Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Skarp kritik mot boende för flyktingpojkar


PENSIONÄRSBOENDE Ett boende för flyktingpojkar i Tranås får skarp kritik av Socialstyrelsen, som bland annat pekar på att boendet haft åtta föreståndare under det senaste året.

Personalen har inte haft rätt utbildning och pojkarna har inte fått den hjälp de behöver. Det skriver Tranås Tidning i dag. Socialstyrelsen är mycket kritisk. Kommunen funderar på att riva upp avtalet med det företag som driver boendet. Nu har boendet till den 2 november på sig att visa att man rättat till alla brister. Gör man inte det kan företaget förlora sitt tillstånd.

Klicka för större bild. 

 • PETER NYMAN

  Leve den fria liberala företagsamhet.Kontroll låter dumt med den hastigheten vi måste ta hand om alla med låg IQ-nivå HEJA SVERIGE

 • mimi1999

  Det är ett himla daltande med dessa ensamkommande, halvkriminella s k baaarn! Tänk om samma omsorg las ner på våra gamla i Sverige. Det finns ingen lag i världen som säger att vi skall ta hand om alla dessa parasiter/lögnhalsar för det är vad de är i många fall – inte alla. Känner människor som haft kontakt/arbetat med dem och de ger inte mycket för deras fabulerande. Vi har svenska  barn som far illa, men med tanke på alla pengar som slösas på de sk ensamkommande barnen så finns det inte mycket kvar för våra egna barn. Är man arbetslös så baxnar man när man läser om de summor som mer eller mindre vräks över dessa sk flyktingar utan krav på motprestation. Gud nåde oss svenskar om vi som är arb lösa inte söker alla tänkbara jobb eller inte visar mig på AF vid bestämd tid! Då dras bidragen in på NOLL-tid! Sedan kan vissa somliga leva på väl tilltagna bidrag i åratal utan någon som helst motprestation. Bor i ett invandrartätt område och där är det inte många som sliter ihjäl sig på arbetsplatser snarare på fik och i butiker!

 • tokeskil

  Enda kravet bör vara att kunna hantera en elpistol.

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  pojkarna har inte fått den hjälp de behöver << en cell som bara kan öppnas utifrån, vad mer behöver dessa "pojkar"?

 • StefanTenn

  Flyktingindustrin är en guldgrävarbranch. Massinvandringen är en idiotisk företeelse som ingen egentligen gillar. Att driftiga(?) personer försöker slå mynt av idiotin är bara väntat.

 • Strandnypon

  Vilka tjänar pengar i företaget Attendo?

  • Strandnypon

   Jag har kollat på Internet men det krävs en del journalistiskt arbete för att se hur penningströmmarna går ned i x fickor.

 • ledsen_farfar

  Dom verkar i alla fall inte blivit vanvårdade som våra gamla blivit hos bl.a. Carema. Inga liggsår, blöjbytena har säkert fungerat till belåtenhet, maten har säkert varit helt ok oxå. Så vad fan håller tönt Socialstyrelsen på med.

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

  Vad är det de ska ha hjälp med?????

  • tokeskil

    Det kan väl inte vara lätt för ett 8 åttaårigt gossebarn att raka sig själv?

 • tokeskil

  Hoppas att dom väger blöjorna ofta så att dom inte blir fuktiga där bak,det vore ju rent rasistiskt.