Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Tre invandrare åtalade för den makabra misshandeln på Rudolf


HÄRLIGA INVANDRINGEN  Först rånade invandrarna 19-åringen. Sedan släpade de ut honom i skogen – och tände eld på honom. ”Det luktade som när man tänder en grill”, berättar offret Rudolf Moilanen.

Rudolf väntade på bussen tidigt på morgonen efter en utekväll. På busshållplatsen somnar han – och vaknar av ett slag i ansiktet. Enligt åtalet är det en 19-årig somalier som utdelar slaget och är drivande i den upp till 40 minuter långa tortyrliknande misshandeln. Efter mängder med sparkar och slag tar invandrarna hans bankkort och tvingade av honom koden innan de går. Men de tre som nu åtalats, kom tillbaka igen, ännu argare.

Pöblarna ville ha mer värdesaker, enligt åtalet. När de tagit Rudolfs jacka och skor släpar invandrarna ut offret i skogen. Där hällde det en lättantändlig vätska över honom och satte eld på Rudolf.

– Det luktade bränt som när man tänder en grill, säger offret i förhör.

Den 19-årige somaliern som enligt åtalet varit drivande ska samtidigt ha satt en fot i ryggen eller nacken på offret som därför inte kunde rulla och släcka sin brinnande kropp. Nedtryckt mot marken hörde han lågorna fräsa i håret och på ryggen utan att kunna röra sig. Medan han skrek av rädsla och smärta ska somaliern ha sagt: ”Ge fan i att röra dig”.

– Jag höll på att dö, säger 19-åringen i förhör.

Efter att ha lämnats i en slänt tog sig 19-åringen svårt bränd till ett bostadsområde och slog larm. Rättsintyget visar på allvarliga brännskador över skalp, nacke, rygg, flank och högerarm som riskerar att ge honom permanenta men.

Somaliern åtalas för grovt rån och synnerligen grov misshandel. Kompanjonerna, 16 och 18 år, för medhjälp till rånet, de tog emot bankkortet och fick i uppdrag att ta ut pengar. Somaliern lägger skulden på medhjälparna och hävdar att de gjorde allt samt att han själv misshandlats av dem. Hur han fått offret blod på sig själv och sina jeans kan han inte förklara:

– Det kan ha hänt då vi försökte dra bort honom från kille 1 som bara slog och slog, säger han i förhör.

Ur åtalet:

”Våldet har bestått i att Ali dragit ned luvan på Moilanens jacka över dennes ögon varefter Ali utdelat ett flertal knytnävsslag och sparkar mot Moilanens ansikte och kropp. Ali har därefter tagit tag i Moilanens armar och släpat denne med sig upp till ett skogsparti mellan Södra Jordbrovägen och Klapperstensvägen.

Ali utdelade ett flertal slag och sparkar mot Moilanens kropp i samband med att han drog Moilanen mot skogspartiet. I samband med detta tillgreps Moilanens jacka. Väl framme i skogen har Ali utdelat ett flertal sparkar mot Moilanen när denne legat på marken. I samband med detta tillgreps Moilanens skor. Våldet medförde smärta, blodvite och svullnad för målsägande Moilanen i ansiktet och på kroppen.

Brottet ska bedömas som grovt eftersom Ali visat synnerlig råhet då det varit frågan om ett utdraget händelseförlopp som inneburit att Rudolf släpats iväg och fått mottaga ett stort antal slag och sparkar.”

Den 10 augusti greps somaliern, som anses vara huvudmannen. En tid senare greps de två andra ligisterna. Och snart har vi cirka 100 000 nya Alis från Somalia i Sverige. Grattis.

