Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Afrikanska flyktingar gnäller på Glava-boendet


ASYLSNYFTARE – IGEN ”It’s boring!”, säger de boendet på den jättelika herrgården Glava. Arvika Nyheter kör en snyftare om hur synd de är om afrikanerna på det pampiga boendet för 380 000 kronor dygnet.

Arvika Nyheter påstår att de inte vill klaga, men att de har just har flytt från bomber och granatregn gör att kontrasten i Glava blev väldigt stor. Gnället, eller snyftaren, fortsätter med att de har ingenting att göra, inga gator, inga spel, ingen supermarket annat än lanthandeln dit de får gå om de vill handla för sina 24 kronor om dagen på sina Ica-kort. Med andra ord, varför kom de hit om det är så tråkigt och så mycket sämre här? Härlig tacksamhet.

Lyxturisterna från Afrika kan även spara pengarna för att kunna ta ut dem om de vill åka in till Arvika, som de kan göra gratis, något pensionärerna inte kan. Migrationsverket gav nämligen med sig och gav de asylsökande i Glava gratis busskort. Om Arvika har otur så kanske även kriminaliteten ökar om dessa åker in till Arvika och får för sig att stjäla eller råna folk, men vi hoppas och tror på att det är hederliga afrikaner som är här.

Man kan undra vad som fått dem att åka ända upp till Sverige?

– Att det är tryggt här. Att jag ska få hjälp att finna min familj i Syrien. Att få ett bra liv.

”Att få ett bra liv”… Jo, det känner man igen. Och Hotell Sverige har all inclusive så det är inga konstigheter. Arvika Nyheter måste spä på snyftaren med att det är rysligt kallt, och ändå bara september, för de har inga kläder mer än de som de har på sig. Inte ens logik finns tydligen hos dessa för i början stod alla dörrar öppna och ingen visste att de måste stänga för att hålla inomhusvärmen kvar(!). Raketforskare på hög nivå alltså.

Har ni varma kläder?

– Nej, bara det vi har på oss.

Ett par jeans, en T-shirt och en kort tunn jacka, det är allt de har och alla pengar har gått åt till att betala olagliga resor över gränsen och därefter dyra flygbiljetter. Det ”bagage” som chefen för Migrationsverket sa att de brukar ha, har vi inte sett mycket av här, skriver Arvika Nyheter.

Stackarna är så ledsna inombords

De tvingas bo hela fyra stycken i samma rum, och de sover i våningssängar, precis som svenska barn i en storfamilj, dock har asylsökarna allrum med soffor och TV-apparater, något som inte alla svenska barn har. Ändå är det så synd om dem enligt Arvika Nyheter.

Alla vill lära sig svenska meningar och är väldigt trevliga och glada, utåt, hävdar Arvika Nyheter. Det är väl inte konstigt när media skriver om dem, eller hur. Men vänta till ingen ser dem på natten om de är påverkade av något.

– Jag gråter om nätterna när ingen ser. Har svårt att äta och det knyter sig i magen, säger en av de ”nyanlända” som har sökt sig bort och sitter med ryggen böjd mot gräset och med båda armarna kring sitt huvud.

Om två månader är det dags för asylintervju i Göteborg eller Karlstad. Arvika Nyheter skriver att  i Syrien och Somalia var asylsökarna idrottslärare, försäljare, videouthyrare, mekaniker och frisörer, ändå fattar de inte att de ska stänga en dörr för att behålla värmen. Man tar sig för pannan. En sån mekaniker skulle inte få röra vår bil i alla fall.

I Glava är det maten som är ett avbrott, något de slipper laga själva givetvis. Det kommer färdiglagad mat till idrottslärarna, försäljarna, videouthyrarna, mekanikerna och frisörerna på herrgården. Mat är för svårt ämne för dessa hi-tec-entreprenörer

– En av våra absolut finaste anläggningar, säger en man från Migrationsverket som är där för att inspektera.

Sen har vi ”23-åriga” Deqa som ska föda sitt andra barn vilken dag som helst. Migrationsverket har just skilt henne från sin man i Borlänge och skickat iväg henne till flyktinganläggningen i Glava. Är denna kvinna ovan 23 år? Snarare 43 år.

– Vi kommer att ringa efter en ambulans!

Personalen på boendet hade ingen aning om att en av kvinnorna som kom med bussen från Kållered i onsdags var höggravid. Till förlossningen i Karlstad är det tio mil och Migrationsverket har inget ansvar för Deqas vård.

– Det får hon ta med landstinget, säger Stefan Ranefell, det var länge sedan vi upphörde med att ha ansvar för det kroppsliga.

