Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Zigenarna KRÄVER upprättelse.


KRIMINELLA ZIGENSKA KRAVMASKINER I år är det 500 år sedan de första romerna registrerades i Sverige, men diskrimineringen för romerna består. Värst är det för kvinnorna. Sju av tio anmälningar till DO kommer i dag från romska kvinnor.

Bara sju av tio? Låter som en låg siffra. Zigenarna lever på detta. Numera är det ju 60 000 kr för varje gång. Blir stora pengar på ett år. Vem tusan tror Ullenhag han är? Någon djädrans Gud? Har även han influerats av islamisterna? Börjar undra. Så har dessa t.o.m. den fräckheten att de anser de ska ha upprättelse. För vad? Inte vårt fel att de inte lever inom lagens ramar. Det får de ta på sig själva. Hur ofta är inte de inblandade i rån, bedrägerier mm.? Ofta. Och det är inga småpengar det handlar om. Så att anse att de ska dämpa ner sig lite, helst mycket , är inte helt fel. Att affärsinnehavare har full koll på dem i sina butiker är inte så konstigt.

I år är det 500 år sedan de första romerna registrerades i Sverige och i samband med detta har regeringen presenterat en strategi för romsk inkludering. Målet är att den rom som fyller 20 år 2032 ska ha likvärdiga faktiska rättigheter som en icke-rom. Romerna kräver nu upprättelse.

– Romer är den grupp som drabbas av störst utanförskap, därför har vi ett långsiktigt angreppssätt. Det behövs göra mycket insatser i allt från hur skolan fungerar till förtroendet för majoritetssamhället, säger integrationsminister Erik Ullenhag (FP), och konstaterar att staten hittills inte gjort tillräckligt.

– Vi får inte det stöd vi förtjänar, säger Rosita Grönfors, ordförande i Romska och resandes kvinnoförbund. Kvinnornas situation är värst.

– Vi är väldigt synliga. Det är så uppenbart att vi är romer och det märks ofta i vardagssituationer, något som tyvärr också drabbar barnen. De står som tysta vittnen när vi nekas entré till en butik eller blir förföljda därinne, säger Diana Nyman som representerat romer i en arbetsgrupp hos DO.

 

 • biran

  Ullentok är helt enkelt ett fall för psykiatrin.

 • Buttington

  ”– Vi är väldigt synliga. Det är så uppenbart att vi är romer och det märks ofta i vardagssituationer, något som tyvärr också drabbar barnen. De står som tysta vittnen när vi nekas entré till en butik eller blir förföljda därinne, säger Diana Nyman som representerat romer i en arbetsgrupp hos DO.”

  Varför måste de då envisas med att gå i romska kläder? Det är knappast så att vi svenskar bara måste ha på oss folkdräkt varje dag. 

  • Oxis

   Vi har andra som också utmärker sig genom synlig klädsel: somaliskorna! Är de landets framtida zigenargrupp, helt ointegrerade efter 500 år.

  • Andersonszkan

   Det är svårt att gömma en 40-tums TV i ett par tajta jeans :(

 • antikomunisten

  I 500 ar har forsok gjorts att integrera detta intelligensbefriade inavel.
  Annu har det inte lyckats och det kommer heller aldrig att lyckas.
  Skicka tillbaka packet till Indien dar dom fran borjan kommer ifran.
  Men indierna insag tidigt att dom inte ar annpassningsbara nagonstans
  och skickade ut dom ur landet for att ovriga varlden skall fa lida av
  dessa oanpassningsbara idioter.Ulltott med kollegor borde forsoka 
  lasa lite historia i stallet for att svammla om saker som inte har med
  verkligheten att gora.

 • tokeskil

  Oj så synd om Rosita i TATTARNAS kvinnoförbund som inte får det stöd dom förtjänar , får väl stjäla ett par stödstrumpor i en affär eller ringa fikusen Ullengam ,han har säkert några undangömda i garderoben .

 • Brite_Liner

  Själva definitionen på en Rom är utanförskap – de föds in till denna världen i ett självvalt utanförskap, de växer upp i ett självförvållat utanförskap och de begravs inneslutna i betong, helt utanför. Varför all denna ljudliga klagosång över romernas tillstånd. De får väl för h-e helt enkelt försöka vara lite mera ”inne” än ”ute”. Så får alla vi andra göra när vi någon gång tvingas närma oss något nytt.

 • biran

  Det är väl inget att sticka under stol med, zigenare är något vi fått för våra synder. Ett folkslag som är helt och fullt totalt …………………………….

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  När romerna är villiga att rätta sig efter svensk lag och svenska regler, då först kan vi börja diskutera.

