Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kulturhuschefen och TinTinhataren Behrang Miri jobbar för Expo


VÄNSTEREXTREM KULTURHUSCHEF Behrang Miri, 28-årig invandrad iranier, stod bakom det kontroversiella beslutet att göra en etnisk utrensning av seriefiguren Tintin ur Kulturhuset Tiotretton i Stockholm, och jobbar för AFA-vänliga Expo.

Under Almedalsveckan i somras satt Behrang Miri som moderator på Expo:s webbredaktion i Visby. Han har även jobbar som konferencier åt Expo under så kallade ”utbildningar och Forum mot rasism”. Daniel Poohl twittrade om Tintin där han försökte skapa distans från Behrang Miri och kallade honom för ”någon” trots att de arbetar ihop. ”Läser att någon i antirasismens namn tagit bort Tintin från Kulturhusets barnbibliotek. Idioti!”, skrev Poohl om sin vänsterkompis.

Daniel Poohl är tydligen så blåst så han tror att vi är ännu mer blåsta som skulle gå på en sån dålig Zlatan-fint.

Kulturhusets bibliotek Tiotretton var nära att bli av med sina TinTinböcker tack vare en serieofobisk muslim som inte förstår att ta seden dit han kommer. Ska en invandare från Iran bestämma vad svenska barn ska läsa? Aldrig. Speciellt inte en sådan iranier som jobbar ihop med den radikala väsnsterextrem-organisationen Expo, som är bland de största rasister i Sverige. En hoper åsiktspoliser som ska bestämma vad Du ska tycka.

När projektet ”Tillsammans för Sverige” startade på Fryshuset väckte det stor uppmärksamhet att en präst och imam tillsammans skulle arbeta med religionsfrågor med unga. Projektets nästa steg blev konferensen ”Religion – problem eller möjlighet” med över 200 anmälda. Syftet med konferensen är att diskutera religionens roll i samhället. Medverkar gör bl. a: Erik Ullenhag – integrationsminister och pajasen Behrang Miri – hiphopartist, opinionsbildare och konstnärlig ledare på Kulturhuset.

En vaken skribent på Forumet Flashback skriver: ”Den som anställde Miri Berhang är Eric Sjöström. Som alltid i detta toppledarskikt i den ”antirasistiska rörelsen” och inom EXPO så handlar det om manliga homosexuella som anställer andra manliga homosexuella. – Eric Sjöströms sambo David Löfvendahl är PR ansvarig på bokförlaget Natur och Kultur som närmast är att betrakta som en intim del av EXPO. Natur och Kultur har pumpat i hemliga ”betydande summor” (skattefritt) i EXPOs verksamhet. Eric Sjöströms sambo har alltså pumpat in många miljoner i EXPO.

”Vi tror att många av Expos läsare känner stor sympati för de ställnings-taganden i flyktingfrågor som Astrid Lindgren en gång gjorde. Vi hoppas förstås att de via vår banner ska hitta hit till Astrid Lindgrens Näs för att få veta mer - det är skälet till vår banner, precis som överallt där vi annonserar.”

VD för Astrid Lindgrens Näs är Kjell Åke Hansson, tidigare bland annat journalist på DN. Kulturhuschefen Eric Sjöström (bild), sitter i styrelsen. Kulturhuschefen Eric Sjöström pumpar som styrelsemedlem alltså även in pengar till EXPO via Astrid Lindgrens Näs AB i Vimmerby med. En firma som den ”antirasistiska” eliten i Stockholm uppenbarligen politiserat helt att gå i deras tjänst och vars namn ”Astrid Lindgren” de kan utnyttja. Eric Sjöström sitter alltså i styrelsen för Astrid Lingrens Näs som skriver om negerkungar. Han borde censurera sig själv då.”

Relaterat
Muslim kastar ut Tintin från Kulturhuset
Kulturhuset i Stockholm backar om Tintin
Kultur- och fastighetsborgarrådet: ”Helt oacceptabelt att man börjar rensa på bibliotekens hyllor”

 • SM811

  AFA , Expo med deras anhang är som en stor varböld och skall avlägsnas.

 • antidotes

  Nog dags för lämplig instans att ta en närmare titt på EXPO!

 • JooeFromSweden

  Fel person på fel ämbete = Behrang Miri. Detta är tyvärr bara början i nya Sverige.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Kan vi snart – helst innan 2014, få stängt ner eXpo och få ut alla islamosvamlare ur svenska riket?

  Denne Miri har nog missuppfattat sitt besök i Sverige när han börjar lägga sig i vad de etniska svenskernas barn (och även vuxna) skall eller inte skall läsa.