Varje gång det kommer bussar med flyktingar till Glava är han där och tar emot dem. Sedan åker han tillbaka till Karlstad igen. Ingen från Migrationsverket finns på plats för att lösa problem, så är det bestämt att det ska vara, överallt i hela Sverige.

Deqa tog sig till Malmö där hon flyttades till Borlänge och träffade sin blivande man, även han från Somalia. De gifte sig, fick barn och nu ska de ha ett till. Men medan han har fått uppehållstillstånd, har hon fått avslag. Hon ska tillbaka till Italien eftersom det var hennes första land i Europa. Att barnen har fötts i Sverige spelar ingen roll. Dagpenningen drogs in och hennes man, som läser svenska, kan inte försörja en familj.

I Göteborg skulle hon sättas på ett flygplan – om det inte hade varit för att födseln är för nära. Istället blev det buss till Glava.

Och sedan?

– Jag vill stanna hos min man, säger lyxturisten som inte har några asylskäl för att få stanna i Sverige.

Det är väl därför de skaffar barn, för att få anledning. Deqa är bara 23 år, men ändå trött och sliten. På mödravårdscentralen i Arvika dit NWT tar henne, får hon veta att bebisen mår bra och ligger rätt. Slutet gott, allting gott. Tänk om media hade brytt sig så om svenska pensionärerna också.

Relaterat
Migrationsverket intresserat av gigantiska Glava gästgård
Flyktingboende klart för 380 000 kronor dygnet
Flyktingarna på väg till Glava gästgård

ArvikaNyheter

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Sån jävla tur man inte arbetar och betalar skatt. Är ju meningslöst när pengarna går till dessa idioter, och sen kommer deras hela släkt som ett bred på posten när dom får PUT.

  En cirkus är vad vårt land har blivit, och vi är clownerna som får paj i ansiktet som alla skrattar åt….

  • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

   Och hur och varför försörjer vi andra dig då?

   • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

    Vi har fler människor än arbete i detta landet. Tänk dig du ska åka buss men det finns inga sitt platser kvar, är det ditt fel?

    Sen förutom det lite privata anledningar jag inte vill prata om här direkt.

    • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

     De här nyanlända behöver ju svenska stödpersoner som kan hjälpa dem att komma tillrätta i sitt nya hemland. Den bussen blir aldrig full.

     • Andersonszkan

      Ställ upp vet jag!

 • Guest

  Jag har aldrig gråtit så mycket som nu efter att läst
  artikeln – tangentbordet är alldeles blött, så gripande.

 • Lassekolja

  Arvikas nya arbetsmarknadstillskott: Kat-försäljare på torget i Arvika! Hemkörning ingår!

 • BirgittaSvenne

  Så glad jag blir när jag ser att de alltid hör hemma bland rödmålade stugor, nu ljög jag riktigt mycket.   Den här bilden är verklighetsfrånvarande om något, det gör faktiskt ont.
   Hur kan Sverige ta emot Afrikas arbetsdugliga folk, de här borde om några stanna i sina länder och bygga upp.  I Sverige finns det inga jobb som inte är skattefinansierade för den här gruppen, lägg pengarna på deras hemländer och se till att de stannar där !

   För att hyfsa arbetslöshetstatatistiken erbjud deras betjänter (batiktanterna ), tolkarna och alla de övriga inblandade i den ”sjuka” industrin att följa med ! Det blir säkrare för Sverige och garanterat billigare.
  Samt i en förlängning även till Afrikas fördel.

  • j_london

   Bra idé… skicka alla batixhäxor, SFI-lärare, muslimkramarpolitiker, bibliotekarier, kulturarbetare, muslimsvenska DDR-journalister (tangentpillare)  etc. etc. ner till negrerna i Zoomalia och till araberna i Mellanöstern… här finns mycket att uträtta för dessa ”ambitiösa” och ”kreativa”
   muslimsvenska krafter…

   • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

    Du glömde alla dessa 1.000-tals ”duktiga coascherna” som lyckats skapa c.a 30 (dock tvivelaktiga) jobb !

 • svartamalin

  Hur i hvetet kan svenska politiker och journalister vara springpojkar till dessa obildade-turist negrer. De stjäl ju våra svenskars pengar och trygghet som VI har jobbat ihop..Stryk skall NI ha NI landsförrädare, det kommer ni att få och det stannar inte bara där,var så säker!!

 • ledsenfarmor

  Äckligt att läsa, äckligt att se. Och sedan finns det kondomer, om de inte vill använda dessa, förordar jag sterilisering. För båda könen.

 • j_london

  En alldeles förbannat utomordentligt bra artikel chefred. Krok. Mycket bra! 

