma sätt som i Sverige. det gar inte att hitta nagon motsvarighet till hitta.se eller eniro,se. Lite märkligt tycker jag, men tyskarna är väldigt mana om sin integritet och det belv ett herrans liv när Google skulle fotografera gator och torg i Tyskland.

   Svenskarna är för mesiga och later sig hunsas och resultatet ser vi ju vae dag.

 • ledsenfarmor

  Kan bara gör en hovnigning och säga TACK. Andra ord är överflödiga.

  • j_london

    Tack själv för att du gav dig tid till att läsa.

 • Andersonszkan

  Det var en mycket dyster beskrivning av det rådande samhällsklimatet i Sverige – dessvärre är den till100% överensstämmande med verkligheten.

  Kan bara hålla med – den sista meningen låter hoppingivande men där är jag nog lite tveksam. Svenska EU-politiker ligger i och lobbar för avskaffande av yttrandefriheten så att det ryker ur arslet på dom – i värsta fall har vi samma nätcensur här som i Kina om några år.

 • Pantertanten

  Tack Jack London, du är fantastisk! Detta blev ett bra avslut på min dag. Ska skriva ut och ge till vänner, kanske får någon fler att vakna.

  Underbart skrivet!

  • j_london

    Tack så mycket. Det värmer alltid med några värmande, vänliga ord.

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Historiskt sett var det inte länge sedan sossarna ville förbjuda parabolantenner, allt för att svenskarna inte skulle kunna se hur det funkade i den ”fria världen” ! Tack och lov fick dom inte igenom detta idiotförslag !   SD 2014.

  • anonym_abc53

   Jag kommer ihåg när det var på tapeten (kanske var runt 10 år). Jag minns så väl att min fröken i skolan argumenterade för att människor skulle bli dumma av att se allt skräp som fanns och som man kunde få in med parabolen. Man tror att tider förändras men det gör dom inte. Folks som vill censurera kommer alltid att finnas.

  • j_london

    Visst… kommer väl ihåg det. Det var den socialistiske kulturministern Bengt Göransson som under Palme-regimen ville förbjuda parabolantenner i Sverige.

   Och denne kommunist menade detta på fullt allvar!

   • Johan Rydberg

    Socialdemokraten Maj- Britt Theorin ville ocksa förbjuda parabolantennner eftersom det skulle göra det möligt för svenskar att se tysk tv med dess oerhört skadliga reklam.Detta maste ha varit nagon gang i början pa 1980-talet.

 • Twinballs

  Känns skönt att läsa någon som tala klarspråk, stå på bara!

 • cinoma

  Du kan verkligen lägga ut texten. Mycket bra skrivet!

 • anonym_abc53

  Välskrivet som vanligt.

 • Strandnypon

  Genial krönika!

 • Herr_haram

  Bra sammanfattning av den smärtsamt uppenbara verklighet vi lever i, den hysteriska panik som manifesterar sig i gammalmedias sägande och göranden bär nu mera ett löjets skimmer som är så pinsamt påtaglig att man undrar om dom verkligen kan tro sig överleva i en framtid där bubblan spricker? Ska bli intressant och se om någon har förståndet att hoppa av? För som en klok snubbe sade en gång ”de flugor som inte lämnar liket följer med i graven”  

 • KalleAndersson9

  Underbar läsning! :)

 • En_svensk_i_exil

  Hästlängder hade den här artikeln vunnit om skribenten gett sig vinn om att vara lite balanserad och inte i satsdel efter satsdel försökt gå upp i höga C.Betecknar tyvärr alltför ofta stora delar av ”undergroundoppositionens” sätt att uttrycka sig. Och jag är ledsen, även om jag har mycket sympati för den underliggande åsikten, men med det tonfallet blir dessvärre alltför lätt och enkelt att bara avfärda.

  • Herr_haram

   om krönikan vore ämnad för ”Aftonlögnen” så kan jag köpa ditt resonemang rakt av! men den är desto bättre ämnad för en sida/forum som vänder sig till de som vaknat eller tröttnat på de lögner som serveras i traditionella medier och endast söker den sanning som står att finna exempelvis här, och inte är ned-spacklad som ett öststats-luder.

