Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Gotland vill ha kraftigt ökad invandring


SVERIGES UNDERGÅNG Gotland behöver fler invånare. Utan kraftigt ökad invandring riskerar välfärden att kollapsa. – Gotland måste få en större fast befolkning, säger Johan Gråberg, integrationshandläggare på länsstyrelsen.

Gotland är inte ensam om problematiken. Situationen är i stort sett densamma i hela Sverige och även i de flesta andra EU-länder – liten eller ingen befolkningsökning och en allt större andel äldre invånare.

Men läget på Gotland är värre än på de flesta andra håll. Gotland är det län i Sverige som tappar mest arbetskraft. Den egna befolkningen kommer helt enkelt inte att räcka till för att fylla alla vakanser som blir när de nu yrkesverksamma i allt större skaror går i pension.

Drygt 40 procent av dagens yrkesverksamma kommer enligt en rapport från Arbetsförmedlingen att ha gått i pension om 15 år.

Om inte inflyttningen ökar kommer vi att ha en arbetskraftsbrist på tio procent, det vill säga vart tionde jobb blir inte utfört. Värst kommer verksamheter som vård, omsorg och skola att drabbas.

Lösningen på problemet heter invandring. Det har slagits fast flera gånger på såväl EU-nivå som nationell och regional nivå.

Uträkningar som Sveriges kommuner och landsting, SKL, gjort visar att Sverige som nation behöver en nettoinvandring på i genomsnitt 350 000 personer per år fram till år 2035.

Det vill säga en tiodubbling av dagens invandring på i snitt 30 000 personer årligen. Gotland skulle, precis som Sverige, behöva tiodubbla sin invandring.

I stället för dagens runt 200 personer skulle ön behöva en inflyttning på cirka 2 000 personer.

- Vi strävar efter en större fast befolkning. Gotland behöver mer arbetskraft för sin framtida utveckling; för den regionala utvecklingens skull är ökad invandring nödvändigt, säger Johan Gråberg, integrationshandläggare på länsstyrelsen.

HG

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Goodbye Gotland. Synd att jag aldrig hann besöka dig innan det blev försent. Nu har ni att se fram emot medeltidsfestivaler året runt.

  • Gatlykta

   Ja, såsom att springa runt med stora träklubbor på nätterna och jaga enkla våldtäktsoffer :) En annan stor festival (om jag har uppfattat det rätt) verkar vara att sätta ner människor i hål och kasta stenar tills döden faller in medan man blir påhejad av en stor grupp med firande människor.

 • Gatlykta

  Ja visst, en arbetskraftsinvandring hade förmodligen hjälpt.
  Då tänker jag på folk som invandrar för att jobba och inte ”jobba” med att sälja droger, sätta bilar i brand osv. Vet dock inte vilken slags invandring han syftar på men jag anar det värsta, vilket kommer leda till aningen större problem än vad de redan har på Gotland.

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Och då har alltså det svenska försvaret i alla dessa år stoppat invandringen från Ryssland i onödan?

 • http://www.facebook.com/people/Baba-Zula-Zula/100002372653356 Baba Zula Zula

  Och här har vi kanske svaret till varför Sverige tar emot så många flyktingar. I det långa loppet behöver vi dom som arbetskraft. Av den anledningen är det lika bra att ta in dom redan nu och påbörja ”integrationen” istället för att öppna dörrarna om 10-15 år när dom verkligen behövs. 

  Sen är inte Sverige det mess attraktiva landet att komma till för många flyktingar. När USA gick in i Irak 2003 så flydde överklassen och medelklassen till granlännder. De andra utbildade och välbärgade flyktingarna tog sig till länder som England och Frankrike men även Kanada. De obildade från landet kom till oss. 

  Bittra och sura SD-karlar: Övertyga era kvinnor att föda flera barn istället för att klaga på invandringen. 

  • Allanoskar

   Och du tror att vi kan lösa en i och för sig högst otrolig arbetskraftsbrist med ”outbildade från landsbygden i tredje världen”? 

   Förresten har man snackat om kommande arbetskraftsbrist i 40 år. Men den inträffar aldrig. Så det är bara en skröna från invandringsfanatiker. 

