Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

När och var ska vi svenskar samlas?


NU ÄR DET NOG Tiotusentals Moskvabor gick i dag ut och demonstrerade mot president Vladimir Putin, för nyval och demokratiska reformer.

En av dem som deltog var politikern Gennadij Gudkov som i går blev av med sin plats i parlamentet, enligt många på grund av hans regimkritik. – Det finns inte längre någon rysk konstitution, inga rätt och inget parlament värt namnet, ropade Gennadij Gudkov från scenen. – Skam åt ett sådant parlament och en sådan makt!

Formellt blev Gudkov av med sin dumaplats eftersom det påstods att han, mot reglerna, aktivt ägnat sig åt affärsverksamhet. Men bland de tusentals som samlades i centrala Moskva i dag var alla övertygade om att han straffades för att han aktivt stöder oppositionen och regelbundet kritiserar makten i Ryssland.

Här var han bland vänner som krävde nyval, en ny grundlag med mindre makt åt presidenten samt frihet åt politiska fångar. Över människomassan svävade tre stora ballonger med budskapet att frige de tre medlemmarna ur punkgruppen Pussy Riot som nyligen dömdes till två års fängelse för sin så kallade punkbön i Frälsarkatedralen i Moskva i vintras.

Polisen sade att 14 000 deltog på lördagen, arrangörerna talade om uppåt 100 000 – oavsett visade dagens demonstration att den protestvåg som föddes i samband med parlamentsvalet förra året inte tystnat. Men hemmafrun Jelena Korovljova är ändå bekymrad över att inte fler protesterar.

– Jag bor i ett hus med 17 våningar men jag är den enda därifrån som är här i dag. Folk tror att man kan bli av med jobbet eller hamna i fängelse om man demonstrerar, säger hon.

Även i andra ryska städer hölls i dag demonstrationer men enligt ryska medier har de flesta inte samlat mer än några hundra personer.

SR

 • Valet2014

  Var? Stockholm-Göteborg-Malmö !! När?? Snarast

  • j_london

   Ja, var skall vi samlas! Först och främst måste det till någon form av organisation…

   Det går att börja precis i vilken stad som helst i Sverige… bara vi är riktigt många så att vi syns och hörs…

   Vi MÅSTE göra något om vi vill ha vårt land kvar!

   • Hummlan

    Hummlan kommer!

    • j_london

      Jo, det är bra – men det måste bli lite mer ”surr” så att alla humlor hittar dit!

     • Hummlan

      Jisses jag surrar vilt men vi är ju så slöa och fega och rädda om den lilla honungen vi får. Hoppas bli fristående snart så jag kan slå ut vingarna.

     • j_london

      Bra liknelse… men är det bara så vi är tillräckligt många, som surrar tillräckligt högt – kan det bli ännu mer honung till var och en av oss. Som verkligen är berättigade till den den sötma som landets kupor ger…
      Som situationen ser ut i dag finns här alldeles får många parasiterande kvalster i kuporna och som plundrar oss på det som rätteligen skall tillkomma oss.

      Det är oacceptabelt!

     • Hummlan

      Jo men vi äldre som jobbat hela livet och har våra värderingar är så långt ifrån dagens ungdomar som tror att Ymnighetshornet ständigt är fullt, bara att ösa ur. Det begränsar motståndet till 40-50 talister och våra gamlingar som är i Caremas grepp. Mitt måtto är att den som levt hederligt hela livet och bidragit till landets välstånd ska också njuta frukterna av det. Även om du är invandrare och anammar det levnadssättet, och jag känner många, då borde vi få ihop ett gäng. De i mitten fattar inte.

     • j_london

      Ja, du har alldeles rätt. Själv är jag en produkt av tidigt 1950-tal.
      Och förstår dig – och problematiken i det (icke) oppositionella Sverige till punkt och pricka. Den senare generationen är helt – ännu så länge – helt upptagen med globaliseringen och att allt tillhör alla!
      Men… dessa skall väl även de vakna till sans en dag!

     • Hummlan

      Vänta när VAB dagarna ryker, då börjar de undra vad som hänt. :)

     • j_london

       Förlåt min okunnighet, men vad är VAB-dagar…?

     • Hummlan

      Vård av barn, kan ej nekas ens under brådaste semestertid. Då tar man semester och sen vab o sen semester och kan vara ledig hela sommarhalvåret.

     • janrickolina

      J_London vab är vård av barn.

