Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Muslimer ska ut och oja sig igen – mot Flashback


MUSLIMSK DEMONSTRATION Fredagen den 19 oktober klockan 14:00 ska alla muslimska bröder och systrar ut i en demonstration på Sergels Torg och oja sig till leda igen i sin hitte-på-guds namn.

Facebooksidan kan man läsa: ”Demonstration mot Sveriges största kränkning av profeten Mohammed (SAW) någonsin!”. Den muslimska föreningen i Stockholm har länge planerat denna demonstrationen mot, som de anser vara islams största hot i Sverige idag – www.flashback.org. Ja ni läste rätt. Raketforskarna anser att Flashback är islams största hot i Sverige, där de är ett ”islamfientligt” forum vars syfte är att kränka profeten Mohammed dagligen.

Enligt muslimerna som ska dra ut på sin anti-Flashback-demo hävdar att Flashback ligger bakom alla anti-islamska organisationer i hela Sverige, och att de ligger bakom internationella organiserade kränkningar mot deras kära hitte-på-profet. ”De lärda” har nu uppmanat dessa superintelligenta och pyjamasklädda muslimer att visa sin protest och få uttrycka sitt missnöje. Allt i den fredliga ideologin islams namn.Mötet börjar på Sergels Torg, och sedan marschen vara i cirka 20 minuter till något slutmål, som ännu inte anges. Tillstånd har de fått för denna demonstration. Ytterst ansvariga är Khalil Khader, Abdul Al Wahib samt några organisatörer från den islamsa föreningen.

Märk väl att muslimerna alltid sätter igång sina ”fredligheter” på fredagar i anslutning till fredagsbönen. Man undrar om alla fått ledigt från sina jobb den dagen, eller tar de ut kompledigt eller en semsterdag?

 • allemand

  Flashback är det väl inget större fel på, men moderatorerna är en samling ägghuvuden i 99% av fallen.

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Korrekt. Kia W var väl värst, men enligt FB själva sitter den moderatorn inne för pedofila brott, har jag för mig jag såg…

   • allemand

     Det förvånar mig inte ett dugg. De raderar och ger varningar på saker de själva ej förstår. En tjej ursäktade sig med att hon hade barn och var stressad, då tycker man det är bättre de slutar som moderatorer.

 • geeezen

  Halleluja!

 • Jordnot

  Yttrandefriheten är ju det största hotet mot islam eftersom det avslöjar dem som en bluff. Det är därför de protesterar mot yttrandefrihet och Flashback är ju bland de främsta representanterna för yttrandefrihet där vem som helst får tala fritt! Så att de hatar den sidan är inte konstigt.

 • Tesak

  islam i verkligheten är – en våldsam fascistisk ideologi som inte delar något med vår värld vi kallar för demokratisk. De använder vår tolerans för att sprida sin intolerans – mot oss!

 • Teo76

  Oja sig trodde jag bara man sa i Göteborg :)

  Kan vi hoppas på lite kravaller och att ännu några får upp ögonen för vilka ägg det är som kommer stå på Sergels.

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Sådant här är bara ett bevis på att vi har för många muslimer i Sverige. De har ingen rätt att ifrågasätta vår yttrandefrihet.

 • loofon

  Det torde vara synnerligen svårt för dem att specificera vad som är fel och dessutom leda det i bevis. 

  De får gärna ha sin låtsaskompis för vuxna. Det stora problemet uppstår när VI ska ta hänsyn till deras låtsaskompis.
  Lika bra de vänjer sig … det kommer inte att ske.

  http://www.youtube.com/watch?v=GCXHPKhRCVg&feature=player_embedded

 • Mickans

  Tror hela eventet är en stor trollning. Hon som leder det hela, Sarah Ali, heter ju ”nicole.eriksson.98″ om man går in på hennes facebook sida. Namnet låter ju inte särskilt muslimskt…

  En annan muslim heter på eventet heter Ahmed Hitocha. På hans profil heter han istället ”karl.magnus.79″

  En annan heter ”Mahmud Baihzar” och har exakt samma utseende som en Pakistanks politiker.
  Många har sagt detta på eventet, men självklart har ju dom medelandena tagits bort.

 • isleofavalon

  Hehehe, bacontifo mot pedofilidyrkarna?

 • kokoo

  Finns det inga normalt tänkande muslimer ? desto mer dom håller på och demonstrerar mot larvigheter desto större blir Svenskarnas hat mot muslimer. Vill dom skapa ett hat som till sist slutar i krig mellan Svenskar och muslimer.? Vill ni leva i fred med oss Svenskar, sluta med era larvigheter uppför er som vuxna människor.