Södertörns tingsrätt åtalar:

 • Abdalla Sharif Mohamed Ali, 890209 i USA, 930505-9538 i Sverige, Södra Jordbrovägen 179 D, lgh 1101, Jordbro. Somalier men medborgare i USA. Uppgav sig vara född 1993 när han anlände Sverige. För synnerligen grov misshandel, rån och grovt rån.
 • Joel Emanuel Contreras Gonzalez,940818-373*, Fiskarnas gata 165, 6 tr, Haningen. Medborgare i Sverige. För medhjälp till rån.
 • Jonathan Saldes Barcia, 951211-393*, Stenbockens gata 102, lgh 1601, Haninge. Medborgare i Sverige. För medhjälp till grovt rån.
 • Mål nr B 9818-12

 • Mickans

  Varför skriver inte Aftonhoran om deta? Jo, för att brottet begick av kulturberikare. Det var ju bra att dom fick fast killarna iaf. Dom är över 18 år så dom får inte patetiska straff som skitungarna från kortedala rättegången.

  • http://twitter.com/Lobuz1 Lobuz

   Varje gång det skrivs om svenskar eller européer så finns det namn och foto.
   Om det gäller pensions räddare så förträngs detta. 
   Skriv till tidningar och kräv förklaring. Det gör jag. samt skicka anmälan till DO.
   De gör inget och svarar inte men de vet att folk har koll. 

 • antidotes

  Krya på dig grabben! Vi tänker på dig!!

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  ”Medhjälparna” får av Tingslotteriet 100 timmars samhällstjänst. Somaliern klarar sig undan med ringa misshandel och får genom sin påstått låga ålder (det handlar om baaaaaarn…) 150 timmar samhällstjänst. Tingslotteriet väljer den lägre graden av misshandel med motiveringen att uppsåt att skada saknats. Som brukligt är har åklagaren inte yrkat på utvisning.

  • j_london

   Nämndemän, advokater & domare i muslimsvenska domstolar skall den dagen det blir aktuellt, samma väg vandra som DDR-medias förrädare och lögnhalsar.

  • 585961

   Det sitter en massa mussekramare i rätterna och likaså åklagare dom är väl rädda dom ska bli arbetslösa om vi skickar ut alla sandloppor ur riket , domstolarna har förlorat  ALLT förtroende från  etniska svenskar (som betalar deras löner)

 • antidotes

  Har någon sett försvunna Pauline, 20? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15524808.ab

 • tokeskil

  Bind fast alla 3 mitt i en tidigt startad majbrasa och låt kräken brinna i HELVETET !

  • antidotes

   Hell yeah!!

 • farsartat

  Tyvärr så kommer inte ”medelsvensken” att få veta sanningen. Inte för att den är hemlig, utan för att man inte är intresserad. De flesta läser bara slasktidningar och ser på propaganda-TV. Att inte folk fattar vad som pågår är totalt obegripligt.

  • j_london

    Ja… hade det bara hänt en gång i veckan, kunde det vara förståeligt om man inte riktigt begrep…

   Men nu händer det ju VARJE dag, VARJE dag i veckan, VARJE månad under HELA året!

   Svensken läser sin DDR-press (AB, Expressen, SDS, SvD, DN…) och sover den medvetslöses djupa sömn och fattar ingenting.

   Jag har sagt det innan, och säger det igen: svensken är korkad!

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Så är det. Svenskar är närmast besläktade med strutsar.

  • Oxis

   Har nog från mina lilla horisont märkt ett ökat intresse och en ökad indignation. Men folk knyter näven i byxfickorna.

 • Brite_Liner

  VIDRIGT!

 • 2Lkopp

  Kan någon förklara hur man kan man tappa 4 år vid flytt från USA och framförallt, vad fan gör han här?

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Lever på skattebetalarnas bekostnad. 

  • 585961

    Migrationsverket har åter igen misskött sitt arbete, några kanske skulle avskedas  nu när det kommit fram i ljuset , plocka bort kriminella arbetstagare som skattebetalarna betalar lön för

 • kokoo

  Varför skriver inte Expressen, Aftonbladet ,DN, Svd utförligt vad importerade IDIOTER gör med sina medmänniskor i Vårt land ? Detta är väl misshandel av högsta klass ? Men åndå får det inte komma fram i media så folk får reda på vad för sorts odjur som får komma till Sverige. Inget kommer att ändras på vansinnet som nu pågår föränn någon politiker drabbas.

