Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Död man funnen på rastplats


MORDFALL Polisen utreder ett dödsfall, som kan vara mord eller dråp, i Vansbro kommun. Det var under tisdagen som en död man påträffades vid en rastplats vid Kottjärn, efter riksväg 26, i de södra delarna av kommunen. Mannen var svårt skadad och det fanns spår av blod runt hela området.

Det var en turist, som stannat på rastplatsen vid lunchtid för att röka, som upptäckte mannen liggande i närheten av toaletterna. Mannen larmade ambulans och räddningstjänst och undersökte platsen lite mer noga.

Det visade sig då att det var blodspår över ett större område och tecken som tydde på att det varit bråk. Inne på toaletten var det stora mängder blod.

När räddningstjänst och ambulans kom till platsen kunde de bara konstatera att den skadade mannen var död. Omständigheterna på platsen och kring dödsfallet gör att polisen utreder det som mord alternativt dråp.

På onsdagen var polisens tekniker på plats och undersökte det som betecknas som en brottsplats. De två toaletterna på platsen har spärrats av med en kätting och lås

Lena Kruse, vid Malungspolisen, bekräftar att hon utsetts till förundersökningsledare och berättar för tidningen att den döde är en man i 40-årsåldern som ska obduceras under torsdagen.

DT

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Mord? Det kan inte vara möjligt, sånt händer bara på film, inte i lugna, trygga Sverige.

  Visst tusan, det är ju inte 50-talet nu. Jag tror jag drömde.

 • elefantter

  En vit som blivit dödad av en svart?
  Eller en svart som blivit dödad av en svart?
  Eller något nytt?

  • Andersonszkan

   Eller en bärplockare som blivit dödad av en annan zigenare – dom kanske blev osams om ett blåbär?

   • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

    Ett dåd av en bärsärk?

    • Andersonszkan

     Hahaha…..helt klart var det det :O