     • http://3kronor.wordpress.com flumnisse

      du har fel när du misstror våra ungdomar, se på skolvalen om vi nu skall blanda in politiken, jag tror fler är organiserade inom sdu, svp, smr osv än vad som syns de är definitivt fler än kommentatorerna här,, så det finns även en stor skara 60- och framåt som kan tänkas rekryteras…

 • Valet2014

  Eller vad säger du Scareface??

  • scarface_sweden

   Jag kommer självklart. Vi på Swecon sprider budskapet. Problemet som jag ser det är det behövs ett par starka talare, som kan stå där framme och sakligt föra fram budskapet.

   Vilka finns?

   Det ska inte handla om SD, utan om att svenska folket helt enkelt har fått nog av detta vansinne med våra skattepengar.

   • j_london

    Alldeles rätt Scarface… Vi glömmer SD. Det skall komma spontant ur folkdjupet.
    Och det är först då som det verkligen har genuin substans och som det tas på allvar, och som leder till verkliga och hållbara förändringar!

    Vi måste få till stånd ett upprop av något slag… inte ens SD är att lita på, då de gått i den parlamentariska fällan. Och som inte leder till någonting i syfte att rädda Sverige från undergång.

    • Fryke

     Om någon yttrar sig om detta blir denna person stämplad som både rasist o nazist och allt annat dom kan komma på.
     Vänsterpacket skulle demonstrera FÖR mer invandring och våra sk politiker skulle vinkla nyheterna ännu mer (om det nu är möjligt)
     Känns ibland som om vi är sålda till högstbjudande och någon muslimsk stat har köpt oss – eller om hela mellanöstern har gått ihop o upphandlat oss via rean i regeringshuset.
     Någon måste ha slickat någons röv – men vem?
     Wetterstrands näsa såg lite brun ut innan hon avgick? Var har den varit? Likaså Reinfeldts? Dom nya språkrören för MiljöPartiet blir lite mörkare för varje gång dom dyker upp i nyheterna.. Och tittar man noga står folk som intervjuar en bit ifrån eller sitter framför en scen för lite distans – kan dom lukta så illa?

     Nej som sagt, vad fan ska man göra åt skiten?
     Det vill säga INNAN det gått helt åt helvete och medans NÅGOT går att rädda och man ska skicka tillbaka packet som redan kommit och avboka de som är på väg…

     • j_london

       Allt det där med rasist- och nazistbabblet lade jag bokom mig för… 35 år sedan! Så det är fullständigt oväsentligt för mig. Helt ointressant.

      Jag säger igen, som jag sagt många gånger tidigare: vi MÅSTE ha en organisation för att administera vårt s k missnöje. Det är en förutsättning! Utan struktur på vår verksamhet fungerar det inte. Då blir det skit av alltsammans.

      OK, vi kumde börja börja – som man gjorde i DDR – med att kalla till möte i lokala kyrkan varje exempelvis tisdagkväll. (I DDR började revolten i en kyrka i Dresden). Men det spelar inge roll… Hos oss måste det börja någonstans!

     • scarface_sweden

      Vart spelar som sagt ingen roll….
      Det är ledare som behövs……………
      Jag är tyvär ingen talare, mer en handlings man….

     • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

      Om någon säger till dig att du är rasist eller nazist så har denne slut på argument. Det är bara att slå dövörat till och fortsätta prata. Det viktiga är att aldrig övergå från prat/tal till argumentation. Så fort du gör det har du betrett en stig som bara leder åt ett håll.

   • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    En typ av anonym mailing list där alla inkommande mail vidaredistribueras till alla prenumeranter. Alla in- och utgående mail krypteras.

    En sak måste vi komma ihåg. FRA och FBI söker efter ord eller meningar som de triggar på. Sedan spelar det ingen roll om vi sitter bakom påhittade avsändarnamn. IP:et går alltid att spåra. Att köra bakom proxy i.s.f. kryptera är ingen bra idé. Det räcker med att en enda person glömmer proxyn så är hela mailinglistan exponerad.

    Det måste till en hel del tankearbete innan en organisation som den här kan starta. Vi har 93-95% fiender där ute.

   • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Jag brevväxlar flitigt med en av dina medarbetare. Du kan börja där. 

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Jag tycker Putin borde invadera Sverige. Av två onda ting väljer man alltid det minst onda och jag blir hellre ryss än musse.

