Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Sverige håller på att rasa samman”


SVERIGES UNDERGÅNG Svenskarna verkar vara ett naivt folk, som inte ser hur lågt Sverige har börja falla. På vilken nivå, och vart man i landet än ser rasar det samman. Få inser allvaret i det.

Beslutsfattare som har verklig arbetslivserfarenhet och utbildning är lätträknade. Skatter och ­avgifter höjs och nya införs, men vad de används till får vi inget svar på. Antalet statliga verk och myndigheter är så oöverskådligt att ingen vet hur många det finns.

De rättsvårdande myndigheterna ska vara oberoende av varandra, men trots detta växer så kallade rättscentrum upp runtom i landet, det ena efter det andra, där domstolar, åklagare, polisen och kriminalvård sitter bredvid varandra.

Vi har en försvarsmakt som inte är värd namnet, och som huvudsakligen används tills att stödja amerikanska krigsprojekt runtom i världen som vi i Sverige inte har det minsta med att göra.

Kollektivtrafiken går inte i tid, och hela turer försvinner över hela landet på ett oförklarligt sett dagligen. Järnvägar stängs av av säkerhetsskäl för de är inte underhållna. Färdtjänstväxlar placeras i Moldavien, där operatörerna rimligen inte kan ha den minsta lokalkännedom. Posten kommer inte fram.

Kommuner ger bort medborgarnas gemensamma egendom till multinationella företag. Hamnen i Göteborg är ett bra exempel på detta. Renhållningen fungerar inte, och vissa kommuner är rent nedlusade med skräp. I de större städerna råder det enorm bostadsbrist, men inte mycket gör kommunerna år det.

Hälften av alla ungdomar lämnar grundskolan utan att kunna läsa och skriva. Sverige är i dag det land i Europa med den högsta ­analfabetismen. Lärarutbildningarna håller en usel nivå.

Småsjukhusen läggs ner, de centrala sjukhusen är överbelamrade av patienter som får ligga i korridorer, sjuksköterskor saknas, tandläkare använder metoder och material som inte ansetts som moderna på länge, och läkare flyttar till Norge.

Tiotusentals flyktingar och asylssökande tas emot årligen utan en planering värd namnet, så de ska få arbete, bostäder och möjlighet att lära sig svenska och få sina utbildningar och erfarenheter validerande.

När ska svenskarna få upp ögonen för hur illa ställt det numera är i landet, och börja se till att göra något åt det? För man kan snart lika gärna försöka sälja landet till Norge för reapris om de vill ha det!

Carl Ek, partilös ledamot av Göteborgs kommunfullmäktige (invald på Vägvalets lista.)

Roland Abwin, före detta ledamot i regionfullmäktige, Västra Götaland (Sjukvårdspartiet).

Expressen

 • Andersonszkan

  Vad är detta?!

  Tar Expressen in sånt här eller har dom blivit hackade?

  • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

    Bra fråga, rödvinet måste ha gått åt i ordentliga mängder igår.

   • Andersonszkan

    Både semestern och rötmånaden är slut så det måste väl vara så som du säger.

 • j_london

  Ja, detta är en fenomenalt bra artikel. Men det är en gåta för mig, hur i hela världen denna text medgetts publicering i GT/Expressen. Jag fattar det bara inte!

  Detta är ju precis vad vi under flera år hävdat i sociala media, här på samhällets redaktionella skuggsida. Där vindarna alltid varit – och fortfarande är – isiga och kalla.

  Varje försök att närma sig en svensk DDR-mediaredaktion med sådant textinnehåll, har per automatik refuserats.
  Inte sällan med kommentarer som ”att vi delar inte skribentens värderingar eller åsikter…” eller  ”vi anser alla vara lika mycket värda…”

  DDR-medias ”demokratiska forum”: debatt-, insändar- och fria ordetsidor har varit, och är fortfarande, förbehållna professionella debattörer och tyckare – med extraförstärkta PK-glasögon.

  Men kanske det så småningom blir lite töväder i svensk DDR-media. Vem vet!

