Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Afghan: ”Jag ska våldta och döda din fru och barn” gav böter


ENSAMKOMMANDE BAAARN Den 19-åriga afghanen hade varit väldigt stökig under kvällen på dansstället Balders Hage i Häradsbäck, en by några mil utanför Kamprads Älmhult.

Mohammad Qambari togs med till vaktlokalen av ett par ordningsvakter för att avvisas på grund av att han varit stökig. Qambari lämnade emellertid inte platsen när han släpptes utanför vaktlokalen utan stod kvar och skrek och gapade. Ordningsvakterna sade flera gånger till Qambari att gå därifrån. I stället började Qambari i sin talibanska vrede sparka på vaktlokalen och då beslöt de att omhänderta Qambari på grund av att han var mycket stökig.

Qambari satte sig på tvären ordentligt genom att kränga på kroppen och sparka vilt omkring sig. De satte ner Qambari på golvet i vaktlokalen varvid Qambari började dunka sitt huvud mot en vägg. För att Qambari inte skulle kunna skada sig själv eller någon annan lade de ner Qambari på golvet för att sätta på honom handfängsel. Därefter lades Qambari på en säng i lokalen.

Afghanen fortsatte att skrika, gapa och sparka vilt omkring sig. Qambari sa då att han var taliban och att han skulle ta reda på var ordningsvakten bodde. Han skulle sedan våldta hans fru och barn medan ordningsvakten tittade på, för att sedan döda honom och hans barn. Qambari upprepade flera gånger att han skulle våldta ordningsvaktens fru. Han sa även ”jag ska knulla din mamma”.

Under i stort sett hela tiden gjorde Qambari aktivt motstånd. En frivillig sjukvårdare för Röda Korset som jobbade på Balders Hage den aktuella kvällen vittnade om att Qambari var fruktansvärt obehaglig och hade ett ordförråd som inte var av denna värld. Qambari sa att han skulle göra de mest otroliga saker mot ordningsvaktens fru och barn.

Han skulle ”sätta på dem på alla sätt det gick”. Qambari sa även att han skulle sätta på sjukvårdarens mor, som inte längre finns i livet. Qambari sparkade omkring sig och gjorde motstånd på alla sätt när ordningsvakterna skulle sätta handfängsel på honom. Qambari har förnekat gärningarna åklagaren lagt honom till last.

Växjö tingsrätt dömde den 13 september:

 • NUUR Mohamad Qambari, 930404-953*, Södra Rimshult 2, Ryd, Mobil: 072-212 12 47. Medborgare i Afghanistan. För förgripelse mot tjänsteman och våldsamt motstånd till villkorlig dom och dagsböter 60 á 50 kr. Nuur Qambari ska utge skadestånd till JC med 5 000 kr. Qambari förekommer inte tidigare i belastningsregistret.
 • Mål nr B 1997-12

 • Bolivera

  En av Ullhags och Rainfeldts hjaltar visar sig pa styva linan och visar
  oss kulturlosa svenskar hur en kultiverad person upptrader,aven Mona
  Salin maste val tycka att detta ar hogkultur. 

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Jag undrar vad det är som är så speciellt med dessa medlemmar av avarten homo islamicus?

   De tillför inte något positivt till något samhälle någonstans. 
   Att Sahlin och andra vänsterkärringar låter sig berika i h + r skall vi andra väl inte betala för?

   • Bolivera

    Bedrovelsen ar just att det ar vi som far betala.

    Den 16 september 2012 21:00 skrev Disqus :

 • Tesak

  Hur många bråk på krogen,stölder av mobiler och börsar  och tjafs i kön begås av Mena folk?? Hur mycket som helst, UT MED PACKET

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Tiden är nog inne att beväpna ordningsvakterna. En elpistol kan ju vara väldigt effektiv och vid upprepade avtryck borde den kunna kuva eller eliminera sådana amöb-aspiranter, som ju ändå bara är till besvär i vilket samhälle som helst.

  Att domstolen inte dömte honom för hot och missfirmelse är ju att vänta – shariadomstolarna i Sverige har väl numera lodrätt order från högförrädaren och hans Quislingregim att inte göra det arbete som dessa domstolar finns till för att göra.

  • Erik_den_Helige

    denna skulle nog fungera väldigt bra på folk som inte förstår när det är dags att flytta hem, vare sig det är till mamma eller Långtbortistan
   .
   http://en.wikipedia.org/wiki/Serbu_Super-Shorty

 • Xjoson

  Låt han inte förekomma mer i belastningsregistret, skicka hem honom.

 • Buttington

  Inget att bry sig om, enbart ett baaarn i trotsåldern.

 • Buttington

  Muslimer har en sådan arrogans som inte är av denna värld. Hade en svensk åkt till afganistan och taffsat på deras kvinnor och sagt liknande saker till deras män hade han varit ett huvud kortare på fem röda sekunder. Men muslimen tror verkligen att han är Guds utvalda som får göra exakt som han vill. När det gäller invandrare bör straffen anpassas efter deras kulturs straff. 

