Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Streckgubbe med skägg upprör och kallas ”nidbild av Muhammed”


SKRATTRETANDE  Hur många gånger har svensk media ryckt ut när det gäller kränkta svenskar eller kristna? Tidningen VLT släppte allt de hade och ryckte ut till Västerås-muslimerna för en streckgubbe. Nu är de kränkta – igen.

Det var den islamska föreningen Yemen Al said på Viksäng som fick sitt fönster ”nedklottrat” i helgen med en naken nidbild av profeten Muhammed, skriver VLT. Bilden väckte tragiskt nog även ilska bland de stackars kränkta muslimerna, som aldrig lär sig bli normala. Och hur såg bilden ut då? Jo, en tecknad naken streckgubbe med skägg, med namnet Muhammed ovanför. Men VLT visar inte ens bild på ”nidbilden”. Patetiska kräk på redaktionen.

- Varför gör de så här? Är det för att de inte vill ha oss här, frågar Adeff Ahemed och medlemmarna från Yemen Al said islamiska förening som är så upprörda över streckgubben att de nästan slår knut på sig själva.

Man har nog sett tusentals ”nidbilder” på Gud och Jesus och andra Gudar utan att de för den skull inom den religionen som har ”kränkts” gått ut och mördat 40 människor eller satt eld på halva världen eller kräver uppmärksamhet i media som kinkiga blöjbarn i treårsåldern. Och svensk media är ännu dummare som uppmärksammar en petitess och gör en storm i ett vattenglas av det.

– Det är mer än vanligt klotter, det här är vår profet, säger Adeff Ahemed, föreningens sekreterare.

Adeff Ahemed verkar tro att det bara finns en Muhammed i hela världen. Streckgubben kan vara vilken Muhammed som helst, och hur kan Adeff Ahemed veta hur denna hitte-på-figur såg ut för 1 400 år sedan. Att media ens orkar ta upp detta nonsens.

Den ”bästa” och största lögnen som räddhararna på VLT inte ens argumenterar emot eller ens skriver något om är:

– Vi respekterar andras religioner, varför kan inte de respektera vår?, säger Adeff Ahemed.

Han tror att de som klottrat ned fönstret har blivit inspirerade av den nedsättande filmen om Muhammed som lett till stora protester i Mellanöstern, skriver VLT.

VLT verkar ha missat att de ”stora protesterna” i Mellanöstern, har pågått världen över, till och med i Sverige, Danmark och Norge, och dessa så kallade ”protester” som idioterna på VLT kallar det har kostat cirka 40 människors liv, på grund av dessa lättkränkta dårar. VLT borde vakna upp och titta ut lite mer.

► Artikeln i VLT kan kommenteras av inloggade medlemmar.

VLT

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Nej, det är klotter och avsikten med det klottret var just att få den reaktion som blev. Om dessa muslimer bara lärde sig att chilla lite o inte vara så förutsägbara… 

 • antidotes

  ”-Vi respekterar andras religioner..”. Haha..yeah riiiight!!

 • antidotes

  Streckgubbe, nidbild? Snacka om hjärnspöken!!

  • j_london

    Hjärnspöken… Men, då förutsätter det väl att man har någon hjärna. Eller…!

   • antidotes

    Visserligen….

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  ”Vill dom inte ha oss här?” Nej det vill vi inte, åk hem igen tack…..

 • j_london

  De vidriga, odrägliga och fula muslimerna bidrar till sin egen undergång – men det fattar dom förstås inte med sitt extremt låga inavlade IQ.

  - På vilket sätt… man bidrar till sin undergång?

  Jo, genom att hålla på att djävlas…i det svenska samhället, drar man på sig så mycket hat och avsky att det en dag bara smäller. Så enkelt är det! Och den dagen kommer!

  Muslimsvensk DDR-media kommer att göra muslimerna sällskap i helvetet, för en dag kommer det plötsligt att bara braka lös riktigt ordentlig – den dagen ett tillräckligt antal svenskar vaknat upp ur sin dvala.
  Och organiserat ett starkt motstånd mot parasiterna och den muslimska ockupationen – samt förrädarpacket inom den DDR-pressen.