  ——————————————————————–

  Här får läsaren en helt annan sida och bild av den skattebetalda lyxturismen som afrikanerna och araberna GRATIS ägnar sig åt, till gratislandet Sverige – där allting är GRATIS för muslimer.

  Man kan undra sig vad dessa bidragsturister egentligen förväntar sig att möta och finna i Sverige? Vilka sagor har man läst på nätet eller hört talas om i Afrika och Syrien? Vad är som djungeltelegrafen trummar ut mellan palmbladshyddorna och stenhögarna i Mellanöstern…?

  Livslång betald semester, gratis tand- och läkarvård, fri medicin, gratis boende och fri mat, gratis skola, gratis skolböcker, gratis undervisning i svenska, bratis barnbidrag, gratis pension… till vilket ni inte har bidraget men en enda förbannad spänn!

  Fan… räcker inte detta! Och att ni inte behöver huka er för granater och bomber. Eller att ni inte behöver springa och gömma er när någon av klanmedlemmarna i Zoomaliska grannstammen får frispel efter att tuggat khat hela dagen och drar av ett magasin med sin Kalashnikov rakt in folkförsamlingen.

  Alla ni avskydda och oönskade parasiter och lyxturister: vad är det egentligen ni är ute efter?
  I stället för att vi senare skall kasta ut er (vilket kommer att ske förr eller senare)… åk i stället självmant tillbara till Afrika och Mellanöstern. Där ni hade jobb, bostad, affärer att handla i…

  Åk tillbaka! Ni är inte väl sedda i Sverige! Inte ens politikerna vill ha med er att göra, att de släpper in er är endat på grund av politiskt korrekta orsaker… Sedan ni hamnat i ett ”flyktingboende” skiter man i er. Dessutom  ni i kommer aldrig att integreras!

  • Guest

   Förbaskat bra skrivet !

   • j_london

     Tack… men man håller ju fullständigt på att gå i taket. Detta förbannade vansinne MÅSTE omedelbart ta slut!

  • Andersonszkan

   En stående ovation…….synd bara att man inte kan spika upp den på deras herrgårdsdörr.

   • j_london

     Tack…

  • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

    J London,Du är en klippa och Du kan klä mina egna tankar i välformulerade ord och meningar ! Kan bara hålla med Dig i allt Du skriver och det är alltid lika intressant att läsa allt Du skriver !

   • j_london

    Tack för att mina enkla rader uppskattas, fast de är skrivna i affekt… Ja, jag är helt enkelt; fruktansvärt arg, lindrigt sagt.

    • Bajen666

     Ett djup andetag, gå och gör nåt annat en stund, för att sen komma tillbaks med ett nytt utmärkt alster/inlägg…för du har pennans gåva…..eller tangenbordets…lol…ha en bra fortsatt dag..!

     SD 2014.

     • j_london

      Tack min vän… du skall också har en bra dag. Själv håller jag nu (mellan varven) på att skriva för brödfödan…

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  ………drar en djup suck………
  och låter mig för ögonblicket nedslås av hopplöshetens gråa skynke…

 • biran

  Det är inte frågan om utan när dagen kommer då landsförrädarna skall stå till svars.

  • antondavid21

   Det finns fortfarande dödsstraff i GB och det är enbart för landsförräderi.
   Sjuklövern får räkna med att när det går åt helvete att dom riskerar döds straffet både från svenskarna och islamisterna…….det visar att dom fattar ingenting  

 • knattefnattetjatte

  Återigen,jag mår illa, riktigt riktigt  illa….. .Finns det en gräns för hur mycket illa man kan må, innan man dör av sorg över sitt forna hemland Sverige ?

  • j_london

    Eller kanske ännu hellre… hur mycket kan vi tåla innan det smäller på allvar?

   • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

    Vi skall inte behöva tåla någonting mer ! (Väntar bara på ”startskottet”) ! Måttet är rågat för längesedan !

 • SM811

  Vad är det som de har fått itutat sig innan de kommer hit.
  Gnäller de skall de skickas tillbaka.
  Jag är så trött på dessa missanpassningsbara muslimer.
  Åk hem eller anpassa er till svenska normer och regler.

 • Tigeraldrig

  TVÅNGSSTERILISERING.
  UT MED BIDRAGSPATRASKET.

 • PETER NYMAN

  Jag tror att det blir lite mer fart i Glava när ett 50tal Zigenare ansluter sig för att pigga upp både Zoomalier och Glava bor.Även lilla Arvika behöver lite kulturberikning.

 • tokeskil

  3 kilo spackel och en rakhyvel sen kan hon hävda att hon är ett baaaaaaaaarn.