  • Talibananas

   Haha! Fantastiskt, jag skulle precis skriva det samma, men du förekom mig. Det finns således frustrerade likasinnade i detta förgätna land.

  • Andersonszkan

   Så långt utför har det alltså gått med oss att vi önskar att ryssen ska invadera oss – tragiskt.

   Men faktum är att ryssen och polacken, serben, kroaten, slovenen, ungraren, rumänen, tjecken, slovaken, greken, italienaren, cyprioten, maltesern + några till är dom sista som inte tappat vettet fullständigt.

   Går vi utanför Europa kan vi ju alltid hoppas på Kina, Japan eller Indien :(

 • Suecote

  Jag har också frågat mig samma sak, men svenskar tar inte initiativ. De följer en ledare, och även det ibland motvilligt. Sossarna har tagit all initiativkraft från oss och gett oss sjukkassa och vab-dagar istället. Jag vill så gärna att Svensson ute i stugorna börjar prata ihop sig om vart det här landet egentligen är på väg, och att det fan ta mig får räcka nu! Utan att ens blanda in SD eller något parti överhuvudtaget, svenskar måste visa att vi inte tar det här längre. Vi behöver vår egen sammetsrevolution, helt utan våld förstås, förutom nödvändigt våld om vi måste försvara oss från våra invällares attacker. Här hoppas jag förstås på polisskydd, men man kan aldrig veta… Kanske kunde Svenska Motståndsrörelsen ställa upp med livvakter? Hursomhelst, hade jag fortfarande bott i Sverige hade jag absolut sällat mig till en skara, som jag skulle hoppas ständigt skulle växa, t ex framför Riksdagshuset, medan internationell media tittar på och rapporterar om en demokratisk folkrörelse i skendemokratin Sverige. Det måste växa fram från gräsrötterna, men någon måste ta initiativ! Snälla, någon.

 • mspired

  Ryssarna är unga och vill! Framåtandan sprudlar i Ryssland!

 • lundabo58

  Sålänge Putin styr i Ryssland så lär det iaf vara liten risk för ”hen-debatter” ;-)

 • Oberst

  Tyvärr tror jag inte att svenne kommer att göra så särskilt mycket. Kanske händer det något när några baaaaarn stjäl TV:n och lördagsnubbens drickande hotas.

 • scarface_sweden

  Detta är helt genomförbart, men det krävs en hel del jobb och taktik. Det första som behövs är ledare, personer som kan föra ordet på ett demokratiskt sätt utan att blanda in partipolitiken. 

  Det behöver finnas minst 21 ledare, en för varje län. Folk åker inte land och rike runt i dag oavsett för vad. Varje län behöver lobba för saken så att budskapet sprids till varje vuxen medborgare. Sedan samlas folk på samma dag och tid runt om i landet i städerna nedan.

  Så, har vi några ledare bland våra läsare?

  1. Blekinge län – Karlskrona
  2.Dalarnas län – Falun
  3.Gotlands län – Visby
  4.Gävleborgs län – Gävle
  5.Hallands län – Halmstad
  6.Jämtlands län – Östersund
  7.Jönköpings län – Jönköping
  8.Kalmar län – Kalmar
  9.Kronobergs län – Växjö
  10.Norrbottens län – Luleå
  11.Skåne län – Malmö
  12.Stockholms län – Stockholm
  13.Södermanlands län – Nyköping
  14.Uppsala län – Uppsala
  15.Värmlands län – Karlstad
  16.Västerbottens län – Umeå
  17.Västernorrlands län – Härnösand
  18.Västmanlands län – Västerås
  19.Västra Götalands län – Göteborg
  20.Örebro län – Örebro
  21.Östergötlands län – Linköping

  • http://3kronor.wordpress.com flumnisse

   javisst fundera ut ett sätt att anonymt få kontakt så vi kan komma igång..
   ex jag inventerar dej scarface att lämna en kommentar på en blogg som är reglerad  du får intruktioner att visa under ditt nick här på swecon, så vi vet att rätt person lämnat info..
   eller utgå från swecon med intresseanmälan…

   bra initsiativ

  • Bolivera

   Detta kan vara en borjan.Fragan ar,hur komma igang,for om det val
   kommer i gang kommer det till slut att rulla av egen kraft. 

 • http://www.bostadsbristen.n.nu/ Bostadsbristen

  Inte ens som kommunistiskt land kan vi jämföras med andra kommunistiska länder

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Tyvärr så finns det inte i våra hjärtan att göra det – för vi är Röda och vänster Vridna eller så är vi blå och allianstwistade bortom all hjälp….

