Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

SVT:s Teater-Debatt med Jimmie Åkesson vs Erik Ullenhag


DEBATT Den statligt organiserade teatern ”Debatt” visades den 20 september och var lika fri och öppen som en nyhetssändning i Nordkorea om deras egna diktator. För er som missade detta spektakel kan se det här nedan.

Belinda Olsson hade först och främst bjudit in invandringsförespråkare som i stort sett tog upp varje plats, för det fanns inte en enda invandringskritikers röst någonstans. Jimmie Åkesson, helt ensam mot bland annat tre, fyra personer som med sina förmanus hade sina roller och repliker att läsa från. Och floskelsprutan Ullenhag fick svamla och pladdra på med Belindas goda tycke. En ren kommunistisk teaterpjäs regisserad av Sveriges statligt ägda oberoende TV-kanal SVT.

 • Den välintegrerade Somaliern” hade dubbelt så mycket tid som Åkesson. Ingen begrep vad han muttrade om alla log artigt.
 • Den vältaliga invandrartjejen”,  den filmrollen spelades av Rola Brentlin, som även hon fick mer tid än Åkesson. Oemotsagd fick Rola sitta och påstå att alla problem med invandrar-arbetslösheten löser sig blixtsnabbt om man skippar arbetsrätten med turordningsregler. Rola Brentlin är själv, typiskt nog, bosatt på Östermalm i Stockholm – mil från invandrarproblemen i förorterna.
 • Den största pajasen”, en muslimsk hijab-klädd tjej som presenterar sin kompis den ”snabbt integrerade tandläkaren”, som ett exempel på en välintegrerad invandrare. ”Den snabbt integrerade tandläkaren” behöver alltså tolk och säger inte ett ord själv.

Belinda inleder Åkessons entré med en konstig fråga som inte alls hänger ihop med kvällens ämne: ”Anser SD att Svenskarna anpassar sig för mycket till invandrarna”. Sedan avbryter Belinda Jimmie om han säger mer än en mening. Yttrandefriheten i Sverige är lika stor som i DDR under kommunisteran. Gun Holmertz, från katolska Caritas i Angered var en stor behållning i teaterpjäsen som fick prata klart och ärligt.

Eftersnack kan ses här.

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Lika illa som SVT debatt websidan då med andra ord, där alla ”felaktiga” kommentarer ryker snabbt. Och man blir bannad för att säga emot artikel skrivare….

 • Steenson

  Snart ska vi dessutom behöva tvångsbetala denna propaganda genom skattemedel, kan det bli mera kommunism!!??

  • Storeberg

    SD hinner få så stort politiskt inflytande tills dess att det kan stoppas

 • Oberst

  Situationen i Syrien är självfallet vedervärdig och folket där behöver omfattande bistånd och hjälp, men är det helt rätt väg att gå att kontinuerligt ta in tusentals flyktingar i Sverige? Dessa behöver försörjning, bostad och social trygghet. De kan inte svenska och har inget arbete. Sveriges ekonomi är inte så bra som herrar Reinfeldt och Borg påstår och många kommuner går på knäna. Resurserna räcker helt enkelt inte till för den nuvarande invandringspolitiken. Sad but true!

  • Orbitni

   Roy Beck: http://www.youtube.com/watch?v=VSKNvvhKazM

   Says it all!

 • Lasselito

  Det är skandal att vi i Sverige betalar in pengar till denna ”oberoende” tv. Lite krav ska det väl gå att ställa på att nyheter och debatter ska vara nyanserade och balanserade? Belinda och redaktionen borde ställa sig i skamvrån. Hoppas det är många som mailar och klagar på programmet.

 • diskriminerad_svensk

  DDR-TV när den är som tydligast. Vägra betala TV-licens!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004088544451 Marianne Lidström

  vägra licens!!

 • TorgnySund

  Denna övertydliga röra, som Svt kallar debatt, är inget annat än mobbing av en svensk politiker vald av folket men hatad av media och meningsmotståndare i riksdagen. Låt oss se om skattebetalarna kommer att lägga sin röst på Jimmie i nästa YouGov-undersökning.

