Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kortedalamisshandeln gav ungdomsvård i tingsrätten


UPPDATERAD KORTEDALAFALLET Hasan Kibar och Diar Mahmoud dömdes i dag för grov misshandel till ungdomsvård och ungdomstjänst för den synnerligen grova misshandeln av 61-årige Carl-Eric Cedvander på Kortedala torg den 18 mars i år.

En misshandel som har satt sina djupa spår för offret med sina skador han åsamkades av invandrarpojkarna. Hasan Kibar 16, och Diar Mahmoud, 15 år, dömdes för den grova misshandeln till en löjlig ungdomsvård och en ännu löjligare ungdomstjänst i 70 respektive 100 timmar. Därtill ska de solidariskt betala 130 777 kronor i skadestånd till Carl-Eric Cedvander. Man tar sig för pannan – igen.

Vi har under ett par dagar presenterat domar på invandrare som man tror inte är sant. VAR är straffen?

Från att ha varit sju invandrarpojkar från början blev de endast två kvar som åtalades, Hasan Kibar och Diar Mahmoud, som under rättegången hävdade att det var i självförsvar då det var pojkarna som blivit angripna av en hjärtsjuk och gammal man – Carl-Eric Cedvander.

Skadorna Carl-Eric Cedvander fick måste ha uppkommit då han snubblade och slagit sig i fontänen på Kortedala torg, hävdar lögnarna. Läkarutlåtandet berättar annat, nämligen att Carl-Eric Cedvander ”fick av misshandeln komplicerade benbrott av skallben, ansiktsskelett och överkäken samt blödningar ovanför och under alla hjärnhinnor samt i hjärnan vilket krävt långvarig och kvalificerad sjukhusvård däribland flera akuta operationer”.

Man saknar ord! Bilden på slynglarna är tagen under en paus från en av rättegångens dagar då de bara satt och hånflinade åt alla.

Göteborg tingsrätt dömde (inte):

 • Hasan Kibar, 960216-053*, Bergsgårdsgärdet 61, lgh1301, Angered. Till ungdomsvård och ungdomstjänst i 70 timmar för grov misshandel.
 • Diar Mahmud, 960914-747*, Skolspåret 49, Angered. Till ungdomsvård och ungdomstjänst i 100 timmar för grov misshandel.
 • Därtill ska de solidariskt betala 130 777 kronor i skadestånd till Carl-Eric Cedvander
 • Mål nr B 2822-12
 • Advokatkostnader: 730 033 kronor som Svenne Banan betalar.

Ur domen:

Relaterat
Kortedala-rättegången avslutad
Förhör med 15-åring i Kortedalafallet fick skjutas upp
Åklagaren pressade 15-årige Diar Mahmoud hårt i rätten
Kortedalamisshandlarna hånskrattade i rätten – Advokaten: “Kan vara fejk”
Kortedala-rättegången: Kusinen blånekar och tar tillbaka allt
Kortedalamisshandelns första rättegångsdag avklarad
Kortedala-misshandeln upp i rätten på tisdag
Kortedalamisshandelns hela förundersökningsprotokoll, FUP
Kortedalamisshandeln bevittandes av mycket folk
Två av de sju invandrarungdomarna åtalas i Kortedalamisshandeln
Offret i Kortedalamisshandeln åter hemma
Ännu en svensk äldre man brutalt gängmisshandlad
Tre av Kortedalamisshandlarna släppta – Polisen chockade som inget visste
Kortedala-misshandlarna tillbaka i skolan
Misshandlade Carl-Eric oförmögen att vittna i rättegången
Varför det tog tio dagar för media
Muslimskt tonårsgäng misshandlade 61-årig man – inte längre livshotande

 • Johan Rydberg

  De hanflinande araberna dömdes till sa kallad ungdomsvard och ungdomstjänst.

  Välkommen till Sverige och om du nästan slar ihjäl en sjukpensionär sa spelar det ingen roll. Vi star pa er sida.Självklar skall ni ite behöva betala de 130 000 kronorna, vi föstar att era föräldrar lever pa socialbidrag sa det bjuder svenska skattebetalare pa.En sa kallad nazist fick en manads fängelse för en kommentar pa sin blogg. Ja, det är proportioner!

 • Erik_den_Helige

  ”Come on god, answer me. for years I’m asking why, why are the innocent
  dead and the guilty alive? Where is justice? Where is punishment?
  .
  Or have you already answered, have you already said to the world here is
  justice, here is punishment, here, in me.”

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Någon kanske söker upp gossarna?

 • SWEbuilder

  Slakta de svinen.