 • Benny L ”Pursvensk”

   ”It’s boring!”, säger de boendet på den jättelika herrgården”
  Va, har de inga svenskar att råna och misshandla? Vad synd om dem!

  • Guest

   Så rätt Du har – regeringen borde tvångskommendera
   svennar att gå runt det modesta boendet för att berikarna
   skall få några objekt att visa sin tacksamhet mot.

  • Pantertanten

   Men sätt dom i arbete! Trädgårdsskötsel, städning, tvätt, mat etc. Finns massor att göra. Låt personalen jobba med äldreboenden i stället! Jobba och hjälpa människor som är svenskar och betalat SKATT i hela sitt yrkesliv!!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000102347491 Yair Geirshtein

  När jag ser dessa bilder så börjar en ilska koka inom mig. Först ett gäng potentiella våldtäktsmän av negroid art. Sedan hucklekärring med magen i vädret. Fy fan säger jag. Jag erkänner stolt att jag är rasist. Ut med avskrädet. Helvetes massimport av underutvecklade hjon. Satans regering.

 • Saxtorparen

  Ni kommer nog att trivas bättre när snön kommer HAhaha .

  • H@ck£r

    Kolla dom små svarta djuren i snön Arne, fram med bössan och skjut ditt första rådjur nu…
   -
   Oj, det va en lyxturist från Glava, så det kan gå…

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Dom här,gnälliga j-lä asylturisterna har ju ett alternativ om det inte passar; ÅK HEM IGEN ; BJUD PÅ ENKEL BILJETT ! Snart kommer dom säkert med kravet att vi skall ändra klimatet,så att det passar dom! Och vem har upplyst dom om alla förmåner landet erbjuder samt,om det inte passar eller man inte får som man vill,gör man anmälan till DO ? Parasiterna kan mer om rättigheterna vi har i Sverige,än vad infödda svenskar kan ! Vem/vilka har upplyst dom om detta ? Är det regnfältet,ullentotten och deras övriga förbannade mullvadar! Det måste bli Sverigedemokraterna 2014 !

 • H@ck£r

  När kommer dom första stora protesterna på gården?
  -
  Första attacken från boende i området?
  -
  Kom igen nu, visa vart skåpet ska stå.
  -
  Blir så satans less på dessa.
  -
  *suck*

 • Andersonszkan

  Nu blir man lite konfunderad här……..90% av värmlänningarna har ju röstat på detta, varför går dom inte man ur huse och månar om sina kelgrisar.

  I England under WW1 och WW2 så ställde dom brittiska kvinnorna upp till 110% och tog hand om dom återvändande sårade soldaterna – dom inte bara vårdade deras skador utan månade om dom på alla sätt så att konvalescensen blev så behaglig och uthärdlig som möjligt.

  Värmländska kvinnor och ynglingar – ni vet vad ni har röstat på och ni vet vad era skyddslingar vill ha – förena er och bege er iväg till herrgården (ta gärna med några getter också, dom kan halalslaktas efteråt) och måna om er investering innan den slinker ur erat garn och någon annan tar vinstlotterna :)

  • Brite_Liner

   Den här typen av konsekvensanalys borde det finnas mer av – utmärkt! Det borde väl ändå vara så att det man röstar på också är något man verkligen tror och ställer upp på.

   • Andersonszkan

    Logik och konsekvens är stora bristvaror i Fördumningssverige – svenskens nya tempel är morgonsofforna varifrån fördumningsbudskapet predikas varje morgon (och dom som råkat miss morgonpredikan får ett nedkokt, koncentrerat referat i Pravda Nyheter på kvällen.

  • Andersonszkan

   And remember there´s a big difference between kneeling down and bending over…

   • Guest

    The differance is the pain in the ass – har jag
    fattat rätt ?

    • Andersonszkan

     Vad jag avsåg med citatet var skillnaden mellan kristendom och islam, men din tolkning är ju inte helt irrelevant :)

 • 10020316

  Tidningen borde ju snarast döpas om till Afrika Nyheter istället.

 • kalle008

  Om det vore något med dessa flyktingar skulle de begära

  - ett jobb, vilket som helst, där jag gör nytta för pengarna jag får

  - svenskundervisning varenda dag

 • mimi1999

  Vad väntar de sig? Ett land som flyter av mjölk och honong? De kan ju tänka på hur deras landsmän som sitter i flyktingläger i deras grannländer har det. Det är inga lyxherrgårdar precis snarare tält och plåtskjul. Konstigt att inte alla de som bor i Brasiliens favelor lyckats fly hit, de lever verkligen fattigt och med knarkrelaterad brottslighet runt knuten? Men det är tydligen skillnad på folk och folk!

