Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Sex Nato-soldater dödades i insiderattack i Afghanistan


TALIBANERNA Natos talesman, Gunter Katz, säger att sex utländska soldater har dödats i två separata ”insider-attacker” i Afghanistan inom ramen av 24 timmar.

Två brittiska soldater sköts till döds på lördagen i Helmandprovinsen av en man klädd i den lokala afghanska polisuniformen. Vidare berättade Katz att fyra Isaf-medlemmar också hade dödats i Zabolprovinsen av en medlem i den afghanska polisen på söndagen. Ytterligare två skadades under attacken. Sex liv till att lägga till på de fanatiska muslimska talibanernas samvete. Minst 51 utländska militärer har dödats i ”insider-jobb” i år.

De brittiska soldaterna, från 3: e bataljonen The Yorkshire Regiment, dödades vid en vägspärr i södra Nahr-e Saraj distriktet i Helmandprovinsen. Ytterligare en brittisk soldat (bilden) dödades i fredags när han körde på en vägmina. 430 brittiska soldater har fått sätta livet till sedan verksamheten i Afghanistan inleddes i oktober 2001.

guardian

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Varenda en av NATO soldaterna som har dött har gjort det helt i onödan. Försöker hjälpa ett land som varken vill eller bryr sig. Hem med alla soldater, låt dom reda ut skiten själva där nere…..

 • Buttington

  Folk verkar inte fatta att islamism, det som leder till dessa attacker, inte är en religiös extremism. Som jag ser det är islamism muslimens nationalism. Därför är det oerhört lätt att rekrytera nya islamister även bland muslimer som inte är speciellt religiösa.

 • Alenno

  Man får ju höra att väst har trupper i Afghanistan för att stärka kvinnornas rättigheter, bygga flickskolor och annat trevligt. I och för sig äro dessa goda intentioner, men det är ju helt upp och ner att ha soldater i Afghanistan för att motverka islamisterna samtidigt som den ena förorten efter den andra i Västeuropa överlämnas åt samma islamister! Det är här som striden mot islamismen skall föras!

  • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

   Det går viktiga oljetransporter genom Afghanistan som visst är svåra att leda om.

 • YOTHI_TARZAN

  Är ni intresserade av detta förbannade krig gå in på http://www.antiwar.com

 • http://www.facebook.com/people/Baba-Zula-Zula/100002372653356 Baba Zula Zula

  Kriget mot talibanerna är i själva verket ett krig mot Afghanistans folk- talibanerna är pashtuner och utgör över 70% av hela Afghanistans befolkning. Tröga jänkare som skulle in där och busa. Ännu trögare att gå in i Irak och avsätta Saddam. Nu är 70% av Iran under Irans styre. Tröga jävla jänkar konservativa.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Du var inte med den dagen det delades ut hjärnor va? Om muslimer är från helvetet så är Talibaner 100 ggr värre. Värst i hela världen är förstås kurder som kommer till Sverige på bekvämlighetsvisa. Inte nog med att dom fått allting gratis. Dom pissar på det svenskar folket också. Ungefär som du gör. Håll dig nu borta härifrån och sprid din desinformation någon annanstans. Du har ändå noll cred här. Noll.

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Tja. Varför tror ni att de avskaffade värnplikten i Sverige, Tyskland och flera andra Europeiska länder? För att i ett land fullt med utlänningar där hälften jobbar på maffian kan man inte utbilda ungdomar i hantering av granatgevär och personminor. Det svenska folket är pga uppblandning med araber inte längre pålitligt. Ingen trupp man kan beväpna. Nu övervakas vi istället av beväpnad yrkestrupp. Snart på entreprenad till utlandsägda bolag. Svenska Försvaret AB, där Carl Bildt äger 10% av aktierna och staten Saudiarabien 25%, amerikanska, indiska och kinesiska investerare resten.

 • El Cid

  När ska folk fatta att det handlar om Olja.