  • antondavid21

   Det är för mig otroligt Jack att regeringen inte förstår att det blir dom som stryker med först när islam sätter igång inbördeskriget. Muslimerna och svenskarna kommer att jaga dom samtidigt….vilka naiva idioter dom är…
   Jag såg en inspelning gjörde av en vänster libanesiska där hon talade om hur muslimerna dom hade hjälpt hade ihjäl hela hennes familj när dom bestämde sig att forvandla Libanon till ett muslimsk stat.

   • j_london

    Yes Sir, you’re damned right! Du kan ju förstå att när det drar ihop sig, så kommer ”the politicians” att utgöra… free targets among the Swedes, as well as among the stinkin’ muslim-bastards.

    • antondavid21

     Gud hjälpa dom om dom försöker med någonting i Skottland. Vi kämpar förtfarande för självständighet ….kan du tänka dig vad som händer om våra mussor sätter igång och försöker stjäla det från oss……..problemet blir löst över en natt…….så enkelt är det…….men för att vara rättvis ….så har vi inte haft en enda demonstration i Skottland från våra musslor och dom har till och med i media och tv fördömt Jihad och Terrorismen.

     • j_london

       Well Rob Roy, as I’ve said before: the Scots they’ve got guts! And this is precisely what the poor oppressed Swedes lack… There are no guts among people anymore in this country.

      Islam rules…

 • ledsenfarmor

  Vilken normal tänkande människa respekterar en niding som förespråkar mord, pedofiler mm?
  När han säger: ” vill dom inte ha oss här”, skrattade jag. NEJ, det vill vi inte, blir mitt svar.

 • El Cid

  Blev både illamående och irriterad av att se bilden på dessa kränkta, skäggiga jävla mörkermän.

  Jag kan svara på deras fråga: Nej, vi vill inte ha er här.

  Eftersom att de kan stå framför sin föreningslokal och böla mitt på dagen så antar jag att dessa inte har ett arbete att gå till.

  Suck

 • mrsmarlowe

  Måste erkänna att det kliar i konstnärsfingrarna nu… Tänk en obeväpnad explosion av muhammed-streckgubbar över hela Sverige!

  • RobRoy75

    Jag är på…….vad sägs om att varenda här inne på SC fixar fram 5 streckgubbar på pedofilen och sätter upp lite där man känner för……anslagstavlan i COOP-butiken, en bild vid utlåningsdisken på biblioteket osv. Tycker det verkar vara en strålande idé :-)

   • mrsmarlowe

    Bra ställen du föreslog! Jag ska faktiskt försöka göra det :-)  Men man får nog vara väldigt försiktig så att ingen mussla ser när man hänger upp bilden.

 • Prellen

  Nej vi vill verkligen inte ha er här. Och trivs ni inte blir vi jätteglada för att ni sticker. Jag gör allt vad jag kan för att ni ska förstå att jag inte vill ha er på gatorna i den ort jag bor.

 • Oxis

  Kränkta, kränkta, kränkta! Är det den enda reaktion de kan åstadkomma under sin vistelse i Sverige. Profeter struntar vi i i det här landet, profeter är gamla sura gubbar med skägg och det är inget vi respekterar. Nu är kanske en gammal profet inget att rita av naken men han är definitivt inte upphetsande om det är de det tror. Lite skämt får de tåla.
  Den dag de kan skratta åt sin egen religion är de välkomna.

 • Mimmi Mus

  ”Vi respekterar andras religioner” . . .
  men inte andra religioners sympatisörer pga att de är ‘otrogna’ och koranen och profeten säger att dessa otrogna inte har rätt att leva!

 • http://www.facebook.com/people/Jeff-Jensen/666154689 Jeff Jensen

  Fan vad detta är skrattretande!

 • Kubosuka

  Klottraren påstod att det var en muhammed, men det var dom själva som erkännde klottret som profeten muhammed. 
  Vilka jävla idioter!

 • PETER NYMAN

  Nu väntar vi på media ansamlingen mot befolkningen i Viksäng.Detta kräver bevakning av dom rasistiska Viksängsborna fakeltåg är pågång.En delegation måste tillsättas av både SVERIGE och FN.Ett så grovtövergrepp och ren förföljes kan inte tolereras.Detta är följderna när inte TinTin är bort tagen överallt.Islamisterna kräver omedelbar stängning av TinTin butiken i Stockholm.Utan tvekan är det seriefiguren TinTin som framkallat det hat hos Viksängsborna hävdar islamisternas tales man MUHAMMED MUMU

 • farsartat

  hehe…äntligen börjar ”klottrarna” göra lite ”nytta”. Nu väntar vi bara på en gigantisk grafittimålning av en viss profet…kanske längs ett järnvägsspår på en betong/bergsvägg.