  Att butiksinnehavare blir uppmärksamma när det långkjolade släktet kommer in, är väl inte så konstigt. Det finns gott om utrymme i de där specialsydda kjolarna med fack, där man kan lägga ner allehanda varor och sedan promenera ut. I de stora butikerna kan man inte längre göra så, men i de små kvällsöppna butikerna med oftast bara en eller två anställda, då har de en taktik. En frågar biträdet om en vara och en annan passar på att lasta i kjolarna.

   

  • kripokommissar

    Ja, det där med specialsydda fack under kjolen har jag upplevt, när vi fick en zigensk kvinna för snatteri, som blev stöld i tingsrätten pga uppsåtet med de sydda fickorna.

   • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Det där är något som invandrade finska Zigenare är ensamma om. 

    • Brite_Liner

     Det är något speciellt med de degenererade finnarna!

     • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

      Nu är ju inte finska Zigenare finnar lika lite som att de Zigenare som invandrat till Sverige är svenskar.

    • tokeskil

      Dom har väl stulit ett patent på det .

  • Brite_Liner

   Håller fullständigt med dig!

 • svartamalin

  Zigenare är något som Maria Leissner (Fp) och katten släpat hit.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Nä, Zigenare invandrade till Sverige redan på 1500-talet. 

   • Brite_Liner

    500 år är alldeles för många år!

    • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

     Indierna fick nog av dom och slängde ut dom med huvudet före på 1100-talet. Därefter förpestade Zigerna bortre asien, främre asien och eur-asien innan dom vällde in över Europa. Sossarna ville på 40-talet stoppa invandringen av Zigenare till Sverige.

    • 585961

     Inte anpassat sig på 500 år, mycket svagt ,då kommer det nog aldrig att ske

 • Oxis

  Hörde Ullenhag intervjuas på radion i morse i anslutning till ett program om Katarina Taikon och boken Katitzi. Jag ville svara på alla floskler som presenterades att hur zigenarna tas emot beror på dem själva och hur de lever och uppför sig. Om vi etniska nordbor skulle uppföra oss på samma sätt skulle det också bli historier med sanningshalt.
  Jag säger inte att alla zigenare beter sig på ett visst sätt, det finns de som lever ett vanligt liv och inte utmärker sig. Men vad jag förstår tvingas de bryta med gruppen för att klara det(kanske bara gäller finska zigenare). Om det zigenska inre grupptrycket försvann kanske det skulle gå bättre för alla eftersom det zigenska levnadssättet innebär ordentliga kulturkrockar med det svenska samhället. Om det har etnologen och professorn Karl-Olov Arnstberg skrivit en intressant bok som heter Svenskar och Zigenare.
  Läs den Ullenhag så förstår du bätttre!

  • Brite_Liner

   Ullenhag skulle behöva vistas några minuter under en zigenarkjol – först då inser han HUR jävla illa sakernas tillstånd är.

   • Andersonszkan

    Tror du inte att det är det han har gjort – och så blev han beroende….

    • Brite_Liner

     Med tanke på hur illa han luktar är det inte helt otroligt att han faktiskt redan varit under och ”gillat” vad han erfarit!

 • ledsenfarmor

  Finns två familjer av zigenst ursprung som bor i min närhet. De klär sig inte mer annorlunda än vi svenskar. Har aldrig problem med dem. Inga stölder i butikerna. Allt är lugnt. Däremot har kommunen ett hus, som de hyr ut lägenheter i, som ligger en bit bort, tack och lov,  till bland annat zigenare av den ursprungliga sorten. Då stiger stölderna direkt. Inte bara i butikerna utan även på de olika tomter som finns. Så viss kan de assimilisera sig, bara de vill. Men flertalet vill inte. Så de ska inte kräva ett enda dugg. Det är vi vanliga människor av alla slag som ska kräva att de anpassar sig.
  Ullenhag kan dra något gammalt över sig. Helst flytta från landet.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Jag köpte en iPhone på blocket. Det tog tre veckor och 20 telefonsamtal innan telefonen kom. Först då fick jag reda på att det var av Zigenare jag handlat.

   • ledsenfarmor

    Tyvärr verkar det som om de med modersmjölken får in bedrägerier i kroppen. Samtidigt finns det ärliga människor även bland dem. Det får man inte glömma bort. Men de är få. Och jag, som den idiot jag är ibland, hoppas på att de blir fler. Någon gång, kanske jag ska tillägga.
    Jag anser att Ullenhag & Co gör saker och ting sämre för zigenare som vill vara vanliga Svensson. Det gäller inte enbart dessa utan även muslimer, som försöker leva ett normalt liv. Utan att ngn ska tala om för dem vad de ska göra eller hur de ska klä sig. Alla dessa förtryckta människor får det inte speciellt bättre med Ullenhag, som i lönndom säger till dem: bli vid din läst. Och oss svenskar ska han hålla sig långt bort ifrån.

