Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fler polispatruller i Varberga och Oxhagen i kväll


KRAVALLER Två personrån i Varberga och upplopp i Oxhagen på bara två dygn får nu polisen att agera. I kväll kommer fler polispatruller att röra sig i områdena.

- Polisens närvaro kommer att utökas på grund av det inträffade. Vi kommer att patrullera och söka upp människor under kvällen och natten, säger Jan Matérne, vakthavande befäl vid Örebropolisen. Han vill inte berätta hur stora resurser polisen satsar i de aktuella områdena på Väster.

Natten till fredag misshandlades en person med sparkar och slag i samband med ett personrån i Varberga. Ingen misstänkt har ännu gripits för detta rån.

Vid 17.45-tiden på fredagskvällen rånades en 55-årig man på sin plånbok av ett ungdomsgäng. Rånet inträffade i anslutning till mannens bostad i Varberga. Inte heller här har polisen, trots sök med hundpatrull, lyckats gripa någon.

Vid 21-tiden på fredagskvällen kallades polisen till Hagaskolan i Oxhagen. När patrullerna anlände möttes de av stenkastande ungdomar – fyrverkeriraketer sköts också mot poliserna. En 15-årig pojke kunde gripas, misstänkt för våldsamt upplopp och narkotikabrott. Ingen mer har gripits.

- Nej, det här får vi ta utredningsvägen, säger Jan Matérne.

NA

Relaterat:
Polispatruller i Örebro möttes av stenkastande ungdomar

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Stenkastande ungdomar samt att artikeln inte går att kommentera, då vet man att det rör sig om etniska svenskar som ställer till problem. Eller?

 • Riket

  Sverige borde snarast hyra platser i ett Ryskt fängelse
  för våra långväga gäster, inget dalt där inte !
  russias toughest prisons documentary :
  http://www.dailymotion.com/video/xkd4xy_russia-s-toughest-prisons-documentary-2011_shortfilms

 • bravabest

  Nog  daltat 
  Eller  hur
  Visa att nu får dessa  individer klarar  sig  utan soc. bidrag o alla övriga bidrag som deras  familjer åtnjuter 
  NU!!!!

 • j_london

  Ja, men när sedan Kalle Anka-polisen åkt hem för att nana så är man tillbaka på ruta ett igen! Precis om i hela övriga muslimträsket Sverige…

 • StefanTenn

  De kriminella bär vapen. Inte de laglydiga.
  Invandrarligisterna agerar i flock. Inte svenskarna.
  Förövarna väljer tid och plats. Inte offren.
  Araber och muslimer är aggressiva. Inte medel-svensson.

  Vi befinner oss i ett helsikes underläge. Polisen, som skall skydda oss, är bakbunden av regeringen och justitieminister Beatrice Ask.

  • Oberst

   Har Sverige haft någon sämre justitieminister än den nuvarande? Varje gång hon visar sig i TV ser hon ju dessutom ut som sju svåra år.

  • Anonym

   Det är därför som jag brukar uppmana alla svenskar att skaffa vapen. Det finns flera lagliga vägar. En helgkurs i jägarexamen är en enkel väg. Inget jaktkrav. Skytteföreningar en annan.

 • Labolina1

  Bah så tragiskt Örebro har blivit. Minns då jag var liten var och lekte med en kompis i vivalla då det bodde svenska medelklass familjer där,,nu är det bara skit och ”challaballa” i alla områden. Tack jkla flum regeringar med outbildat folk som fixat allt detta.

 • farsartat

  Polisen har säkerligen order om att bära silkesvantar. Jag kan inte se något annat, än att 7-klövern misslyckats totalt. De kommer antagligen aldrig i h*lvete erkänna att det mångkulturella experimentet blivit en flopp av gigantiska mått. Ett misstag som förstört det vackra och trygga Sverige. Alla som är fyllda 18 i september 2014 har ett vapen i hand. Det är röstsedeln!