Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

SVT:s websida blockerad i Etiopien


LÖGNTRÄSKET Den kommunistiska lögnmaskinen SVT fortsätter ljuga om sina journalister som de satt på en piedestal. De ljuger och manipulerar så mycket att Etiopien nu har bannat SVT:s sida i Etiopien.

Fast på SVT heter det att ”Etiopien är ytterst obekväma med den information vi har publicerat”. Enligt källor som SVT varit i kontakt med går det sedan tidigt på lördag morgon inte att komma in på sajten från Etiopien. Orsaken påstår SVT vara den rapportering ”om hur falska bevis fabricerades i samband med gripandet av de svenska kommunistiska journalisterna” Persson och Schibbye. Alla vi andra vet att det är precis tvärtom.

Persson och Schibbye är två lögnaktiga skator som med vänstermedias hjälp och säkerligen några Bildt-miljarder i extra bistånd till Etiopien släpptes ut fria ur det etiopiska fängelset som de var dömda att sitta elva år i. Tyvärr blev det inte så, utan i stället blev de hjältar när de mottogs hemma. Patetiskt var ordet.

– Etiopien är ytterst obekväma med den information vi har publicerat i våra inslag. De vet att vi kommer att publicera mer, säger reportern Johan Ripås till svt.se.

Lögn och förbannad dikt alltså.

Relaterat
Aftonbladets Anders Lindberg tänker till om Persson och Schibbye

AB

 • Oberst

  Haha, TV-huset är lögnens högborg! Sveriges Kreml.

  • j_london

    Utmärkt jämförelse, herr Oberst!

 • mspired

  SVT är en samling rödvinsskadade rödstrumpor!!

 • j_london

  Journalister… my ass!

  Två rymlingar från dagis som ville kvalificera sig som marxistiska wannebe-terrorister på den afrikanska kontinenten, och dessutom på mycket svenskt DDR-manér  ville ge sken att vara ”journalister”. Ha, ha… vilka amatörer!

  Nej, skicka ner dem till Etiopien igen, med vändande post. Så slipper de sitta här och fisa ner TV-soffor i ”den oberoende” statstelevisionen.

 • mspired

  SVT & SR borde säljas ut, omgående! Men det kan nog bara drömma om så länge fel folk sitter och bestämmer.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Mycket klokt gjort. Det visar ju bara hur djupt svensk media har sjunkit i omvärlden.

  Blockera skiten här också!

 • mspired

  Håller med!

 • naviclima

  Tar inte dessa pk-journalister som sen pappan sitter och hårsar på C Bildt när man kommit hem..Kaxig med dina snorungar som blev tagna MISSLYCKADES TYVÄRR…Pappa nu fick inte grabben skoopet han blev tillfångatagen men om inte hade sonen gjort pengar…Du sitter sen och går ut i media när ponkarna har kommit hem och spyr galla över <bildt…Fy-f,,usch,j-vlar har inte ord för det ens

  • naviclima

   Felskrivet blir lätt irriterad men kom inte hem och bli hjälte ni gjorde jättefel,,,igentligen skulle ni få stanna kvar i fängelset ..NI VISSTE VAD NI GJORDE!

 • ankakalle

  Två kriminella kommunistgangsters hyllas av SVT-SR som nationella
  hjältar. Det är ju inte så konstigt, SVT-SR är ju likadana själva.
  http://Www.radiotjanst.se har en sida där du kan säga upp dig.

 • mspired

  Kass komedi – igen! Har personligen hela tiden tyckt att de kunde sitta kvar där nere!

 • mspired

  Sverige säljer sig på regelbunden basis! Se bara SAAB-affären, där fick lilla Sverige 9 Kina-miljarder i muta och strax därefter så fick svensk-kinesiskt bolag reggat i ett skatteparadis köpa SAABs konkursbo. Urrk..luktar unket ända hit!!

 • Talibananas

  Två terrorister! Ska de inte pixlas bortom igenkännlighet? Journalist som i terrorist.

 • Andersonszkan

  På bilden högst upp ser man hur han till höger sitter och sex-chattar med Gudrun Schyman – eller gör han upp om betalningen med negrerna som samtidigt ska föra in sina………….oj, där flög tankarna visst iväg……..uppdragsgivare i Egyp…Etigypt…Etiopien.

 • 2Lkopp

  Det är väl Etiopierna som går vinnande ur detta, dom slipper ju skiten…

 • PETER NYMAN

  Etiopisk media skilljer väl inte från SVENSK.Det är väl hos bägge bara det som passar dom som får publiceras.Så det är väl diktaturer och indockrinering som gäller