  • Brite_Liner

   Även om de klär sig normalt ska du inte luras att tro att dom också är det – det romska kynnet sitter djupare än kläderna – fråga de som under den senste tiden blivit lurade av dessa resande i lögner.

   • ledsenfarmor

    Det har du rätt i. Vad jag referer till är enbart de som bor här i närheten av mig. Men som man sade förr: Man ska inte kakka iget bo.

 • http://dalkullansrevir.wordpress.com/ Karin

  Ullenhag på bilden? Ser ut som ett meningslöst barn med öppet gap, Påminner mig faktiskt om en dag i almanackan Menlösa barns dag.

  • Brite_Liner

   Jag tittade in på din blogg Karin och tyckte om vad jag läste – fortsätt så!

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Jag vill passa på att inflika att menlösa barns dag är en förkortning av medellösa barns dag, dvs. den dag på året då fattiga barn uppmärksammandes. De hade alltså inga mentala defekter. Deras enda fel var att dom fötts fattiga. Okej?

   • Brite_Liner

    Rätt ska vara rätt – även i konungariket Sverige :)

   • Oberst

    Hrmm… I almanackan kallas den även för Värnlösa barns dag och syftar på de oskyldiga barn som Herodes lät dräpa i Betlehem.

   • tokeskil

     Vi borde ordna e n dag för svagbegåvade och kalla den Ullendagen .

 • Guest

  Kära Ullenhag låt zigenare sköta  Riksbanken.

  • Andersonszkan

   Där slog du huvet på spiken – genom att ge dom detta förtroende skulle dom äntligen kunna visa vad dom duger till.

   (och när dom hade snott den sista kronan och flytt landet så skulle alla andra bidragsparasiter följa efter och vi svenskar kunde börja om på ruta 1)

   • Brite_Liner

    Jag undrar vad Stefan skulle tycka om ett ”romskt” hugskott´? Han är väl ändå inte rom eller hur? Även om han pratar som en sådan. 

 • j_london

  Vill vi ha ett land i harmoni, måste man ”städa upp”  hur icke rumsrent och politiskt inkorrekt det än låter. Varken zigenare eller muslimer hör hemma i ett sådant land.

  Valet står mellan ett land och samhälle där ordning och reda råder, eller ett samhälle som ser ut som det vi har i dagens Sverige. Ett land som är på väg mot anarki och upplösning. Social kollaps!

  Valet är ditt och mitt=vårt!

  • Johan Rydberg

   Jag bor i Tyskland. Jag gar inte omkring och gapar hur stolt jag är att vara svensk. Men Sverige förblir mitt fosterland. för evigt.

   Svenskar har gott rykte utomlands eftersom vi har förmagan att anpassa oss. Vi är nagot av manskliga kameleonter.Jag sörjer det Sverige som jag växte upp i och jag läser om förfallet varje dag. Hur kunde det ga sa här ?

 • Brite_Liner

  Media Markt, kjolens värsta fiende – varje dag förlorar en rom sin värdighet i kassan – ju större tv desto svårare för ”romen” att komma till in rätt. Snart går riksdagen in och ändrar företagens rätt att behålla sina varor – passa på att ta vad som tillhör dig…

 • PETER NYMAN

  Romerna har såväl en historia som en nutid att skämmas över

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Jag noterar att de flesta här skriver rom,romen eller romer. Rom är en påklistrad PK-benämning. Varje gång vi skriver rom, romen, eller romerna gör vi PK och Maria Leissner en tjänst. Zigenare är zigenare och ingenting annat.

 • tokeskil

  Står som tysta vittnen ? Dessa tattarungar får lära sig att ljuga redan i livmodern .

 • Johan Rydberg

  Zigenaare lever i utanförskap. det är sant Men det är självvalt.Zigenarna har valt sig att ställa sig utanför samhälle. den absoluta majoriteten drar sig fram pa bidrag och kriminalitet.

  Om Ullenhag skulle fa reda pa vad personer som arbetar inom socialtjänsten tycker om dessa vedervärdiga varelser skulle han förmodligen svimma.

  Varje barn som föds som zigenare är predestinerad att bli samhällets parasit, bidragssnyltare och med stor sannolikhet aldringsranare.

  Zigenarna är det svenska samhällets absoluta bottensats och nagon förändring kommer inte att ske sa länge de förökar som kackerlackor.

 • 585961

  Zigenarna har det rykte dom förtjänar och det har dom själva sett till kom inte och beklaga er , som man sår får man skörda