  Samtidigt måste det vara på tiden att EKO-roteln går in och börjar granska eXpo och ”organisationens” (läs: kommunistiska sleeper cellens) många kriminella och avvikande personer.

  Hallo: SÄÄÄÄK! Kollar ni dessa kommunist- och terroristlymlar? Eller har regimen ibn Aswad fredat dem?

  o s a!

  • kalle008

   Missuppfattat? Ånej, han har fattat att Sverige håller sig med en regering av personer som jag skulle vilja kalla Q********r, om det inte vore så att jag blir rädd att då bli åtalad av såna som har läst nog om Norges historia för att förstå vad jag menar.

   • Sven Olsen – (argdansk)

    Du skall inte vara så blyg Kalle – skriv du bara som du tycker och tänker – det gör jag.

    Quisling hade ju ett mål när han gick tyskarnas ärenden – och i den avsikt så är Reinfeldt precis som han  -  skillnaden är nog att Quisling belönades med Reichsmark medan Reinfendt belönas med Riyals

    • kalle008

     Jag vet, och naturligtvis har du rätt. jag tyckte det var roligt att se hur många som eventuellt kunde associera till Norge under andra världskriget.

     Quisling var en märklig person, med ett väldigt imponerande förflutet, välkänd för goda gärningar under tiden mellan VKR 1 och ockupationen i Norge. Jag tror inte att han fikade efter Reichsmark utan efter makt. Hur som helst förrådde han sitt folk, och värre finns inte.

     Och i Danmark kallade ni dem för stikkere, inte sant?

     • Sven Olsen – (argdansk)

      Vidkun Quisling var, som du helt riktigt påpekar en mycket märklig man med ett fint och bra förflutet – hur han kunde bli förrädare och ge namn till fosterlandssvikare forever after är något av ett mysterium.

      Detta ändrar inte på det faktum, att det bara var han som var något speciell – våra exemplar av Quisling-rasen, Reinfeldt, Ullenhag, Malmström, Pooh, Arschberg, osv osv osv – är inte speciella i annan sammanhang än att de är fullständigt galna – det är enda förklaringen.

      Och jo – dansker som samarbetade med tyskerna kallades stikkere eller kollaboratörer allt efter vilket sätt de hade samband med ockupationsmakten.

 • NE_Mannen

  Alla som har minsta anknytning till EXPO bör exporteras till Sibirien (Gulag ?)

  • LegeAtqueLacrima

   Skicka dom hellre till Somalia eller liknande, då får dom ju möjligheten att frottera sig med sina älskade muslimer, kanske ändrar dom uppfattning om dom då.

   • NE_Mannen

    Ett i mängden av bra förslg.    ;-)

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Ingenting förvånar mig längre. Alla är nyttiga idioter i Regeringens strategi att utplåna ursprungsbefolkningen. 

 • http://verklighetenisverige.wordpress.com/ Verkligheten

  Bra grävt, Kapten! Tack för det.

 • PETER NYMAN

  Detta säger jag åter det är den stora faran för DEMOKRATIN när enskilda tjänstemän fritt får styra efter sin egen övertygelse vad vi får läsa och vilken kultur vi får ta del av.Nu är det Expo nästa gång vet vi inte vem det är inte häller vad som då förbjuds

 • 530729

  Om denne Behrang och hans kamrater på expo tror sig jobba emot ‘rasismen’ och upplysa oss okunniga fördomsfulla sverigevänner om hur vi ska tänka… kan jag meddela att de har misslyckats med att ‘omvända’ mig.
  Tack Behrang med anhang, du har bara gjort mig än starkare i min övertygelse att JAG står på den goda sidan, och att NI är Sveriges och demokratins fiender.
  Jörgen

 • YOTHI_TARZAN

  Kan man kalla Behrang Miri för    TINTIN turken ????

 • El Cid

  Har träffat företrädare i styrelsen för EXPO och dom är komplett galna. Det är inte ett skämt eller ”propaganda” dom är verkligen sjuka.

  Klubben för inbördes beundran, samt att 2 av dom har haft ett förhållande med varandra.
  Något är allvarligt fel och borde utredas.

 • biran

  Kulturmarxisterna som i själva verket är en grupp stjärtgossar, fy fan!

 • efflab

  Vilka tomtar! Måste iaf kännas för Tintinhataren att bli kallad idiot av självaste Poohl haha

 • efflab

  OT: Läser att han skriver om Wilders ”katastrofval” utan att visa siffror. PVV fick 10.1% av rösterna och är 3:e största parti. Han nämner aldrig siffrorna bara ordet katastrof. Så genomskinligt.