 • svartamalin

  Kommunistisk TV- fars med inkvoterade betalda nickedockor som applåderar galenskapen och propagandan. I ett land som styrs av moderaterna (högern)…Eller är det nazismen (extremhögern) och Reinfeldt den nye Adolf Hitler som nu visar sitt fula tryne. Stalin o Hitler var ju kompanjoner som skulle dela lika deras krigserövringar. Nu är Sverige ett äckligt och tragiskt skit land,alla kategorier!!

 • j_london

  Capitán Krok:

  Vilken utomordentligt lysande recension av avsnitt 723  (eller kanske var det 812) i DDR-televisionsns mångmiljardsatsing på dokusåpan ”Muslimträsket Sverige”.

  Man hade dessutom till och med fått med en riktig ”cliff hanger” på slutet, genom den totalt stumme tandläkaren.
  Hur skall det gå. Vet han vad en 3+ distalt är för något. Kan han fixa en rotfyllning? Hur skall han uppträda med kvinnor i tandläkarstolen? Har han i hop det med hucklespöket som satt bredvid…? Skall han klara utbildningen.
  Kommer han att kunna tala svenska med patienterna utan tolk…? Frågorna är många.

  Muslimsvensk politiskt oberoende DDR-TV har svaret. Missa inte nästa avsnitt!

  To be continued…

  • Andersonszkan

   Hahaha………ja den här dokusåpan är ju rena parodin på allt vad dokusopor heter – ett solklart spel för galleriet. Tittar folk ens på detta längre?

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    I muslimträsket Sverige är det obligatoriskt att titta på samtliga Debatt och Agenda-program, samt även alla islam-dokumentärer på Kunskapskanalen. 

 • Observanten

  Det är bäst att SD struntar i slika debatter! Hela upplägget är att sätta dit SD! Dom är så förbannat korkade, att inte fatta att tiden talar emot dom! Och denna Belinda ser ut och klär sig som representant för Finska trasmattor! Ullenhag förlåt att jag tänker och längre kommer jag ej! Och längre kom inte djävulen så inte angår det mig!

 • nitohu

  Belinda Olsson och debatt har spelat ut sin roll som ett seriöst debattforum.Hennes ständiga avbrytanden när det som sägs inte passar henne, är en skymf mot demokratin.Formatet når närmast pajasartade former när det ”råkar” sitta en tandläkare i publiken som haft nytta av Ullenhags reformer.Det hela kändes väldigt välregisserat från början till slut.Aplåderna från den ”utvalda” publiken.kändes närmast pålagda.Precis som i en dålig komedi.Det märktes att Åkesson blev tagen på sängen av detta.Och jag förstår varför han lämnade studion för att slippa eftersnacket.

  Ska en statlig TV kanal hålla en seriös och neutral debatt mellan två parter.Så måste man se över formatet och byta ut programmledaren.Detta är ovärdigt en demokrati.Men frågan är väl om vi kan kalla oss det längre.Likheterna med hur media fungerar i sverige får mer och mer likheter med hur det ser ut i t.ex nordkorea.Blå dunster slås genom statlig media dagligen in i befolkningen i ohejdad takt.Låt vara att metoderna och styrningen är mer raffinerade här.Men resultatet är ändå detsamma.Nämligen en viljelös och kontrollerad befolkning

 • j_london

  Marianne Lidström… 

  Ja… men vad skall man göra efter 31 år och det fortfarande inte hjälper…?

 • Kajakpaddlare

  Varför gick Jimmy ifrån eftersnacket? Nu fick ju Knullenhag 80% kameratid.

  • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

   Han stod nog inte ut mer, tänk själv stå där i ett rum fyllt med 35 vänster nissar.

   • j_london

     Du menar förstås vänster-nassar…

  • wimarg

   Jag skulle också ha gått ut, han gjorde alldeles rätt när han gick.

