Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Svensk media blundade och svek små romska syskon


HYCKLERIET Två små romska barn i oktober 2009 togs från fosterhemmet där de bodde i västra Sverige, hävdade myndigheterna att de agerade för barnens bästa.

Men sanningen är en helt annan. Deras förehavande genom att rycka bort barnen från deras ”hem” orsakade barnen ett enormt lidande för dem, enär det enda hem de kände till var fosterhemmet, och de trodde även att deras föräldrar var de som hade hand om dem. De romska syskonen fick därför en mycket lidelsefull kickoff i livet. Den zigenska mamman hade fött fyra barn på kort tid och när socialarbetarna kom för att tvångsomhänderta de tre pojkarna, chockades socialarbetarna.

Den nyfödda flickan (som man ännu inte hunnit fatta beslut om) var så uttorkad att hon var nära döden. Och ettåringen, den yngsta av pojkarna, fanns instängd i en garderob.

Han betedde sig så underligt att socialarbetarna först trodde att han led av samma lindriga mentala retardation som sin mamma, men det sanningen var att pojken ”bara” var extremt understimulerad. Barnen placerades i två olika fosterhem. Då deras biologiska zigenska mor även varit våldsam mot barnen, fick hon heller inte veta var de fanns.

Tre år senare bodde mamman, efter en flytt, i Marks kommun och där lyckades hon manipulera och ljuga för flertalet myndighetspersoner om att det var rasism som låg bakom beslutet att ta hennes barn hade tagits ifrån zigenarmamman.

Då – i oktober 2009 – slog Marks kommun på stora trumman med aspekten att ”här ska ingen rasism få förekomma”, och utan att ta reda på fakta tvångsomhändertogs de två minsta barnen igen. Barnen hade nu blivit fyra och fem år. Men denna gång rycktes de bort från sitt trygga familjehem, från de människor de betraktade som sin mamma och pappa.

Socialtjänstens avsikt var att barnen skulle återförenas med sin biologiska mamma och hennes nye man. Att den biologiske pappan var helt emot detta struntade man också i, zigenarmammans manipulerande lögner var betydligt viktigare att tro på. Ett myndighetsövergrepp som saknar motstycke i Sverige hade påbörjats och på grund av den politiska korrektheten, läs skräcken för att kallas rasist, vågade medierna inte rapportera.

Utredningar sedan tidigare hade slagit fast att de romska barnen hade det bäst hos familjehemmet. Både deras biologiska mamma och hennes nye man var dömda brottslingar – mannen var till och med dömd för sexualbrott.

En vän till mamman, som fått kulturstipendium av Marks kommun, gav sig in i hetstriden och försökte med alla medel mörka zigenerskan och hennes nya pojkväns digra kriminalregister.

I olika forum på nätet angreps familjehemmet och de personer som kämpade för barnen. Eftersom det handlade om romska barn försökte angriparna göra gällande att det var rasistiskt att anse att barnen borde få bo hos sin svenska fosterfamilj, i stället för att dras upp med rötterna och tvingas flytta till den romska mamma som tidigare vanvårdat dem.

Ingrid Carlqvist (då frilans, nu chefredaktör för Dispatch International) skrev ett granskande reportage för kvällstidningen Expressen, men artiklarna stoppades i sista minuten. Göteborgs-Posten undersökte tidigt ärendet, men vågade inte heller publicera det de kommit fram till. Troligtvis av rädsla för att deras engagemang för två små utsatta barn skulle tolkas som rasism.

Så småningom tog TV-programmet Uppdrag Granskning, tag i ärendet. De sände fyra program om Marks kommuns övergrepp mot barnen. Efter detta kunde kommunen inte längre framhärda i att barnen skulle flyttas tillbaka till den kriminella och våldsamma zigenarmamman. Men de fick heller inte flytta hem.

Marks kommun beslutade i stället att barnen skulle vara kvar i det tredje fosterhemmet i ordningen, där de nu befann sig alltså. Under hela tiden bloggade deras fostermamma. http://fostermamman.blogspot.se/. I början trodde hon att ”hennes barn” skulle få komma hem igen, men icke sa nicke.

Både mainstream-media och de sociala medierna var räddharar och satte på sig skygglappar i rapporteringen om övergreppet mot barnen. Först när Uppdrag Granskning rapporterade om fallet vågade de skriva, men då hade det gått för lång tid och formalistiska byråkrater kunde hävda att barnen varit borta från sitt ursprungliga fosterhem för länge.

Det enda de byråkraterna var ute efter var politiska poäng, för den ursprungliga planen var att de socialtjänstemän som grep in skulle återplacera barnen hos den kriminella mamman med hennes nya pojkvän. Att barnen for ännu mer illa av detta brydde de sig inte om.

Har journalisterna lärt sig något av detta? Svar: Nej, det tror vi inte. Så länge det politiskt korrekta altaret, som verkar vara byggt i oförstörbart fundament, finns i detta land, och så länge journalister inte är journalister utan tvehövdade rödgröna slasktrattar som skriver efter sin politiska färg och för att vinna Expo-poäng i stället för att delge sanningen, som hade gett mer poäng, så kommer de aldrig att lära sig av sina misstag.

Dispatch-International

 • j_london

  Capitán… Snyggt presenterad redaktionell information om hur det står till, och om hur det går till, i det svårt politiskt korrekta och gravt korrumperade landet Sverige.

 • Theobservermum

  Marks kommun – kommunen som Gud glömde. Varför inte rensa ut ledningen och sätta in kompetent personal? 

  • j_london

   Du… det tycks som om Gud mer eller mindre har glömt det flesta kommuner i detta arma land…
   Det saknas definitivt kompetemt personal i de flesta kommunhus – som i stort sett fungerar som de politiskt korrekta hobbypolitikernas privata lekstugor.

 • antikomunisten

  Vi tackar och bockar for informationen.Nu har jag borjat med tvangsmatning
  av svenskarna som befinner sig i coma genom att skicka dom PDF filer av
  S.C.F.T.och sa vidare med en svag forhoppning om att dom laser innan dom
  raderar.

 • PETER NYMAN

  Detta kan inte jämnföras med något annat Marks kommun är en samling inkompetenta.arbetslösa textilarbetare som antingen fått bli politiker eller tjänstemän.Du får inte jobb i Marks kommun på ditt betyg utan vem du är släktmed.Detta är ett jätte fiasko till stor sorg för barnen

  • Pantertanten

   Menar du Marx kommun?

 • YOTHI_TARZAN

  Att engagera sig i zigenares problem skapar bara nya problem .
  Hade jag varit lärare i en högstadieklass och min klass plötsligt hade fått 2 nya zigenarungar hade jag sjukskrivit mig och sen sagt upp mig och bytt skola.
  Sist jag tilltalade en zigge var 25 år sedan

 • biran

  Marks kommun, sossar hela byket.

  • YOTHI_TARZAN

    törstiga såssar utan ryggrad ….

  • Pantertanten

   Marx kommun.

 • Pantertanten

  Socialtjänsten är aldrig ute efter barnets bästa. Har sett skräckexempel på deras beslut om barns boende. Fruktansvärda människor rent ut sagt.

 • visselpipa – 휘파람

  Alla som gör sig till slavar under politisk korrekthet faller lätt på eget grepp. Det blir en svaghet som utnyttjas grov av de allra mest skrupelfria som det påstås vara synd om.

  Politiker, tjänstemän, journalister, rektorer, lärare, läkare – alla låter de sig utnyttjas, men de förtränger det för att slippa se sig själva som maktlösa.