  • j_london

    Ingen händer förrän dessa politiker ”plockas bort”. Så är det!

   • Brite_Liner

    j_London – tack för dina inlägg de är verkligen befogade – du är sannerligen också påläst, intelligent och insatt och man märker att du fullt ut  har förstått sakernas tillstånd – det vore bra om du orkade fortsätta din och vår kamp – håll ut! TACK!

    • j_london

      Tack för de orden. Om vi alla hjälps åt kanske det går…

  • 585961

   Ja hoppas också att dessa politiker  drabbas snart

 • Mariah_Magdalena

  Kvällspressen förnekar sej aldrig.
  De selekterar i vanlig ordning bort så många invandrare de kan.
  Om dessa är förövarna.
  Är de däremot offer finns det knappast gräns på rubrikernas storlek, och pressens indignation. 
  Vi ser dem då med bild, levnadsbeskrivning, och med klippkort i alla TV-sofforna.
  Och bara de gånger det INTE går att dölja att gärningsmännen är invandrare, så väljer dessa slaskjournalister att storstilat ”avslöja sanningen”.
  Dessa ”journalister” är genomskinliga som glas, och deras agenda rutten.
  De förtjänar varje förakt som kommer till dem, och den dag någon av dessa medium kollapsar i sina egna lögner och vinklingar och går i graven, så ska jag köpa en riktigt fin skumpa och korka upp, och anse vi är ett steg närmre ”sanningen, bara sanningen och inget annat än sanningen”.

  • j_london

   Den flaskan delar jag gärna med dig… och hoppas det inte dröjer så länge!

   • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

     SKÅL för friheten !

 • biran

  Var är fackeltåget, har dom gått vilse? Jag har heller inte sett några kommentarer från de kommunistiska äcklen i Expo.

  • Oxis

   Merparten av männen är svenska medborgare, alltså svenskar. Och då är det inget att prata om, inga invandrare att haussa upp och tycka synd om och spilla lite brösttoner över.

 • VIKINGKRAFT

  Om det hade hänt nån i min familj så skulle jag ta lagen i egena händer.
  Min lag är hård och utan nåd !!

  Dom skulle önska be om utvisning till hemligt land,
  allt för att slippa bli drabbade av en Svensk Viking som
  inte stoppar för än rättvisan har fallit tungt ! ! !

 • Simpson1

  Håller med Vikiing, slut med snuthjälp öga för öga gäller nu.

 • 530729

  Det parti som är ansvariga för invasionen av somalier, miljöpartiet, har enligt Expressen ”vind i seglen”… en ny opinionsmätning av DN/Ipso visar att MP har 9,9% (+2,1)och Sverigedemokraterna bara 5,8%(+0,9). Expressen avfärdar SD lätt hånfullt med orden: ”De har lite drygt fem procent och det har de haft hela tiden.” FP har enligt Ipso 6,3%(+0,8) och det heter då ”Det är inte så konstigt att de ökar. Någon måste vinna…”
  I sentios mätning för någon dag sedan hade SD 9,9% och MP 7,9%… då kunde man inte se ett ord om detta i Expressen…
  Jörgen

  • Oxis

   Idag i P4 och P1 nämndes lite siffror, att KD och Centern skulle åka ur riksdagen om det vore val idag, att MP gått framåt, att det rödgröna blocket ligger över Alliansen. Inte ett ord om SD. Det partiet är helt utruddat i rapporter som denna. Talande. Public service försöker verkligen tiga ihjäl existensen av SD.