 • Mimmi Mus

  Muslimen Adeff Ahemed ”tror att de som klottrat ned fönstret har blivit inspirerade av den nedsättande filmen om Muhammed som lett till stora protester i Mellanöstern.”

  Här ligger en liten hund och slumrar i den muslimska graven! Det kanske är han själv som fått inspiration av Muhammed-filmen och dess efterverkningar.

  Är det möjligtvis muslimen själv som målat Muhammed-konstverket för att få medial uppmärksamhet, medömkan och fackeltåg mot rasism samt en anledning att gå ut och demonstrera och skräna på sta’n?

  • ledsenfarmor

   Att det är de själva som målat konstverket, var min första tanke när jag läste detta.
   Likaså filmen det varit sånt himla liv om, sista tiden.

 • PKcensur

  Så länge det inte står Muhammed på teckningen är det inte Muhammed

  Eller känner sig lättkränkta muslimer igen nidbilden på sin egen parodi?

 • 530729

  Jag sa upp min prenumeration på VLT för ett halvår sedan, efter att jag haft den hur många år som helst. Brukade då och då skriva en insändare om dagsaktuella frågor; nedskräpning o.d., vilka alltid kom in i tidningen. För ca ett år sedan blev jag lite mer direkt politisk och skrev flera insändare där jag var tydlig med att jag var sverigedemokrat… t.ex. skrev jag några repliker till andra skribenter som hade varit hånfulla och nedlåtande mot Sverigedemokraterna. Var alltid noga med att hålla en god ton och hade alltid en poäng med vad jag skrev. Tror ni VLT lät mig komma till tals i sina spalter då?
  Jörgen, västeråsare

  • j_london

   Ja, och jag känner mig kränkt i dubbel bemärkelse:

   dels genom att  det även finns musimer där jag bor, samt att även ha kontaminerat hela mitt fosterland Sverige – vilket hjärndöda politiker och muslimsvensk DDR-media tillsammans med muslimerna förvandlat till ett snart outhärdligt och obeboeligt muslimträsk!

   Men, men… rannsakningens timma kommer. Det är jag så fullständigt säker på…  landsförrädarpolitiker går inte säkrare i Sverige än i andra länder.

 • HOTorpeden

  Hörde en bra kommentar om muslimer: De är som ett virus!!
  Det var sagt av en invandrare.

  • j_london

    Islam är ETT VIRUS!

 • http://www.facebook.com/beer.drinker.5 Beer Drinker

  Passar inte Sverige, om ni inte kan anpassa er så så åk tillbaka där ni kom ifrån djävla idioter! Ingen skulle bli gladare om vi slapp er!

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Några av mina grannar heter faktiskt Mohammad… hur kan de veta att det är profeten och inte nån av mina grannar som är avbildade?

  • Fryke

   Jag håller helt med
   Ser man nyheterna eller man läser någonstans så heter ju fan vara o varannan Muhammed/Mohammed så varför tror dom det är just deras fantasiprofet?

   Om jag hade en grisfarm skulle jag ha en gris som hette Muhammed :D
   Grisen skulle jag göra en blogg om och berätta allt som jag ser att den gör :)
   Skulle det bli en nidblogg om DERAS profet då?

   • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

     Du skulle bli jagad genom hela Sverige och du skulle twitterdödas fortare än en fisk rapar.

 • PastorCash

  Vilket gäng, förstår att de går arbetslösa hela sitt liv för vem vill anställa en som går ut i pyjamasen….

  • antidotes

   Pyjamasparty hela dan!

  • Andersonszkan

   Där brast jag ut i spontanskratt….ja vem f-n vill anställa en kränkt halvapa som går omkring i pyamas när alla normala individer är på jobbet?

 • antondavid21

  Kan inte avpixlat trycka upp klistermärke med streckgubben…..så kan vi köpa dom och klistra upp dom lite överallt……det ska inte stå någon text…..bara streckgubben …….få se vad som händer då…….få se vem som känner sig kränkta 

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Jag blir upprörd att dessa religiösa dårar vistas i mitt land. Jag blir upprörd att dom har mage att diktera villkoren för mig och de mina. Jag blir upprörd att dessa nidbilder av en människor försörjs av pensionärer och låginkomstagare som tack får en mental spottloska i ögonen. ,

 • Fryke

  Fast bäst är väl vad Adeff Ahemed säger:
  -”Vi respekterar andras religioner, varför kan inte de respektera vår?”