  • Fryke

   Håller helt med till 100%
   Dessa jävla as kan vi i Sverige vara utan… Vad hade straffet blivit för dessa om dom misshandlat en imam?
   Och skadestånd *??* OM det betalas ut något skade stånd så blir det väl via försörjningsstödet. Eller så begär dom väl skuldsaneringe..
   Hej å hå – snart är svenskar få.

  • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

   Dom djävlarna skall halalslaktas !

 • Andersonszkan

  Sverige är mänsklighetens soptipp – dom här degenererade asen som inget annat land vill kännas vid tar Sverige emot med öppna armar, ger dom livstidsförsörjning och frihet att råna, misshandla och våldta oss svenskar.

  Vilken dold agenda som ligger bakom har man ju kunnat skönja sen lång tid tillbaka: Det svenska folket, eller åtminstone den del som inte tillhör den ekonomiska överklassen ska utrotas till sista individ.

  Svenska politiker, med Negerhövdingen som inspiratör, har räknat på detta och kommit fram till att det bästa sättet att krossa dom svenska transferreringarna är att överlasta dom. När pengarna är slut så har vi fått ett sk 2/3-samhälle. 2/3 av befolkningen lever i rikedom eller kan åtminstone hålla näsan över vattnet och 1/3 kommer att leva i den djupaste misär – i Sveriges fall kommer det att bli det omvända.

  2/3 av befolkningen kommer att leva i djupaste fattigdom och kommer att bli hänvisade till olika daglönarjobb för att klara livhanken, socialbidrag är ett sedan länge bortglömt begrepp och raskraveller kommer att bli dagliga inslag i det helvete som får Libanon att framstå som ett paradis.

  • j_london

    Tack för det! Låt mig tills vidare hänga med på på denna utsökna beskrivning av det vardande – samt det kommande – muslimträsket Sverige. Man mår illa…

   • Andersonszkan

    Visst mår man illa, speciellt om man betänker att dom har lyckats få en majoritet av den svenska befolkningen att ställa upp på sin egen förintelse – en gammal nätbekant har ställt följande diagnos:

    ””Sverige- en ytterst märklig blandning av narcissistisk hybris och självföraktande jantelag.”

    Jag har diagnostiserat åkomman som ”Grandios personlighetsstörning, hybris med Messiaskomplex”

    Alltså att Sveriges uppgift är att man tror sig vara kapabel att hjälpa och frälsa hela världen samtidigt som man vill spika upp sig själv på korset.”

    • j_london

     Diagnosen du ställer med inslag av Messiaskomplex… tycker jag kunna skriva min namnteckning under, utan att ha åsidosatt  praxis…

     • Andersonszkan

      Ja, har du nånsin sett ett folk som är så beroende av självspäkning – Messias är utbytt mot ensamkommande skabbynglingar och flagellationen mot att bli förnedrad in på benknotorna av korrumperade politiker och deras r*vslickare, samt en förhoppning om överraskningssex om man är åt batikhäxehållet.

 • Anonym

  Domen är helt enligt det väntade. Tyvärr.

 • Lena2222

  OT men viktigt
  Skandal att tjejerna inte får vara i fred i skolan!

  http://www.smp.se/nyheter/alvesta/krankningarna-fortsatter%283438986%29.gm#disqus_thread

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Lycka till få jobb och bostad grabbar

  • Brummelisa

   Du tror väl inte att de är det minsta intresserade av att jobba??? Deras hjärnkapacitet sträcker sig inte så långt. Det enda de kommer att ”jobba” med är fortsatt kriminalitet. Någon batikhäxa ser dessutom till att de får varsin lägenhet när de fyllt 18.

  • boonkaan

   Säger som Brummelisa! Dom kommer att ha lättare att få både bostad och arbete, som svenskarna genom skatten betalar åt dom. Dom har väl nån farbor eller morbror som har nån firma som vill tjäna lite pengar. Vi svenskar betalar ju varje månad 5000 kr till varje person i arbete genom AF, och många avgifter, så foer att anställa en blatte eller en svensk som varit utan jobb lång tid, så tjänar du på det som foretagare. Skulle inrte foervåna mej och Borg och Renfällen startar nåt bolag när dom åker i sopkorgen nästa val. Men att säga lycka till foer bostad oxch jobb, det är nog deras minsta problem numera. Nu har farbor staten tagit hand om dom,. och dom är garanterade, som svartskallar att få livstids foersorjning av dej och mej som skattebetalare. Men både bostad och jobb får dom nog fortare än dina egna barn. 

 • AnalytikernII

  Har SC domen i pdf format???
  Måste få läsa den efter det att jag tagit 4 Cipramil.

  • boonkaan

   Cipramil? Du behover nog 4 flaskor vodka! Fyfan så vidrigt. Foerbannade slynglar från MENA länderna? Men dom är ju numera garanterade pengar från Ullenhag och compani. Men dom skiter väl i det, eftersom dom kommer att åka åt helvete nästa val. HOPPAS JAG.