  • cinoma

   Det är väl bra att ulltotten fick hålla sin enmansshow i eftersnack, då fick han ånnu mer tid att visa sin ”begåvning”.
   Han är ändå ingen värdig debattpartner till Åkesson.

  • farsartat

   Han gick för att hämta en ”barf bag”.

  • zoegaz

   blev du bemött som han blev i en debatt hade du garanterat gått iväg

 • surkart

  Får inte Sd över 10% i nästa opinionsmätning, då är svensken idiot! Eller så har vi kommit till Nordkorea upphöjt till 2.0. dvs manipulationen drivs på alla nivåer även inom opinionsinstituten.

  • j_london

   Du glömde valfusk.

   När det politiskt tillrättaläggs, fuskas, lögnas, bedras och desinformeras  inom praktiskt taget alla sektorer i muslimträsket Sverige – är steget inte alls långt till valfusk.

   Själv tror jag att Muslimsverige inte släpper SD över 10-procentsspärren, utan där trycker man på knappen och sätter in valfusket; ungefär som i Vitryssland.

   Muslimsverige skulle ALDRIG acceptera att SD syntes politiskt i samhället!

   • farsartat

    Det skulle inte förvåna mig om man använder sig av valfusk. Att Mona Muslim gick med en bunt invandrare till vallokalen är en sak, men nu handlar det om röster som inte kommer att räknas, alternativt bytas ut mot något annat parti. Så ja, vi är inne på samma spår.

    • zoegaz

     Samma tanke här, vi måste få till ett annat valsystem i sverige så att de inte går att fuska med rösterna. tror de va en del Sd röster som kastades förra valet:(

    • j_london

      Ja, definitivt! Och det är ju inte alls säkert att det – på laglig väg – räcker med med alla nya ”svenskars” röster, fastän man skjutsar dem till vallolkalen och sticker valsedeln i handen på dem; visserligen med hjälp av tolk…

  • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

   Att svensken är en ”idiot” är tyvärr redan med önskvärd tydlighet bevisat.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Det säger väl sig självt att svenne är en knallkork. Det är ju precis därför som Sverige har kunnat omvandlas från ett tryggt och säkert folkhem till dårhus och muslimträsk på nolltid dessutom. Våra förfäder kommer inte ens kunna vända sig i sina gravar för muslimerna kommer gräva upp dem och slänga resterna på en sophög.

  • gubbenogumman

   Där är vi nog sedan 20 år tillbaka minst förmodligen

 • mspired

  Nordkorea ligger i lä!!

 • mspired

  Krigssituationen är som bortblåst när de åker hem på ”semester” i en månad. På svenska statens kostnad!!

 • mspired

  Och såklart är det en zoomalier med i debatten! Han säger bara vad han är tillsags att säga!

  • BirgittaSvenne

   Orkade inte titta, är det han med  ”Läppen”, trodde först att stackarn hade för stor tunga. Tänk vad orättvist livet kan bli !

 • mspired

  Precis som i en teaterpjäs är det förbestämt vad de ska säga. SVT & Sverige  i ett nötskal! Medans SD säger vad de själva vill och tycker – och just därför så är de så impopulära.

 • mspired

  ”Det är aldrig några problem med invandrare så länge man slipper att bo granne med dem”. Det är därför så lätt för det svenska etablisemanget att värna om invandringen. För de ser till att de inte får dem som granne.

 • mspired

  Och samtidigt får de framtida väljare och en känslig fråga att luta sig mot i diverse debatter. Som synes..vilken kass komedi!

 • mspired

  ”Spel för galleriet” brukar det kallas.

 • Lassekolja

  Myt-Erik har tydligen blivit beordrad att INTE säga att ”600.000 invandrare går till jobbet….bla-bla-bla”! Ingen går väl längre på det. Jag hade däremot gärna hört Jimmie Åkesson tala om för TV-tittarna hur många invandrare, som INTE går till något jobb över huvud taget. Och för den delen aldrig har tänkt att göra det heller!
  Dom som applåderade åt Myt-Erik lär väl inte applådera lika mycket när dom blir äldre och välfärden tagit slut!?!