  • Suecote

   Det syns glimtar av rim och reson i gammelmedia av och till. Även UG får ibland lov att ägna sig åt riktig journalistik, inte bara sprida statens propaganda. Aftonbladet, aka Pravda, verkade t o m ställa sig på offrets (frus) sida i tunnelbanerånet nyligen. Man anar fler och fler sprickor i höljet runt PK-pressen, kanske är det de dalande upplagorna som gett dem en käftsmäll, orsaken är inte intressant, resultatet desto mer! Vi vet ju att de i alla fall läser Avpixlat med stort intresse. Det börjar så smått ljusna i Sverige.

 • Fryke

  Helt överraskad att någon insiktsfull person verkligen skrivit detta hos Expressen (GT) och även som debatt.
  Trodde knappast mina ögon när jag följde länken.. Helt klart toppenbra och stort tack till Scarface som hittat artikeln :)

  • j_london

    Scarface har ögon som en falk…

  • scarface_sweden

   Läsartips :-)

 • LtHornblower

  Vaf-n? Har himlen trillat ner? Har helvetet frusit till is? Har Erik Ullenhags hjärna börjat fungera? Något overkligt måste ha hänt.

 • Bolivera

  Otroligt.Det kan val inte vara borjan till en svangning?Hur har detta gatt
  till?Det maste vara nagot lurt. 

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

  Men ???!!!
  Har man börjat vakna ?

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Nej, man har inte börjat vakna. Att det skrivs oftare om saken här betyder inte att svenska folket vaknat. Svenska folket skulle inte vakna om man så körde 220 Volt genom kroppen på dom.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Det är svenska folket som är den blå norska papegojan. Fast där hjälpte det inte ens med 4000 volt.

    • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

     Den norska blå har vädigt vacker fjäderdräkt.

 • Suecote

  Skönt att se polletten trilla ner hos allt fler!

  Sverigesidan behöver sin egen Silbersky, vi som skattebetalande medborgare måste ha någon rätt också utöver att betala, betala, betala!! Skatten är väl ändå ett medel för staten att tillhandahålla den service som vi behöver, inte för att importera analfabeter och köpa miljonvillor till dem som de kan slå sönder och elda upp om de inte får halalbiff varje dag. Medborgare måste ha rättigheter, inte bara skyldigheter, även i DDR, jag menar, Sverige???

 • kokoo

  Så länge media samt regeringen mörkar allt som har med invandring att göra så kommer det inte att bli någon reaktion från folket.. Det är miljoner Svenskar som inte läser Avpixlat, Fria Tider, Realisten samt SweCon (folket vet inte att denna media finns)

  SVERIGE är inte en riktig  ”DEMOKRATI” Alliansen är LIVSFARLIG för Sverige!!!

  • j_london

   Amen!  Skulle vilja säga att hela 7-klövern är – bokstavligen – livsfarlig för de eniska svenskarna och Sverige. Detta eftersom man i dag helt ogenerat och öppet går islams intressen. Man har medgett och godkänt islamisering av Sverige.

   Detta har nu i Fas1 skapat muslimträsket Sverige!

   Sverige av i dag påminner väldigt mycket om Polen, Tjeckoslovakien, Ungern, DDR… under 1980-talet. Då hette det kommunism, i dag heter den dödliga farsoten islamism.

   Har själv mycket erfarenhet från dessa länder bakom järnridån under denna tid…  av begränsning, ofrihet och övervakning.

   Inte bara den fenomenalt groteska politiska korruptionen och ständiga vulgärpropagandan trupmpetat ut via de statliga kanalerna: press, radio & TV, utgör beröringspunkter.
   Utan hela systemet med dess uttalade förakt för landets medborgare – vilka egentligen bara har ett enda syfte: att producera och dra in skattemedel med vilka regimen förskingrar i samma takt som de kommer in.
   En annan sak vi har gemensamt med de gamla öststatsdiktaturerna, är angiveriet… vilket i Sverige fungerar alldeles utmärkt.

