Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

En liten passus i det stora hela.


Jag vill be alla om överseende med, att jag inte är någon riktig skribent, utan skriver bara vad jag anser om saker och ting. Kommer från hjärtat. Jag är kanske lite mer personlig än vad man ska vara, när det gäller sådant här, men kan inte vara annorlunda. Har försökt.

Ibland kan det bli fel, men även rätt, hoppas jag. Jag håller fortfarande på att lära mig, hur det fungerar. Och har mycket hjälp av Kapten Krok, Scarface, och Tingeling.

Det är svårt att hitta relevant information om saker o ting. Ibland letar jag och tycker jag hittar något intressant, för att sedan finna att någon av mina läromästare, redan varit framme o publicerat, min sk nyhet. På som alltid ett suveränt intressant sätt.

Men, jag ger mig inte. Varje dag lär jag mig något nytt.

Och vad jag tycker om är, när jag får kritik, för fel källhänvisning eller en slarvigt skriven artikel. Det lär jag mig mycket på.

Jag anser det är viktigt att allt kommer ut i dagsljuset. Tycker även att fler svenskar borde öppna sina ögon och sinnen, så de kan förstå vad som sker i landet, numera. Jag avskyr islamiseringen som pågår, indoktrineringen av våra barn, (mina barnbarn, och andras) som sker idag med statlig hjälp.

Mina barnbarn ska själva få bilda sig en uppfattning när de växer upp. Kan inte heller få in i mitt huvud, varför vår egen statsminister kallar oss för barbarer? Det var så oförskämt sagt, att jag baxnade när jag hörde det första gången. Även alla andra grodor som hoppat som en myggsvärmar ur munnarna på politikerna.  Avskyr även ALL särbehandlingen av oss svenskar, inte bara vi etniska, utan alla som valt att leva som Svensson. Och de är många. Av alla folkslag och olika tro.

Även alla brott som sker dagligen, mot gamla, unga, och barn, utav folk från andra länder. Inkl våra domstolar som i mina ögon, inte gör ngt annat än släpper ut de flesta brottslingar, eller som de olika HD-rätterna sänker de flesta utdömda straff, vid överklagan.

Ogillar denna sanslösa invandringspolitik som förs idag. Det väller bidragshjordar över gränserna varje dag. Politikerna står bara och klappar i händerna. Och värre o värre blir det. Förstår att alla vill ha lugn o ro, för att kunna leva sina liv, hitta nya försörningsmöjligheter osv. Men varför i hmhm, ska de leva på våra skattemedel. De gör inte mycket för att komma ut i arbetslivet och försörja sig själva. Förutom grova och mindre brott. Jag  skulle också må bra, om jag som pensionär kom till ett annat land och fick 15 000 kr per mån inkl fri sjukvård och tandvård. Utan att behöva göra något.

Det är därför jag försöker föra min lilla kamp, mot detta, genom mina ibland, kanske nya eller gamla nyheter. Ibland behöver vi påminnas, för minnet är kort emellanåt.

En stor kram till er alla, som orkar läsa det jag skriver, och glöm inte: Man KAN lära gamla hundar sitta.

Och ett stort tack till Kapten Krok, Scarface och Tingeling, att de tillåtit mig, att hoppa på Sweden Confidential tåget.

(Att de inte kastat av mig än, är en gåta. )

 • 530729

  Tack för dina ord, som kommer från hjärtat. Tack för vad du gör för Sverige.
  Kram på dig!
  Jörgen

 • Blodsven

  Lugn Farmor, inte kastar man en sanningssägare som vill oss väl av tåget.
  Tack för att du finns bland oss i kampen mot ondskan.

 • Hummlan

  Håller fullständigt med dig Farmor. Fortsätt så :)

 • Lucidor

  Det var banne mig något av det mest uppriktiga och ärliga jag läst på länge. Fortsätt så! ;)

 • schmupp

  Skönt att ngn vågar tala från hjärtat tror många med mig är tysta ute i detta kalla land då man inte vågar säga vad man tycker och tänker för det är för farligt.

  Jag röstade på ett parti 2010 lär bli samma 2014 och bara för att man röstade på det så kan man bli utfryst sparkad elr mobbad utan att ngt görs.

  Jag är en sån som inte talar öppet om vad jag känner då dem flesta av mina vänner är skäggagams kramare och jag tillhör ett antal exempel du tog upp så jag försöker alltid gömma mina ord och tankar så ingen får reda på vem jag är detta är nog det som börjar bli det nya Sverige ett folk som en gång var stolta krigare som värnade om sin kultur till att vara som mig tyst i det mörka

 • MakingBacon

  Be inte om ursäkt för din existens. Intelligenta människor kan utläsa innebörden i ett budskap trots stav- och syftningsfel. Det är bara att lägga in nästa växel och gasa på.

 • j_london

  Du är bra Farmor Anka. Mycket bra. Du duger precis som du är…!

 • Kullen

  Fortsätt som du gör, du behövs.

 • Gaggas

  Måste bara tillägga Farmor, kronan kunde inte sitta på ett bättre huvud! ;)

 • svartamalin

  Tack Farmor! Du utför stordåd för alla rättrogna i Sverige.

 • Pantertanten

  Stort tack till Farmor för att du finns här! Du behövs och vi är många som är glada åt dig och det du skriver. Fortsätt!!

 • 585961

  Tack farmor  för att du talar i klartext och som varenda insnöad politiker borde läsa och fatta, du gör ett bra jobb för de svenska skattebetalarna

 • Nemasproblemas

  Bara fortsätt Farmor Anka!
  Ni är alla guld värda som orkar hålla på och leta upp sådant som aldrig skulle nämnas i slaskpressen

 • geeezen

  Farmor, du är en stor tillgång och tillsammans är vi starka, vi ger inte upp så lätt!

  Keep up the good work

  //geeezen

 • O_Rolig

  Kör hårt! Du sköter dig jättebra redan.

 • Tant_Stina

  Farmor Anka, du gör ett fantastiskt arbete tillsammans med Krok och Scarface och Tingeling! Ni ger oss mängder med nyheter, fakta och källhänvisningar. Dessutom med en (emellanåt) personlig reflektion/kommentar och det är bara trevligt.

  Men, se upp så ni inte bränner ut er! Ni håller ett högt tempo vad gäller att ”serva” oss andra med många nyheter och mycket information, bra för oss andra men bara så länge inte kraven på er själva blir så stora att ni inte orkar mer.

  Ni är en stor tillgång i nyhetsflödet och jag beundrar er mycket.