Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Nytt Kortedala ? Denna gång i Gårdsten Göteborg


En 58-årig man misshandlades i går kväll oprovocerat av ett stort ungdomsgäng i Gårdsten. Vid 22.45 på fredagskvällen fick polisen larm om en misshandel vid busstationen i Gårdstens centrum.

Tankarna gick genast till Carl-Eric Cevander som blev grovt misshandlad på Kortedala Torg. Kan inte låta bli att spekulera i om de milda domarna i detta fall, ligger bakom överfallet på denna man. Att 10 mörkklädda ungdomar, ger sig på en man och oprovocerat slår och sparkar, en för ligisterna helt främmande person, verkar mycket provocerande.

De har garanterat fått den uppfattningen att, allt är tillåtet här i Sverige. Polisen vill ha tips för att få fast ligisterna, men hur går det utan signalement?  Tio mörkklädda ungdomar?  Vad säger det? Ingenting. Censuren arbetar vidare så att ingen ska åka fast, känns det som.

 Mannen fördes med ambulans till Östra sjukhuset. Hans skador bedöms som allvarliga. 58-åringen har skador i ansiktet och enligt uppgift ska han också ha brutit ett ben.

Som tur var finns det vittne till misshandeln, då polisen larmades av en person som såg det hela.. 

- Enligt vittnet sprang en grupp på 10-12 ungdomar i 14-18-årsåldern fram till mannen. En av ungdomarna slog ned honom och de övriga sparkade mot mannen. När vittnet skrek att de skulle sluta sprang ungdomarna från platsen, säger Teresia Lagnefors, presstalesperson vid polisen i Västra Götaland.

Polisen ser mycket allvarligt på det inträffade och vädjar om tips från allmänheten i Gårdsten.

Det var bara några veckor sedan som två unga män fälldes för den grova misshandeln i mars av Carl-Erik Cedvander på Kortedala torg. 

- Visst kan man dra paralleller till misshandeln på Kortedala torg, säger Teresia Lagnefors.

Polisen hade på lördagsmorgonen ännu inte gripit någon för dådet.

GP  Swe C domar

 • SM811

  När det inte blir några kännbara straff för dessa as kommer det aldrig att minska. Självklart sprider det sig att under en viss ålder kan du vara kriminell utan påföljd.

 • http://profile.yahoo.com/2B46VHB22JZHNDXFNVJGKLKFHY Lars

  Ge oss Sverige tillbaka!

  • j_london

   Vem då… Lars? Vem skall ge oss Sverige tillbaka…?

   Vill vi ha Sverige tillbaka, blir det DU och JAG som måste ta tillbaka det. Detta tillsammans med ett antal andra svenskar.

   Och nu menar jag inte genom att springa och rösta på SD vart fjärde år; det är lika meningslöst som att försöka tömma Vänern med en kaffekopp!

   Vi tar inte tillbaka Sverige vid valurnorna. Sverige har tagits ifrån svenskarna med våld – och måste tas tillbaka på precis samma villkor. Den som tror något annat bör nog byta hjärna.
    
   Men… Jag säger: MEN. Eftersom svenskarna till följd av flera års hjärntvätt och svår socialistisk/kommunistisk passivisering och politisk dressering, har man somnat in i den medvetslöses djupa sömn och befinner sig i dvala.

   Svenskarna vandrar omkring som zombies, och tror (eventuellt) att saker och ting skall lösa sig av sig självt. Men det gör dom definitivt inte!

   Det räcker inte med eventuellt DIG och MEJ, och några till, för att ta tillbaka Sverige. Det behövs en ordentlig motståndsrörelse för att bryta ockupationen av Sverige; och nu snackar jag om en motståndsrörelse som inte lägger några fingrar emellan!

   • svennejavisst

     Krävs en stor käfftsmäll för att Svenska befolkningen ska vakna..är förvånad att de motståndsrörelserna som finns knyter näven ..finns det inte POWER ?
    Den demokratiska vägen är på villospår…när det börjar hända saker så kommer massan..Jag  är likt följa John..agera och sen exploderar det.

    • j_london

     Det är bara det (förresten, det är inte så bara…) att någon – organisation/gruppering/rörelse – måste ta tag i detta och organisera det effektivt.

     Det vore mycket bra om en redan befintlig organisation kunde ta hand om det.