 • StefanTenn

  Ser att fängelse och livstids utvisning saknas i domen. ”Domen” är förresten ett skämt.

 • taopuh

  Eftersom det här brottet bara blev böter för en afghan, ska samma eller liknande brott även bli böter för en svensk. Alltså, den här domen ska vara prejudicerande för liknande fall. Om det inte blir det kan man i så fall säga att svenska domstolar dömer olika enbart beroende på etnicitet.

 • Stuffa

  ”Knulla din mamma och andra familjemedlemmar” verkar vara ett stående uttryck frän dessa individer, uppfostrade i fredens religion.

 • YOTHI_TARZAN

  Det behövs medborgargarden

 • kokoo

  Naturligtvis får knäppgöken stanna. Ingen utvisning som vanligt. Han är en stor berikare för vårt land.

 • biran

  En perfekt hyresgäst hos de kaffelatte sörplande mediamissfostren på Sthlm söder.

 • gunnar47

  Vad ska man säga,,,,,?

 • nitohu

  Nu är det bara att sitta o vänta på utvisningen.Eller……..?

 • Twistlock

  Ett praktexempel på inavel….dom är en tillgång för Sverige

 • Erik_den_Helige

  misshandlande OV, från sthlms central, kan ju få ta hand om denna filur i sina 120 timmars samhällstjänst

  • Pantertanten

   OV? 
   Menar du Nadar Khiari? Den kreativa tunisiern.

   • Erik_den_Helige

     ordningsvakten som inte fattade att det är direkt olämpligt att misshandla folk framför CCTV; jävla r*vhål båda två!!!!!!

    • Pantertanten

     Ursäkta, men jag förstår inte riktigt ditt språk. Vad vill du säga?

     • Erik_den_Helige

      den galna ordningsvakten som misshandlade en handfängslad 31-åring borde tvingas ”umgås” med afghanen

 • Professorn

  En av Mauds flitiga entreprenörer.

 • ledsen_farfar

  Likhet inför lagen, Jämför med en månads fängelse för killen som var ansvarig utgivare på en sajt där det förekommit antisemitiska uttalanden. Deportera direkt till hemlandet. Där finns det säkert andras fruar och morsor att sätta på.

 • Broktorp

  Eftersom arbetslösheten är stor i Sverige är det inte otroligt att denne man som ska frälsa oss på vår ålders höst lever på bidrag. Domen innebär då att skattepengarna flyttas från hans ficka tillbaka till skattekistan.

  Ska han kunna upprätthålla Status Quo i sin levnadsstandard får han en tid framöver göra som de papperslösa gör. Jobba svart eller enklare och mer troligt, stjäla.

  Min åsikt är att böter inte alltid är det bästa straffet.

  • Pantertanten

   Han har inga pengar till böter. Alltså blir domen pengar från skattekistan till skattekistan.

 • knattefnattetjatte

  Ut med kräket!

 • PETER NYMAN

  Detta samhällsbyggar projekt går bättre och bättre för var dag.

 • gbmye

  Det lönar sig inte att protestera med några kommentarer. Vi måste kanske lära oss av muslimerna? Dom kan det där. Bilbränder,hot, hugga huvudet av eller skjuta och knulla ihjäl fienden och hans hustru och barn. Det fungerar ju i Sverige i alla fall. Kratta i någon park i ett par månader. Sedan är dom ute igen och berikar Sverige.

 • GudrunSpyman

  I bland undrar jag om det är något genetiskt.

  • getingblandhumlorna

   ”undrar” ?

   Jag är övertygad. 

  • Herr_haram

   generationer av kusin äktenskap och exempelvis 70% inavel i Pakistan och där de flesta av dessa på visade ett iq under 70!!!!!! hmmmmm…….. du har nog hittat något här :D     

 • 585961

  Svenska RÄTTSVÄSENDET  har gjort det igen , grattis ni slog just 8 MILJONER svenskar på käften  och jag kan knappt vänta till 2014 när ni alla blir avsatta för att ni är inkompitenta och inte följer svenska lagar, era as och landsförädare

 • Oberst

  Afghaner associeras icke sällan med våldtäkt. Har jag fel?

 • Exilenskalman

  Hmm. Intressant att läsa vad de får lära sig på SFI. Av någon märklig anledning tycks könsord och svordomar vara det första man lär sig. Det kanske kan ha nåt samband med att de har svårt att få arbete? Man brukar ju, enligt min ringa erfarenhet, kräva lite mer av en människa som söker arbete än att de för full hals kan vråla ”Jag ska knolla din mamma” och liknande upplyftande fraser på svenska språket.

  Sätt snubben på första bästa plan tillbaks till Afghanistan. Med stolpilla, buntband och silvertejp om det behövs. Hans rätt att befinna sig på svensk mark för mina pengar har i mina ögon upphört för länge sedan om den någonsin har funnits.