Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Invandrare åtalas för kidnappning, dödshot och grov våldtäkt på kvinna


DE ÄR LIKADANA ÖVERALLT Mannen, som invandrat till Norge, anklagas för kidnappning, dödshot, att binda fast kvinnan, sätta på henne munkavle och våldtäkt av en 33-årig kvinna. Övergreppet pågick i fem timmar.

Den då 32-åriga mannen lockade in kvinnan i en bil i stadens centrum, mot hennes vilja. Den manliga föraren 32,använde sin kraft och såg till att kvinnan drogs in i bilen och inte kunde komma loss. Invandraren körde till en lägenhet i stadsdelen Alna i Oslo. Där skall han ha satt handfängsel på kvinnan, munkavlat henne och bundit henne vid ett bord. Därefter våldtog han henne i fem timmar. Nu riskerar mannen 21 års fängelse.

I detta allvarliga åtal från advokat Inga Beyer Engh anges att kvinnan i nästan fem timmar våldtogs och kränks på ett särskilt smärtsamt sätt. Mannen ska också ha tagit ett strupgrepp på henne och hotade henne med döden.

Efter övergreppen släpptes kvinnan och fick gå. De två är inte bekanta, och ingen av dem är etniska norska, men båda är bosatta i Norge, skriver norsk media klart och tydligt i motsats till vad slaskmedia i Sverige hade gjort.

Mannen anklagas för våldsamt och hotfullt beteende och därigenom våldtagit kvinnan. Eftersom åklagaren hävdar att våldtäkten begicks i på ett särskilt smärtsamt och förnedrande sätt, är straffet för gärningen fängelse i högst 21 år. Advokat Jon Anders Hasle försvarar den anklagade, där han hävdar det vanliga dravlet:

- Min klient medger att han haft kontakt med kvinnan den dagen och att de hade sex. Men det skall ha varit helt frivilligt, säger Hasle till Aftenposten.no.

Alla anklagelser är lögn enligt den åtalade:

- Han säger att det är ren lögn. Vi båda anser att de bevisunderlag för att åtala honom är för svaga. Som försvarsadvokat, är jag förvånad över att det har kunnat gå till domstol, säger Hasle.

Fallet tas upp i Oslo tingrett den 19 november.

osloby

 • trastensuger

  21 års fängelse, f-n vad bra. Skulle finnas i Sverige också…

  • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

   I en stenfästning i Nordnorge utan värme och i torsklevertran stekt surströmming till middag dagligen.

 • geeezen

  Varför inte prova något nytt

  Vad sägs om att binda honom och sätta på munkavle samt penetrera en halvmetersdildo 5 timmar dagligen i 5 år som alternativ till 21 år i fängelse

  Han får friheten att välja mellan dom 2 straffen

  • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

   Får jag föreslå en oskalad ananas med blasten på.

 • PETER NYMAN

  Pesten är utspridd och här har vi alldeles för lite.Det anser SVERIGES politiker så vi skär i åldringsvården för att ekonomskt kunna öka pesten och dess följder.Kostnaden är nu bara 15Miljarder årligen.Men alla demokratiska folk får vad dom röstar på

 • 585961

  Ja dessa djungeldjur verkar aldrig få nog, och regeringen fortsätter släppa in skithögarna som förstör våra liv och aldrig ens kan försörja sig själva utan äter upp våra skattepengar som ska gå till skola vård och omsorg för oss, utvisa alla kriminella sluskar  eller ge dom livstids  hårt straffarbete, straffen i Sverige är åt helskotta för låga  och domstolar och åklagare ett skämt

 • Oberst

  Vad återstår att göra för att stoppa allt detta elände som drabbar Skandinavien? Väpnat motstånd?