Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Hizb ut-Tahrir demonstrerar vid USA:s ambassad i Köpenhamn


VÄRLDENS DÅRAR Tänk vad en oskyldig liten amatörfilm kan röra upp känslor hos vissa. Efter senaste dagarnas upplopp i världen demonstrerar den  muslimska organisationen Hizb ut-Tahrir just nu vid USA:s ambassad på Østerbro i Köpenhamn.

Hizb ut-Tahrir demonstranter mot den ”kränkande antimuslimska videon” som har genererat ett krig mellan galna muslimer och väst. Det är inte bara USA som fått smaka på dårarnas hat. Även brittiska och tyska ambassader har stuckits i brand, något vi hade en lång artikel om häromdagen. Mellan 500 och 1 000 muslimer protesterar just nu framför den amerikanska ambassaden på Dag Hammarskjöld Allé Østerbro i Köbenhamn.

BT: s utsände reporter rapporterar om upprepade skrikande körer och flera flaggor och banderoller med slagord. Poliser finns i stor skala, över 100 poliser finns på plats. Det är Hizb ut-Tahrir som dirigerar demonstrationen här som en direkt motreaktion till den anti-muslimska videon ”Innocence of muslims ” där muslimer världen över har sporrats till protester och upplopp mot västerländska ambassader.

Reportern uppger att hälften av demonstranterna är män och hälften är kvinnor och barn. Flera gator i området är avspärrat. En talesman för Hizb ut-Tahrir säger att man vill ha en fredlig demonstration mot det han kallar ”kränkande antimuslimsk video”. Risken är nog större att även detta kommer att leda till ett upplopp.

Hizb ut-Tahrir är ett globalt, rasistiskt, radikalt islamistiskt och antidemokratiskt politiskt parti som vill avskaffa alla statsbildningar och inrätta en enda världsomspännande gudsstat – kalifatet.

BT

 • Hotel_Suecia

  Frågan är om vi är beredda att försvara vår yttrandefrihet eller om politikerna viker sig för protesterna igen? Här går nu gränsen, passerar vi den är det helt kört sedan, då kan ingen kritik riktas alls.

  • Blodsven

   Gränsen nåddes för länge sedan. Våra idiotpolitiker, PK-arslen, miljömuppar och övriga dhimmis har haft flera år på sig att begripa muslimernas strategi i väst. Kan garantera att skithögarna viker sig ännu en gång…

   • j_london

     Bra och viktiga ord det där, som du skriver i ditt inlägg… Den som inte i dag begripit islams strategi har inte inom politiken i ett demokratisk land att göra.

    Det betyder för muslimträsket Sveriges del att, alla stolarna i landets regerings- och riksdagskanslier skulle gapa tomma i morgon förmiddag. Var enda en!

  • Talibananas

   Kanske dags att folket står upp för grundlagsskyddade rättigheter och inte gömmer sig bakom odugliga politiker som inte förmår företräda deras intressen?

   • Andersonszkan

    Enligt den nya grundlagen har vi svenskar inga rättigheter till vår egendom.

    • svartamalin

     Militären har rätt att skjuta oss.

     • Andersonszkan

      Hej svartamalin – jag hoppas att du såg min ursäkt för avhyvlingen som var ämnad en viss Ali – jag beklagar än en gång :)

      Ja, militären har numera rätt att skjuta svenska civilpersoner och militären består numera av allt mindre svenskar – ni som har möjlighet kan ju ta er en titt på Högvakten vid slottet så får ni svart på vitt, om uttrycket tillåts i sammanhanget.

  • NE_Mannen

   Vilken yttrandefrihet ? Den vi får i Aftonbladet och Expressen ? Försök att publisera en vettig insändare i någon svensk dags eller kvällstidning utan att den blir censurerad eller helt refuserad !

