Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Hotell Eskilstuna blir asylboende igen med 100 platser


BRUTNA LÖFTEN Igår avslöjades det att Hotell Eskilstuna är tänkt att bli asylboende igen – och dörrarna kan öppnas redan till helgen. Migrationsverket bekräftar uppgifterna.

Ewa Zimmerman, tillförordnad chef på Migrationsverkets mottagningsenhet i Västerås bekräftar att det rör sig om ett hundratal platser på Hotell Eskilstuna, som kan börja användas redan till helgen. Nyligen skrev vi om att det även snart kan bli ett asylboende i Hållsta, i Eskilstuna kommun. Migrationsverket har skickat avtal för underskrift till företagaren Nichlas Lundin, som vill starta boendet i det gamla IBM-huset.

Med tanke på allt våld och all kriminalitet som varit på sista tiden i Eskilstuna, där alla incidenter är invandrarrelaterade, så tillsammans med ett asylboende på både Hotell Eskilstuna och i Hållsta, som kanske ändå inte blir av, borde det bli än värre katastrof. Är det någon politiker som ens tänker med annat än plånbok, röstfiskeri eller bakdelen de sitter på?

Den förre ägaren Morgan Livh fick 50 miljoner i ersättning av Migrationsverket för de tio år som boendet stod öppet.

Relaterat
Snart kan Hållsta få ett asylboende
Eskilstuna behöver fler familjehem till flyktingbarn

Fyra personer greps för stöld i närliggande affärer
Mordförsök när en 24-åring knivhögg en annan man på boendet
Arbetsmiljöverket förbjuder personalen att jobba ensamma på nätterna p.g.a. risken för våld
Boende vittnar om alkohol, droger, bråk och våld

 • SM811

  ”Är det någon politiker som ens tänker med annat än plånbok, röstfiskeri eller bakdelen de sitter på?” Någon fungerande hjärna tycks de inte ha?

 • j_london

  Utmärkt! Nu återstår bara namnbyte till **** Hôtel Suecia!

  Och sedan ut med röda mattan… tal av kommunstyrelsens ordförande om hur oerhört glada man är att få privilegiet att ta emot alla dessa NYANLÄNDA analfabeter och muslimer…

  - Kära kamelryktare, getvaktare, kospillningssamlare, terrorister, krigsförbrytare och massmördare, pedofiler, tjuvar och bedragare, blivande plundare, bileldare, vandaler och våldtäktsmän…
  - Jag hälsar er å kommunens och staden Eskilstunas vägnar hjärtligt välkomna! Hoppas att ni skall finna er tillrätta och trivas i vår vackra och fridfulla stad. Allt det som är vårt är från och med nu även ert, i och med att ni från och med i dag är svenskar. Så det är bara att ta för sig…

  Det är feststämning. De feta muslimtanterna har dagen till ära i det ”nya landet” låtit klätt upp sig i nytvättade bruna och svarta tält, medan skäggen dragit på sig det finaste, vita gå-bort-påslakanet.
  Voila… festen kan börja! Duka med finaste finaste porslinet! Fram med halalkycklig, halalbiff och importerad kamelmjölk.

  —————————————————————

  Lokalpressen är inte sena att hänga på i glädjeyran över att få ta emot så många NYANLÄNDA, och så här skriver man:

  Välkomna alla blivande bidragsparasiter, asylturister och alla med ambition att ljuga till sig en fullt betald livstidssemester! Välkomna till GRATISLANDET

  De generösa svenskarna bjuder frikostigt alla muslimer från Mellanöstern, Afghanistan, Nordafrika, Eritera, Irak, Syrien, Zoomalia…. på fest, med aldrig sinande ingredienser. Alla är välkomna. Buffén är öppen 24 timmar om dygnet!

   Och bäst av allt: Det kostar inte en dollar (vilka väl ändå är slut efter smuggelresan…)

  Redaktionen Eskilstunakuriren
  redaktion@ekuriren.se

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

    Klockrent!