     Att något måste göras innan landet fullständigt spårar ut, det framstår som helt klart. Om detta är inte mycket att diskutera. Frågan är bara hur det skall initieras…

     • Korpralen

      Vad som sker bakom kulisserna inom Nationaldemokraterna och Svenskarnas parti vet man inte om man inte är medlem. Dom kanske förbereder en nationalistisk revolution. Jag vet inte, jag bara spekulerar och jag tror att det finns en hemlig (revolutionär) agenda inom nämnda partier.

     • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

      Just nu ligger jag något närmare SvP än SD. Jagtror SD får börja synas mer om de ska behålla sin väljarkår fram till valet. 

     • j_london

      Ja visst! Det förefaller som om SD (muslimträskets enda oppositionsparti) gått i permanent ide…
      Var håller dom egentligen hus! För att överleva måste man nog starta en tidning resp. öppna upp en radiostation.

      Jag tror nog att man bör uppträda lite mindre politiskt korrekt om man skall komma något vart…

     • j_london

      Det du säger låter mycket förtroendeingivande. Det låter hoppfullt, om det nu förhåller sig på detta sätt…

   • Kuckuu

    Så sorgligt… men sant!

   • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Precis så är det. Det har jag och några andra tjatat om länge? Vilken nytta har det haft? Har någon velat kontakta mig för ”förutsättningslösa diskussioner”? Nej, och detta trots att jag bett och uppmanat till det. Nej du london. Du kan sluta hoppas på att få ihop fler människor än vad som ryms i en garderob.

    Det har flygit stekta sparvar i munnen på svensken för länge. Alla förväntar sig att någon annan löder problemet. Javisst, det funkar fast kanske inte som vi har tänkt oss. Någon annan är muslim och han har många kompisar. Kort sagt. Vi får vad vi förtjänar och tills att vi drar vårt sista andetag kommer vi att hänga här och hoppas på att någon annan ska göra jobbet. Dream on!

    • j_london

     Ja, precis så förhåller det sig! Och jag svär mig absolut inte fri från att vara passiv… OK, jag skriver om situationen, och försöker påtala om vad som bör göras… Men som ensam kan man ju inte bara springa rakt ut och… Pang! Det går inte.

     Det är ju därför man hoppas och tror att en redan befintlig organisation i landet, kunde ta upp det här med mostrånd på sin agenda.

     Fast jag har själv sedan länge en hel del egna ”civila motstånds-grejor” för mig. Sådant som systemet föder. Och som bereder mig tillfredsställelse, då det naturligtvis gynnar mig.
     Det är dock inget som man högljutt springer och talar om officiellt…

   • Malmoman64

    Det enda sättet vi kan ta tillbaka Sverige på är nog med våld. En revolution helt enkelt, där vi tar avstånd ifrån och vill ha bort det mångkulturella samhället. Med vapenmakt. Då kan vi kanske kasta ut alla grottmänniskorna. För min del kan vi skicka dom till norra ishavet. Där kan dom råna varandra bäst dom vill. Man skulle starta en skrivelse via nätet över hela Sverige. Vill du ha det mångkulturella samhället? Ja eller Nej.

    • antikomunisten

     En mycket god tanke.Skulle det vara mojligt att pa ett eller
     annat satt ordna en privat folkomrostning via natet?

    • j_london

      Bra idé! Det vore värt att jobba på…

    • MartinA

      Vi bör sluta koncentrera oss på staten. Och börja koncentrera oss på varandra. Staten kommer falla sönder av sig själv under nästa allvarliga ekonomiska kris, eller den efter. Och den enorma splittringseffekten av massinvandring+välfärdsstat.
     Att utmana statens makt idag är bara korkat. Det är bättre att låta muslimer och brottslingar göra det jobbet. Vi bör knyta kontakter med varandra och arbeta utanför politiken. Så att vi känner många och har organisationer om/när sönderfallet blir totalt.

 • YOTHI_TARZAN

  Tyvärr så är det så att dom goa gobbarna i Göteborg har röstat på såssepartiet istället för SD. Nu kommer straffet !!

  • snuffid

    Du har rätt, vad vår familj har ångrat oss över det röster vi kastade bort förra valet, men det kommer ett till.

   • MartinA

     Det var svårt att rösta på SD i förra valet. Det var så oerhört mycket propaganda. PI hade bara två tre år på nacken. Jag hade bestämt mig över ett och ett halvt år innan (när m illustrerade sin hemsida om ensamkommande med ett gulligt sex år gammalt flickebarn, lögnare tänker jag inte rösta på). Men det var svårt ändå.