  Ett gott råd: Passar inte galoscherna – åk tillbaka dit du kom från eftersom allt tycks vara mycket bättre där!!!!

 • Karl_the_swede

  FESTEN ÄR ÖVER NU!!!  – EN NY ORDNING BÖR VARA ATT VÄNTA!!!Integration är överhuvudtaget inte aktuellt!
  Som första alternativ gäller repatriering utan förmåner!!!
  Som alternativ två om man inte förstår vilken förmån det är att få bli utvisad så kan man självfallet få bevista de särskilda arbetsläger som bör kunna inrättas där var och en får arbeta så länge de ”orkar och vill”
  Tredje alternativet finns för de som inte förstår sitt eget bästa!!!

  - – - MASSINVANDRINGEN MÅSTE LÖSAS MED HÅRDA TAG- – -

 • Brummelisa

  Kontrasten blir stor mellan Glava och hemlandet, där bomber och granater föll, står det i artikeln. Var det inte det de flydde ifrån??? Och nu tycker de att det är tråkigt i Glava!!! Fullständigt häpnadsväckande! Jag finner inte ord.

  • Andersonszkan

   Dom kom för sent till älgjakten….

   • Brummelisa

    Med gratis busskort till tätort så finns det annat än älgar att jaga – t ex blonda svenskor, som dessa retarderade varelser tycks ha en faiblesse för….

 • Pantertanten

  Sätt dom i arbete! Och låt personalen ta hand om våra gamla istället!!

  • BirgittaSvenne

   Exakt, just så !

  • Andersonszkan

   Vilken typ av arbete finns det som skulle passa dom här i Sverige?

 • Pantertanten

  Och ni som tycker att lyxkvinnan ser gammal ut. Tänk på att detta är ett folk som åldras tidigt. 14-åringar har skägg.
  Den lilla pojken som står bredvid henne är bara tre månader….

  • Oxis

   Och snart skall hon föda! Här går det undan på halva tiden minst!

  • Brummelisa

   Tycker mig skymta en skugga av begynnande skäggväxt på gossens kinder….; o )

  • Andersonszkan

   Kvinnorna åldras i alla fall tidigt – börjar dom föda barn som könsstympade tioåringar och spricker ett par decimeter varje gång så tar det på krafterna.

 • zelotai

  Kommer ihåg när man gjorde ”lumpen” (vapenfri tjänst). Då betalade kommunen hyran, vilket man var grymt tacksam för, fick mat och husrum och fick ca 1500 kr i månaden och kunde spara pengar! (Inte alla förstås en kompis gjorde av med allt första dagen)

  Här gnälls det när man får allt gratis.

 • Andersonszkan

  Visst är det omvända världen (och värden) i dagens samhälle. Tänk om jag och min familj tillsammans med några andra familjer realiserade all vår fasta egendom och emigrerade till Afrika med fulladdade visakort för att starta ett nytt liv.
  Vi skulle kanske bli farmare och bruka den bördiga afrikanska myllan mha moderna maskiner och teknik, vi skulle kunna anställa hundratals urinvånare som skulle kunnA jobba för drägliga löner och dessutom få gratis sjukvård, skola, en fotbollsplan och en upprustning av den lokala kyrkan. Vi skulle bli omtyckta av lokalbefolkningen och vi skulle alla vakna med ett glatt leende på läpparna varje morgon.

  Om jag sen skulle komma hem och sitta i en morgonsoffa och berätta om detta projekt så skulle jag bli hudflängd och bli anklagad för att vara en rasistisk slavdrivare och kolonisatör som stjäl urinvånarnas land och tvingar på dem min kristna tro (fast jag inte ens är religiös).

  Nu vänder vi på steken och tittat på den pågående kolonisationen av Sverige som inte ger de svenska urinvånarna annat än våld, elände, ond bråd död, fattigdom och påtvingade religiösa förmedeltida seder som långsamt men säkert tar dör på den svenska kulturen – ISLAM.

  I det första fallet där jag själv var kolonisatör och bringade välstånd och hopp om framtiden till lokalbefolkningen så renderade detta mig en fet RASISTSTÄMPEL och i det andra fallet, om jag skulle påpeka att vi är utsatta för en rasistisk kolonisation vars kolonisatörer inte bringar oss annat än elände och dessutom prackar på oss sin barn- och kvinnoförnedrande islamska tro så renderar det mig också en fet RASISTSTÄMPEL.