 • j_london

  De där satans små, vidriga, rakade arabynglen skolas redan i nappflaskålder för att hata oss: den civiliserade västvärlden. De kommer att vara morgondagens terrorister, våldsverkare och samhällsvandaler.
  Otur för våra – åtminstone Skandinaviska samhällen – att inte fler människor begriper detta.
   
  Den enda del av världen som fört utvecklingen framåt. Och som araberna så gärna vill utnyttja, men aldrig inte låta sig integreras i, utan där man med våld – och hot om våld – kräver dess anpassning till mördarideologin islam.

  Skulle arabvärlden fått bestämma, hade alla i dag suttit på vars en stenhög i Mellanösterns öknar och rabblat koranverser från morgon till kväll. Och struntat i allt annat, utom att rapa profetens namn stup i kvarten.
  Och det är precis detta som araberna också har gjort de senaste 600 åren – därför har man inte nått längre än till medeltiden, vilken man nu med varierande framgång försöker pracka på andra länder.

  I muslimträsket Sverige har det – tack vare korkade svenskar – lycktas över all förväntan!

 • biran

  Låt oss i västvärlden ta kriget mot muslimerna. Det är inte hållbart att vi skall hålla oss på defensiven i detta lågskaliga krig som muslimerna håller mot våra västliga demokratier. Det är inte hållbart att låta muslimerna år efter år bedriva terror mot medborgarna i våra västliga demokratier. Vill muslimerna ha krig mot oss så låt dem få det en gång för alla.

  • j_london

    Det är fullständigt riktigt det du anför. Varför ständigt, hela tiden, skjuta upp det oundvikliga.
   Det blir värre och värre för varje år man väntar; det är lika bra att ta smällen i dag – innan araberna har infiltrerat våra samhällen. Då kommer det bara att resultera i ett blodbad som världen sannolikt inte sett maken till. Ett blodbad som kommer att dränka den kristna, västliga civilisationen.

   Ett pedagogiskt exempel är muslimen, islamisten och Reinfeldts negroide broder Abdirisak Waberi, som sitter i försvarsutskottet i Sveriges regering!

   Här har vi ett alldeles utmärkt exempel på islamistisk infiltration på mycket hög nivå i ett land, som dessutom lagt sig platt för muslimerna och islam.
   Det är därför vi i dag har något som kallas för muslimträsket Sverige – vilket med den absolut största sannolikhet bara är en liten föraning om vad som komma skall.

   Det blir våra barn och barnbarn som ta den riktiga skiten – om VI inte gör något åt saken…

 • Riket

  Dom fega kräken tar alltid med sig barn och ställer dem
  i första ledet – vedervärdigt !

  • Talibananas

   Det ska böjas i tid, det som krokigt ska bli.

 • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

  Danskarna borde demonstrera utanför Libyens ambassad i stället.

 • naviclima

  Flytta tillbaka om det inte behagar er ingen har bett er komma hit,,vem bryr sig om en filmsnutt men det gör våra kulturberikare..Tänk om dessa muslimer inte berikat hela världen med sitt behag och istället bott kvar i sina länder så hade vi inte haft dessa problem..Vem bryr sig!!!

 • http://www.facebook.com/hakan.thuren.9 Håkan Thurén

  vedervärdig syn,kan dom inte bara dunsta iväg från vackra norden,va fan angår detta oss.

  • Riket

   Min dröm är en enhetlig Nordisk Union – kanske en dag ?
   Vet inte om Du delar min åsikt, men jag delar till fullo Din
   om det Vackra Norden – Norden tillhör nordbor.

   • http://www.facebook.com/people/Baba-Zula-Zula/100002372653356 Baba Zula Zula

    Finnarna tycker svenskar är ”Bögar”. 
    Norrmännen garvar åt vår ekonomi. 

    Danskarna är riktiga nationalister som djupt inne är sura över förlusten av Skåne.
    Lycka till din Nordiska union. Det gick ju skitbra sist. 

    • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

     Sist? Då menar babbeherrn unionen mellan Sverige-Norge får man anta. Du kan ju ta och läsa dig till varför den uppkom..och varför den upphörde. Även du kanske kan lära dig något…

     • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

      Det är inte troligt. Turkar har akdrig varit väl möblerade i huvudet. Inte den här heller.

    • Andersonszkan

     ”Finnarna tycker svenskar är ”Bögar”.”

     Har du källa på det?

     ”Norrmännen garvar åt vår ekonomi.”

     Det gör väl du med – svenska staten stjäl mha analfabetiska karavantjuvar allt som svensken genererat under århundraden och skickar till islamiska revolutioner.

     ”Danskarna är riktiga nationalister som djupt inne är sura över förlusten av Skåne.”

     En sak är säker – dom vill inte ha tillbaka Skåne nu längre.

     Hur gör man i din kultursfär – kurder och turkar slaktar varandra och incest med barn är tillåtet, hedersmord är en dygd och ni har ägnat er åt folkmord av den egna kristna armenska befolkningen. Vilka föredömen ni är!

     • Andersonszkan

      Enligt uppgift från dig själv Baba Zula så finns det 20 miljoner kurder i Turkiet – varav 1,5 miljoner kan betraktas som hängivna PKK-sympatisatörer. 

      Lycka till med din turkiska union. Det gick ju skitbra sist.

   • http://www.facebook.com/hakan.thuren.9 Håkan Thurén

     ja absolut ingen tvekan överhuvudtaget.norden åt nordbor.unionen skulle nog funka bra .

 • ledsen_farfar

  Dra iväg till Mellanöstern och demonstrera, köp enkel biljett. Sikna jävla tomtar det här är. Låt oss slippa detta i den civiliserade världen.

 • Buttington

  Det borde göras såna filmer dagligen. Lika bra att snabba på processen innan de har förökat sig ännu mer på vår mark.

  • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

   Jag kan spela jungfru Maria som sätter p-böter på Muhammeds kamel på handikappsparkeringen utanför Storkyrkan.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Sjuka människor. Vad gör dom i europa? Vi har ingen nytta av dom, vi vill inte ha dom, dom trivs inte med oss men stannar ändå kvar. 
  Dom blir gärna försörjda av sin fiende…
  Vidriga människor. 

  • ren_svensk

   Allt stämmer som du skriver, utom på en punkt. Det är inga männsikor. Vad de är vet jag inte. Jag vill inte blanda ihop dem med djur. Det vore inte rätt mot djuren.

  • Bolivera

   Manniskor??? Du ar allt for finkanslig.

  • Fryke

   Japp visst är dom vidriga.
   Andra parasiter sprayar man medel på – vad gör man med dessa? Jo man ger dom uppehållstillstånd och en jävla massa annat…
   Varför matar man inte kackerlackor och ger dom någonstans att bo? För att dom förökar sig som fan och förpestar tillvaron… Men vad är skillnaden på kackerlackor och muslimer i så fall?

 • ren_svensk

  De tar åt sig tack vare att varannan jävel heter Muhammed.

 • naviclima

  Åk hem till era arabländer bränn hur många flaggor som helst ut och kasta sten,demonstrera gör vad ni vill men inte här i dom länder som ger er husrum och mat…Vad ni gör i era länder vem bryr sig men respektera det landet som föder er…

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Var det inte samma dårar som veckan innan hade skyltar ”islam ska dominera världen”?

  Jag blir äcklad hur svensk PK tar islamisterna till försvar och kallar dom ”muslimer”

  Det är därför dom inte behöver skämma ut sig i Sverige som i resten av Europa. Sveriges politiker samarbetar med dom!

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Ni är så jävla duktiga när ni blir ”kränkta” men när era rasistiska islamister skämmer ut er på samma plats då duger det inte?

  Och hur fan kan ni ta emot bidrag från otrogna kuffar?