   • http://www.facebook.com/people/Baba-Zula-Zula/100002372653356 Baba Zula Zula

    Allanoskar: Vi blir allt äldre och snart går 40-talisterna i pension. Det behövs folk som torkar våra gamlas arslen, städar, kör buss osv. 

    • Solsken

      Man borde då få lite inflytande i VEM som ska torka ens gamla arsle.

    • Susanne Lehmus

      Nu är det faktiskt så att de flesta 40-talister redan gått i pension, så det där funkar inte att dra till med längre. Dessutom har många av deras jobb gått upp i rök, det försvinner alltså arbeten

     http://www.svt.se/2.22577/1.1962597/nya_jobb_kan_utebli_trots_pensionspuckel?lid=is_search549588&lpos=158&queryArt549588=f%C3%B6r&sortOrder549588=0&doneSearch=true&sd=22634&from=siteSearch&pageArt549588=15

     http://www.sourze.se/40-talisternas_pension_kommer_inte_att_m%C3%A4rkas_10705342.asp

     Googla så finner du mer intressant läsning…
      

     • Allanoskar

      Japp. Vi har en negativ arbetstillväxt. I själva verket har det inte varit lika få arbeten i privat sektor på 50 år. I den offentliga sektorn slutade arbetstillväxten i slutet på 80-talet. Massor med jobb kommer att rationaliseras bort och försvinna inom en snar framtid. Så antalet jobb kommer fortsätta att minska snabbt.

    • Allanoskar

     Trams. Hur många 40-talister jobbar fortfarande tror du? Inte många. Och hur stor reell arbetslöshet har vi? Svar: 19 %. Högre än någonsin. 

     Vad beror detta på? Vi blir hela tiden effektivare och effektivare. De yrken du nämner kan inom en inte allt för lång framtid ersättas av automatisering och robotisering. Tror du det inte? Titta på Japan…

    • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

     Nä, det behövs välutbildade människor. En större del av de 40-talister som behöver ersättas är högutbildade. Det går inte att driva ett land framåt genom att importera mentalt handikappade getknullare.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Men herregud. Är du på riktigt? Låt oss titta på Somalia. Med ett IQ-snitt på 68 där den ena halvan av landets befolkning är så
   mentalt handikappad att den är i behov av stödperson och den andra
   halvan inte är tillräcklit intelligent för att jobba på McDonalds kan
   det ju inte bli fel, right?

   Har du hört talas om Dr Albert Schweitzer? Han vigde sitt liv åt att hjälpa fattiga i Franska Ekvatorialafrika.

   Från 1913 levde Schweitzer i nuvarande Gabon i Franska Ekvatorialafrika, som missionär och läkare vid det tropiska sjukhus i Lambaréné, som han själv hade grundat, men råkade i fransk fångenskap under första världskriget. Hans kulturfilosofiska skrifter var liksom hans praktiska verksamhet präglade av respekten för livet. Han mottog flera utmärkelser för sina humanitära insatser, bland annat Nobels fredspris 1952.

   Han hade m.a.o. gedigen erfarenhet av folket han levde med och verkade för. Detta är en av hans beskrivningar av sina svarta bröder:

   ”I have given my life to try to alleviate the sufferings of Africa. There is something that all white men who have lived here like I must learn and know: that these individuals are a sub-race. They have neither the intellectual, mental, or emotional abilities to equate or to share equally with white men in any function of our civilization. I have given my life to try to bring them the advantages which our civilization must offer, but I have become well aware that we must retain this status: the superior and they the inferior. For whenever a white man seeks to live among them as their equals they will either destroy him or devour him. And they will destroy all of his work. Let white men from anywhere in the world, who would come to Africa, remember that you must continually retain this status; you the master and they the inferior like children that you would help or teach. Never fraternize with them as equals. Never accept them as your social equals or they will devour you. They will destroy you.”

   -Dr. Albert Schweitzer, ‘African Notebook’

   Nu tror inte jag att du låter dig påverkas av andra människors erfarenheter. Du vet som alla andra rasister på vänsterkanten bäst. Men jag har i.a.f. gjort ett försök.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Lycka till med det. Med ett IQ-snitt på 68 där den ena halvan av landets befolkning är så mentalt handikappad att den är i behov av stödperson och den andra halvan inte är tillräcklit intelligent för att jobba på McDonalds kan det ju inte bli fel, right?

