Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Irakier dömd för tredje gången – samhällstjänst 40 timmar


SVERIGES LÖJLIGA STRAFFSKALORAhmed Abdulla, som dömdes den 13 september, besökte i februari socialtjänstens lokaler vid Rektorsgatan (bild), i Söderhamn i tron att han skulle få ekonomiskt bistånd av socialtjänsten. Informationen var dock felaktig vad det gällde tidpunkten för betalningen.

Inga-Lis Henriksson i socialtjänstens reception tog emot Ahmed Abdulla. Han fick vänta i ett rum och innan han träffade Ingrid Derksen som är socialsekreterare och haft kontakt med kurden Ahmed Abdulla. I anslutning till receptionen och väntrummet finns ett mindre utrymme för mottagande av besökare, som har ett säkerhetsglas som går att öppna och som avskiljer besökaren från socialtjänstens personal. Ingrid Derksen och Ahmed Abdulla befann sig på varsin sida om säkerhetsglaset.

Ingrid Derksen har berättat att hon talade om för Ahmed Abdulla att han inte kunde få något ekonomiskt bistånd vid besöket, eftersom detta kunde ske först någon dag senare. Ahmed Abdulla sa att han saknade både bostad och pengar samt att han inte tänkte lämna lokalen. Ingrid Derksen svarade att samtalet var avslutat och stängde glasluckan. Hon gick sedan kanske åtta steg in i lokalen och hörde att det small till.

Hon vände sig och såg en tokig Ahmed Abdulla slå med en stol mot glasrutan som krosasdes. Han slog fyra till fem gånger med stolen mot glasrutan. Ingrid Derksen tänkte att han skulle slå ihjäl någon om han kom in, och att han kanske ville hämnas på dem han haft kontakt med vid socialtjänsten. Hon sprang in till och varnade sina kollegor samt ringde polisen. Personalen låste in sig och tryckte på larmet. Hon såg inga tecken på att Ahmed Abdulla var arg innan han började slå med stolen.

Ahmed Abdulla slog med stolen så att det flög glas. Han hade dessförinnan varit lugn. Inga-Lis Henriksson blev rädd och benen bar henne nästan inte. Hon gick inåt i lokalerna och hörde att det då utdelades fler slag med stolen. Ahmed Abdulla har uppgivit att han hade besökt socialtjänsten 15 dagar i rad, men att ingen hade tid att lyssna på honom. Det var kallt ute och han saknade bostad. Han hävdar att han egentligen skulle ha fått ekonomiskt bistånd ett par dagar före den aktuella händelsen.

Ahmed Abdulla är 20 år och dömdes den 23 augusti 2010 för hot mot tjänsteman och förmögenhetsbrott. Påföljden bestämdes till villkorlig dom. Ahmed Abdulla dömdes även den 13 oktober 2008 för misshandel till ungdomstjänst. Tingsrätten har vid påföljdsbestämningen att beakta Ahmed Abdullas ”ungdom”. Hans återfall i hotbrott under prövotid för villkorlig dom talar för en frihetsberövande påföljd.

Utifrån vad som framkommit om hans personliga förhållanden står det klart att han har ett behov av övervakning och det kan antas att en skyddstillsyn skulle bidra till att han avhåller sig från att begå nya brott. Tingsrätten bestämmer påföljden till skyddstillsyn med samhällstjänst. Om fängelse i stället hade valts som påföljd skulle fängelse en månad ha dömts ut.

Abdulla, spelare i Kurdiska FF Uppsala, har även den 19 december 2011 i Willys lokaler på Köpmangatan i Söderhamn olovligen med tillägnelseuppsåt tagit varor till ett värde av 322 kronor.