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  Förb… flockdjur, det sjuka är att om man talar med dylika ynglingar mellan fyra ögon så är dom relativt vettiga och har en tämligen god svenska men i samma stund som dom kommer tillbaka till sin grupp så rasar intelligensen tillbaka till stenåldersnivå och svenskan förfaller till rinkebysvenska, således kan man misstänka en kluven identitet gränsande till psykopati, dessa individer ska inte gå lösa, de ska omhändertas bakom lås och bom, en snar utvisning är också önskvärd.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Jag har precis motsatta erfarenheter. En neger kan visserligen vara charmig och förefalla vara trevlig. Det kan alla psykopater också vara. Det betyder inte att de är trevliga och snälla. Du kan vara förvissad om att en neger inte vill ditt bästa. Du kan t.ex. stå och prata med en neger som verkar vara vettig och när du vänder dig om kan du få en kniv i ryggen? Varför? En neger kan inte känna empati och ånger. För dom är du ett ändamål. Någon man kan råna och banka skiten ur eller bara döda. Negern kan inte bry sig mindre.

   Jag litar aldrig på en neger. Oavsett vad han säger. Oavsett hur charmig eller trevlig han verkar vara.

  • 585961

    Dom är så FEGA att dom alltid måste gå i flock

 • ledsenfarmor

  Nej, inte nu igen. Det verkar som om de milda Kortedla domarna fått slagkraft. Självklart nyttjar dessa huliganer den vetskapen. När ska domstolarna börja tänka? Använda den lilla hjärnan de har? Fy för den lede

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Jag tror inte att negrerna ser på nyheterna, läser tidningar eller på annat sätt är intresserade av att tillägna sig information. Det här beteendet dom uppvisar är ett default-läge. Dom är så här och ingenting kan förändra det. 

 • http://www.facebook.com/people/Mikael-Hirviniemi/1469103217 Mikael Hirviniemi

  Vad spelar det för roll om det finns vittnen? Det fanns det gott om i Kortedala också….nej..dags att bilda medborgargarden och sen bestraffa dessa skitungar utanför rättvisan.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Ja tyvärr är det så. Där jag bor har folk redan pratat ihop sig innan packet börjar välla in.  

   • http://www.facebook.com/profile.php?id=1041446272 Christoffer Östlund

    Vart bor du då? I så fall vill jag flytta dit.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Många människor har svårt att förstå hur simpelt Negrer betraktar människoliv. Tycker de de inte om dig är risken stor att du helt enkelt blir skjuten eller slagen till döds. De känner ingen ånger och de saknar helt empati. För en utomstående framstår deras handlingar som barbariska eller djuriska. Sättet de behandlar närstående människor och familjer på är något som är svårt för människor att förstå. Barn- och hustrumisshandel är mycket vanligt i svarta familjer.

 • http://verklighetenisverige.wordpress.com/ Verkligheten

  Kan vara så att man uppmuntrats av de milda straffen efter Kortedala. Det har ju visat sig tämligen riskfritt att misshandla eller döda svenskar, till och med om man åker fast och ställs inför domstol. Själva överfallet kan säkert av deltagarna också upplevas som några minuters upphetsning i en annars trist tillvaro. Kanske ger deltagandet också lite prestige i de kretsar där dessa pojkar umgås. Och kan dessutom förstås också kännas som ett bidrag i en pågående jihad mot Sverige och svenskarna. Det är ju aldrig fel att banka på en kuffar; han kan ju ha sagt något som utlöste ynglingarnas ”ghira”. 

  Synd att sådana här brutala överfall aldrig kan utlösa lika mycket indignation som en utgallring av seriealbum…

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Jag tror inte att negrerna ser på nyheterna, läser tidningar eller på annat sätt är intresserade av att tillägna sig information. Det här beteendet dom uppvisar är ett default-läge. Dom är så här och ingenting kan förändra det.

   • http://verklighetenisverige.wordpress.com/ Verkligheten

    Målgruppen i fråga kanske inte läser svenska tidningar och ser på svensk tv, men jag tror nog att informationen sipprar ner ändå via djungeltelegrafen. Det kan säkert vara så att gruppen har ett högst selektivt intresse för information, men information som har betydelse för deras omedelbara livsföring har de nog rätt bra koll på. Att deras beteende sedan är deras default-läge må vara sant. Har du läst Nicolai Sennels’ texter om sitt arbete med kriminella muslimer?