  • Gatlykta

   Inget verkar ha gått fel i vårt vackra rosengård ännu iallafall.

 • biran

  Jag tror säkerligen att många svenska arbetslösa ungdomer skulle kunna tänka sig att bosätta sig och jobba på Gotland. Skulle de belönas med samma uppbackning som importen från MENA får så skulle ni få se på tillströmmning till Gotland. Tyvärr så är inte 7-klövern intresserad av oss svenskar.

  • dibben49

   Det tragiska är att utlänningar erbjuds att provbo gratis på Gotland under 1 år, samtidigt som gotländska ungdomar står utan bostad.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1417283096 Britt-Inger Öst

  Hoppas mina släktingar flyttar därifrån innan undergången blir ett faktum.

 • Allanoskar

  Struntprat. Att arbetskraften inte kommer ”att räcka till i framtiden” har man talat om i 30-40 år. Men vad händer? Arbetslösheten stiger hela tiden. Det beror på att man glömmer den stora potential för rationaliseringar, effektiviseringar och på sikt även robotisering. Det är inte SciFi, det är snart en realitet! Arbetskraft är så 1900-tal.

 • Mariah_Magdalena

  50 procent av dagens invandrare jobbar inte utan går op soc.
  De andra 50 procenten jobbar svart i stort sett…..
  Exakt vad tillför det det svenska samhället?

  • Malmoman64

   Dom 50% är kulturberikare och pensionsräddare. Ja entreprenörer ochså i brott.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Vad lider denne person av?

  • Gatlykta

   Idiotisk naivitet och hjärntvättning av massmedia skulle jag tro.

 • SM811

  Johan Gråberg ger jag inte ett rött öre för. När invandringen går back vad tillför de då ekonomiskt. Tydligen tycker han att det är för lite brott på Gotland för det vi vi ökar när invandringen ökar. Han måste fått hjärnsmälta i skallen.

 • Mr_Wiggen

  Enligt A-kassan så ska man ju flytta dit jobb finns, annars kan man bli av med sin ersättning. Så varför måste vi få in mer folk när vi redan har väldigt många som är arbetslösa? Problemet borde ju lösa sig själv, när helt plötsligt en massa folk blir utan ersättning, om de inte flyttar dit.

 • Catinka

  Och de redan arbetslösa? Är de för lata? Kanske därför de finns på fas-3!

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  Rofl, vet inte om jag skall skratta eller gråta åt idiotin. Att denna skröna inte är död än, är hemskt.
  Invandringen, som vi har idag, löser INGENTING. Den ger ingenting, den bara kostar.
  Men det är klart. Mer invandring till Gotland, så blir mer förstört på ön. Så blir det mindre turism. Det är ju klockrent, så här funkar ekonomin och så här driver man vinstgivande företag. Eller inte.

 • Malmoman64

  I så fall ska vi ta hit invandrare som har ungefär samma kultur som vi. Det utesluter alla mena människor och muslimer och araber. Dom ska ochså  kunna läsa och skriva. Då utesluter vi gruppen som jag skrev om innan. Vem ska vi ta då.

  Jo i många afrikanska länder bland annat i Sydafrika, Vill dom svarta kasta ut alla vita som har byggt upp deras länder. Dom vill även beslagta all deras egendom. Dom tycker jag att vi ska låta komma hit. Sedan bör vi ochså bygga en kraftig mur som är hårt bevakad runt hela Europa.

  För negrerna kommer som vanligt att köra sina länder i botten. Det kommer att bli en orgie i våld, krig, våldtäckter, plundringar och massmord. Sedan kommer dom att vilja komma hit när deras länder är helt utarmade  och dom inte kan bo där längre. Då när deras länder ligger i ruiner vill dom ta sig hit, för det är ju som vanligt vårt fel att dom har det så. Då är det lättare att försvara oss om vi har en hårt bevakad mur. Sedan kan vi istället skicka ner alla mångkulturkramare till Afrika.

 • j_london

  Inga problem Johan Gråberg, integrationshandläggare (snygg titel… som luktar dyra skattepengar lång, lång väg) på länsstyrelsen.