  En halv hand upp på skalan (eller över vattenytan om ni så önskar) är folk som inte går åt rött eller blått….

  Jag hoppas dock att det finns folk som röstar på aningen SD, SVP, ND (Allt som inte går på sjuklövern)….  Ju mindre röster Sju(k)klövern får – desto bättre…

  Om två (låt säga SD och SVP) får majoritet i riksdagen…. (lek med tanken nu) – vad kommer att hända?

 • Talibananas

  Var vi ska samlas? Kan vi inte samlas hos en rödvinspimplande östermalmskommunist eller i atriet till en lyxfolkpartists lilla villerkullavilla?

 • Strandnypon

  VAB = Vård av barn.

 • Mahound

  Den svenska våren kommer, var så säkra.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Den lär inte komma av sig själv.

 • farsartat

  Jag kan ha fel, men det som kan få fart på Svenskarna är att ”kändisar” och inflytelserika personer i samhället börjar gå emot PK-dravlet. Tvivlar på att de kommer ske. Det är väl i princip bara Greven som brukar göra det. Annars är förslaget inte dumt. Misstänker dock att den stora massan inte ens skulle förstå vad det handlar. Ja, inte för att man är korkad, men många verkar så ointresserade.

  • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

   Den stora massan är hjärntvättad av all propaganda man matas med av Stasivisionen och pravda-media.

   • j_london

     Ja, så är det! Och det tvättar man inte bort i första taget.

 • http://twitter.com/Lobuz1 Lobuz

  Det slutar som vanligt med uppror på Facebook, sedan blir det klart.
  Svenskar är för PK och för fega och för lata för att gå ut och demonstrera.

 • PolarenPer

  Det mest tragiska är att jag skulle föredra Putin framför Fredrik ”ursvenskt är blott barbariet” Reinfeltd 

 • svennejavisst

  Allt har sin tid,det krävs ett stort engagemang och nätverk,en grundplåt i ekonomin,som tur är svensken flexibel och ligger inne med mycket kunskap.De flesta vill att något händer men vill inte delta själva,så oftast blir det en kärnklick med stora mål som oftast fallerar.Det kommer bildas ett visst motstånd naturligt när folk tröttnat.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Svenskar har ju tyvärr blivit en massans slav. Men i den här frågan är svenskarna ursinniga men rädda. Det behövs bara en namnkunnig som står upp, får lite massmedial uppmärksamhet så kommer massan komma. Då är förändringens tid här. JAG däremot, kommer till ett protestmöte helt oavsett. Jag är löjligt trött på detta dravel land nu.

  • http://twitter.com/Lobuz1 Lobuz

   Och du tror på det? Folk vågar inte att strejka idag för de kommer
   att förlora inkomst kanske måste de gå från hus som banken äger, 
   kanske kommer de inte att ha råda att köpa ny tv eller iPhone.
   Rädsla hos svenskar finns i att de kommer att förlora prylar.
   Så länge svensken kan skaffa si prylar på kredit så kommer inte att 
   hända något inte ens om någon kändis träder fram. 
   Svensen kommer att knyta nävar i fickan och kommer att hålla käften.

   • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

    Ja vi får väl se.

  • Bolivera

   Du har sakert ratt.Vad som behovs ar att en person med stark
   karisma kan starta det hela.

 • SM811

  SD-REKORD (7,2%)
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/utspel-utan-direkt-lyft_7503018.svd
  http://www.tns-sifo.se/media/419502/vb_sep_2012_svd.pdf

 • svennejavisst

  http://www.expressen.se/gt/ledare/debatt-sverige-haller-pa-att-rasa-samman/

  Nu är jag inte förespråkare för expressen men att en sån här artikel är lite underdog..

  • j_london

   Det var inte dåligt…WOW, att en sådan artikel kommer innanför redaktionsväggarna på GT/Expressen. Jag är förvånad!

   Detta är ju precis detta som vi skrivit på sociala media under flera år… Exakt samma ord, kring precis samma företeelser.

   Men det kvittar var det står skrivet, så länge svensken inte orkar vakna…

   Jag tror om det så stod på löpsedlarna och alla förstasidorna, bläddrade svensken förbi det… och i stället gick direkt för att kolla vem som blev utröstad i Robinsson, eller hur det gick i senaste avsnittet av koppleriserien ”Bonde söker fru”.

