Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Svensk” terrorist fälld som ledargestalt inom FARC


SVENSKA TERRORISTER Nyligen bestämde sig Indien för att sluta bevilja svenskar/skandinaver visum, detta mycket tack vare alla ”svenskar” som terroriserar världen. Nu har ytterligare en Interpol-efterlyst ”svensk” dömts, som ni kan se namn och bild på. Han kom till Sverige som ”flykting”.

Det är inte direkt Kling & Klang som tar hand om buset där

”Svensken” i fråga är colombian som råkar ha ett svenskt pass – något som brukligt är vad det gäller när dessa terrorister ska rumla runt i diverse länder. Ett svenskt pass har ju alltid betytt ”fri passage” då svenskar alltid haft gott rykte om sig utomlands, något som nu krymper med raketfart i takt med alla raketforskare som invaderar Sverige. Colombianen fälldes för samröre med gerillagruppen Farc och riskerar åtta till arton års fängelse. Han beskrivs som en av ledarna i FARC.

Ekuriren skriver:

”Den svensk med colombiansk bakgrund som stått åtalad för samröre med gerillagruppen Farc har fällts av en colombiansk domstol, uppger mannens advokat för TT.”

Som borde varit, ”Den colombian med svenskt pass…” Vad Ekurien och SVT inte uppger, eller svensk media alls, är att den gifta ”svensken” heter Joaquín Pérez Becerra, född 1956-02-12 alias ”Alberto Martínez” och kan ses på bilderna här, som vi hittade i en colombiansk tidning. Becerra är dessutom född i Colombia, så att han är svensk är väldigt förbryllande uppgift. Han har däremot varit skriven i Sverige sedan 1995. Senaste adress är Östra Banvägen 62, lgh 1503, Täby. Kanske polare till Reinfeldt då?

Ekuriren:

”Domstolen i Bogota dömer svensken för grov förberedelse till brott, men fritar honom från anklagelserna om finansiering av terrorism och förvaltning av av pengar ämnade för terrorism.”

Korrekt är: ”Domstolen i Bogota dömer colombianen…”. Ekuriren upprepar sedan ordet ”svensk” genom hela artikeln NIO gånger, för att verkligen pränta in i Svenne Banans huvud att sydamerikanen är svensk.

Domstolen ansåg att mannen är en del av Farcs internationella organisation och sedan 1993 har han utfört sina uppgifter från Sverige. Domstolen ser det som bevisat att mannen har kopplingar till Farc. Colombianen är redaktör för den Stockholmsbaserade nyhetssajten Anncol.

Anncol är enligt anhängarna en viktig vänsterorienterad motvikt till Colombias regeringsstyrda medier, medan den colombianska staten ser sajten som ett propagandaverktyg för Farc.

Ganska annorlunda klädsel för en ”journalist”

Advokat Rodolfo Rios, som är känd för att försvara FARC:s intressen, sade till TT över telefon:

- Det är en absurd dom.

Colombianen greps den 23 april 2011 på Maiquetia-flygplatsen utanför Venezuelas huvudstad Caracas efter en flygning från Frankfurt. President Juan Manuel Santos grep personligen in för en utlämning till Colombia, vilket fick Sverige att protestera. Den svenske riksdagsledamoten Jens Holm (V), som vittnat för försvarssidan i rättegången mot den terroråtalade svensken, tycker att domen är absurd och svepande.

- Detta är tyvärr ännu ett exempel på hur enskilda individer blir offer i det så kallade kriget mot terrorismen. Att plocka ut enskilda personer och hålla upp dem som troféer är absurt och inte värdigt den colombianska rättsstaten, säger Holm till TT.

Kommunisten Jens Holm anser nu att det är prio 1 att Sverige genom UD agerar mer aktivt i fallet och inte bara ger konsulärt stöd i vad han ser som en politiskt motiverad dom. Utrikesdepartementet (UD) vill inte kommentera uppgifterna, säger UD:s presschef Anders Jörle. Domen avkunnas den 18 september. Även självaste FARC klagade till Chavez över utlämningen av terroristen, givetvis. Samma åsikt som kommunisterna alltså.

Venezuela svarade på kritiken från den svenska ambassaden i Bogotá och tyckte att kritik borde riktas mot Sveriges agerande i stället.

I ett pressmeddelande på venezuelanska UD:s hemsida säger landets utrikesminister Nicolas Maduro, att ”Venezuela har följt internationella regler som gäller en person som är efterlyst via Interpol. Han tycker att det är Sverige, och övriga länder som den terrormisstänkte svensken reste genom, som ska ställas till svars för att han inte greps tidigare”.

Utrikesminister Carl Bildt gav Venezuela rätt i sin kritik.

Perez Becerra har varit involverad med FARC i 30 år. Han är nu en så kallad reporter som arbetar med Annacol. Terroristen accepterades som flykting i Sverige och senare förvärvat svenskt medborgarskap. När Rodrigo Granda, utrikesminister i FARC, fångades i Venezuela 2004, tog Perez Becerra över många av hans roller, som senare upptäcktes när Raul Reyes datorer fångades.

