Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Ungdomar” i Nora sköt på personbilar, ambulans och buss


DET TRYGGA SVERIGE Vild skottlossning i Nora under tisdagskvällen där ungdomar var ute och sköt med luftgevär mot bland annat tre personbilar, en ambulans och en buss. Polisen har jagat de skyldiga med instasstyrka och fyra vägar spärrades av.

Skjutningen inleddes vid 18-tiden på länsväg 244 mellan Gyttorp och Fogdehyttan i Örebro län där tre personbilar, en ambulans och en buss har beskjutits under kvällen. Polisen skickade ut en insatsstyrka och förhandlare för att leta rätt på skytten. Polisen visste inte om det rörde sig om en eller flera skyttar och vädjade till allmänheten om tips. Skyttarna som sent ikväll misstänks uppges vara i femtonårsåldern.

– Vi har fått in tips men inget av relevans, säger Kenneth Johanesson.

Senare under kvällen ringde två föräldrar till polisen och uppgav att deras barn varit ute och skjutit luftgevär i området.

– Vi är hemma hos barnen och kollar vad som har hänt. Vi avvecklar det här nu och vi ska förhoppningsvis ta de här vapnen i beslag, säger Kenneth Johanesson.

Polisen rubricerade tidigare händelsen som försök till mord. ”Men det kan ändras under resan”, säger Kenneth Johanesson. Ingen uppges ha skadats i skottdramat.

Samtidigt uppger Nerikes Allenhanda igår att ett vapenskåp med flera jaktvapen och ammunition har stulits vid ett inbrott i Nora. Det rör sig om minst två jaktvapen och en okänd mängd ammunition som stulits.

Expressen uppger sin version:

– Vi tror inte att det här är en luftpistol, utan vi tror att det här är ett riktigt vapen, sade Kenneth Johannesson, vakthavande befäl i polisområde Nora, Lindesberg och Ljusnared tidigare under kvällen.

Sverige känns verkligen tryggt med all mångkultur och alla invandrargäng som ska vara pensionsräddare i framtiden, håller ni inte med om det?

AB, NA

 • antidotes

  Pack!! Inavel!! Dags att plocka fram vedklyven!!

 • kripokommissar

  Kan också vara lokala WT-förmågor.

  • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

   Det kan också vara vildsvin, de har ju också ökat kraftigt i Sverige.

 • antikomunisten

  Insatsstyrka??
  Ainzatzgrupen skulle gora storre nytta.

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Jag bor i Gyttorp – och läste om det nu på morgonkvisten. Jag har inte hört några sirener… och var det mellan Fogdhyttan och Gyttorp så är det snarare vanliga skitungar än något annat.

 • Guest

  Snälla SweCon – lägg upp denna roliga relevanta video
  i artikeln : http://www.youtube.com/watch?v=nHYC4ekzg60

  • Andersonszkan

   Den var ju träffande :)

   Kortedalaslöddret som misshandlade Cedvander får nog samma behandling av sina kuratorer just nu.

   -Ei en dag jag knoolla sparka ala svennegrisar döda hoondar!

   -Åh, Ali. Ditt språk har ju utvecklats något oerhört bara på dom här två månaderna som du har gått i terapi hos oss – fortsätt så, du kan, vi tror på dig.

 • Laesare

  Hum? Det är redan över. Föräldrarna till ungdomarna gick till polisen. Och det var luftgevär. I det här fallet kan det lika gärna vara korkade helsvenska ungdomar. Hursomhelst, en eloge till föräldrarna som inte gömde undan sina dumhuvuden till avkomma.
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/beskot-ambulans-med-luftvapen_7529468.svd