 • 585961

  Ja nu skördar domstolarna resultatet av sina menlösa handlingar, undra på att svenskar ser med ett hån på de inkompetenta domstolarna och vilka följder deras handlingar blir, fy fan för svenska domstolar som inte ens följer svensk lag heller utan hittar på nya själva, oxh dessutom har mage att ta lön från skattebetalande svenskar, fy fy skäms era nollor

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Jag tror inte att negrerna ser på nyheterna, läser tidningar eller på annat sätt är intresserade av att tillägna sig information. Det här beteendet dom uppvisar är ett default-läge. Dom är så här och ingenting kan förändra det.

 • antidotes

  Usch!! Men detta är lika jävligt! http://www.nt.se/norrkoping/artikel.aspx?articleid=7968925

  • Oberst

   Ett råd till alla svenska kvinnor: Ge er INTE i lag med kriminella, invandrare eller asylsökande. Det slutar illa.

   • antidotes

    Exakt! Men tycker även att HA borde agera i detta fallet, Då seden säger att man inte slår kvinnor. Och absolut INTE gravida kvinnor! Finns oskrivna regler för kriminella som bla säger just det. Undrar vad HQ tycker?

 • Malmoman64

  Det enda sättet är att vi etniska Svenskar och invandrare ifrån Europa, måste bilda beväpande medborgargarden sm kan skydda oss mot sådana muslimska gäng. Får dom tag på en gärningsman kan dom straffas på platsen. Då skrattar dom djävlarna nog inte. SD 2014 för ett tryggare och säkrarae samhälle.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Mm, och precis som vanligt väntar vi på att någon annan ska bilda gardet. Right?

   • Korpralen

    Jag håller med både dig och Malmoman64. Det krävs nog att man bor i ett berikarområde för att gå från ord till handling. Beväpna sig – på ett eller annat sätt - bör man under alla omständigheter göra om man ofta vistas i eller i närheten av invandrarghettona.

  • Rednecknick

    Fast just nu inväntar jag fackeltåg mot rasism…

  • http://www.facebook.com/hakan.thuren.9 Håkan Thurén

    naturligtvis har du rätt,statuerade exempel avskräcker. sen skickar vi räkningen till ullenmök o anhanget i regeringen,som möjliggjort situationen med sin massinvandring..

 • hva410e

  Polisen ser mycket allvarligt på det hela!!!!?????
  Men när vittnen lämnar signalement på gärningsmän  och det råkar vara någon
  med ”utländskt” utseende så går de ju inte ut med detta!!!!!!!!!!!!!!

  • j_london

   Polisen är bara regeringens marionetter… polisens fotfolk är toppstyrda av politiskt korrupta chefer på olika nivåer – som i sin tur är styrda av regering/justitiedepartementet.

   De korrupta polischeferna (på alla nivåer) är som små lydiga bandhundar; ifrågasätter ingenting eftersom de inte på villkor i världen vill riskera sin karriär  eller tjänstepension!

   Med andra: alla skiter i precis allting! Därför ser det ut som det gör! Ansvar finns inte ens på vykort i dagens muslimträsk…

 • Korpralen

  Tack till Götebors tingsrätts syltryggar som delar ut absurdt generösa ungsdoms- och arabrabatter trots den sadistiskt grova misshandeln och förövarnas hånflin mot både offret och hela rättsväsendet. Som jurister och nämndemän borde ni veta vad det ger för signaler, det är ju elementärt för f-n!

  • j_london

    Arabrabatt… Förbannat bra ord!

 • farsartat

  …och vad är 7-klöverns lösning?! Jo. de kommer att öka invandringen ytterligare. 

 • Jonnatan

  dom så jävla fega dom små kakelakerna
  likheten mellan polis å invadrare ???jo dom ropar på förstärkning när dom blir attakerade

 • Guest

  Många invandrare har ett blint hat mot oss svenskar,
  ju fler dom blir desto mer kommer hatet manifesteras.

  Är Du Svensk så finns det all anledning att vara rädd !

 • biran

  Som spilld mjölk i Forsserum, vilket lockade ut mediakräken på fältet.

 • Pingback: ”Buspojkar” anhållna för rå misshandel i Gårdsten « Sweden Confidential

 • Pingback: Ungdomsgänget släppta i Gårdstensmisshandeln på 58-åringen « Sweden Confidential

 • Pingback: Jouko: Tänk på vad era ungar sysslar med « Sweden Confidential