  • Brite_Liner

   Det märkliga är också att om det faktiskt var så att svenskar fick för sig att åka till mörkaste Afrika så skulle det förmodligen inte ta ett långt tag innan det där mörkret blev till ljus i form av utveckling, välstånd och ordning – det är ju inte precis vad man kan säga om detta omvända förhållande som du så väl beskriver; här råder verkligen det omvända i det att invandrarna endast kan ställa krav, riva ned välfärden och bidra med primitiva föreställningar om rätt och fel. Du har så rätt i din beskrivning!

   • Andersonszkan

    Ja, vi är utsatta för en kolonisation av dom vidrigaste rasister man kan tänka sig och när man påtalar detta så är det man själv som blir anklagad för att vara rasist. 

    Ibland har det lyckats att skjuta budbäraren för att slippa dom dåliga nyheterna men ska landsförrädarna slippa dom dåliga nyheterna i framtiden så blir det miljontals budbärare som måste skjutas.

  • j_london

    En fullständigt genial beskrivning av ett sannolikt scenario, och den verklighet i realtid som vi lever i .

 • Oxis

  Hoppas Sweden Confidentials budskap sprids till Glavabor och Arvikabor.
  Maken till bortskämda flyktingar finns inte. Missnöjda med att klimatet är så kallt, ja, ni befinner er rätt nära nordpolen så vad hade ni väntat er! (Men det kanske har det goda med sig att klimatflyktingarna? återvänder hem). Inga gator, nej här i Sverige är det landsbygd som gäller och inga städer som ni kan härja i! Ni får attackera urbefolkningen istället för ett givande mångkulturellt möte. Inga spel, – det finns säkert billiga kortspel på ICA, eller är det tvunget dataspel som måste till. Ingen supermarket, nej men åk då hem till Afrika igen eller skall svenska skattebetalare bekosta uppförandet av en övningssupermarket bara för er skull.
  Ni är det mest otacksamma som finns! och kan gärna lämna landet med vändande post.
  Och en sak, det blir bara kallare och då får ni planera era klädinköp på Myrorna för dagskassan. Det kan bli rejält kallt i Värmland under midvintern så hoppas att det blir en riktigt vargavinter i år.
  Dessutom – det blir mörkare också. Snart ligger natten dygnstung över Sverige med en ljusglimt mitt på dagen. Vi som bott här i tusentals år vet hur man klarar av denna svåra period och det har stärkt oss. Ni får väl visa att ni inte är några veklingar! 

 • tantmadam

  Tycker också det är booooring att se dessa nunor med hängande läppar som vill att vi tycker synd om dom. Tänk att komma hit till lilla Sverige och få allt serverat på guldfat med diamantinfattning…nåja, kanske inte riktigt så, men inte långt ifrån. Snart krävs det väl guldkranar och  guldbyxor, för annars blir det ”kast med liten svensk”. Nä sätt dom för ”piiiip” på nästa och bästa plan tillbaka dit dom kom ifrån och ge istället Glava till alla hemlösa som ingenstans har att bo. Som i Stockholm där ett av deras trygghet har bommat igen för pengar fattades och inget annat alternativ finns…man blir förb…..!!!

  • 585961

    Och när ska pensionärerna som  har 6500 kr /mån  efter skatt börja få gratis busskort??????  eller har Sverige slutat vara demokratiskt och behandla alla lika eller är det bara sandloppor det ska tas hänsyn till ,alla dessa utlänningar verkar ha råd att röka både det ena och det andra, var kommer pengarna från jo från svenska skattebetalare

 • antidotes

  Nåt jag inte fattar är det att invandrare av div. olika slag skaffar barn väldigt tätt! Det ska inte vara möjligt om man följer läkarkonstens alla regler. Efter att en kvinna gett födsel så får/bör hon ej idka könsumgänge på si och så lång tids efteråt och än mindre skaffa ytterligare barn. Detta pga läketid osv. Men ändå så ränner dom runt på stan med en liten knodd knodd i barnvagnen och magen i vädret, igen! Hur f-n är det möjligt?? Berätta gärna det för mig!

  • Andersonszkan

   Min bäste antidotes – i princip är det så att en kvinna som fött barn inte kan bli gravid så länge hon ammar, men i kulturer med flera fruar så turas dom om med amningen – dom äldre fruarna tar över amningen så att dom unga fertila fruarna kan bli gravida igen bara några veckor eller månader efter föregående förlossning.

   Dessutom är vissa kvinnor så fertila att dom kan bli gravida direkt efter en förlossning – det är förmodligen en rasbetingad egenskap.

   • virtuliserad

     Seriöst. Det hade kanske varit en bra ide att se till att få sig lite kunskap och fakta om det ämne man ska ge sig in på och diskutera.