Hudiksvall tingsrätt dömer:

 • AHMED Hamed Majid Abdulla, 920623-499*, c/o Eva Hansson Verkstadsvägen 83, Örsundsbro, medborgare i Irak. Till skyddstillsyn med samhällstjänst 40 timmar för Olaga hot, Snatteri, Skadegörelse och Hot mot tjänsteman. Ahmed Abdulla ska betala skadestånd till Ingrid Derksen med 5 000 kr, till Inga-Lis Henriksson med 5 000 kr, till Söderhamns kommun med 3 117 kr och till Willy:s AB med 22 kr.
 • Mål nr B 673-12

 • kripokommissar

  Fin idrottskille!

 • j_london

  Undrar om Ahmed Abdulla motsvaras av en Sven Nilsson i Sverige?

  Nåväl… det spelar mindre roll. Vad som är betydligt viktigare, vore att hitta det djupaste stället i Fyrisån, och ställa Ahmed Abdulla där i ett halvt oljefat med stelnad cement kring underbenen och  fötterna.

  • Bolivera

   Var det inte det som forr brukade finkansligt kallas ”staplats i
   Nybroviken?

   • Sven Olsen – (argdansk)

    Jupp – en god gammal sed i Stockholmstrakten, som visst numera inte används så mycket – tyvärr!

    Det finns ju massor med plats – och fiskarna skall också leva. Man skall vara snäll mot djuren.

    Undrar om det finns plats till Reinfeldt & Kumpaner?

    • Bolivera

     Ha ha ha

     Den 16 september 2012 20:53 skrev Disqus :

    • http://avpixlat.info/ Morningstar

     Ja, att sova med fiskarna som det också kallas i vissa undre kretsar vore ett inte helt felaktigt öde för förrädar-patrasket.

   • j_london

     Jo, det är alldeles rätt. Ganska populärt även i gangsterkretsar i USA, då det begav sig!

   • knattefnattetjatte

    På den gamla goda tiden, när Sverige var svenskt,Hände det ibland att våra kära svenska hederliga gangsters förpassade varann till Nybroviken.

    • Pantertanten

     ”Våra kära svenska hederliga gangsters”, skrattade först när jag läste det; men så tänkte jag: var är dom när vi behöver dom?…

  • knattefnattetjatte

   Förorena ej Fyrisån!

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Om bara några få år så kommer Ahmed Abdulla att motsvaras av en annan Ahmed Abdulla. Det vill säga så snart Sven Nilsson har blivit fördriven och utrotad från muslimträsket Sverige.

 • Bolivera

  Annu ett exempel pa Rainfeldts, Ullhags och Salins kulturpersonligheter,
  Dom maste val vara glada,for sa uppfor sig ju dom flesta och det paskyndar
  ju Sveriges undergang vilket dom satt som mal. 

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Se positivt på det – han fick ingen ersättning från DO, socialtjänsten fick ingen prick, och han är ju i frihet så han kan begå ännu flera berikande handlingar!

  Hurrah – Sverige är inte längre en rättstat – det är en parodi på ett samhälle, där totalidioter och imbeciller styr landet rakt mot avgrunden – ivrigt påhejade av vänsterpöbeln, kulturmarxistarna, islamisterna och genusforskarna som inte fattar skillnaden på en tjur och en ko.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Man kan ju undra varför tingsrätterna fortstter att döma ut skadetånd när det gäller babbar. INGEN babbe har någonsin betalat. Och INGEN svensk har någonsin fått en enda spänn från något brottsofferkonto. Utan vi får själva betala våra tilldömda skadestånd via våra egna hemförsäkringar. Så jävla sjukt system. Vi bör återgå till det gamla öga för öga systemet när det gäller babbar två helt skilda rättssystem. Ett svenskt för svenskar, civiliserat och korrekt och en babbevariant, våldsamt, gapigt och rubbat sjukt och blodigt. Babbarna verkar ju också fördra det. Gärna för mig.

  • Broktorp

   Det här systemet med penningböter och skadestånd från personer med svag ekonomi är inte helt lyckat. Speciellt inte penningböterna! Kan man inte betala böterna kontant på plats i rättssalen borde en annan påföljd utdömas.

