Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Arabisk asylsökare begick överfallsvåldtäkt i Norge – gripen och bor i Sverige som sin kumpan


DET GAMLA VANLIGA En muslimsk algerier sökte asyl i Norge, men greps i Sverige och är i häkte under två veckor, anklagad för delaktighet i en överfallsvåldtäkt i Norge. Båda invandrarna, som bor i Sverige, hävdade att de var unga ensamkommande, men ålderstestet visade annorlunda.

Araben sitter nu frihetsberövad i Norge sedan han överlämnats från Sverige – där han bott under den senaste perioden och även greps – till Norge där han kommer åtalas för medhjälp till en överfallsvåldtäkt på Carl Berner Plas i februari i år. Invandraren som hade utfört själva våldtäkten har redan åtalats i mars. Han är skriven i Sverige. Så nu har vi invandrande ensamkommande från Sverige som våldtar i Norge också. Hur många svenska media har tagit upp detta fallet?

Det var i februari i år, då en kvinna i 30-årsåldern märkte att två personer följde henne när hon gick mot Carl Berners Plas. De två följde efter henne in i en 7-Eleven-butik på platsen. När hon kom ut ur butiken, stod männen utanför. Kvinnan skall då tvingats ner i marken av männen och våldtogs av den ena mannen medan den andra höll vakt.

Han som höll vakt är nu gripen i Sverige. Kvinnans värdesaker stals även då. Mannen som skulle ha begått våldtäkten är enligt hans advokat registrerad som bosatt i Sverige. Han greps och fängslades i mars. Mannen som nu är gripen, måste ha hållit vakt.

Båda misstänkta har hävdat att de är underåriga. Därför har de åldertestats. Enligt polisen är det nu klart att de var över 18 år vid tiden för brotten.

- Efter ålderstestande på både de anklagade, är vi övertygade om att de är över 18 år, men vi kan inte bestämma den exakta åldern, sade polisen åklagare Hans-Christian Ingebrigtsen.

Redan några veckor innan våldtäkten ägde rum i februari, blev algerierien dömd till fängelse i sex månader för bland annat fickstölder, något han inte suttit av.

Mannen som tidigare åtalats för våldtäkten, riskerar 15 år i fängelse. Medverkan, såsom i detta fallet medhjälp, har samma straffram som för huvudmannen, men om åklagaren anser att våldtäkten är begången av flera personer gemensamt, är maximistraffet 21 år. Så har vi tur kan båda araberna bli dömda till 21 års fängelse.

Båda två nekar till brott trots att de är igenkända från övervakningskamera och även erkänt att de varit på platsen vid tiden för brottet.

Osloby

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Undrar hur många våldtäkter dom han med i Sverige innan detta upptäcktes. Äckliga jävlar, fan ser politikerna för nytta med att ha dom här över huvud taget.

  • j_london

   Vi som tillhör de normalbegåvade i resterna och spillrorna av Sverige: ser ingen som helst nytta med dessa vidriga, mordiska och aggressiva muslimaraber med sin mördarideologi i landet.

   Den totalt havererade massinvandringen av inavlade muslimaraber, afghaner, zoomalier, libyer, palestinier, nordafrikaner… har inte tillfört landet någonting positivt. Absolut ingenting. Nada!

   Endast djävulskap och ett dagligt helvete. Ingenting annat.

 • j_london

  Nej, ingen DDR-media i muslimträsket Sverige tar upp sådana här obekväma sanningar om de älskade och omtyckta muslimaraberna. Utan det skall konsekvent tigas ihjäl – de vidriga muslimerna/araberna kan ju få dåligt rykte. Och måste därför skyddas till varje pris. (Precis om om de inte redan hade det…!)

  Samtidigt som DDR-media och politikerna vill skydda sig själva från obehaglig exponering, då det är just dessa som ständigt förespråkar en kontinuerlig muslimsk massinvandring och muslimsk ockupation av landet.

  Inte minst så är man som politiskt korrekt svensk, beredd att offra tusentals våldtagna svenska kvinnor på det muslimska altaret…
  Fy fan vilket uset och simpelt folk svenskarna egentligen är!  De är faktiskt inte mycket bättre än araberna… inte minst med tanke på att 94 procent av de röstberättigade svenskarna vill ett sådant Sverige som det ser ut i dag.

  Capitán Krok och hans redaktionella besättning på SweCon är det absoluta lyftet för media i det land som en gång utgjorde Sverige. Men som i dag är en muslimsk lydprovins.
  På SweCon får vi läsa den oförfalskade sanningen – utan att den först friserats och tillrättalagts politiskt för att passa det politiskt och islamistiskt korrupta systemet i muslimträsket Sverige.

  Arriba Suecia!

  • antikomunisten

   Ojala no es demasiado tarde.

   • j_london

    Bueno… amigo, quizas no, pero parece que el tiempo esta contra de nosotros… Cada día es un día perdido, desafortunadamente.

    Pero juntos estamos muy potente… arriba Suecia!

    • antikomunisten

     verdad

     2012/9/25 Disqus

 • antidotes

  Kul bild! Världens enda ”4-kantiga” rondell?

  • antikomunisten

   Tanken ar nog inte sa dum.Det minskar hastigheten.

 • Oberst

  De ska inte vistas i Skandinavien.

  • tokeskil

    Dom har förbannemig inte rätt att vistas någonstans !

 • Pantertanten

  Våldtagen utanför 7-eleven butiken!!?? Mitt inne i stan!!
  Ut med dessa djur! Sluta släpp in dessa avskräden för h-e!!

  • j_london

   Är den första att skriva under på detta! Och de som redan släppts in, skall utan något vidare tjafs sparkas ner (levande) i LKAB:s djupaste gruvschakt i Kiruna.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Dom kan ju slutförvaras tillsammans med gammalt kärnavfall. Sedan får vi väl hoppas att det resulterar i muterade monster som tagen ur nån gammal amerikans B- eller C-filmsskräckis. Men den risken är jag mer än villig att ta.

    • j_london

     Då täcker man bara allt med betong; vilket dessutom bör göras efter hand, vid varje nedsläpp.

 • Oberst

  UT med aporna! Nä, vänta nu! Jag ber om ursäkt till alla apor. Det är fel att jämföra er med dessa skräpmänniskor.

  • j_london

   …(skräp) människor! Möjligen skräp… men människor: nej! Etniskt avfall bör vara en ganska korrekt benämning.

   - Rasist! Jag?
   - Jo, dessvärre. kan man bli annat när man dagligen ser sitt fosterland smulas sönder och förintas av araber, afghaner, libyer, palestinier, nordafrikaner, zoomalier… alltså MUSLIMER en masse, som varje vecka väller in över gränserna.

   • Oberst

    Så är det dessvärre. Den svenska invandrings- och integrationspolitikens totala haveri och hjärndödhet driver fram främlingsfientlighet och rasism. Tja, rasism och rasism… Jag gör ingen skillnad på *utifrån kommande* raser. Ingen av dessa ska in i mitt Sverige.

    • j_london

      Alldeles riktigt!

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Båda nekar (trots överbevisning)All medverkan i detta brott! Har någon,någonsin sett eller hört en muslim erkänna ett brott trots förkrossande bevisning ? Dom har satt i system att kategoriskt neka till allt dom anklagas för! Är det nonchalans,fräckhet,inavel eller andra defekter ? Man undrar !