    Det är ej omöjligt att bli gravid 4-6 veckor efter en förlossning, även om man hel ammar och inte sett några tecken på att mens kommit igång.

    Amning ger ej ett fullgott skydd mot graviditet. Jag trodde att det var år 2000 nu och att det så kallade ”upplysta svenska folket” visste om detta.

    Finns många ”pursvenska” kvinnor som blivit gravida 2-6 månader efter en förlossning, trots amning. belive it or not.. True Story.

    Beroende på ålder, hur förlossning sett ut osv.. så kan en kvinna ha sex ca 3-4 veckor efter förlossning men rekommenderat är 3 månader p.g.a infektionsrisken.

    • antidotes

     Svara då på frågan hur det är möjligt att ha en purfärsk knodd i vagn som inte ens kan gå själv - och magen i vädret! En så stor mage innebär graviditet i iaf 5-6 månaden om inte ännu senare. ”Some weird shit! going on right there!” Alien 5??

     • antidotes

      Summum av kontentan måste vara att han är där med ”frögurkan” så foprt dom hunnit hem från BB. Men för att vara på säkra sidan smiter dom in på toan på sjukan innan de beger sig hemåt med sin nye familjemedlem.

    • antidotes

     Oki..så om man smackar på tutten samtidigt som, man skjuter skarpt så tar dert inte?? Holy sh*t jag tror banne mig att vi funnit ett nytt 100% säkert preventivmedel! Släng p-pillerkartan baby! Hehe…..

   • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004088544451 Marianne Lidström

    bara så vidrigt!! och tänk vad det kostar!!

    • Oxis

     Och det här tvivelaktiga nöjet och resultatet skall vi betala! Jag betackar mig!

  • tokeskil

    Titta på råttor och andra lågt stående varelser dom föder i samma takt som de här invandrade amöborna .

   • Daytona Chevrolet

    Måste dock påpeka att mina tamråttor var rumsrena….det är inte en neger…

  • Malmoman64

   Eftersom dom har en iq som är jämförbar med encelliga varelser. Så är det så i Sverige. Ju fler barn, desto mer barnbidrag, hyresbidrag och socialbidrag får dom. För dom här analfabeterna är inte och kommer alldrig att bli anställningsbara. Det är samma resonemang som att slaktar jag hönan så får jag ut många ägg på en gång. Så tänker dom här raketforskarna.

   • tokeskil

     Nu var du inte snäll mot de encelliga .

 • antidotes

  23? Snarare 23×2!

 • Oberst

  Om det är något som (milt sagt) är BOOOORING så är det invandringen.

 • tokeskil

  För att göra kontrasten mindre går det väl alldeles utmärkt att lägga några rejäla bombmattor mitt i huset .

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004088544451 Marianne Lidström

  jag blir vansinnig över våra sverigeförrädare Ullenhag och Reinfeldt!!!!

 • NE_Mannen

  Om de små baaarnen har så tråkigt så kan de få ett tips från mig: med grankottar och tändstickor(utan tändanordning) och lite pinnar så kan man leka bondgård, kostar inte någonting. Och om de har växt ifrån det kan de ju alltid rövknulla varandra istället för att göra det med de som bor i Arvika !

 • YOTHI_TARZAN

  Många somalier har en stirrig blick , är dom påtända eller ser dom bara ut så ????
  Har dom TBC eller är magen full av parasiter ?? Har dom AIDS ??
  Vem skulle våga anställa dom på en restaurang ??

  • antidotes

   KHAT heter det. ”They chew that sh*t!”.

  • tokeskil

   Det har kor också ,men dom är fan så mycket klokare !

  • 585961

   Dom tuggar KHAT ett narkotiskt medel som man blir ännu dummare i huvudet än man redan är

 • Erk23

  Det blir tydligen att gråta sig till sömns idag också…
  Det är så jävla sjukt!!!!!!!!!!

 • antidotes

  Om inte skorna passar så kan dom åka hem till sina lerhyddor igen! Enkelt!

 • Krister Wuopio

  haha stackars negrer! snart kommer ”vår” överbetalda knähund ullenhag å tycker det är diskriminering

 • Krister Wuopio

  säger som det är ! det kommer att visa sej tro mej  slöa negrer samt araber  är inte till nytta extrem vänstern ylar nu rakt t ut men dom nyttar helller till nått mer än att gapa

 • Krister Wuopio

  småligisterna på afa vet inte ens hur ett verktyg ser ut! det säger väl allt

 • Tollessss

  Är där inga bussar som kör till Italien.

 • farsartat

  Äkta flyktingar klagar inte…

 • elefantter

  Fy fan vad äckligt
  är den känsla man har inför choklad
  sedan man ätit för mycket av den.