   • En_svensk_i_exil

    Ska man här kunna få en förändring tillstånd så krävs det rätt snart att man lyckas nå bredd. 

    Glöm nu inte att det inte är alltför många (röst-) tillfällen kvar innan moståndaren potentiellt sitter med mattdraget. Att då i sin retorik alltför mycket närma sig vad vi t.ex ser bland religiösa trosivrare är måhända inte kontraproduktivt  - men ytterst tveksamt om det är utvecklande och för saken framåt.

    • Herr_haram

     mmmh ser vad du säger, men skulle den här sidan nyttja den gammelretorik som du nämner så skulle den inte längre vara fri! utan åter ett stympat medium som kommer att förpassas till slask-högen. jag tror att nya tider kräver ny retorik! den ”breda massan” börjar vittra sönder och själv söka sanning, det var så jag hamnade här! och många av mina vänner med, men jag respekterar din åsikt och tycker att det är bra med synpunkter så inte forumet blir allt för vattenkammat.    

    • alfons7

     Hur texten framställs och vilken sinnesstämning skribenten har är av mindre betydelse då det är faktan i sig som är det viktigaste. För egen del använder jag faktan som motargument och framläggande i diskussioner med vänner, släkt och kolleger. Ett sakligt framställande av dessa fakta har lett till att fler och fler fått upp ögonen och börjat fundera. Faktan ljuger inte och det är så vi måste ta det till nästa nivå. För ut faktan lugnt och sensibelt runt fikabordet, på släktträffen eller bara när du stöter på någon. Mest intressanta diskussionerna får du med de som är helt i det blå, ofta är det även de som spelar rasistkortet innan första given..

  • j_london

   Nu ligger det till så här att: som icke politiskt korrekt skribent, har jag aldrig förmått inrätta mig i ledet bland dem som skriver redaktionellt/oppositionellt ”lagom”. Det finns det så många andra som gör… så det befattar jag mig inte med.

   Jag blir till exempel aldrig uppröd… utan jag blir FÖRBANNAD! Medan jag heller aldrig tycker at det är uppseendeväckande, utan jag tycker att det helt enkelt är RENT ÅT HELVETE!

 • Skattkistan

  Härlig läsning. Mycket bra skrivet. Denna text åskådliggjorde  det stora problemet med Gammelmedian. Ett hopp tändes hos mig, blir vi bara fler som inser att papperstidningarna ljuger/underlåter att säga sanningen, då kommer protesterna börja märkas.

 • Blaator

  I Sverige finns ett ord, ”opinionsbildare”, som ingen riktigt kunnat förklara. Det låter som ”propagandamakare”.
  Media påstår själva att K G Bergström är en stor och viktig ”opinionsbildare”. Han är också mycket medveten om sin förment stora betydelse och upplevs som en mycket högmodig person. Eftersom jag känner människor över hela samhällsstegen måste jag uttrycka min stora förvåning över att jag aldrig någonsin hör någon enda person hänvisa till K G Bergströms ”analyser”. Ingen. Nämner man hans namn skrattar folk. Ingen får några idéer från den mannen.
  Han har tillvunnit sig ett öknamn: ”galoschtuggaren”.
  Jag kan tänka mig att mannen varit lärare. Han verkar vara en person som gärna lägger ut texten om sådant han inte riktigt begriper. Det kan man som lärare ( givetvis är de flesta lärare förträffliga – jag talar bara om avskrapet ) eftersom eleverna, åtminstone fram till för c:a tjugo år se´n förmodades acceptera lärarens utläggningar utan invändningar.
  Mannen pratar skit.
  Jag har talat med honom tre gånger. Han kunde inte förklara hur han fått en viss uppfattning, vad han grundade den på. Han gick till anfall och åberopade sin påstått ”folkliga” bakgrund. Här använde han argument som tydligt visade att det var i någon kommunistisk sekt han hör hemma.
  Han har låtit det påstås om honom att han på 70-talet skulle ha varit aktiv i moderaterna. Där känner dock ingen till eller igen honom.
  Nej han kan inte identifiera mig. Han är nämligen så märkvärdig att han bara kommer ihåg namnen på ministrar och landshövdingar.
  Dessutom läser han inte här eftersom han uttalat att de som skriver artiklar eller inlägg på sådana här sajter inte kan stava eller överhuvudtaget uttrycka sig i tal och skrift eller redigt uttrycka sina förvirrade tankar.
  Det menar han att han själv kan. Hr Galoschtuggaren.