  OK, jag kan inte konkret bistå med hjälp, då jag dessvärre inte medges vara med bestämma i muslimträsket Sverige. Men jag kan åtminstone ge dig tips, som du kanske kan jobba vidare på i egenskap av… ja just det, integrationshandläggare.

  Som du säkert sett förekommer det sedan flera år lite ”stök”,  ”lek med pistolliknande föremål” och allmänna ”oroligheter” mest varje dag lite här och var i landet: Landskrona, Borås, Malmö, Göteborg, Linköping,  Borlänge, Kalmar, Eslöv, Norrköping, Södertälje, Halmstad, Karlstad, Helsingborg… osv. osv.

  Enligt landets officiella PK-idioter handlar det oftast om brist på sysselsättning – att det saknas jobb på orten. Det är ju svårt med ”integrationen” då man inte har jobb… brukar det heta. Och det är där du nu kommer in i bilden Johan…
  Du skall nu lyfta på telefonluren och ringa till alla dina integrationskollegor runt om i först och främst de städer jag namngivit, och be kollegorna samla ihop alla dessa
  ”arbetslösa” som inte har någonting att göra. Och sedan sätta dem på färjan till Gotland. Och eftersom ni skriker efter arbetskraft på Gotland – så är ju problemt löst!

  Aha Johan, du tycker att det låter alldeles för enkelt. Utredning… jaha du vill att man skall tillsätta en utredning, medan man dessutom under tiden tar emot ytterligare några tusen ”arbetssökande” till fastlandet. Hmmm… ja, ja!

  Du vet Johan, det är många svenskar som under senare åt tvingats flytta till där arbeten finns i landet – annars så mister man arbetslöshetsersättningen. Du förstår, det är tufft att vara SVENSK i muslimträsket Sverige i dag år 2012.

  • VIKINGKRAFT

   sanningen är grym !
   men du är grymmare :)

 • Mr_Wiggen

  Höja lönerna för att få folk att flytta dit lär ju inte hända, eftersom de drar ner på allt. Men de kanske skulle dra ner på bistånd och ”nya invånare” och därmed får de som har det lite sämre ställt få det lite bättre och kanske få jobb på Gotland, eftersom de tydligen ”skriker” efter folk och jag kan iaf tänka mig sämre ställen att bo på än Gotland. Om vi nu har upp mot 25% ungdomsarbetslöshet, så borde det ju finnas massvis med folk som kan tänka sig flytta, eller den generationen kanske inte vill, då blir det lite knivigare eftersom man inte får bestämma var folk ska bo.

 • YOTHI_TARZAN

  Dom kriminella invandrarna vill inte till GOTLAND – för stor chans att åka fast.
  - Finns det några fruntimmer på Gotland förresten ?

  • dibben49

   ja det finns det,  men merparten är jävligt fula. De kan iof fungera som avelskossor till någon somalier som vill ha PUT

 • Periskop

  Varje normalt funtad människa förstår att den minskande skaran gotlänningar i arbetsför ålder kommer få än fler att försörja med den dåraktiga politik Gråberg förespråkar.

  Hur kommer det sig att det finns överskott av fattiga barn och brott i områden där invandrare bor? 
  Hur skall Gotland dra nytta av lågutbildade flerbarnsfamiljer som inte kan svenska?

  Gråberg visar på anpassning till maktens önskemål för att han skall få sitta vid köttgrytorna och förstöra välfärden i landet. En del kan göra det mesta för egen vinnings skull.

 • ledsen_farfar

  Arbetskrafts invandring, har vi hört detta förut? Hur kan det då komma sig att vi har en sådan hög arbetslöshet? Gå ner till lilla Bagdads centrum en vanlig vardag så kan man se hur många kulturberikare som jobbar skift, kan man få för sig. Det är fullt på alla Coffe shops.

  Vad skall kulturberikarna syssla med på Gotland? Som sagt det luktar som en bön om statliga bidrag, våra skattepengar. Det är nog nu. SD 2014

 • Hotel_Suecia

  Det är ju helt riktigt att Europa står inför en demografisk utmaning, men lösningen kan inte vara att vi byter ut alla befintliga Europeer mot MENAiter, så att det på sikt blir ett Eurabia.
  Det är bara Muslimska Brödraskapet och svenska politker som önskar det.

