Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Migrationsverket backar om den ”15-årige” asyllögnaren Ali Haidari


ENSAMKOMMANDEBLUFFAR Trots att det är i stort sett bevisat att lurendrejaren från Afghanistan är betydligt äldre än 15 år fortsätter media att älta dessa ”15 år” om Ali. Han fick även en plats på barnpsyk, klart äldst av alla och stal därmed en plats av ett barn.

Afghanske Ali Haidari, snarare närmare 20 år gammal får nu stanna i Sverige – i alla fall temporärt. Detta trots att Migrationsverket i juni skrev: ”Migrationsverket har den 3 januari 2012, efter det ålderssamtal som genomförts med dig, bedömt att det är uppenbart att den av dig påstådda uppgiften om ålder inte gjorts sannolik, utan att du uppfattas som betydligt äldre än vad du uppgett.” Ett märkligt förfarande är att INGEN media har lagt ut en bild på ”15-åringen”.

Patetiska Sverige Radio skriver: ”Migrationsverket ändrar sig och skickar inte tillbaka den 15-årige afghanske flyktingpojken Ali till Italien. I stället kommer hans asylansökan att prövas i Sverige.”

Fredrik Bengtsson är presschef på Migrationsverket:

– Skälen är kopplade till pojkens personliga förhållanden och det har ju framkommit omständigheter för ett par veckor sedan som gett anledning att titta på ärendet igen, säger han.

Sydsvenskan skriver att Alis hälsotillstånd förbättrats efter det tillfälliga avvisningsstoppet. Är det inte ett mirakel?  Enligt personalen sken Ali upp som en sol när han fick beskedet. Dollartecknen slog volter i de rullande ögonen.

– Helt fantastiskt underbart, säger Alis gode man Annette Cromwell, snart 70 år.

Efter det tillfälliga avvisningsstoppet har hans tillstånd sakta förbättrats. Som ett brev på posten, likadant för alla ”apatiska” zigenarbarn som får reda på att de får stanna. Sverige måste vara det dummaste landet i världen.

– Han får hjälp av kristeamet för tortyr- och krigstrauman och mår bättre. Någon gång har jag till och med fått ett leende, berättar Annette Cromwell.

Alis fall ska nu prövas som vilket asylärende som helst. Att 15-åringen beviljas uppehållstillstånd i Sverige är så gott som säkert, tror hon.

SR, SDS

 • VIKINGKRAFT

  Urrk !!!!!!!!!!
  Sverige stinker mera för varje dag som går !!!!

 • http://verklighetenisverige.wordpress.com/ Verkligheten

  Hur kunde det bli så att mediamupparna kommit att styra hur regering och myndigheter tolkar lagen. Idioti. 

 • antidotes

  Man bliir mörkrädd!!

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Det lär du snart bli om du öppnar en dörr till ett rum på Glava herrgård. Även om ljuset råkar vara tänt.

  • Pantertanten

   Jag ÄR mörkrädd.

 • mike ohlson

  Skulle som sagt vara intressant med en bild, om så bara med ett teleobjektiv…

 • biran

  Snart så kommer Alis fru och barn plus hela övriga släkten.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Glöm inte getterna!

 • Pantertanten

  Varför finns det ingen bild på honom? Orakad då fotografen kom?

 • j_london

  Muslimträsket Sverige håller fullständigt på att förblöda…

 • 530729

  ”Någon gång har jag tillochmed fått ett leende, berättar Annette Cromwell.” Det är väl klart att den brådmogne hormonstinne ynglingen ler lyckligt och förväntansfullt… med fru Cromwells frikostigt exponerade behag dallrande framför sina ögon.
  Jörgen

 • 585961

  Batikhäxornas marknad , man får hoppas på stor anslutning vid valet 2014 så alla åker ut i verkligheten så vi slipper se dom mer, och migrationsverket får rätta mun efter matsäcken , SD blir det hoppas på 51 %