   • AnalytikernII

    Jag kör med Cipramil då jag vill kunna läsa domen
    Utan att begå harakiri.

 • http://twitter.com/SwedenSpy Doodle

  Det är ju för helvete skandal!!!! Hur kan man dömma dessa till ungdomsvård? Vem fan är det som håller i rättegångarna egentligen? Kalle Anka? Det här är ju ett ända stort skämt! Och inte fan får man sin röst hörd någonstans om man får för sig att kritisera! Så otroligt inkompetenta åklagare och domare vi har i detta skitland!

  Hoppas du mår bra Carl-Eric för här i Sverige har vi ingen rättvisa!

 • boonkaan

  fyfan, är dom finaste ord jag finner just nu, och det gäller nog de flesta artiklar eftersom jag inte varit här på 4 dagar. Jävla invandrardrägg! 

 • ledsen_farfar

  Det kokar inombords, vad är det för jävla daltande med dessa drägg. Dom skrattar hela vägen till socialtjänsten. Vad är det för rättvisa.

  • j_london

   Det finns ingen rättvisa längre – vare sig juridisk eller moralisk –
   kvar i muslimträsket Sveige. Ju mer den muslimsk/arabiska influensen
   förgiftar landet, desto värre blir det. Detta är dessvärre bara början, titta hur det ser ut i de länder där islam helt tagit kontrollen…

   Muslimerna och islam är som den värsta cancer för ett fungerande samhälle; och efter att dess dödliga metastaser infekterat alla samhällsplan, bryts alla former av infrastuktur systematiskt ner.

   Vi ser här ett ypperligt exempel på hur man förgiftat och brutit ned det
   svenska rättsystemet, och som inte längre ens är värd sitt namn.

   Hela muslimträsket Sverige är snart så utarmat, sargat, söndrat och
   segregerat att det bara är en skugga av sitt en gång forna jag som
   nation.

   Men det är som Andersonszkan säger här på ett annat ställe, här under, i en kommentar med tanke på systemet/politikerna:

   ”…att dom har lyckats få en majoritet av den svenska befolkningen att ställa upp på sin egen förintelse.”

   • ledsen_farfar

    Du har så rätt så rätt, man måste snart stänga av radio, tv, tidningar och webben så man slipper bli upprörd. Var finns det en fristad från detta elände? Ett ställe är fortfarande fritt från kulturberikare, golfbanan. Men det är kanske bara en tidsfråga innan muslimerna förbjuder golfen.

 • Mrfischer

  Undrar vad domarna blivit om det var svenska ungdommar som stod inför rätta??
  Svenska rättssamhället har fullständigt kollapsat. Varför har det blivit så här? Att man särbehandlar invandrarna så otroligt mycket?! En svensk man får en månads fängelse för en löjlig kommentar medans dessa svin går i princip fria efter en brutal misshandel och mened. Behöver väl inte ens vänta på dommen mot den äckliga tattaren som rånade svensken på tågspåret. Böter och villkårligt…??
  Ska det behöva bli en revolution i Sverige eller inbördeskrig för att få dessa journalister, politiker, advokater, domare, regering och framför allt svenska folket till att vakna upp ur denna mentala härdsmälta vi hamnat i??

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Vilket satans avskum och skall den domen vara ett straff ? Lika skyldiga är dessa pengakåta advokatdjävlar och deras medlöpare, dom totalt inkompetenta domarasen ! Samtliga skithögar borde straffas med avrättning ! Fy fan för detta s.k.rättsväsende och må alla inblandade brinna i helvete !

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000517671610 Stefan Tegström

  Nog för kidsen är minderåriga och inte kan dömas till fängelse men denna dom är ju rätt löjlig. Den visar med all tydlighet att det är open season på svensken; undrar hur det sett ut om det var ombytta roller?

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Det kanske är dags att vända på förhållandet? 

 • antondavid21

  Sorgligt….sorgligt………sorgligt………………….det går inte kommentera……..finns inga ord som räcker………………….stackars ….stackars Sverige……………….jag har aldrig sett ett land förfalla så totallt och så fört i hela mitt liv……
  Dagen kommer när regeringen kommer att hållas till svars ….efter inbördeskriget……..och när dom står där framför bödeln kommer dom förmodligen inte att förstå varför.
  Det är bara en tidsfråga nu innan medborgaregärden tar till väpnad strid…..jag är helt övertygad om det………………och inte blir det på grund av rasism…..det blir på grund av en regering som vet faktiskt inte hur att styra ett land….

