Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Vänsterpartiet umgås med trotskistiska Sovjetdyrkande extrempartier


RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR   Vänsterpartiet har fortfarande inte städat ut sina kommunistiska lik ur garderoben. De står i stället hand-i-hand och skränar ihop med odemokratiska partier som som anser att 40-talets Sovjet är ett paradis man ser upp till, och Röda arméns första ledare Lev Trotskij (bild) är den största tänkaren.

Anmärkningsvärt är att Jonas Sjöstedt ens tillåter detta. Den 17 september arrangerades i Stockholm en demonstration och manifestation av ”Nätverket Välfärd utan vinst”. Det är främst fanatiska kommunister från rörelser som Rättvisepartiet Socialisterna och andra tvivelaktiga organisationer och partier med minst en stor fot i någon trotskistisk rörelse som står bakom detta nätverk, men även Socialdemokrater och lokala fackföreningar.

Kristofer Lundberg

Sedan några år tillbaka har just detta blivit ett återkommande datum åt de trotskistiska demonstrationerna som främst drivits fram av Rättvisepartiet Socialisterna  under det samlade namnet Septemberalliansen. Ni som läst SweCon ett tag vet att Kristofer Lundberg, som alltid har sina avvisnings-blockader på Sagåsen eller får TV-tid i alla politiska debattprogram, är ledare för detta kriminella våldsamma gapande extremparti.

Bland de vajande fanorna i år syntes ungefär samma som på tidigare september-demonstrationer, Sveriges Kommunistiska Parti, Kommunistiska partiet och Socialistiska Partiet. Framför dessa våldsbejakande kommunistiska kriminella ligister stod Vänsterpartiets oppositionsborgarråd i Stockholm, Ann-Margarethe Livh (bild), i talarstolen.

Som om inte detta var nog så hade Vänsterpartiet i Stockholm även uppmanat sina medlemmar att gå med i demonstrationståget tillsammans med denna samling odemokratiska avarter.

Varför går Vänsterpartiet de odemokratiska partiernas väg och håller dessa i hand? Deras umgänge med partier och organisationer som är för en väpnad revolution, våld och Sovjettänkande skadar partiet mer än det gynnar dem, men ingen är gladare än vi för detta. En samling nyttiga idioter som kommer skjuta V i sank lagom till 2014 för att försvinna under spärren tillsammans med C och KD.

Vänsterpartiet har förbrukat sin trovärdighet för länge sedan, och med denna uppvisning ligger de nu även en bra bit in på minusskalan. Och Jonas Sjöstedt (bild) verkar inte bekymra sig alls, något som pekar på att hans tänk är detsamma som Stockholmvänstern. V har nu bevisat att de inte har gått vidare och lämnat liken från den ”gamla goda tiden”, utan Vänsterpartiet i Stockholm drar i stället tillbaka klockan 30-40 år och visar sitt rätta jag när V:s oppositionsborgarråd står och talar från samma talarstol som Kommunistiska Partiet.

När V väljer det här umgänget i tron att bli starkare så blir de i stället svagare. Frågan är om man behöver vara blåst och naiv för att bli kommunist eller om man blir blåst och dum när man blir kommunist. Vi tycker det är bra att V står hand-i-hand och skränar ihop med sina plakat tillsammans med partier vars ideologer har startat koncentrationsläger, precis som de själva en gång.

Flamman

 • PETER NYMAN

  Dom har under en längre tid dragit sig till mer extrema riktningar Islamister,Stalinister och allt som saknar DEMOKRATISKA inslag.Dom vågar nu när dom inte är så beroende av S
  det är i det lägret man öppet stöder homofoba islamister,Ung vänster har våldsfixerade islamister som ledare,Afro förbundet är efter islamisterna dom som får mest stads stöd för att framföra sina hat budskap

 • snuffid

  Har jobbat med många människor och dom mest arbetsskygga har faktiskt varit kommunister. 

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Självklart, dom anser ju alltid att andras pengar är deras egna privata.

  • Observanten

   Håller med undra på att det blev som det blev!

  • Tomtomaso

   Jag vill inte säga att det är kommunisterna som är det största hotet mot Sverige idag, utan det är alla dessa fria företagare som utnyttjar alla tillfällen som finns att suga ur moder Svea hennes alla rikedomar genom olika företag som sysslar med invandrarproblematiken. 

   Dessa företag är inte i första hand intresserade av att sprida sina vinster till sina anställda. De vill se bra bokslutresultat till sina aktieägare. Sen kan man säga, att dessa företagare inte representerar den vanliga företagare stammen. 

   Det gör dom inte. Det är värre än så. Jag känner en del av dessa överlöpare dom är överhuvudtaget inte är representativa för sina politiska förehavande eller ev. åsikter. Många har sitt ursprung ifrån vänsterflygeln och är idag några riktiga skitstövlar, som överhuvudtaget inte har någonting med vänstern att göra dessa, skenbara utsugare ser bara en möjlighet att sko sig på rådande utveckling.

   Skall vi strida mot en gemensam fiende så måste vi vara överens om vem det är. 
   Det är inte så dj-a självklart idag.  