 • PastorCash

  Vad jag vet så har nog ingen begärt att de skall komma och jag förmodar att de får åka hem om de vill.

 • http://www.facebook.com/people/Johan-Gustavsson/100003302270861 Johan Gustavsson

  Jag förstår inte…..Deqa kommer till Sverige, träffar en man, gifter sig, skaffar barn, tiden springer iväg, hon blir gravid igen, hon separeras gravid från sin man av migrationsverket till ett annat boende. Men, hur lång tid har här inte gått? Hur har det otroligt humana MV kunnat separera denna familj?

  Är det så att det tar ca tre år för MV att bli klar med 1 asylansökan?

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Helt uppenbart att detta inte är asylsökande utan lycksökare. De fattar kanske inte själva vad asyl egentligen innebär. De tror att svenskarna har släppt in dem för att vi behöver folk. Nu undrar de varför de sitter sysslolösa på vischan utan möjlighet att varken berika oss eller sig själva.

 • tokeskil

  Sätt dom genast på ett plan tillbaka så slipper dom frysa.

 • whyinsweden

  När vi kom till Sverige 1956 (ungerska revolutionen) fick mina föräldrar låna pengar ( drygt 2000 kronor) som man sedan drog på lönen tills det var avbetalt.
  Sen fick man klara sig utan hemspråksundervisning o annat lyx. O det blev bra.
  Den här  svenska ”vi hjälper alla i världen” mentaliteten förstör Sverige.
  Men det drabbar ju aldrig politikerna som tar besluten. SÄTT STOPP FÖR SKITEN.

  • Malmoman64

   Dina föräldrar var arbetsamma, dom integrerade sig. Dom var flitiga till att arbeta och köpte ofta egna villor. Dom kom snabbt in i det Svenska samhället. Dom var ett fint och bra tillskott för Sverige när vi behövde arbetskraft. Skillnaden mot idag är att dom kom ifrån Europa. Hade samma religion som vi, samt att dom villet arbeta och skapa sig en ny framtid. Dom ville absolut inte ligga samhället till last. Dom var mycket tacksamma för att dom var välkommna här.

   Idag!! tvärt om. Dom kommer hit och klagar på allt, det är fel på allting enligt dom. Dom får alltig serverat som dom pekar på. Dom inte anpassa sig inte lära sig Svenska. Det behövs inte det finns ju tolkar. Dom är muslimer och somaliska analfabeter. Dom ska ha förtur till bostäder, dom har stora behov av sjukvård och tandvård. Även av skola vilket är bortkastat på dom. Dom begår mycket våldsbrott. Dom vill bo med sina egna bara. Kasta ut dom hela högen.

 • Odalmannen

  Att främlingsockupanterna klagar det första de gör vid ankomsten till Sverige är ett säkert tecken på att de bluffar och ljuger om sina asylskäl, ingen verklig flykting skulle hålla på och klaga så utan skulle vara översvallande tacksam bara över att få ha kommit till ett land där det råder fred och frihet. Skicka tillbaka dem till de länder där de kommer ifrån, varför ska vi svenskar hålla på att ta hand om dem när vi inte ens klarar av att ta hand om våra egna gamla som har arbetat och betalat skatt hela livet. Jag vill inte ta hand om några utlänningar. Ut med dem nu, de har inte här att göra!

 • 585961

  Skicka tillbaka de otacksamma  sandlopporna , har man ingen utbildning och inte kan försörja sig själva , utan lever på svenska skattebetalare då ska man banne mig vara tacksam , passar inte det så är det bara att flytta tillbaka till slottet man kom från, vilka pensionsräddare(någon som tror på det) som Reinfelt Ulltott och Ramson dragit hit, fy fan

 • Bajen666

  Fy fan jag spyr när jag ser eländet….vilka otacksamma grisar dom är..!

  Värre är väl nästan svinen som försvarar dom..!

  SD 2014.

 • Home_of_Arn

  Och snart kommer den rasistiska vita snön, jag önskar er en extra lång,kall och snörik vinter.

  • H@ck£r

    Don´t eat yellow snow…
   -
   Vit snö borde ju vara ”haram” tycker man :)
   -
   *Moahhhhaaaa*

 • clust

  De kommer nog snart börja kasta stenar, elda upp bilar, misshandla och råna för att få fart på vardagen! Äckliga, smutsiga parasiter.

 • svenskeman

  Tell them: Eat the yellow snow  :-)

 • Pingback: Livat och glatt på asylboendet Glava « Sweden Confidential

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=729929789 Frank Hillbilly Hellfire Wince

  MEN FÖR HELVETE,UT MED ASEN!!!!!!!!!