   • svartamalin

    Ops mitt inlägg hamnade högre upp ang.Expr.art. Vi måste enas!

  • SM811

    Pudels kärna besvarades inte. Vart tar alla skatterna vägen?
   Känsligt att svara på det för då är man rasist mm.

 • svartamalin

  HA Nu kommer fuktade fingrets politik för att se vart åt vinden bär….Sedan kommer kappvändarna lismande nä nu får vi värna oss och vara på vår vakt!!  Scarface o J London gå ni i bräschen för vårt enande!

  • j_london

   Scarface har tagit ett utomordentligt bra initiativ, genom att föreslå 21 ledare eller samordnare; en för varje län. Scrolla ner så hittar ni hans förslag…

   Och precis som Scarface betonar, det är viktigt att inte blanda in partipolitik.

   Det måste bli en folkresning/manifestation i demokratins tecken och anda. Ha gärna i åtanke hur det gick till i samband med att den hatade muren föll i östra Europa.
   Grundpremisserna i dagens Sverige är skrämmande lika. På två punkter skiljer det sig dock ganska väsentligt: vi behöver sannolikt inte fruka någon militär (då den är skrotad), samtidigt som det kan vara svårare att övertyga människor om vad som verkligen håller på att ske med Sverige.

   Men som sagt, det viktigaste av allt är att vi förmår enas. Och jag tror när de första stegen tagits, kommer det att rulla på som en lavin… Det är åtminstone vad man kan hoppas.

  • Bolivera

   Glom inte kapten Krok.

 • anders.granstrand

  Vad är syftet med att visa en Breivik ”look a like” bild  tillsammans med artikeln…
  Är syftet att skrämma bort vanligt folk så har ni uppnått ert syfte med råge….
  Vad är tanken,,, att  svenskheten skall ut och  skjuta,,,,,
  Detta är skillnaden mellan er och Avpixlat…

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Nej inte ska vi strida med vapen. Detta måste bli en mjuk strid kommen från gräsrötterna.

   • Sveagarde

    Även om man önskar en mjuk strid så kommer det INTE att bli detta, en liten jämförelse med det vi idag ser angående en amatörfilm som så enkelt startar en småskalig Jihad. Vad tror du händer när man gemensamt sätter ett datum för GLOBAL JIHAD, då pratar vi om STORSKALIGHET som inte ens kan jämföras med denna incidens.

    Man ska då inte tro att det blir på ett mjukt sätt som dessa personer kommer att försöka övertyga resterande population om att Islam är den enda vägen utan det kommer att flyta mera blod än vi tidigare sett…

    • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

     Jag tror inte på våld och vapen. Det är ingen lösning. För ska vi börja strida med den teknologi som vi har nu på planeten, då kommer vi att förgöra oss själva innan tanken.

     Men så är jag ju också från den generationen då man demonstrerade mot krig och förtryck. En kvarleva från hippietiden.

     • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

      Det går inte att vinna ett krig utan vapen. Vi befinner oss just nu i ett passivt skede av ett eskalerande inbördeskrig. Att tro att vi ska kunna prata oss ur situationen är nog överoptimistiskt, Gunilla. Men stilpoäng för din ståndpunkt. :)

     • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

      Kan man inte ge dem en brajja?

     • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

      Sverige behöver en ledare!

     • Bolivera

      Terrorism gar inte att bekampa med demokrati.

     • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

      Nej, det är jag klar över och håller med om. Men krig…………. det finns inga vinnare i krig (möjligtvis vapenindustrin)

       Det är en strategi att blanda den mohammedanska befolkningen med den övriga. För då kan man inte använda sig av någon form av massförstörelsevapen.

      Men jordens befolkning är alldeles för stor just nu, för stor för att planeten ska kunna hantera situationen. Kanske moder natur sköter om sådant här själv. Men då gäller det att hålla i hatten.

     • Bolivera

      Vi ar i en mycket besvarlig situation.Antingen slutar vi som muslimernas slavar eller ocksa maste det ga handgripligt till
      vaga for vald ar det enda dom forstar.

      Den 17 september 2012 09:29 skrev Disqus :

     • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

      Men hur ska man mobilisera beväpnade strider?

      Erkänner dock att det kanske är nödvändigt……….

