Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Väpnad polisaktion på norsk asylmottagning


ASYLSÖKARE En asylsökande man greps efter ett knivhot på en asylmottagning i Namsos i Norge. Även här uppger norsk media mannens etnicitet – svensk media hade inte ens uppgett asylmottagning.

”Vid 18.50 fick vi meddelande om att en man hotade andra boende i flyktingförläggningen i Namsos med en kniv”, säger verksamhetschef Sean Fuller i Nord-Trøndelagpolisen. Beväpnade poliser sändes till platsen. Baserat på den information polisen hade, beslutade polisen att ta det säkra före det osäkra och beväpnade sig innan de gick in på flyktingförläggningen, uppger polisen.

Enligt Namdalsavisa.no greps mannen strax efter klockan 19.30. Gripandet skedde enligt polisen utan incidenter och ingen person skadades fysiskt. Mannen, som är från Etiopien, kommer att förhöras under söndagen. Det kommer också att beslutas om afrikanen kommer att kvarhållas i varaktigt förvar.

adressa

 • 585961

  Importera idioter 

 • Ludde73

  Man tycker att våra politiker borde se ett mönster vad gäller dessa importerade våldsverkare. Men icke i Sverige ska allt tystas ned för dessa stackare är det så synd om. Beter man sig på detta sättet om man har flytt från ett helvete? Knappast, tacksamhet uppvisar få.

 • biran

  Läs inte svenska slaskmedia du får all den information du behöver gratis och ocensurerat på nätet. Endast idioter betaler för det förljugna och censurerade i slaskmedia.

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Bra gjort ! Kan inte svensk polis prya i Norge (eller Danmark) ?

 • Oberst

  När ska det gå upp för politikerna och multikultivurmarna att denna metod att pumpa in utlänningar är helt åt helvete fel?

 • ren_svensk

  Dessa jävla stackare kommer till Norden och framförallt till Sverige för att bli försörjda.
  Detta lyckas de med. Sedan ska SVINEN kunna bära sig åt hur som helst. Råna , Våldta gapa och skrika om sin jävla religion. Åk hem för fan om det inte passar. Ingen kommer att sakna er. Jävla bidragsturister. Far åt helevte Muslimjävlar. Den onda religionen. Djävulens religion.