Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Tunisier fick sin 12:e dom fastställd av Hovrätten


KRIMINELLA MENA-BRÖDER Ahmed Mansours broder omhändertogs i Härnösand av en polispatrull. Mansour, som ansåg att han ordnat upp det bråk hans bror varit inblandad i, ifrågasatte polismännens beslut och det uppstod en incident mellan dem.

Polisen tillkallade förstärkning och en patrull som fanns i närheten kom till platsen. När patrullen anlänt blev Ahmed Mansour i något skede biten av polishunden. Poliserna berättade att Ahmed Mansour var aggressiv och slet i deras kläder när de höll på att avvisitera brodern och försöka få in honom i polisbilen. Polisen uppgav att Ahmed Mansour försökte frita sin broder, vilket föranledde åtalet  försök till främjande av flykt och våldsamt motstånd.

Både Ahmed Mansour och hans broder fördes därefter till arresten. Ahmed Mansour har uppgett att han inte var i någon fysiskt kontakt med poliserna när han ifrågasatte gripandet av brodern. Enligt polisen fick de i stället rikta uppmärksamheten mot Ahmed Mansour, vilket föranledde hans broder att i sin tur försöka hjälpa Ahmed Mansour. Polisen uppgav att Ahmed Mansour försökte frita sin broder genom att bryta loss honom, men att det misslyckades och att brodern aldrig kom loss.

Enligt tingsrättens mening ger inte utredningen belägg för att Ahmed Mansour verkligen lyckades hjälpa sin gripne broder att komma loss. Det är således inte styrkt att Ahmed Mansour gjort sig skyldig till främjande av flykt. Åklagaren har pläderingsvis hävdat att Ahmed Mansour åtminstone gjord sig skyldig till ”försök till främjande av flykt”, dock utan att justera gärningspåståendet.

Tingsrätten anser att det utan åtalsjustering föreligger hinder att döma till Ahmed Mansour för försök till främjande av flykt. Åtalet i denna del ska därför ogillas.

Ahmed Mansour finns under elva avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes den 10 december 2009 för bidragsbrott och skyddstillsyn. Den 13 april 2010 dömdes Ahmed Mansour för hemfridsbrott, ofredande och egenmäktigt förfarande till fotsatt skyddstillsyn. Därefter finns endast en åtalsunderlåtelse och förelägganden av ordningsbot antecknade.

Märkligt att de alltid slipper undan fängelsestraff.

Ångermanlands tingsrätt dömde:

 • Ahmed Mansour, 811018-979*, Smedsbacken 9, Kramfors. Medborgare i Tunisien. Av tingsrätten för våldsamt motstånd till dagsböter 40 á 50 kr. Åtalen försök till främjande av flykt och främjande av flykt ogillas. Hovrätten fastställer tingsrättens dom.
 • Göran Telhammer tillerkänna ersättning av allmänna medel med 5 532 kr. Göran Telhammer tillerkänns ersättning av allmänna medel för arbete med 1 506 kr.
 • Mål nr B 62900-11, B 438-12

 • 585961

  Hur många brott behövs innan utvisning sker, värdelösa åklagare och domstolar  i musselandet

 • antikomunisten

  Dessa domsolsledarmoter skulle passa battre till pausklowner.
  Man undrar hur det kan komma sig att massimporten ar straff-
  friforklarade.Det hette ju sa forr nar nagon inte var tillraknerlig.
  Kan det bero pa deras laga IQ ?

 • http://www.facebook.com/people/Baba-Zula-Zula/100002372653356 Baba Zula Zula

  När polisen har tråkigt så hetsar man unga kriminella tills dom hamnar i den gillrade ”polisfällan”- sen blir det åtal och då personen är dömd sedan tidigare så fälls han igen. I det här fallet utgick polisen och åklagaren från att Ahmed skulle fällas då han dömts för flera brott tidigare. Men så blev det inte. 

  Ett gott råd till ordningsmakten: Sluta provocera snorisar ute i förorterna. Rikta istället in era krafter på att sätta dit vuxna kriminella som organsierar dessa ungdomar. 

  • kokoo

    Mycket dumt uttalande från Baba Zula Zula.

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Det finns ingen förort i Härnösand. Det var ett lugnt samhälle innan invandrarna förstörde det området också.

 • tokeskil

  Oskyldigt dömd 12 ggr ? Himla otur.

 • kokoo

   En ny perfekt berikare som Alliansen välkommnat till Sverige.

 • Sverigefritt

  UT!

 • tokeskil

  Mycket svagbegåvad jävel ,men det är ju hela den där rasen.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Ytterligare ett äckel som har klippkort i sveriges domstolar. 

 • Oberst

  Urk! UUUUT!