   Många gånger utdöms böter till personer som mer eller mindre livnär sig på brott. De kommer bara att stjäla ännu mer eftersom de tack vare böterna får mindre i ekonomiskt bistånd. Direkt kontraproduktivt.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Inte mig emot heller. Dom verkar ju gilla halshuggningar så jag ser gärna deras huvuden rulla. Med tanke på den ständigt kontinuerliga importen lär det väl dröja ett tag innan vi gör break even, tyvärr. Men skam den som ger sig.

 • kokoo

  Ingen utvisning som vanligt. Övriga kommentarer överflödiga.

 • biran

  Han kanske kan få en bostad hemma hos floskelpelle Ullenhag och jobb på Aftonhoran.

  • Pantertanten

   ”oj vilken bra idé” säger Ullenhag, ”varför har inte jag tänkt på det?”!

 • Erik_den_Helige

  När ska vi få privata fängelser, för det verkar det vara ett skriande behov av. Kan t.o.m. acceptera att ”riskkapitalister” kan få tjäna en slant på att hålla buset inlåsta (för evigt). Kan även tänka mig att investera i ett sådant bolag eller starta ett eget, kanske på Kolahalvön.
  .
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Kolahalv%C3%B6n
  .
  Buset skulle kunna sanera området från radioaktivt avfall och annat som röda armén lämnat kvar och som förstör naturen. Och så får arbetslösa ryska soldater möjlighet att använda sig av sina ”hands-on” kunskaper i kamratfostran och nepotism.

  • Suecote

   Jag köper gärna lite aktier i det företaget!! Om man kan ha färdtjänstväxel i Gambia, kan man definitivt ha fängelser i Ryssland, där de vet hur de ska handskas med buset. Det gäller bara att lägga fram ett lågt bud för myndigheterna och ge dem några bjudresor till Medelhavet så är saken biff! Skattepengar tar aldrig slut.

   • Erik_den_Helige

     dagens garv XD
    .
    ”Det gäller bara att lägga fram ett lågt bud för myndigheterna ”
    .
    det hade jag inte ens tänkt på, de e ju otroligt roligt!!!

 • swebyggare

  Ut med individen utan prut.

 • PETER NYMAN

  Samhälls tjänst då fic dom en krimminel parasit i arbete plus i sttistiken

 • diedummenschweden

  Varför inte prova buntband i plast?  Finns att köpa billigt på Bil-Tema m.fl. ställen

 • 585961

  Det enklaste vore väl en enkel  dit han  kom från så får han leva ut sitt sug efter pengar där, eftersom han verkar vara för dum att kunna få ett jobb, ingen arbetsgivare i Sverige vill ha  anställd utan impulskontroll , han kan ju döda hela arbetsstyrkan , nej dessa djungeldjur passar inte i ett civiliserat samhälle

 • tommyb50

  Undrar hur länge tingsrätterna ser en som ungdom, först ensamkommande flyktingbarn
  från 15 upp till 20 och sedan undom 20 -. det är en parodi eller så vågar dom inget annat.

 • Pantertanten

  Några soc.tanter som blev omvända nu? Dom brukar ju gilla att gulla med dessa invandrarkräk.

  • 4tomas4

   Det kommer dom att fortsätta göra för dom är den värsta sorten!
   Dom skulle inte få ha något säkerhetsglas alls, som man röstar får man leva!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=622068104 Wenche Holmström

  Man hoppas bara det ligger en sanning i detta inlägg. Är det så då ska killen ut ifrån sverige.

  • scarface_sweden

   Hej! Tvivlar ni på sanningen i våra artiklar går det utmärkt att beställa domen från Hudiksvalls tingsrätt och bedöma själv i Mål nr B 673-12

 • svartamalin

  Ja han har kvalat in för utvisning direkt med detta CV. Lagen är tydlig att han skall utvisas!