Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Veckans spaning, Islams bluffsympatier!


INSÄNDARE I dagens Expressen 29 september, så kan man läsa om den manifestation som med ett väloljat urverks punktlighet infann sig vid den Judiska församlingens entré, efter det bombdåd som tidigare inträffat. Initiativtagaren Rebecka Hagerfors tände fyra marschaller – en för vart väderstreck.

Vi är inte emot, vi är för att alla ska kunna leva tillsammans, sa hon. Deltagarna i manifestationen bestod som vanligt av representanter från den PK-förblindade rödvinsvänstern, samt den skock av nickedockor som lydigt svassar efter i dess kölvatten.

Missförstå mig inte nu! Jag är inte emot att man visar sin avsky mot det våldsdåd som drabbade exempelvis den judiska församlingen.

Vad jag däremot har svårt att svälja är att man ständigt försöker vinkla över problematiken och ansvaret för dåden på ”etniska Svenskar” men framförallt vad som förbryllar och vad ”spaningen” egentligen handlar om är de bluffsympatier som islams förkämpar visar prov på.

Är det inte lite märkligt att om nu islams hat mot judar inte är en realitet utan endast en liten parantes som överskuggas av det massiva utbredda hat som allt igenom representeras av ”etniska svenskar” borde då inte manifestationen utgöras av åtminstone ett dussintal islamister? Här verkar det som en av de få ”utvalda” för att representera islam är  Bejzat Becirov från Islamic center i Malmö,

Inga spontandeltaganden  eller medmänskliga reaktioner från de övriga i mohammedanernas fromma fredsälskande skara verkade göra sig tillkänna. Vad säger då detta? Alltså rent retoriskt? Om en manifestation utgörs av endast representanter och visar total avsaknad från den breda massan i leden, oavsett ideologi, så framstår deras medverkan som ett hycklande deltagande som totalt saknar förankring i församlingen och visar endast prov på en sorts skadebegränsning och focusförskjutning från deras verkliga agenda, där hatet mot allt ickemuslinskt är den ledstjärna så som oftast får leda den skäggbelupna och självrättfärdigande skara av sharia-suktande slödder som tillsynes via enkelriktade dörrar väller in i landet med deras irrläror väl paketerad i bakfickan/turbanen.

Kan dagens artikel i Expressen vara ett visst erkännande av hatets ursprung och bli det embryo till väckarklocka som ska väcka Reinfeldts ”sovande folk”? Personligen så tror jag inte det. Det som däremot kan vara lite positivt är det faktum att det är mera  PK-legitimt att judar kritiserar islamister. Alla försök till kritik från vår snart svenska etniska minoritet avfärdas kategoriskt som…..ja, jag orkar inte ens säga orden längre.

Om detta kan bli den hjälpande kraft som skulle kunna öppna möjligheterna till att påvisa våra tidigare hopplösa påståenden om riskerna med islam, det återstå att se, men om det skulle bana väg för den möjligheten så får judiska församlingen gladeligen utgöra åtminstone mitt språngbräde till att närma mig yttrandefrihet! Jag skulle inte gå så långt som att kalla dem för ”nyttiga idioter” det vore nog opassande och en smula korkat då vi åtminstone i detta fallet på ett intelligent plan strider oåterkalleligen för samma sak, jag har personligen aldrig erfarit några större problem med judar, deras religion har jag ofta upplevt som konstig/märklig, men aldrig påprackande och med löfte om våld mot icke renläriga som islam ständigt manifesterar, men det får ju naturligtvis stå för mig, jag är på intet sätt expert på området, men för dom som av olika anledningar har problem med det judiska folket, får väl tänka så här, ”ändamålet helgar medlen”.

Herr_haram   

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Det är onekligen så att man får en känsla av att denna ”demonstration” var mycket tillrättalagd, just för att det inte skulle ske någon annan spontan demonstration. Och att denna demonstration var riktad mot Malmös invånare och inte mot gruppen som vill radera Israel från kartan.

  Nu är det ju så att vi i Malmö har ett kommunalråd som suttit alldeles för länge på sin stol och som tycker att han äger Malmö. En herre som heter Illmar Reepalu. Det är sedan några år tillbaka känt att han är antisemit, så till den grad att han häromåret fick besök av högsta rådet av judiska församlingen i USA, med hälsning från Obama. En riktig smäll på fingrarna med andra ord.

  Och i vanlig ordning förnekar Reepalu att det finns antisemitism i Malmö, och att det behövs extra bevakning över Synagogan och judiska församlingens lokal.

  • Herr_haram

   väl talat! hoppas att Malmö slipper denne Repalu, som allt för länge burit islams ärenden, och vänt ryggen åt de han borde försvara.

   • NE_Mannen

    En riktig smygmuslim med andra ord, en dessertör, ställ honom inför krigsrätt och få honom arkebuserad tack.

 • Talibananas

  Ja, nu gäller det att lägga locket på och komma med avledande manövrer. Islamofobin kan inte tillåtas få grumligt fiskevatten på sin kvarn av en händelse som denna. ; )