  • http://profile.yahoo.com/7QLCY6BSESRBSPNNECWO2KLALA PK

   Nej.Dom vill inte leva i fred med någon. Det är inte deras mål. Flyttar fram positionerna i varje samhälle de träder in i. Inte sällan med våld om det anses behövas. Där islam får fäste och slår rot,där dör också demokratin och friheten. Där skapas förtryck,misär och mörker.

  • Fryke

   När länder som USA visar oro och är rädda för islam, både som grupp och som religion, så är det inte underligt om inte resten av världen följer efter. Sverige i synnerhet, då vår regering är som en groupie till Obama och alla tidigare presidenter som styrt USA..
   Rövslickeri på håg nivå – eller ska man säga låg? Dom står väl på alla fyra??
   Hur som så kan man nästan förstå Assanges oro då Sverige ofta verkar går i USAs ledband.
   Ska det till en förändring av synen mot och till islam så är det oss det hänger på.
   Ingen rövslickande politiker i 7-klövern kommer någonsin våga stå upp mot ett islamiserat samhälle. Reinfeldt är väl invald som hedersimam snart så vad är våra odds?

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

   Nej det finns inga normalt tänkande muslimer.
   Ja de vill skapa ett hat som kan ligga till grund för ett krig.
   Sanna mina ord!

   Det första vi kommer att märka av är att det en eftermiddag blir helt tyst i radion, helt svart i TV-rutan. Efter ca tio minuter så kommer vi få höra ”Allahu Akbar” .
   Sanna mina ord, detta kommer att hända!

  • 585961

    Tror inte någon muslim vill ha något med svenskar att göra , domär bara ute efter alla bidrag dom kan lura staten på, och herr Pissrfelt låter sig gärna luras bara det inte är nån  etnisk svensk

 • kokoo

  Det har nu gått så långt att man blir förb…. så fort man ser en utlänning.Jag har slutat att gå in i affärer som ägs av en utlänning. Det är synd att ett fåtal idioter skall förstöra för dom ordentliga invandrarna. Ni muslimer som ser oss västlänningar som otrogna avskum och ser oss helst som döda. VARFÖR stannar ni kvar i Sverige ? 

  • olaholm

   Det kan man tyvärr inte här i malmö för då svälter man ihjäl! Dom har tagit över allt! Taxi skall vi inte snacka om!

   • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

    På tal om taxi så blev jag ”rånad” i somras då jag hade bestämt med sonens familj att träffas på centralen. Tänkte ta citytunneln från Hyllie, men tåget var inställt. Som av gammal vana så haffade jag förta bästa taxi, utan att fråga efter priset. Från Hyllie till Centralen kostade detta 340 kronor, en förmiddag då det inte var tal om någon trafik alls. 6 km är sträckan. Monas Taxi heter företaget.

    Och vad gäller livsmedel så är det endast Coop och ICA som inte är muslimägt. Vet inte hur det förhåller sig med Netto, Lidl, Willys och övriga.

  • Fryke

   Samma här – vänder i dörren om den invandrare står bakom disken oavsett vilken butik det än är.

   Det är konstig också – en Pressbyråkiosk i min närhet blev rånad konstant till o från under flera år. Dom som ägde/drev den sålde den till slut då dom tröttnade på alla rån. Denna såldes då till blattar och märkligt nog så har den inte rånats på den tiden dom haft kiosken vilket snart är 2 år *??* Är inte det en märklig tillfällighet?
   Kiosken är ATG-ombud och har alla spelrättigheter från Svenska Spel..
   Någon mer som känner att något inte stämmer med detta eller är det bara jag?

   • http://profile.yahoo.com/ERCFDVJRQ4HBYQUEIKVU7TO4UY Erik

    Det ligger definitivt klanligor bakom affärsverksamheterna. Affärerna går sedan runt i hela släkten. Kanske de byter ägare så ofta för att man får starta eget bidrag, det sa iallafall en av invandrarna till mig när hans fru skulle öppna fruktbutik. Kanske man får uppehållstillstånd för att man har ett arbete.

    Jag vet inte den exakta anledningen till varför. Men jag vet att butiken går sina varv runt i släkten. Grossistfirmorna ägs även de av utomeruopeiska invandrare. Förr fanns det 2 eller 3 cigarettgrosister, idag finns det mer än tio. Alla svenskar undrar, ”Hur fan går det runt?”

  • Benny L ”Pursvensk”

    Känner igen det där!

