Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Debatt om hedersvåld i Malmö


Schyman diggar hedersvåldOnsdagen den 26/9 hölls en debatt om hedersvåld i ABF:s lokaler i Malmö.  Arrangemanget skedde i samarbete mellan GAPF (Glöm Aldrig Pela och Fadime), ABF samt Humanisterna Syd. 

Innan någon läsare går i taket för valet av lokal och samarbetspartners, bör också nämnas att tunga namn som Sara Mohammad och Bahareh Andersson var med och debatterade mot bl.a. Gudrun Schyman. Samma Schyman som dömt ut begreppet hedersvåld som rasistiskt. Dessa två kvinnor är precis vad det här landet behöver: Starka, raka tjejer som står upp för att samma rättigheter och skyldigheter som gäller för svenska kvinnor, även ska gälla invandrarkvinnor.

 • Gregerneger

  Den kärringen är enbart OND!  Strongt av invandrartjejerna att ta debatten!

  • Lucidor

   Ja inte skulle jag anlita henne som barnflicka…

 • tokeskil

  Visst är det väl dax för KUTTAN Schyman att lägga av.

 • luttrad78

  Hedersvåld ska INTE finnas i MITT Sverige!
  Möjligtvis i Saudiarabien… Men det är inte OK det heller..

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Det finns ingen heder i något slags våld

  • http://www.facebook.com/hakan.thuren.9 Håkan Thurén

    jo för vissa folkgrupper ,tydligen.

  • Lucidor

   Jag har hört uttrycket skamvåld – kanske en mer passande beteckning?

 • Suecote

  Schyman, herregud, har hon inte gett upp än??! Intressant när en feminist debatterar FÖR våld mot kvinnor, MOT de som är utsatta för våldet… inte undra på att man inte hört ett pip om statspressens gullegrisar FI sedan valet 2010…

 • antikomunisten

  Gudrun Avskyman borde ha exporterats till Nordkorea for manga desenier sedan.

 • Legimitation

  Gudrun Schyman-värre-än-pesten.

 • http://www.facebook.com/hakan.thuren.9 Håkan Thurén

  gudrun ger väl blanka fan i det riktiga våldet mot kvinnor ,hedersvåldet,det är karriären o pengarna o uppmärksamheten för egen del.därför ger hon sig på den snälle svenske mannen.inga risker i onödan.en äcklig vidrig hycklare det är hon,däremot all respekt för invandrarkvinnorna.mod o tåga.

 • laippajuusto

  ”Anfäkta anamma!” Gudrun är ”Vid profetens skägg” en genom ond kvinna!

 • WAPOI

  Schyman är som alla andra politiker – skor sigt på alla! Har personligen sett hur denna rödkärring beter sig. Det duger o snacka, men taxi på statens bekostnad till o från flyget är tydligen legalt även för ”dom röde”!!! Men dé klart är man fyllo har man inget körkort!

 • PETER NYMAN

  Tyvärr så får Sara och Bahareh för lite utrymme i media.Det är dom enda kvinnorna i detta land som står för och vill ha skydd till kvinnor