  Dagens lösning med Sju(K)lövern är helt absurd, för de som kommer hit nu bidrar inte utan kräver mer från vår välfärd, så det kan aldrig vara lösningen.

 • http://farligatankar.wordpress.com Farliga Tankar

  Gotland behöver ingen invandring. Det har bott människor på ön i tusentals år, och det har gått bra förut. Alltså kommer sannolikt gotlänningarna klara sig i några tusen år till.

 • norrbaggen

  Om ni lovar att inte fylla ön med bottenskrap från mena kan jag mycket väl tänka mig att flytta dit istället.

 • Vandea

  Märkligt att det låter EXAKT likadant i alla västländer. Kulturmarxistiska politiker i t ex. Kalifornien skrikit sig hesa på samma sätt om åldrande befolkning osv..

  Sedan mitten av 80-talet har således Kalifornien 10.000.000 fler invånare men endast ca. 150.000 fler skattebetalare. Antalet fångar i kaliforniens fängelser har samtidigt ökat med 115.000.
  Ramz Paul berättar: http://www.youtube.com/watch?v=Pr4ar1M32D0

  Finns det något exempel där ”framtida regional utveckling” har gynnats av de åtgärder som Johan Gråberg strävar efter att få genomföra???

  Det var bättre förr i Kalifornien också:
  http://www.youtube.com/watch?v=N-aK6JnyFmk

 • kalkatraz

  det finns ju inga lägenheter till dom som bor på gotland. ska gotläningar flytta ut i tält så patrasket får någon stans att bo

 • getingblandhumlorna

  Läs: 

  http://www.unt.se/nyheter/demografisk-bomb-avfardas-som-myt-418732-Default.aspx

  och maila den gärna till varje politiker som yrar runt om behovet av fler analfabeter …

 • Harold_the_Barrel

  Hittade ett fantastiskt  fint och lungt boende för somalier, zigenare, afghaner m.m på Gotland
  http://www.google.se/maps?q=BOGE+FRIGGARS+148,+Slite&hl=sv&ll=57.647648,18.770244&spn=0.001814,0.006539&sll=58.201057,12.839673&sspn=3.659873,13.392334&oq=Boge+Friggars+148&hnear=BOGE+FRIGGARS+148,+624+36+Slite&t=h&z=18&layer=c&cbll=57.647595,18.769215&panoid=fSm9SZiE0HC7u-gT_5GKNQ&cbp=12,102.12,,0,4.44

  Hoppas nu mark/husägaren inte har några problem med detta utan frikostigt delar med sig av sin välfärd.

  För om inte han gör det vem skall då göra det?

  • Strandnypon

   Ooooooo vilket trevligt ställe! Där skulle jag gärna bo!

   • boonkaan

    Jag också, så länge det inte finns blattar där! Säkert den som äger stället också, kommer det blattar flyttar han nog ganska snart, eller säljer stället for 30 mille till invandrarverket. 

    • Strandnypon

     Ja, det var nog det som var tanken bakom ovanstående inlägg….

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  Omlokalisering av svenska arbetslösa skulle lösa problemet galant men jag misstänker att den gode Gråberg är en girigbuk som är ute efter de rundhänta bidrag staten gödslar de kommuner som tar emot flyktingar med.  Det skulle inte heller förvåna mig om Gråberg själv eller någon i hans sfär har ett dyrt flyktingboende i bakfickan…

 • Denoroligedemokraten

  Nu är jag trött på alla som hävdar att vi måste ta in folk för att vi föder för få barn. Men se då till att underlätta för SVENSKA barnfamiljer att föda barn. I stället uppmuntrar politiker och media sexuella avarter, medan man gärna klankar ner på kärnfamiljen.

  Dessutom så kommer Sverige aldrig att bli attraktivt för många invandrare, utan vi kommer att få tredjehandssorteringen; det vill säga MENA-folket.