   Om du inte är med på de lögner, politiska tillrättalägganden och den förljugna propaganda som officiellet är lika med sanning i Sverige – är du mycket illa ute.
   Din inställning sprider sig likt en gräsbrand i samhället; arbetsuppgifterna blir allt färre, det sociala kontaktnätet krymper dramatiskt, du hamnar lätt ute i den sociala kylan där snålblåsten pinar din själ… Du blir allt mer ensam.

   Ingen riskerar att umgås med någon som tänker självständigt, har egna tankar kring vardagen, ifrågasätter och sätter sig upp emot systemets prefabriserade värdegrunder (lögner…).
   Därmed får man snabbt en stämpel på sig som ”besvärlig”, ”har konstiga idéer”, ”en sådan kan man inte lita på”.

   • Bolivera

    I forna oststaterna sattes ju oppositinella pa sinnsessjukhus,
    det atersta att se hur lange det drojer innan detta borjar 
    tillampas aven i Sverige.

    • j_london

      Man är – ännu så länge – lite finkänsligare i Sverige. Här fryser man i stället ut människor som inte går systemets ärenden. Man skrattar åt dem, hånar dem… låter dem inte redaktionellt få tillgång till DDR-pressens demokratiska forum (debatt-, insändar- & fria ordetsidorna).

     I Sverige stängs man helt enkelt ute från föreningar och andra sociala evenemang. Du blir utfrusen.  Ingen lyssnar på dig.

     • Johan Rydberg

      Tecknen blir allt tydligare. Sverige rämnar och det värsta är flertalets fullständiga likgiltighet inför detta faktum

      De skyldiga, och de är manga kommer att dömas hart av historien

     • j_london

      Jo, kanske de kommer att dömas av historien… Men vad då?

      Historien skrivs i efterhand, och det kommer inte att påverka de usla fifflarna och landsförrädarna till politiker – och inte någon av alla de andra medlöparna heller för den delen!

    • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

     Det finns inga sinnessjukhus längre i Sverige. Här går galningarna lösa. Vissa av dem sitter i Sveriges regering.

     • Bolivera

      Det ar nog inte bara vissa,det tycks vara mer-
      parten.

   • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

    Jag har alltid varit av den besvärliga sorten. Det har kostat en del genom åren, bl a några jobb. Jag kommer fortsätta att vara besvärlig till den dag jag lägger mig med näsan i vädret.

    • j_london

     Så talar bara en riktigt klok, begåvad och… mycket individuell kvinna!

  • PeterXXL

   Det politiska systemet i Sverige kallas för ”DEMOKRATUR”. Se 
   http://sv.wikipedia.org/wiki/Demokratur

 • FuckFace666

  Gnuggar mig hårt  ögonen.

  Hoppla lite sanning sisådär! Det var som…

 • Observanten

  Det är väl lika bra att dela upp Sverige ge Skåne, Blekinge, Halland tillbaka åt Danmark! Norrmännen kan ta Dalsland ,Värmland,Härjedalen, Dalarna, Jämtland! Finland får ta norra Sverige gräns vid Kalixälven som ryssarna ville år 1809.Man kan avskilja en liten stat i Stockholmsområdet precis som vatikanstaten. Där kan man ha våra politiker och visa upp dem för turister. På grinden till staten kan det stå som i skylt: HÖGMOD GÅR FÖRE FALL! Resten av Sverige kan bli FN protektorat, förvaltat av Eliasson och Schori! För att understryka vikten av mänskliga rättigheter kan Hammarberg handha både rättigheter och DO jobbet!

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Jag har skrattat gott åt detta. Väl skrivet.

  • svartamalin

   Perfekt;så som du har återgivit verkligheten och även de tre nickedockorna (s) i form av falskheten och ondskan.. Förresten först måste de tre prickas av i STASIs längder,och då saneras dessa huvudstupa bort och ut ur ”folk”-bokföringen direkt. Men sophögen är så stor att nyrekrytering är inget problem. Bravo!!