  • zoegaz

   Dom har fixat till det så att en ”vanlig människa” skall säga 600000 tusen männis… så de ska låta att de kommer från folket o som alla tycker typ…. låg standard på svt o dess anhängare

 • farsartat

  Allt är som sagt uppgjort i förväg. Muslimkärringen som babblar om den ”duktige tandläkaren” är ett bra exempel. Mår illa av propaganda-TV´n.

 • mspired

  Ett par som bott ihop i nästan hela sina liv får inte göra det samma på ålderns höst men när det gäller muslimer är det helt plötsligt en annan ton i kråksången – då är det väldigt viktigt att kunna umgås och ha nära till ”nära och kära”! Det säger allt!

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Detta Tv program borde läggas ner. Dels får inte vem som helst komma till tals. Dels är programmet alldeles för kort för att tre ämnen ska hinna debatteras. Det blir stressigt och mycket rörigt.
  Programledaren är usel.
  OM nu programmet ska vara kvar så bör det inte gå under namnet Debatt, för det är ingen debatt det är frågan om.

  Det har funnits liknande program förut. Antingen så har programledaren tagit så stor plats att programmet borde heta ”Här kommer jag” – eller så har de varit så soffigt tråkiga att de borde heta ”Godnattstunden”.

  Problemet med SVT är att de försöker göra sig internationella och ta efter USA, vilket bara ger en fesljummen efterklang. Ta bara exemplet ”Aktuellt” – en storflopp.

  Nu tänker jag skriva till SVT och klaga på Debatt och jag hoppas fler gör så!

 • zoegaz

  Precis det jag tänkte när jag såg ”debatt”, så jäkla sjukt o partiskt att man undrar om folkvalda med demokrati inte skulle reagera… Tydligen inte, 7-klövern satt tysta som möss när pravda gick ddr marsh genom rutan. Skam åt dom förrädarna!!

 • YOTHI_TARZAN

  Eftersom det svenska folket sover kan inte Åkesson göra ifrån sig bättre än så här

 • mspired

  När Jimmie skulle svara på en fråga då avbröt vänsterpaddan så gott hon bara kunde! Men när Ullentotten pratade då var hon knäpptyst! Fy faan vad styrt!!

 • mspired

  Klockrent!! http://www.youtube.com/watch?v=f2ij3_5Iw7Q

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Tack för denna utmärkta recension, Kapten. Jag kan vittna om spektaklet på den yttersta dagen.

 • mspired

  ”Några flickor och en klick majonäs..” Det är grejer det! Hehe..

 • Mickans

  Jimmie låg ju självklart i stort underläge för att alla var emot honom, tom publiken och progamledaren. Hon ska ju vara opartiskt i det hela, men man märkte ju direkt i början hur hon avbryter Jimmie många gånger på kort tid, medans hon låter Ullenhag prata fritt.

  Jag hatar när Ullenhag kommer med sina snyfthistorier. Känslor hör inte hemma i politik och ledarskap. Jimmie är realisten som verkligen kan se vad som händer med Sverige och hur framtiden kommer se ut om det får fortsätta så här, medans Ullenhag är fortfarande naiv och tror på barnsagan om att alla kan levla lyckligt ihop. Det funkar inte så.

  Den där applåden kom egentligen inte från publiken, utan det var ett kommando från studioledaren. Det var inte heller en slump att det skulle råka sitta en muslimsk tandläkare som skulle få ordet. Allt är så uppgjort. Riktigt äcklande och patetiskt.

  Jag kommer inte tveka en sekund när jag lägger min röst på SD 2014. SD är dom enda som kan rädda vad som återstår av Sverige.

  • Johan Rydberg

   Ga in pa Youtube och Grotesco-gängets oslagbara skämt om svenska debattprogram, med den dryge Börje i huvudrollen. Detta är mitt i prick.

   För övrigt lanar jag ett citat fran Friedrich Nietszche som jag tillägnar Akesson och alla andra dissidenter: ” Det som inte förstör mig gör mig starkare”.

 • ulanbator

  Gör som jag, Gå in på svt:s hemsida och maila dem.