  Till och med Putin gick ut och sade att ryssar måste föda fler barn. I Singapore gick deras legendariske före detta premiärminister ut och sa att vi måste föda fler barn, annars hamnar vi i minoritet. Han har också sagt att landet hade kunnat bli betydligt mer framgångsrikt om de inte hade tagit emot muslimer eftersom de var så svåra att integrera.

  När ska svenska politiker börja satsa på SVENSKA barnfamiljer? Men sanningen är att de inte VILL. Ullenhag har ju till och med sagt att somalier kan komma att känna sig som svenskar. Jag kan tala om för honom att de troligtvis inte ens känner sig som somalier utan som medlemmar i sin klan. Och detta klanstyre tar man inte bort med hjälp av en icke fungerande integrationspolitik. Det kan ta flera generationer att ta bort den, även om man skulle försöka.

 • swebyggare

  Gotland  verkar behöva fler somaliska get och fåraherdar som komplement till arabiska kamel och åsnedrivare.

  • Oxis

   Det är en liten ö. Konflikterna skulle bli enorma. Särskilt när fårbönderna på ön får sitt fårbestånd halverat och återfinner kropparna halalslaktade  någonstans.
   Moské i Visby, böneutrop ut över Östersjön = en muslimsk våt dröm.

 • PETER NYMAN

  Vist vi behöver en påfyllnad av arbetskraft,det stämmer.Men den storleks nivå som används i kalkylerna bygger på äldre underlag.Tillverknings industrin är ett minne blott,högteknologi är Vår möjlighet,inte ens beställnings centaler finns kvar.Vi bjuder nu inn analfabeter med ett betydligt lägre IQ,i en för snabbtakt,vi saknar dom fundamentala föruttsätningarna skolor,bostäder,jobb för att genomföra detta till gagn för samhället.Om vi valde ut arbetskraftsinnvandringen efter deras förmåga,OK Men nu ökar brottsligheten kraftigt,skolorna spyr ut massor med odugliga elever,av Zoomalierna här är 17% i arbete O.S.V Detta idiot försöket kommer inte att sluta väl

  • Allanoskar

   Stavningskontroll, please…

 • http://www.facebook.com/hakan.thuren.9 Håkan Thurén

  varför inte erbjuda ett 1000tal vanliga svenska barn familjer från andra landsändar,eller va det rasistiskt.många svenskar flyr ju mångkulturen redan. 

 • dibben49

  Det är bara trams och inget annat. Vad invandringsivrarna missar är att det faktiskt växer upp en ny årskull varje år som skall ut i arbetslivet. Lägg därtill rationaliseringar i företag, färre jordbruk mm och resonemanget är bara trams. Att ta hit medelålders och gamla analfabeter ökar iof trycket på tolkar, SFI och sjukvård.
  De 400 000 i arbetskraftsunderskott som skulle uppstå när 40-talisterna gick i pension, är det någon som sett till dom jobben???

  • Oxis

   De jobben försvann när vi försvann. – Arbetsgivarna stod bara och väntade på att vi skulle gå så de kunde omorganisera. Inga nya anställdes, arbetsuppgifterna fördelades på de kvarvarande. Dessutom, vi var inskolade i åratal, kunde massor, hade erfarenhet, hade massor med kurser i bagaget, kontaktnät – allt. Vi hade den gamla folkskolan i ryggen och kunde läsa och skriva, stava rätt, och uttrycka en mening med huvudsats och bisats med kommat på rätta stället. Fullt läsbart och begripligt vilket alster av nutidens barn inte ofta är.
   Hur man kunde tro att vi skulle kunna ersättas av analfabeter och getherdar, vanligen kallade hjärnkirurger och rymdforskare, är mig en gåta, men säger mycket om den politiska slutledningsförmågan här i landet.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Det finns väl en jäla massa somalier och syrier som bara väntar på att få komma dit de är välkomna, så vad är problemet?

  • scarface_sweden

   Syrierna väller in, bara tacka och ta emot då…..

 • Oberst

  ”Gotland vill ha kraftigt ökad invandring”?? Om gutarna vill gå under, så låt dem gå under. Bänd sedan bort Gotland och låt hela ön sjunka i finska viken!

 • vemvonhelst

  De vill rätta till en åldrande befolkning med invandring. Problemet är att invandrarna i sin tur också åldras vilket ger ett eckorrhjul av massinvandring.