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Mycket välskrivet ;-)

 • Buttington

  Här kommer ytterligare en liten notis om vad som händer i Stockholms uteliv. Jag var ute i fredags med några vänner. Efter en lång promenad mellan olika ställen hamnar vi i gamla stan där ett kluster av barer kröner Munkbroleden. Utanför den populära baren ”After” står ett stort gäng somalier (även araber) och köar för att få dricka upp DINA pengar. Köa är nog fel ord dessutom, det liknar mer en halvmåne runt entrén. Helt plötsligt utbryter något sorts gräl, och somalierna börjar skrika ”EY, EY, EY, EY!!”. Det utbyts några slag och sparkar från några i pöbeln med några innanför uteserveringen. Allt går mycket fort så det är svårt att se vem som gör vad. Det slutar iaf med att dörrvakten, en svensk rätt normalt byggd kille, springer in och gömmer sig bakom entrédörren medan ett par utestolar flyger hans väg med avsändare somalierna. Efter ytterligare lite tjatter springer somalierna där ifrån. Man kan se att de ser skyldiga ut. 
  Såna här händelser blir naturligtvis inte till några nyheter i dagens Sverige, men de händer lik förbannat jämt och ständigt där våra nya pensionsräddare från Afrika och MENA dyker upp i grupp. 
  Stockholms uteliv går knappt att gå ut i längre, man blir bara besviken. Överallt ser man blondintjejer gå hem med uteslutande män från sydöst om italien. Svenska killar blir kaxigare och otrevligare för att kompensera. Vissa lär sig ”the game” och andra utstuderade raggningsmetoder för att få tjejer de i normala fall inte hade klickat med. Vad som är orsaken till att män och kvinnor i Sverige inte längre kan träffas under trevliga former där en naturlig romans blommar ut är för dessa en gåta. De verkar inte ens se att problemet existerar och allra minst vad det beror på. 

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Just därför som Svärrje kommer att gå under eller åtminstone transformeras till en helt ny blatte-nation som i övriga muslimträsk i världen. Det du har skådat är den nye svensken. Vi kommer att bli likadana som dem.

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Är du säker på att detta är svenska tjejer och inte blekta rysskor?

   Om det nu är sant att svenska tjejer väljer bort svenska killar………..  har de druckit för mycket och blivit suddiga i ögon och hjärna?

   Nu uppmanar jag er svenska stiliga och fina män att återta svenska kvinnorna. :-)

   • Bolivera

    Den tanken forkastade jag for 30 ar sedan.For med deras 
    installning till livet i allmanhet och man i synnerhet ar jag
    inte intresserad och jag tvivlar pa att nagon forandring skett.

 • ledsen_farfar

  Bra, skulle önska att detta fick en större spridning bara.

 • MakingBacon

  Svenskar är godtrogna och aningslösa. Det är inte för inte som vi kallas ”die dumme schweden”

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Nä, vi kallas för Die dummen Schweden. Just nu var du en sån. ;)

 • PETER NYMAN

  Tyvärr måste jag säga att ni har helt rätt

 • Oberst

  Det pågår ett långsamt socioekonomiskt folkmord på den etniskt svenska befolkningen.

 • Sweetasplumpie

  Men vänta nu- Sverige är ju ett rikt land!!!    Det har jag hört….

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Stockholm län – Uppsala län – 400.000 bostadskö

  https://misslyckande.wordpress.com/2012/09/16/1426/

  Vem vågar lägga upp?
   

  • Bolivera

   Men for muslimer finns ingen koande.

 • http://pulse.yahoo.com/_EC5RCDMJ3HVFCJ2RE7Q723Z5QE eva

  Bra formulerat.
  Du har helt rätt Scareface!

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

  Jag hittade en intressant video ”The Final Destruction”. Den handlar om Sverige. Inspelad för två år sedan.

  http://www.youtube.com/watch?v=P39Dszzyw5I&feature=related

  • Bolivera

   Tack for det.Detta borde alla svenskar ta del av.