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Jag läser allt här på SC och begrundar…

 • PETER NYMAN

  Kanske man skulle storma en islamist ambassad.Vi känner oss kränkta av bin ladens hån mot Västern.Alla islamist länder måste väl ha ansvar för varje islamist hån mot västern.Tyska ambassaden brändes då en USA medborgare kommit med en film.Så vi bränner gettona med,skolorna har DOM bränt själva.

 • mspired

  Det ska börjas i tid, även i dessa led som det verkar!

 • mspired

  En sak undrar jag över. Varför komma (”fly”) till civiliserade länder och bete sig illa och förstöra så det ändå blir som i hemlandet som ni ”flydde” från?? What’s the point?? Varför ta bron till andra sidan ån för att pissa i vattnet??

  • Andersonszkan

   Det är ingen som skänker dig en slant för att du går till andra sidan ån för att pinka, men dom som flyger till andra sidan Jorden blir rikligt belönade för att bokstavligt talat sk-ta oss i ansiktet.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Kasta ut skiten från landet!

 • NE_Mannen

  Förbjud islam NU !!!

 • Bolivera

  Bara genom att se deras ansiken far man klart for sig hur det star till
  med deras mentala halsotillstand.

 • arch_a

  Välkomna till Norden. Här får ni lugn och ro. Vi har haft fred länge nu. Allt vi begär är att ni ska anpassa er till rytmen och livet som äkta fredsälskande människor. För det kan vi tom ge er pengar. Bostäder och körkort. Mer? Grattis busskort?  separata tider för kvinnor och män? Ok. Moskeér? Ja.. Visst. Vill ni ha Sharia? Hmm, inte just nu… Men kanske….

 • Fryke

  Så här går det till och kommer bli i framtiden än mer om invandringen får fortsätta.
  Desto fler dom blir – desto större kraft att få igenom just SINA krav.
  Att inte acceptera yttrandefriheten är fan ett hot mot hela den i stort. Har en person gjort en film för att håna eller häda någon religion – jaha och än sen?

  Att INTE kunna ignorera detta är beklagligt men INTE våra problem. Vi i Norden ska fan inte behöva ursäkta oss för att dessa muslimer har acceptansproblem för andras åsikter.
  Jag skiter blanka fan i islam och jag skiter i alla andra religioner också. Hånar någon något jag gillar så är det ändå inte mina problem utan DE som hånar är de som har problem.. Hån ska dock inte förväxlas med sanning om något, vilket många gör när det gäller exempelvis religion.

  Det sades på nyheterna att Al Qaida uppmanar musliemer att attackera amerikanska mål i mellanösten.. Tänk om det är just Al Qaida som ligger bakom filmen?
  Detta med att göra en film får en hel hoper folk att just gå bananas och döda just amerikaner… Så min tanke är då varför kan inte Al Qaida ligga bakom en sådan film?
  Kanske kommer dom skapa filmer för att dom ser nu hur effektivt det är.

  Islam är sjukt och muslimer är ändå sjukare som har anammat denna lögn om deras profet.

  • Andersonszkan

   Det kanske inte är al Qaida som ligger bakom filmen, men dom utnyttjar varje tillfälle som dyker upp för att iscensätta samordnade attacker Jorden runt.

 • SM811

  Varför släpper länderna in dessa lättkränkta muslimer? Bara elände.
  De har inget att göra i västvärlden.
   Åk tillbaka till era paradisländer.

 • BannlysHedersmord

  De här kravallerna har inget med filmen att göra.
  Islamisterna över hela MENA har planerat detta länge och noga och bestämt att attackerna skulle börja på 11-årsdagen av 11 september-attackerna.

  T.ex. i Libyen så såg islamisterna till att ambassadören inte fick en chans att fly, de tog fast honom när han skulle fly ”bakvägen”.

  Glöm heller inte att 11 september-attackerna firades över hela MENA när det skedde.

 • Pingback: Lördag 22 september ska muslimerna oja sig i Stockholm « Sweden Confidential

 • Pingback: Islamisterna Hizb ut-Tahirs konferens utkastad från Best Western Hotell i Bromma « Sweden Confidential