   • j_london

     Tack. Bara synd att det skall vara på detta viset… Att man bara fortsätter att systematiskt sänka landet i ett muslimträsk.

    • blueviolet.sun

     Tack för förklaringen.

     Jo det är skit sjukt! D-: fattar inte hur politikerna kan göra det här! är det inte deras land oxå?! nej fan de är landsförrädare och svenskfientliga idioter! D-: om de hatar sverige så mycket kan de själva flytta till mellanöstern eftersom det är var de verkar vilja bo!! -gäller oxå för alla vänsterextremisterna och alla som brukar skriva på nätet och tidningar ”jag skäms över att vara svensk” D-: 

     • j_london

      De dónde viene Ud en Sudamérica… y cuando llegastes a Suecia..?

     • blueviolet.sun

      Chile, me vine hace siete años y tú?

     • j_london

      Soy sueco desde nació… Pero me gusta mucho vuestro vino; de Valle Central particularmente – Maipo y Rapel.

     • blueviolet.sun

      Sí!! a mí tambien me gusta el vino chileno xD ”gato” (viña maipo tv está dentro de mis favoritos) también es bueno xD, hablas muy bien pensé q eras sudamericano también :D

     • j_london

       No Señor, te prometo, no soy sudamericano. Soy sueco. Pero aún me gusta el vino – del país que tiene el potencial mas grande del mundo para vinificación.

      Nunca se pone   decepcionado con un vino de Chile en la copa.

  • blueviolet.sun

   Jag håller på med att det gått för långt med muslimerna; men ”hotel suecia” och ”eldorado” är spanska ord; VI som Sydamerikaner gillar inte de problemen muslimerna orsakar här så vi vill inte blandas ihop med deras äckliga och medeltida seder (själv ska rösta för sverige demokraterna nästa val)

   Tack!

   • j_london

    Si, yo se que son palabras castellanas… pero no es para offender a nadie… La causa que he utilisado estas palabras: es solamente symbolico… porque refieren al ”turismo”!

 • antidotes

  Welcome to Hotel California… http://www.youtube.com/watch?v=NUbTW928sMU

 • antidotes

  Eller..lyssna på texten. http://www.youtube.com/watch?v=Jdjtqu3XK4U

 • antidotes

  ”This use to be a funhouse but now it’s full of evil clowns”.

 • http://verklighetenisverige.wordpress.com/ Verkligheten

  Bildtexten ovan:

  ”Vi trängs med folk som talar olika språk och det blir ofta bråk”, säger den somaliske mannen, som vill vara anonym.

  Välkommen till Sverige! Vi trängs hela tiden med folk som talar olika språk och det blir ofta bråk här hos oss. Det verkar inte som den somaliske mannen riktigt är med på det multikulturella tåget. Expo ska kanske hålla en liten kurs. Annars får han väl trösta sig med att de sociala förmånerna är betydligt bättre här i Sverige än i Somalia, i alla fall än så länge.

 • Oberst

  Nyanländ svensk adel kräver bekvämt boende.

 • tokeskil

  Vore det inte en gåva från Gud om skiten brann ner dagen efter inflyttning ?

 • PKcensur

  Det är såna som Morgan Livh tjänar miljoner på. Undrar hur många såna som honom det finns? De skiter fullständigt i konsekvenserna! Vi betalar honom!

  Varför reagerar inte lokalmedia mer? Vet ekuriren skrivit om lilla hotellet.

  Detta är modern form av koncentrationsläger där flyktingarna bara dumpas

  Och hur agerar SD i Eskilstuna om detta?

 • PETER NYMAN

  Det börjar bli problem med detta enorma massor lågIQ folk som rasar in.VI saknar 300tusen bostäder så hur skall dom få ut dom,det är omöjligt.Men det verkar inte vara något problem för Ullenhag.Om du bara ser på bostadsfrågan så är den inte lösbar.