  När fan har dessa muslimer respekterat någon annan religion?
  När har dom respekterat någon annan som INTE är muslim?
  Respekterar dom något över huvudtaget?

  Nej MER bilder på Muhammed och hans idiotiska religion.
  Jag vill se klistermärken, t-shirts, kalsonger, dörrmattor, musmattor, vykort, affischer, väskor, skor (med trycket av Muhammed på undersidan LOL)
  Mer filmer också där Muhammed gestaltas som den stolle han är/var

 • Agera1

  Så jädra patetiskt! Det finns ju 100.000-tals Mohammed… Det är ju det vanligaste namnet inom islam. Bilden kan ju föreställa vem som helst av dessa…

 • Salomina

  Haha.. Streckgubbs-religionen!

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Ser dom sig själva som skämtsamma streckgubbar ? Blir dom upprörda av detta så finns ju möjligheten att resa hem igen,så slipper dom hetsa upp sig för bagateller ! Men jag undrar om det inte är så att dom söker alla anledningar att ställa till bråk! RES HEM !!

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Nej vi vill inte ha er här!

 • pica_pica

  Jag tror att de har alldeles för litet att göra ! Till råga på allt förstår de inte att vi skrattar åt dem.

  • 530729

   Ett utmärkande drag hos muslimer är att de är i TOTAL avsaknad av humor. Ironi och satir är obegripligt för dem. Och småsaker uppförstoras till det rent absurda.
   Muslimer kommer ALDRIG någonsin att bli det allra minsta assimilerade i vår svenska kultur och levnadssätt. De varken vill eller kan. Avgrunden mellan oss kristna, eller sekulariserade, svenskar och muslimerna går inte att överbrygga.
   Islam och muslimer som personer, är så artfrämmande det kan bli, i en västerländsk demokrati. Islam har inte något positivt att tillföra vår kultur, allt som har med muslimer att göra är bara negativt och skadligt för oss som land och folk.
   Detta vet ju vi sverigevänner som har den minsta insikt i verkligheten. Frågan vi alla ställer oss, jämt och ständigt, är varför både högern och vänstern så envetet och okänsligt håller på att rasera Sverige? Och varför vi som vill bevara Sverige svenskt inte blir tagna på allvar, utan motarbetas med lögner, förtal och förakt? Jag kommer aldrig att förstå eller acceptera denna fruktansvärda och skrämmande islamisering som sker i mitt älskade fosterland Sverige.
   Jörgen

 • http://www.facebook.com/people/Rolf-Westerberg/1443217768 Rolf Westerberg

  Islam respekterar inte andra religioner man fördriver mördar kristna och judar.I södra Thailand förekommer ständiga terrordåd av islamister.I Afganistan sprängde talibanerna världens största buddha statyer som var cirka 2400 år gamla,På Maldiverna i år feb. skedde skedde en militärkupp och islamister makten de lät förstöra de buddhistiska reliker som fanns på landets nationalmuseum.De finns ingen respekt eller förståelse för andra kulturer eller oliktänkande,de ger oss bara hat och förakt.

 • 530729

  Deras kvinnor är inlåsta i hemmen och står vid spisen och föder nya små muslimer.
  Jörgen

 • cghansson

  Jag har väldigt svårt att känna sympati för en pedofil, helgonförklarad eller ej!

 • Tomtefar

  Äntligen en bild på alibaba och hans 17 rövare, kan man nu efter detta avslöjande fotobevis be alibaba med tillhörande gäng packa väskan och försvinna för gott, för det finns inget kvar i skatt-kistan att röva åt sig längre.

 • Andersonszkan

  Dom är hemma och stryker deras nattskjortor – ärligt talat, vilken fullständigt vidrig bild på ett halvdussin sopor som står och skräpar på vår bekostnad – att gå upp på morgonen och gå iväg och jobba har väl aldrig föresvävat dom!

 • antidotes

  Fel! Det är Ahmed och hans harem.

 • antidotes

  Man borde hitta en tam gris – förse den med ett svart lösskägg fota den samma och sedan göra klistermärken av bilden som man klistrar upp överallt.