  ”Skall inte SVT vara opartiska och objektiva när man har debatt om integrationen.När väl motståndaren Jimmie Åkesson får tillåtelse att komma in i programmet efter nästa 20 minuter möts han av tystnad, alla andra möts av applåder. Mobbning i statens television, riktigt vidrigt.Alla som kommer till tals lyfter bara upp det positiva om invandringen.Inget om bidragskarusellen som pågår, bilbränder och kravaller, att polis och brandkår inte kan rycka ut till förorterna utan skydd osv.
  Tycker detta var ett lågvattenmärke, lägg ner programmet om ni inte kan vara opartiska. Jag betalar pengar för att ni skall kunna göra dessa program och det äcklar mig.Det ni inte inser är att ni får motsatt effekt, då gemene man mycket väl vet att problemen finns. Det innebär att Sverigedemokraterna i detta fall får ännu fler anhängare”

  • Johan Rydberg

   En uppmaning. Sluta betala tv-licens.

 • biran

  Här har Nordkorea en hel del att lära av SVT:s programledare som skulle få det norkoreanska propagandaministeriet att samfält gråta av hänförelse.

 • kokoo

   SVT går i Alliansens ledband. Inget negativt får yttras om invandringen. Vi alla Svenskar skall vara nickedockor till vad dom hjärnsjuka i regeringen än säger och gör.

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Belindas enda roll i denna ”debatt” var den ”pladdrande papegojans”.Jimmie fick inte en chans att säga något,utan att bli avbruten av hennes pladder! Om debatt skall bli någorlunda trovärdig måste S(V)T göra sig av med denna kacklande höna och återinsätta Janne Josefsson,så det blir mer neutralt i fortsättningen så det blir debatt igen och inte som nu ”Belindas DDR-monolog”! Opolitiskt fristående och neutral ; vilket j-la skitsnack !

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

   Håller med! Hon verkar ju smått hysterisk där hon fladdrar runt.

 • helkoll

  Har läst att Belindas högste chef i Göteborg är turk.
  Dom är gifta….

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

   Uj uj då!

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Belinda och hela SVT:s journalisteam har haft Expo på besök, där de fått lära sig hur man bemöter kritiker till den förda invandringspolitiken.
  ”Ge försvararna av politiken mer tid och låt dem prata utan avbrott (Ullenhag), avbryt däremot kritikerna och låt dem inte tala till punkt (Åkesson), bjud in ”experter” som står bakom regeringens invandringspolitik och ge dem mer tid att utveckla sina personliga åsikter utan störande avbrott (Brentlin), samt bjud in en studiopublik som alla står bakom Sveriges extrem invandringspolitik (de applåderande nickedockorna i bakgrunden)”.
  Känns detta igen från andra debatter i ämnet?

 • Rolexus

  Det hjälper inte att klaga och gnälla på mediamonopolet. De behöver ju inte oss, eller hur? Det enda som kan ha någon effekt är om fler slutar betala TV-licens OCH slutar att se deras elende (och sluta att köpa deras tidningar). Det skall erkännas att det var lite svårt i början innan man har vande sej vid att aldrig se på TV (vi har inga kabelkanaler heller här hemma), det är ju som lite sällskap också med en påslagen TV. Men det känns befriande att veta att staten inte längre har någon som helst indoktrineringsmakt över någon i min familj. Inte ens tonåringarna orkar se elendet – också de har genomskådat propandaprogrammen om och med araber och afrikaner t.ex. som svensk TV börjat bombadera sina tittare med under de senaste åren. Vi klarar oss bra så länge vi kan välja nyhetsleverantörer på internet och så länge YouTube, Isohunt m.fl. finns. Och så kan man ju läsa sammanfattningar som här t.ex., av de som fortfarande orkar bevaka propagandisterna.