     • Bolivera

      Jag onskar att jag hade ett svar pa den fragan.Dessvarre tror
      jag inte att det gar att mobilisera svenskarna till nagot sadant
      dom har varit i coma for lange sa vi far nog vanja oss vid tanken
      pa att bli muslimernas slavar.

      Den 17 september 2012 12:32 skrev Disqus :

  • scarface_sweden

   Hej! Det har inget med Breivik att göra, mer en uppmaning att ta upp kampen. Tack för att ni ser skillnaden mellan oss och Avpixlat, vi vill absolut inte vara en liknelse mot dem.

  • El Cid

   Sluta med ABB prat.

   Får du pluspoäng eller mer vänner när du pratar om ”vanligt folk”?

   Pajas. 

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

  Varför försvinner inläggen?
  Jag skrev här i tråden igårkväll, ett förslag om hur vi kunde gå tillväga. Men inlägget är borta. Varför?

  • scarface_sweden

   Hej! Några hade hamnat i spamfiltret vilka jag nu godkännt på morgonen, sedan tar vi inte bort inlägg utan att tala om anledningen.

   • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

    Hmm………. det var väl ett tekniskt fel.

    Det jag tog upp i mitt inlägg var att om man ska marschera eller demonstrera så måste man söka tillstånd om detta. Nackdelen är att då kan vänsterhulliganerna lätt ta reda på och anordna gatstenskastning både på de som demonstrerar och på polis som ska skydda.

    Man kan ordna med en lång marsch som börjar i Malmö och slutar i Stockholm framför Riksdagshuset. Men marchen får ju utföras av olika grupper som bytes ut. 60 mil är långt att gå. Marscher fungerar, de skapar uppmärksamhet, de tar lång tid på sig och får därmed många att uppmärksamma.

    Man skulle samtidigt kunna ordna en marsch som börjar norröver och slutar på samma ställe, framför Riksdagshuset.

 • SM811

  SD hataren Johan Malmberg har tyck till och frågat Expo om hjälp.
  Han vräker ur sig rena floskler och felaktigheter. Här några citat från miljökommunisten”.

  ”Åkesson behandlas fortfarande som den extrema figur han är i politikens vardag, i riksdagslunken.”

  ”Den forne publicistklubbsordföranden (!) Ingrid Carlqvist har startat
  en främlingsfientlig tidning”
  ”Partiet blir främlingsfientlighetens naturliga plattform.”

  ”Sd har på ett strategiskt omärkligt vis varit den som satt agendan och retoriken för rasismen i offentligheten.”

  http://hd.se/kultur/2012/09/16/rasisten-som-kom-in-fran-kylan/

  Dödsryckningarna kommer allt närmare för dessa skribentvarelser som fortfarande inte kan se klart vad som håller på att ske i samhället.

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Vapnet som media förser svenska folket med är att kalla folk för ”Rasist” och ”Främlingsfientlig”, så fort man ifrågasätter massinvandringen. Det är psykologiskt och uträknat att motståndaren ska ge sig vid dessa floskler.

   Men detta kan väl inte svenska folket tro på i evigheter!

 • PETER NYMAN

  Det har varit nog länge.VI får samlas vid valurnorna.Det viktigaste för åldringsvården samt en minskning av Våldtäkterna är en SD-röst.VI måste få ett stopp,främst i kommunerna.
  Vannsinet ökar med en ofatbar hastighet

 • Sveagarde

  Den viktigaste gruppen är POLISEN och MILITÄREN som måste se allvaret i vart Sverige är på väg. Tyvärr finns inget riktigt parti att rösta på idag som håller måttet för en ordentlig städning av samhället, det som Sverige skulle behöva är en militärdiktatur som styrs med järnhand och med en ledare som kan se vad som Sverige behöver för att återfå den stabilitet som tidigare fanns.

  Dagens politiker är en grupp korrupta människor som endast drivs av HA-begär och där girigheten styrs efter sin egna vinning och inget annat. Det enda parti som visar tecken på detta är idag Sverigedemokraterna men där kommer en ny ledare att behövas med mera pondus och som kan ta och vågar ta beslut som går emot stora grupper…

  • Anonym

   I en orolig situation så är det väldigt avgörande var makten, de med vapen ställer sig. Det är därför som våra styrande nu så ivrigt försöker få in ”nya svenskar” inom polis och militär.

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

  Jag tror att Sverige och övriga Europa behöver en ny kyrka.
  Kanske dags att plocka fram ”korstågen” igen.