 • antondavid21

  Jag fick 120 timmars samhällstjänst för vårdslöshet i trafik……………..ingen blev skadad…….varken bil eller person……………..

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Dom här killarna har gjort sig skyldiga till synnerligen grov misshandel och ingenting annat. Minimistaraffet är 4 år. Följande är taget från HÖGSTA DOMSTOLEN Mål B 4234-11. Det är bara att läsa innantill:

  46. Av förarbetena till bestämmelsen om synnerligen grov misshandel (prop. 2009/10:147 s.18) framgår att till den graden av misshandelsbrottet ska hänföras misshandelsfall som träffas av de kriterier som enligt 3 kap. 6 § brotts-balken kan ligga till grund för bedömningen att det har rört sig om grov misshandel men som kan sägas vara så synnerligen grova, att de skiljer sig från andra fall av grov misshandel. Omständigheter som att gärningen var livsfarlig, att gärningsmannen tillfogat svår kroppsskada eller sjukdom eller visat en betydande råhet, ska alltså – vid sidan av de i 3 kap. 6 § andra stycket brottsbalken angivna omständigheterna – beaktas. Med svår kroppsskada avses t.ex. förlust av tal, syn eller hörsel eller uppkommet svårt lyte. Faktorer som kan medföra att en misshandel bedöms som grov med hänvisning till dess hänsynslöshet eller råhet är att misshandeln har varit oprovocerad eller långvarig eller har riktat sig mot en skyddslös person. I det sistnämnda hänseendet kan hänsyn tas både till offrets allmänna möjligheter att försvara sig och till om offret har misshandlats av flera personer.

  47. Vidare framhålls i propositionen (a. prop. s. 18 f.) bl.a. att till synnerligen grov misshandel måste anses höra fall där en svår kroppsskada är bestående eller misshandeln har inneburit kraftig och långvarig smärta eller stark döds-ångest. Detsamma gäller misshandel som har bestått i grovt våld och som har riktats mot en person som har saknat eller som har haft begränsad allmän möj-lighet att försvara sig, t.ex. ett barn eller en äldre människa.

  48. I detta fall har misshandelsbrottet riktat sig mot en i det närmaste helt försvarslös person och har innefattat ett livsfarligt våld som har orsakat döds-ångest och synnerligen svåra plågor samt bestående men i form av ärrbildning och värk. Även med beaktande av att det inte är bevisat att KHs våldsutövning i det inledande skeendet uppfyller förutsättningarna för att utgöra brott (på grund av hur han kan ha uppfattat situationen) har våldsutövandet, som har framhållits i det föregående, fortsatt under en inte obetydlig tid. Det kan inte råda någon tvekan om att misshandeln ska bedömas som synnerligen grov (jfr NJA 2011 s. 89). Minimistraffet är därmed fängelse fyra år.

  På vilket sätt har dessa gärnimgsmän INTE gjort sig skyldiga till synnerligen grov misshandel?

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Kommer SweCon att hämta ut domen? 

 • Agera1

  Ponera att:
  Jag och 6 killkompisar tänkte hänga på plattan i stockholm och kanske sparka ner en ensam försvarslös lite äldre invandrare så han hamnar i koma i 2 månader och nästan dör.

  Någon som tror media hade mörkat i 10-14 dagar innan de kände sig tvingade att skriva om det?Någon som tror att endast 2 av oss hade åtalats?

  Någon som tror att det endast blivit undomstjänst/samhällstjänst i 70 resp. 100 timmar?

  Låt se, hur var det nu med lika inför lagen….

  Denna dom är en frånstötande sanitär olägenhet…. Ge hela gänget 15 år på hemlandes bekostnader och sen livstids utvisning för alla inkl. släktingar…

 • Oberst

  Sveriges rättsväsen är ett enda stort skämt!

 • mspired

  Lås in skiten med varsin rabidsmittad pitbull!

 • rensa

  Bryt av armar och ben på ungjävlarna,,

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Gerts Värld erkänner ”utländskt bakgrund” idag

  Dom pratar bara om misshandeln, lyssna i efterhand på webben sen

  Det som är en gåta för mig

  Hur i HELVETE kan ni försvarar invandrarvåld med ”mångfald mot rasism”?

  När man har ”utländskt bakgrund” då ska man UTVISAS! Inte nån patetisk ”ungdomstjänst”
   

 • rensa

  Åter igen när ska svenska staten sluta spy ut pengar på på krimminella invandrare ja/vi får hoppas att Åkesson får minst 35% av rösterna på nästa val så sverige inte kolappsar,,

 • mspired

  Dom borde ha en sån j-a propp så dom skiter ut sina flin!!

 • miamia1965

  Utvisa hela familjen låt ungarna få sitt straff i sitt hemland.