  Kan inte förstå hur Jimmie Åkesson har kraft att genomlida sådant här som måste vara rena tortyren. Han representerar ensam normala människors åsikter mot en pöbel av onda människor, där allt i förväg är uppgjort för att trampa på honom och på vad han säger. Men det kommer en dag…

 • BirgittaSvenne

  Nomenklaturan i vild karriär på SVT. Önskar innerligt att SD aldrig ställer upp för dessa av oss skattebetande ”nobodies”,” vi föder och göder dem, från vaggan till graven”.

   SD ni vinner aldrig ny mark, med att medverka i nomenklaturans väld, ni vinner mark med oss som berättar sanningen från ”fria bloggar”, ”samt mun till mun”.

  Det är även så att vi måste informera överallt där det är möjligt. Arbetsplatser, familjer,ute i samhället, precis överallt men aldrig till det infiltrerade ”eländet” av oss försörjda media- drevet !

 • PETER NYMAN

  Integrering är indoktrinering av SVENSKAR.Vem vill integreras med ett folk som har ett IQ på 68.SVENSKA företag vill inte ha dom i produktionen även när dom får betalt för det.Det enda som händer i skolorna är att SVENSKA elever med 101 i IQ jämnställs i undervisningen med Zoomaliska elever med 68 i IQ.Problemet blir att SVENSKA barn inte får den undervisning som deras IQ-nivå kräver .All lärar utbildning är anpassad till SVENSK IQ-nivå.Men detta problemet som växer i hela EU vill ingen ta tag i 

 • mspired

  Lugnt på SD:s torgmöte. http://www.nt.se/nyheter/?articleid=7956071

 • Bolpen

  Heja Jimmie! Stå på dig.

 • Kubosuka

  Var 4e – 3e läkare är invandrare, har erfarenhet av just sånna och jag vill aldrig mer bli tvungen att gå till en sådan. Dom är en hälsorisk!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1379089935 Göran Ohlsson

  Läkare/Invandrare, erfarenheter JA!! Diagnos yrsel, frossningar, ledvärk.. Läkaren, förkylning, ta typ ipren.  Helgen efter, helt borta, sluddrar och tar mig till akuten, TBE och 3 veckor på sjukhus!!
  Kontentan.. Må att de är läkare i deras land men här lär dom nog kompitensutvecklas!!!

  Men nu vänner, MÅR JAG BRA!!

 • mspired

  Göran: Skrämmande!!

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Nu äntligen fick jag tillfälle att skriva till SVT.

  Jag lovar att detta INTE är ett trevligt mail för dem att få. Hoppas att fler av er skriver till dem

 • Observanten

  SD bör bojkotta debatter av detta slag! Det bästa vore om Jimmie eller någon som behandlas lika illa helt avbryter och lämnar! Låt Somalier och kriminella göra jobbet för SD. Verkligheten jobbar bäst för SD strunta i debatter som är riggade på förhand!!

  • Avpixlat1987

   Nej, nej… Tvärt om… Ställ upp och visa svenskarna att (S)(V)T inte är så ”opartiska” som alla tycks tro. All publicitet är bra publicitet =)

 • johan persson

  Jag har oxå erfarenhet av invandrande läkare, dom pratar dålig svenska trots att dom jobbar i ett viktigt yrke att göra sig förståd. dom dömer ganska dåligt ett alernativ var när jag hade en tumör kring lillahjärnan och ryggmärgsslutet det var ingen fara, skulle kunna åka hem och var lugn skulle inte bli något av den , sen 3 veckor senare  operation på uppsala, dom tyckte han var hemskt lustig som sagt så om en så allvarlig tumör! nr 2 hade kracat med skotern fått ryggmärgskador på nivå C3 de blev utskrivning efter ett par dagar sedan när jag var och kollade en annan nack skada blev det akut operation då alla ryggmärgskador skulle opereras när man led av sådana smärtor el överhuvudtaget då det är farligt med skador på ryggmärgen, sen blev de rullstol:( skit läkare de där invandrare!  Jimmie stå på dig SD kommer gå fram i nästa val kan jag lova inte för att jag är ny men många vänner är det..’!!

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Art

  Måste bara kommentera bilden av Ullentotten ni fått in här. Den är bara såååå bra!