  • 585961

   Du har helt rätt , slaskmedia talar bara när det passar dom, såg idag att dom skulle sänka skatten  med 400 kr/mån för ensamstående föräldrar oavsett inkomst, skulle kosta 1 miljard, men sänka skatten för pensionärer som betalar mycket mer skatt  procentuellt det går inte , fy fan för såna rövslickare som MP

   • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

    Det finns bara 1 (ett) parti som står upp för pensionärerna ! GLÖM INTE DET !   SD 2014

 • SM811

  Hoppas att du blir så frisk som det går Rudolf.

  Vad är det för en knäppgök som pratar i inslaget. Det är inte Rudolf som är på fel plats utan dessa asinvandrare. Hade inte sju(k)klövern låtit dessa kommit in i Sverige hade detta aldrig hänt. TV3 kommentatorn har inte klart för sig vilken verklighet dessa ungdomar lever i. Detta ständiga hot av invandrare som inte skall vara i Sverige. Det gulligullas och det är såå synd om dom. PK-iterna är  medskyldiga eftersom de hela tiden undanhåller vilka som utför dessa dåd, om det inte är några pursvenskar för då arbetas det febrilt för att få ut namn och bild.

  Det är från Somalien som det nu dräller in folk där nations IQ är 68.
  Lycka till Sverige med pensionsräddarna.
  Inte undra på att sådant händer när lägre IQ än 70 klassas som förståndshandikappad.

  Strafftiden för de skyldiga skall bli samma tid som rehabilitetstiden för Rudolf plus ett lång fängelsetid.

 • SavingJonStewart

  I detta fall får vi hoppas att det ena kräket utvisas till USA och där får avtjäna sitt straff. Som i fallet med Annika Östberg som önskade komma hem till Sverige – lika för lika helt enkelt. Fängelseliberalerna kommer såklart yla i högan sky. Att man skulle vara konsekvent gillar de ju inte om det drabbar brottslingen.

  Därför kommer det ju aldrig att hända…

 • YOTHI_TARZAN

  Hur har detta visats i fulmedia ??? Jag har inte sett någonting.

  • Oxis

   Det har nämnts åtminstone i Expressens nätupplaga som en mycket liten notis. Inget om gärningsmännen, vad de heter och deras härkomst. Man fick som vanligt intrycket av att det var ett vanligt gnabb mellan grabbar som spårat ur.
   Jämför hysterin kring Forserum! 

 • EricD123

  Gissningslek!!!
  Får huvudmannen mer eller mindre än 4år i fängelse?
  Blir han utvisad?
  Får Rudolf mer eller mindre än 500 000kr i skadestånd?

  Stalltips: Mindre, Nej och Mindre

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  Vad jag vill göra med dessa fähundarslon3659 lämpar sig inte för tryck…
  Utvisa rakt av, var dom hamnar kvittar, här ska dom dock inte vara.
  De som har fått svenskt medborgarskap ska ifråntas detta ögonblickligen.
  Man blir bara trött, vareviga dag sker något som bidragsnomader är insyltade i, när ska det gå upp ett ljus för makthavarna att de när ormar vid sin barm?
  Som det ser ut nu så är Sverige kört, och detta bortom all räddning, så tyvärr, siste svensken tar flaggan med sig…
  Arma land, vad har dom gjort med dig?

 • Oxis

  Ännu ett fall av den nya spännande sort av berikning regeringen med Reinfeldt i spetsen talar sig varm för.
  Männen kan ju också med modern terminologi karakteriseras som svenskar. Då blir det svensk mot svensk och då är det inte så farligt, verkar etablissemanget resonera.