Tydligen hade Perez Becerra ett brådskande sammanträde med FARC:s ledarskap och colombianska underrättelsetjänsten varnade venezuelanska myndigheterna om hans ankomst från Frankfurt. Senare sade Colombias president Juan Manuel Santos att han hade bett Chavez att fånga in Becerra, som flög i ett alias, Alberto Martínez.

Terroristens dubbla medborgarskap gjorde det tveksamt om han kunde eller borde utlämnats till det land där han ”förföljs”, eftersom Sverige lät honom få asyl som politisk flykting – något som ledde till hans nya medborgarskap. Med andra ord – Sverige huserar mängder med sådana här samvetslösa troglodyter, där det svenska passet gör dem säkra i form av att de är ”flyktingar”. Men vad skulle han då dit och göra? Återigen har vi en person som flyr ett land, får asyl, och reser tillbaka.

Manifestation vid Colombias ambassad i Stockholm den 29 augusti 2012 mot gripandet av den Joaquin Perez Becerra, den fjärde fängslade ”svenske journalisten”. Svammel i kvadrat alltså.

Kommittén Befria Joaquin Perez Becerra

Relaterat
Indien stoppar skandinaver – inte längre välkomna

Ekuriren

 • Hotel_Suecia

  Ett bra exempel på varför vi måste ha en lång period innan du kan bli svensk meborgare. Sverige har blivit en fristad för vänsterterrorister och Islamister. Jag förstår andra länder om de helt enkelt slutar bevilja visum.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  One down. A million to go. 

 • Professorn

  .
  ”Svensken” blir säkert mottagen som
  en stor hjälte, när han kommer till Sverige,
  precis som vänster-terroristerna Martin
  Schibbye och Jörgen Persson.

  Sverige är världens sjukaste land!
  .

 • Kuckuu

  Sverige är som ett dårhus med trasiga dörrar. Dårarna springer ute och sprider husets dåliga rykte.

 • Strandnypon

  Imponerande bra artikel!

 • j_london

  Ja, jag säger preces det samma som Strandnypon här under. Vilken enastående bra nyhetsartikel Capitán…
   Informativ, innehållsrik, klarläggande, exponerande all viktig och väsentlig fakta och utelämnar inga frågor kring detta ärende obesvarade… Allt i superlativ bemärkelse!

  Om än tangentpillarna på svensk DDR-media pinkade på sig, skulle man aldrig nå upp till denna standard på journalistiken som du gör Capitán Krok. Aldrig.

  För de lärde sig ljuga och manipulera och förvränga sanningen redan på den så kallade Journalisthögskolan… Vilket man sedan fortsatt med, och dessutom utvecklat in extenso!

 • SM811

  ”svensk journalist”.
  Tydligen tillhör han en exklusiv klubb av verklighetsfrånvända varelser.
  Finns många av den varan i Sverige.

 • YOTHI_TARZAN

  ”  NÅGONTING ÄR FEL I SAMHÄLLET  ”

 • Pingback: » Svensk terrorist? Javisst! Señor H

 • Bolivera

  Schweden Confidential bli bara battre och battre.STORT TACK.

 • PETER NYMAN

  Tyvärr så dömdas han inte till rätt straff hängning.Turkarna skall till vår glädje hänga Baksis och Expo idolen.Häng alla kurder

 • 585961

  Och landsförädarna i regeringen fortsätter att släppa in skithögar våldtäktsmän, mördare, terrorister, misshandlare, tjuvar ja all förljugen skit  som förstör vårt rykte och  våra liv  och som regeringen föder med våra skattepengar som skulle   avsättas till skattebetalarnas behov dvs skola vård och omsorg, ja det är  bestaliska och våldsamma tiggarskaror dom släpper in i landet , och som slaskmedia och TV  lever ett dj-la liv om när dom ska utvisas,

 • Talibananas

  Visumkravet till Indien, var det inte bara en skröna eller ett informellt utspel? Det får vara hur det vill med den saken…

  Nu gäller det att Carl Bildt talar med vederbörande colombianer för att se till att vi får loss denne ”svensk”, kosta vad det kosta vill, för annars kanske terroristjournalisten, tillika nysläppte fången (vem vet vad det kostade det svenska folket?) från Etiopien, Johan Perssons far känner sig kränkt.

  • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

   Ja, SweCon. Har Indien slutat utfärda visum till svenskar? Inget på google!? Förtydliga.

   • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

    Sök bara på ”Indien” här på SweCon så kommer den :)
    http://www.swedenconfidential.info/2012/07/20/indien-stoppar-skandinaver-inte-langre-valkomna/

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   http://www.swedenconfidential.info/2012/07/20/indien-stoppar-skandinaver-inte-langre-valkomna/

   • Talibananas

    http://www.dn.se/nyheter/varlden/felaktiga-uppgifter-om-indiskt-visumstopp

 • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

  Indien stoppar skandinaver – inte längre välkomna
  http://www.swedenconfidential.info/2012/07/20/indien-stoppar-skandinaver-inte-langre-valkomna/ 

 • Mimmi Mus

  http://www.resetankar.se/lander-dar-svenska-medborgare-behover-visum-vid-inresa/

  • j_london

    Förvånar mig att nästan alla broderländerna inom den muslimska sfären kräver visum av medborgarna i muslimträsket Sverige!