    

 • Blaator

  Det är inte det minsta underligt att ”Jonas Sjöstedt tillåter detta”, det är det här som är kommunismen. Under kalla kriget observerades såväl mindre kommunistiska sekter som vpk av vissa myndigheter. Den som var kommunist kunde få jobb inom vården, universitetsvärlden och journalistiken men inte inom polisen och försvaret. Tyvärr dock inom skatteverket. Efter Sovjets fall gjordes en ”omvärdering” som gjorde att vpk:are kunde komma in även inom polisen. För att ”väga upp” att de varit utestängda så länge anställdes ett antal, det rörde sig då vid tiden om ett drygt åttiotal, annars i princip överåriga kommunister som anställdes inom polisen omkring andra halvan av 1990-talet. Åtskilliga av dessa har gått vidare till den SÄrskilda POlisverksamheten liksom till Ekobrottsmyndigheten. Dessutom har kommunister i yngre årgångar varit populära att rekrytera till polisen. Vissa seniora nivåer har uppskattat att andelen uttalade kommunistsympatisörer som rekryterats till polisen de senaste femton åren varierat mellan 20 – 35 %. Vad det kommer att innebära på sikt kan man bara tänka sig. De arbetar i princip som deras ”fiender” gjorde under kalla kriget. Dåförtiden kunde det observeras att ”Nisse” förekom vid ”konspirativa möten”. Om detta underrättade ”polisen” Nisses arbetsgivare Handelsbanken och vips blev ”Nisse” avskedad för att enligt påstående ha ”fuskat med stämpelklockan” så att han ”tjänat” en kvart i månaden. Så gick det till.

  Numer kan det vara så att ”Nisse” fäller en oförsiktig kommentar som kan tolkas som ”grovt rasistisk”. Han kanske ifrågasätter den somaliska anhöriginvandringen. Kanske uttalar att Sverige bara bör ta emot 20 000 per år. Då är han ju partibroder med Reinhard Heydrich och Handelsbanken informeras om att ”Nisse” förekommer i rasistiska och högerextrema sammanhang. Nisse avskedas under någon förevändning.

  Kontentan är att dessa extremister numer utgör del av etablissemanget och det innebär att den moderat som sovit eller bara jobbat de senaste 16 åren och uppmärksammar att den tidigare ”kommunisten Karlsson” tydligen jobbar på EKM eller inom polisen, rentav den särskilda, trots att han 1981 nedklassades från PBS:are till vpl menig H i armén på grund av kraftig agitation och medlemskap i Förbundet Kommunist – tja den ”gammelmoderaten” kan bli av med jobbet och åker i alla händelser ut från sitt (m)andat som suppleant i hästuttagningsnämnden i Ebberöds kommun.

  Under kalla kriget brukade vpk ”knoppa av” till mer extrema grupperingar som de trots officiella förnekanden ändå höll nära kontakt med. De höll också nära kontakt med ”rådgivande” organ i Moskva. Telefonräkningarna kunde vara höga.

  • svartamalin

   Tack! Underbart att läsa dessa sanningens ord. Enormt träffsäkert,man blir rörd.

 • svartamalin

  Finns absolut inget gott att säga om en kommunist,det är en slemmig krypande lismande amöba som äter sig djup in för att leva på andra. Om alla bidrag och arbetsfria inkomster förbjöds så kommunisterna fick arbeta för sin föda och uppehälle.. Ja först då får vi en möjlig rättvis tillvaro utan dessa parasiter.

 • surkart

  Kommunism är bland det mest förödande som någonsin skapats och bygger på en serie fundamentala lögner och motsägelser. Tror inte ens Marx skulle tro på det idag.

 • Tollessss

  Här är några eleganta sågningar av en skärpt tjej. Det andas lite frustration över att mediokra skriftställare så totalt får dominera opinionsbildningen så fort de tar plats i den media som enligt undersökningar så totalt domineras av vinklande vänsteranhängare. Men icke desstumindre är det samtidigt en fråga till väljarna; Vet ni verkligen vem ni lyssnar till? Som det får uppfattas tror hon att flertalet sover!!!!
  http://www.dn.se/ledare/signerat/vanstern-sar-myter-striden-om-verkligheten    

 • Strandnypon

  Lev Trotskij judisk upprorsmakare och kommunistisk ideolog.
  Medskapare av ett av världshistoriens värsta skräckvälden.
  Ett skräckvälde som redan från början strävade efter totalt världsherravälde.
  En regim som redan på 1920-talet hade konkreta planer på att militärt erövra länderna närmast västerut.
  De germanska folken tvingades i självförsvar organisera sig i Nationalsocialismen och bygga upp en stark vapenmakt.
  Sedan kom slakt på oskyldiga européer - mer än 100 miljoner.
  Att ha Trotskij som förebild – endast aningslösa galningar kan tro på det.

  • surkart

   Totalt skrupelfria massmördare är en mycket adekvat beteckning på boljsevikerna, med Lenin, Trotskij och Stalin i spetsen!  De var till med så råa att de utan minsta prut mördade de som kallades för avfällningar tex sossar och reformister. Det var bl.a. därför sossarna alltid har hållit kommunister på armlängds avstånd ända fram till fru Sahlins gullande med Ohly!

   Dagens ungdom skulle behöva en rejäl historielektion, men kommunismens förbrytelser är mer eller mindre bortsopade i den svenska skolan. Allt för att tillfredasställa vänsternomenklaturan inom byråkrati och skolväsen.

   • Strandnypon

    Helt sant!

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Osannolikt att det finns kommunister än idag ! I rödvinsdimmorna har dom väl helt missat att kommunismen kollapsat totalt för ett antal år sedan.Stackars djävlar som som tycks leva kvar i någon slags förlegad ”drömvärld” !   SD 2014