 • 585961

  Har inte sett att herr Ulltott gjort det minsta för att hjälpa detta offer för massinvandringen, han tar INGET ANSVAR för dessa kriminella  han släpper in i landet och som torterar och rånar svenska medborgare, kräken ska omedelbart ut ur landet, den ene till USA och för de  andra ska medborgarskapet återkallas och skickas tillbaka till sina hemländer så får dom väl fortsätta sina illgärningar där och ta straffen där, nu har vi fått nog av de kriminella sandlopporna , och några syrier ska inte in i landet dom kan ha det som dom ställt till det , en massa mördare utan självkontroll ska inte in hit hoppas Rudolf återfrisknar någorlunda så småningom ,SD 2014

 • antidotes

  Den amerikanske medborgaren borde få sitta inlåst på San Quentin! Eller rättare sagt stå fastkedjad vid en stolpe på rastgården, utan brallor! Det skulle medfångarna gilla!!

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  Jag, nästan, önskar att jag råkade ut för dessa typer, missförstå mig rätt men hur tufft är det att ge sig på ett stycke lönnfet femtiotvåårig gubbe och få kardinalstryk… 

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Vad gör negern i Sverige när man vet att fanskapet har USA medborgarskap? Skicka ”hem” honom och kräv att han ska dömas enligt USAs lagar. Dessutom är han ju här på falska premisser.

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Vad man verkligen kan undra är varför Somalierna hade tändvätska med sig. Skulle dom gå elda bilar eller skolor egentligen den kvällen? Sån sak som media aldrig skulle spekulera i, men som är rätt uppenbara om man tänker efter.

  • Fryke

   Håller helt med – tändvätska är inge man plockar på sig normalt.
   Står man i dörröppningen och kollar att man har allt: ”Nycklar, plånbok allt är med, men oj, jag höll på att glömma tändvätskan..” *??*
   Vem som helst skulle kunna lista ut detta. Ja utom våra PK-mediareportrar då.
   Kanske har dom också tändvätska med sig som standardutrustning? :P

 • blueviolet.sun

  Fan jag mår dåligt av det här! D-: jag ABSOLUT SKÄMS över att se två personer med spanska (sydamerikanska) namn som medhjälpare till denna sjuka somalier!! D-: alla dessa  jävlar bör skickas ut härifrån! Man kommer inte hit för begå brott!! D-:  dessa var säkert brottslingar innan de släpps in i Sverige! D-: 

  SD 2014!!

 • antidotes

  Oki off topic men men.. Försvunna Pauline kan ha setts i Norrköping! http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7969315

 • antidotes

  Ja jag håller med er…lite väl tyst från vissa…skrämmande tyst!

 • Fryke

  Dessa tre as skulle fan eldas upp som en indikation till andra att nu får det fan vara nog.
  Hur i helvete kan man ens göra en sådan sak som detta?
  Fast invandrare eldar ju kaniner och katter så varför inte människor, då dom helt saknar empati tydligen.
  Synd att dessa tre inte eldade på någon av 7-klöverns nära och kära dock. Det är ändå deras fel anser jag att vi har det som vi har det i vårt land just nu. Så vad jag menar är att skiten dom drar hit drabbar inte någon av dom själva utan vanliga Svenssons som faktiskt JOBBAR för att betala DERAS jävla löner, som dom ändå inte gör sig förtjänta av.

  Fy fan vad jag blir hatisk mot 7-klövern
  Jag skulle inte ens pissa på Annie Lööf eller någon annan av 7-klövern för att släcka elden om hon eller någon av dom brann kan jag tala om.
  Fridolin och Romson – somalierkramare var är dom när detta händer?
  Reinfeldt och övriga, som Sahlin t ex? Visserligen är inte Mona någon partiledare längre men hon är en stor jävla del av detta skit vi har här idag.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004088544451 Marianne Lidström

  jag har bott där, då var det lugnt med svenska barnfamiljer men nu ett kolsvart ghetto!

 • socialtansvar

  Man kan bara hoppas att detta skall drabba våra kära politiker familjer.Inte förens då kanske dom vet vad dom sysslar med.Reinfeldt gör ingeting !!

 • Pingback: Tre invandrare rånade och satte eld på Rudolf – två frias « Sweden Confidential