 • http://twitter.com/solros05 Baltic Sea

  Vem är så naivt att tro på att någon muslim torka våra gamlas rumpor eller lagar en bit fläskskött åt dem??

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Sök längre ner i tråden. Där hittar du en die hard.

 • Svenska Sanningen

  Välkomna till det NYA Sverige…

  http://www.youtube.com/watch?v=ugQMk8NXSYc 

 • modernghost

  Vad finns det för jobb att tillgå? Inte så värst långt från Gotland till Ösel iaf. – blir det sk*t med avföringen, så kan man sticka i en rodbåt…

  • boonkaan

   I N G A   A L L S ! ! Men socialbyrån har gott om pengar. 

 • boonkaan

  skicka alla jävlar som kommer till gotland då, dom har ju foersäkrad livstids foersoerjning från Ullenhag, foer inte fan lär dom arbeta foer välfärden? Hur fan kan någon over huvud taget tro att nån vill ha en analfabet neger anställd ens som sop plockare. 

 • Sveagarde

  Sälj ut Gotland till Rumänien så behöver de ju inte flytta hemifrån utan kan flytta inom sitt egna land. Gör en Zigenarcirkus av hela ön och sparka ut Gotlänningarna för de bryr sig inte i alla fall.

 • tokless

  Snacka om att de kör med stora propaganda trumman. Idag så åker gotlänningar till fastlandet för att jobba och varför? det finns inga jobb på Gotland. Att öka invandringen dit är så ogenomtänkt och visar bar hur korkade de styrande är. Skulle de öka invandringen till Gotland så kan jag slå vad om att alla hamnar i bidrag, men det är kanske det som är målet. Många kommuner i landet sparkar bakut pga ekonomi och de måste hitta en lösning och då gotland har minst invandring så skyller man på de siffror som presenteras men som troligen är påhittad och ren lögn, lite som vanligt när det gäller PK. Sen så har Gotland liote för låg brottstatistik, kanske. Och de måste öka statistiken för att sen skylla på att anmälningsbenägenheten ökat.

 • Saxtorparen

  Johan Gråberg, integrationshandläggare på länsstyrelsen måste ha mer än en skruv lös .

 • YOTHI_TARZAN

   Åmål
  Unga svenskar i Åmål trakasseras av de så kallade ”ensamkommande
  flyktingbarn” som placerats i kommunen. De ansvariga, rektor och lärare
  vägrar dock hjälpa svenskarna och skyller bland annat sexuella
  trakasserier på flickornas klädsel. Realisten.se har besökt Åmål för att
  skapa sig en bild av situationen

 • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

  Är man ute efter arbetskraft så ska man väl inte satsa på bidragsberoende analfabeter?!
  Någonstans i denna röra så blir det väldigt fel – väldigt fel!

 • Bepp

  Gotland som ej än tar emot kebabbskallar kommer kanske bli fristaden åt oss Svenskar

 • Allanoskar

  Gutar! Starta ett uppror och gör er fria från Sverige så fort som möjligt. Det är er enda chans!

 • svartamalin

  Johan Gråberg, Gotland har kronisk arbetslöshet sedan 1968. Fixa jobb åt Gotlänningarna först dumskallen Ni fick ju penninglotteriet till Gotland på sjuttiotalet. Du är ju inte kapabel till annat än äska bidrag från staten..Jag är osäker, men var det inte landshövdingen på Gotland som söp upp allt i vinkällaren? Skandalmänniskor förstör inte denna fina ö mera:(!

 • Patrik999

  Gotland kommer inom ett par år bli fristaden för alla Svenskar som inte vill bo i ett högkriminellt samhälle längre, så snälla, vänta o se…

 • mspired

  Siste gotlänningen tar med sig flaggan!

 • thomas59

  Enligt arbetsförmedlingen finns det nu 54 lediga jobb på Gotland
  så här måste vi satsa lite på invandring. Det jobb som passar för outbildad person är extrajobbet som hamburgerstekare så behovet är en person deltid.
  http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Lediga-jobb/Platsbanken-arbetsort.html

 • Pingback: Allt fler gotlänningar behöver socialbidrag