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Passa på att köpa upp allt fläskkött ni kan nu.Det lär hinna ruttna och lukta härligt illa till 19- Lägg det varm till dess. En ny slogan ”kamma en muslim med en kotlett”

 • Talibananas

  Borde inte jobba istället, en fredag kl 1400?

  • tokeskil

   Skämtar du ?

  • boonkaan

   vem skulle anställa en som ska upp med arslet i vädret 5 ggr per dag utan bidrag, helst helt betalda? Troligen ingen. Det är inte många av dessa galningar som jobbar. Och jobbar dom är det nån forberedelse av nåt bombdåd! Hoppas nån av dom egna rättar in sej i demonstrationen och smäller en krutdurk i Muhammeds namn. 

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Haha! Deras dumhet når ju nya höjder dagligen! De söker verkligen med ljus och lykta över saker att känna sig kränkta över. Nej, bara för dessa parasiter att smuggla sig samma väg tillbaka dem kom ifrån. De får gärna leva i deras ökenländer istället, där kan de klaga så gott de vill.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Dom hade lika gärna kunnat ge sig på en bervägg. Jag visste ju att dom var korkade men att dom skulle vara så här korkade trodde jag inte. Jag förslår att vi startar en tråd på Flashback som handlar om puckade muslimer och den av oss avskydde pedofilen muhammed. Kanske vi kan få en demonstartion här i Sverige som verkligen visar die dummen schweden vad muslimerna verkligen är gjora av.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Den här är klockren: http://www.foxnews.com/world/2012/09/18/protester-dies-after-inhaling-fumes-from-burning-american-flag/?intcmp=trending 

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

   He he :-)

  • Andersonszkan

   Haha…mera sånt :)

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Ack ack ack……………….
  Man blir så trött och samtidigt så full i skratt. Har detta folk inte förstått att vi i Sverige har yttrandefrihet? Förmodligen inte eftersom de är så insnöade i sin lilla lilla värld där en gammal bok har helt kontroll över deras liv. Förstår de inte själva att de är bundna i sina egna bojor? Förmodligen inte, de har inte tankekapacitet att försöka förstå.

  Har också funderat på detta med fredagsbönen och jobb.

 • tokeskil

  Varför inte tappa en neutronbomb på Sergels kl 14.01?

  • init100

   Nej tack, sådana har för mycket sidoeffekter. Jag föreslår istället ett flygplan för bekämpning av skogsbränder, i synnerhet ett sådant av modell större, t.ex. nedanstående. Det är en DC-10 som kan släppa 45 000 liter vatten över ett brinnande skogsparti.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Tanker_910

   Det finns även en Boeing 747 som konverterats till brandsläckningsflygplan. Det kan bära 77 600 liter vatten, vilket borde räcka för att skrämma bort en skrikande hop muslimer. Tyvärr tror jag att det är lite dyrt att hyra. :)

   http://en.wikipedia.org/wiki/Evergreen_Supertanker

   Det skulle dock vara ett riktigt nöje att åse en hop skränande salafister få 50 kubikmeter vatten över sig. Då kan de ju också få öva sig på simning i sina vita särkar.

 • svartamalin

  Ullenbögen säger att 600000 går till jobbet varje dag. Är det en myt 7k klövern?

  • Orregyllensnorre

   Ja, för rätt uppgift är att det krävs en timmas sysselsättning per vecka för att klassas som ”arbetande”

 • Stuffa

  De borde marschera direkt ur landet.

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  De kräver yttrandefrihet för att demonstrera om att inskränka om detsamma…  Mycket märkligt fenomen tycker jag. Låter som någon slags pyskologisk åkomma som bara drabbar vissa individer. (Pyskologisk är felstavat med vilje.)

 • pica_pica

  Vad i all världen har de i Sverige att göra? Allt här är fel. De kräver kulturcenter, de kräver moskéer och ändå går de ut på gatorna och skriker. Deras ”tycka synd om sig själv”-mentalitet står mig upp i halsen. Ju mer av deras egotrippade uppförande vi ser desto mer avstånd tar en normal människa från deras ”tro” och tyvärr från muslimer överhuvudtaget.

 • 585961

  Är så djävla trött på dessa lättstötta  kravmaskiner  som inte  borde få stanna i landet en enda minut till utan skickas till mecka på nån bönematta, och sedan släppa en jättebomb över hela skiten, dom bryr sig inte ett dugg om att herr Skitfelt och Ullentott tillsammans med  hororna  Ramson och  Löf  inte kan skaffa bostäder åt unga svenskar , ta hand om sina gamla på ett värdigt sätt,  dessa  gaphalsar till negrer skiter i hur  etniska svenskar blir behandlade bara dom får ha det komfortibelt  och regeringen håller med muslimskiten och ökar på hatet som bara ökar och ökar vänta bara till 2014 då blir det SD

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Allting som sker omkring oss i Sverige pekar åt ett håll. Krig. Och blir det krig då finns det inga gränser för vad gemene man kan utföra. Jag är en gemene man. Finns det fler?