 • antondavid21

  j’espere c’est fini Jack …j’espere. Excellent, tres bien och väldigt bra analys och deconstruction of the situation. I can feel your exasperation .  

 • ogudaktig

  Som vanligt handlar allt om pengar. Aftonbladet och Expressen är censurerade enligt mina ”källor”.

 • antikomunisten

  Nu har du overtraffat dig sjalv annu en gang.Jag har borjat tvangsmata svenskar
  i coma med PDF filer fran Swe.Con.Och liknande.Detta kommer jag att ta
  kopior pa och tvangsmata sa manga som mojligt med.Ett stort tack.

 • antikomunisten

  Nagot ar fel.Detta gar inte att lagra som PDF filer eller kopiera.Det blir bara
  svart.Nu har jag fotograferat texten och da gar den att skicka vidare och det ar
  vad jag gor nu.Jag tvangsmatar svenskarna som befinner sig i coma.

 • friryttaren

  När jag sade upp min prenumeration på lokalblaskan sparade jag in en månadshyra på bostaden.

 • Bobben79

  Bra beskrivning. Jag gillar4 edin kämpaglöd. Den är en tillgång mot de mumifierade propagandaorganen

 • BockenBruse

  Kan bara hoppas att sociala medier med ett icke PK mässigt innehåll får finnas kvar dessvärre jobbar eliten på att få monopol återigen….

  http://www.swedenconfidential.info/2012/09/23/eu-forsoker-i-smyg-avskaffa-yttrandefriheten-pa-natet/

  skulle så bli vore det katastrof jag hoppas av hela mitt hjärta att det sovande folket blev det nyuppväckta folket vilken härlig känsla, skulle så ske då kommer jag hem…vill se hela PK patrasket med Fredrik Vidkun Quisling Reinfeldt ställd inför rätta.

  Må satan ta sjuklövern
  den politiska flyktingen

 • alfons7

  Hur texten framställs och vilken sinnesstämning skribenten har är av mindre betydelse då det är faktan i sig som är det viktigaste. För egen del använder jag faktan som motargument och framläggande i diskussioner med vänner, släkt och kolleger. Ett sakligt framställande av dessa fakta har lett till att fler och fler fått upp ögonen och börjat fundera. Faktan ljuger inte och det är så vi måste ta det till nästa nivå. För ut faktan lugnt och sensibelt runt fikabordet, på släktträffen eller bara när du stöter på någon. Mest intressanta diskussionerna får du med de som är helt i det blå, ofta är det även de som spelar rasistkortet innan första given..

 • Observanten

  Antar att dessa personer är ärliga och tror att allt blir bättre med tiden! Ta ett land som Egypten,bortom all räddning med en befolkningsökning på en miljon i året. Det finns ingen framtid för dessa Mellanösternfolk.Jag funderar ofta om det är ett svenskt vänstersyndrom att man inte vill inse sanningen om hur framtiden kommer att bli i denna region! Med befolkningsökningen, kräftgången vad gäller tillväxt, sinande oljeresurser, extrem islam! Hur fan är man funtad i hjärnkontoret när man blundar och förvränger verkligheten? Kan någon förklara hur rövslemmet Aftonbladets Helin kan vara så förbannad korkad!

 • PETER NYMAN

  TACK för en välskriven beskrivniing som vi är många som delar,men som jag kanske inte har förmågan att teckna ner den på det kunniga sätt som dig.

  • j_london

    Tack för de orden.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  SD behöver 51% för att förändra. Svenska folket är blinda tamefan.