Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Muslimer i England bombarderar reporter med glas


ISLAMS RÄTTA ANSIKTE Burnley, England: En amerikansk reporter blir bombarderad med glas för att han intervjuade två vita brittiska kvinnor i ett muslimskt område. Titta hur den muslimska mobben, dårarna, funkar – detta går inte att ljuga bort.

We are prisoners in our own home,” says the woman about the danger they face from living in a neighborhood where a significant number of 
Muslims (Asians, as the Brits call them) have infiltrated.

Our children can’t leave school unless they are in a group, otherwise they will be attacked by Muslims and have their belongings stolen.”

As a reporter is interviewing the two women on the Islamisation of their town and the effects it has, a Muslim mob gathers, signals each other and traps the reporter and his camera man before throwing glass bombs at them. Note: The identity of some individuals has been faded out for their own safety

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Snart i en stad nära dig…..

 • antidotes

  ISLAM ÄR ANTICHRIST!!!

 • Sverigefritt

  FÖRFÄRLIGT! Dessa aggressiva muslimer tar över hela Europa framför näsan på oss. Så vill jag INTE ha det. Ut med dessa galningar från Europa. De snyltar på oss samtidigt som de förstör allt i sin väg. De förstör sina hemländer och sedan fortsätter de vidare.

  De som försvarar islam, och de är tyvärr många, borde genast sinnesundersökas. Att ta in muslimer i Europa är att gräva sin egen grav. Det enda som hållit dem i någorlunda schack är diktatorerna i deras hemländer. När de störtades blev det kaos.

 • antidotes

  Även samtliga muslimer borde sinnesundersökas!!

 • Grimhild

  Detta händer även i Sverige….mer och mer

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  SKJUT! SKJUT! DEM!

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Detta kan inte bero på något annat än en stor infiltration i Europa. En infiltration av shariaförespråkare i våra samhällen. Hos politikerna, hos stora företag, hos de som äger makten att påverka.

  Bus och gangsters har vi haft mer eller mindre i alla tider, men detta liknar ingenting av det vi redan sett.

  • Vandea

   Förstår din vrede och delar den men kom ihåg Islam och dess anhängare är verkningarna inte orsaken. Kan lova dig att inga shariaförspråkare har plötsligt lyckats komma åt makten i alla västländer på vad? 60/70-talet? Snarare sådana som vill söndra och härska med världsherravälde i sikte.

   http://www.youtube.com/watch?v=k2Vq_e2Z1ug

 • PETER NYMAN

  Detta var bara en beskrivning av det nya SVERIGE.

 • antidotes

  Kul om självmordsbombare! http://www.youtube.com/watch?v=SNyQsH7ilIM

 • 585961

  Dessa IQ befriade inavlade sandloppor inbillar sig att  dom ska kunna få nåt Israel gjprde rätt som drev ut skiten inflytande i England eller Sverige men 2014 ska vi svenskar bestämma var skåpet ska stå och då åker hela skiten ut i öknen dom kom från, ska bli jätteskönt att slippa dessa  skrikskägg och tält vagga omkring, SD 2014 för alla svenskars bästa och Isael gjorde rätt som drev ut skiten det bevisar denna film med klarhet

 • mj_mj_mj1

  För tankarna till gräshoppsvärmar….