  • svartamalin

   JA!!

  • Orregyllensnorre

   JA, men då ska vi inte glöma vilka som är det största brottslingarna, nämligen politikerna och mediaetablissemanget.

  • http://profile.yahoo.com/7QLCY6BSESRBSPNNECWO2KLALA PK

   Utan tvekan,all in för då finns inget att förlora!!

  • AG

    De kan du vara riktigt säker på ,vi börjar bli riktigt många nu ,måttet börjar bli rågat

  • SWEbuilder

   Absolut.

 • PETER NYMAN

  Lediga från jobb,låt mig le det är bara 20% som har jobb 17% bland 68IQ folket från Zooland.KRÄNK MER

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  Suck
  Kan man inte hitta ”riktiga” saker som påstås skymfa ens avgudad pedofil, så hittar man på något.
  Imponerande att, eh låt oss säga personer, med såpass låg IQ kan hitta på sådant här.

 • mspired

  http://2.bp.blogspot.com/_bUx3FQBvRCo/ShAGzpi9bMI/AAAAAAAACC4/GUwoJmGGbtQ/s1600-h/blatte.jpg

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Demonstrationståg i Malmö nu på söndagen

  http://www.sydsvenskan.se/malmo/tusen-tagade-for-muhammed/ 

 • https://me.yahoo.com/a/xM8JxG0tg8kn7o6L1ofTTMbQlaMS#aca00 Anna

  Ja lycka till att stoppa flashback! lol!

 • Oberst

  ”Man undrar om alla fått ledigt från sina jobb den dagen”. Jaså, jobbar de?

 • Sverigefritt

  Generellt så arbetar inte MENA så de behöver inte ledigt. Jag fattar inte att man vill skylta med att man är sinnessjuk. Skäms inte muslimer för att visa att de har IQ död fiskmås? Ingen normal människa kan ju befatta sig med dödssekten.

 • Eyes Only

  Jag antar att de aldrig är inne på 4chan.

 • Lucidor

  Fick en idé: tänk er om det skulle bildas en stödförening för muselmanerna enligt modell från Anonyma Alkoholister:

  ”Hej jag heter Achmed och är… Måste jag säga det…?”

  ”Ja det måste du Achmed. Det är en del av programmet. Det du inte erkänner kan du inte heller förändra. Kom igen nu, försök igen!”

  ”Hej jag heter Achmed och är… muslim.”

  ”Bra Achmed. Visst känns det bättre nu eller hur? Har du något att dela med resten av gruppen?”

  ”Jaaa… Härom dan skulle jag köpa mat till familjen och det var som en inre röst talade till mig och sade ‘halal, halal,halal’ och det blev starkare ju närmre köttdisken jag kom….”

  Förslag til fortsättning?

 • tokeskil

  Enda rätta är att arkebusera HerrReinfurer och hans lakejer för att få stopp på all import av allt avskräde.

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  Va, sitter muslimerna och läser på Flashback?
  Är inte det haram, enda tillåtna läsning är väl koranen?

 • 585961

  Dessa golvkrypade skägg med sin pedofilprofet med sin sagobok borde omedelbart vända åter till sina hemländer där får dom tro på va fan dom vill , jag skiter i dom och deras vedervärdige profet och känner bara mer och mer förakt för dessa oduglingar  som inte verkar ha en fungerande hjärna

 • Funderaren

  LOL Snacka om att ni blivit ägda av Flashback eller Existenz…
  Sarah Ali som startade det eventet har facebookadressen http://www.facebook.com/nicole.eriksson.98, och där heter ”hon” Ted Ekroth.
  Som av en slump har denne Ted Ekroth skapat en motdemonstration mot att Islamisterna försöker attackera yttrandefriheten… (http://www.facebook.com/events/476198239077707/)

  Källforskning är inte raketfysik…

 • Anonym

  Rör inte mitt Flashback!

 • Maik68

  Vem är ”profeten Mohammed”????Är det han som satt bak&fram på en åsna??

 • Bobben79

  Jag kommenterar med en känd Moo-hammed-film som fått lite anabola av mig:
  http://youtu.be/hQKOu2IVpFY