Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Poliser attackerade i Rinkeby – igen


SVENSKHATET En patrull i området observerade en bil som efter en dataslagning stod som avställd. De stannade då fordonet för kontroll. I samband med det dök ett antal personer upp och började uppträda hotfullt, säger Ulf Lindgren vid polisens ledningscentral, LKC.

Poliserna tillkallade förstärkning och fick använda pepparsprej för att freda sig. En anmälan om försök till våld mot tjänsteman upprättades.

Bara minuter senare och bara något kvarter bort, uppfattade polisen, som befann sig i området på grund av den tidigare händelsen, att fönster krossades.

– När patrullen skulle kontrollera det, började ungdomar kasta gatstenar mot polisen, säger Ulf Lindgren.

Tre personer har gripits misstänkta för brott. Enligt polisen är det oklart om händelserna hade något med varandra att göra.

DN

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Dags att införa nån slags ”3 brott och du åker ut” lag. Åka fast för snatteri 3 gånger? Automatiskt utvisning. Vad är meningen ha återfalls förbrytare kvar i landet?

  • j_london

   Vad är egentligen meningen med att överhuvudtaget släppa in ARABER i landet?

   Det skulle jag bra gärna vilja veta… Och den som kan svara rätt på den frågan är värd ett alternativt Nobelpris.

   • postis postaren

    Araberna har kommit till Sverige.Genom våra politikers försorg och demokrati bjuder vi in KORANEN till Sverige.Koranen står över alla sekulära demokratier.Araberna hatar och förkastar allt och alla våra västerländska värderingar.När dom blir tillräckligt många.kommer de att kräva att ett muslimskt parti skapas.Koranen är den enda lagen för en muslim.Märkligt att inte 7 klövern har fattat detta?Någon immam lär ha sagt följande:Vi ska erövra världen inte med krig utan med list (barnvagnar).Hittils så har dom lyckats relativt bra med den uppgiften och samtidigt får uppehället sanktionerat av svenska skattemedel.”När det regnar och är grönt och kamelerna ger mjölk behöver nomaderna inte anstränga sig.I Sverige regnar det hela tiden-socialbidrag,barnbidrag,bostadsbidrag och alla andra bidrag.När man har det så bra,varför ska man då arbeta.Kan du förklara hur fan vi ska få något slut på detta problem?SD 2014

    • j_london

     Jag kan förklara hur vi skulle få slut på problemen med araberna, om jag hade fått lov att ha ett ord… eller två med i leken. Allrahelst om jag hade fått bestämma!

     Jag lovar att Sverige åter skulle leva upp till sitt politiska namn. Sverige. Och att landet åter skulle bli ett land värt att leva i.

     Men det behövs krafttag. Inget snack om den saken. Polisen skulle initialt göras om till paramilitära styrkor, och sättas in där de behövs. De poliser som inte ställde upp på detta, skulle ges erbudande om omedelbart avsked.
     Polisen (eventuellt med hjälp av militär – skulle dra hem styrkan från Afghganistan fortast möjligt) skulle ges rättigheter som vid undantagstillstånd – vilket dessutom skulle införas i alla oroliga områden i landet tills vidare.
     Varje attack mot polis & räddningstjänst & tjänstemän i stat och kommun (stenar, misshandel, hot,  bensinbomber o.d) skall genast besvaras med seriös verkanseld.

     Alla som inte hörsammar polis och militär, skall infångas och tillsammans med sina familjer utan dröjsmål skickas tillbaka
     varifrån man kom. I väntan på transport skall alla interneras.

     Låt oss initialt börja med detta…  Alltså: förklara krig mot de utländska, kriminella elementen i landet – som vi väl känner till omfattas dessa av en absurd överrepresentation.

     OK, det blir krig, men vill vi rensa upp i muslimträsket och göra Sverige habitabelt igen finns det inga andra utvägar eller alternativ. Vi har med subnormala araber och brovt kriminella konstellationer att göra. Glöm inte detta!

     Delvis parallelt börjar vi ta oss an utrensningarna av de kriminella konstellationerna och nätverken. Alla som ”är kända av polisen” skall plockas in och deporteras som icke önskvärda. Dna skall utan undantag tas på alla individer som fängslas; döda eller levande.

     Skulle sedan ta kontakt med Putin i Ryssland, och höra om han var intresserad att ta hand om ”svenska” fängelsekunder på basis av entrepenad. Och vad priset per fånge/år skulle bli.

     Nästa steg blir alla landsförrädarna bland politkerna och de som häckar i det kollapsade rättsväsendet.
     Politikerna i 7-klövern (regering & riksdag & kommuner) skulle få vara med att betala dyrt för vad man ställt till med. Hus och fastigheter skulle exproprieras och säljas exekutivt, medan alla  politikerpensopner skulle dras in. Politikerna skulle den obligatoriska folkpensionen, ingenting annat.

     Ja, detta var bara några korta fragment av vad JAG skulle se till att det gjort om jag fick ”makten” att bestämma i detta land. Vilket naturligt inte är gjort på en förmiddag.
     Det tog ett par decennier att sänka landet och förvandla det till bidragsberoende muslimträsk för arabiska asylturister – men det skall inte ta mer än ett par år att rätta upp det någorlunda igen.

     Dessutom…. alla moskéer skall rivas. Muslimerna skall sättas på plats, allra minsta gnissel. UT UR LANDET! Samma väg som de kom. Min ambition är ett totalt muslim/islamfritt Sverige.

     Och du….postis postaren, glöm SD! För vad tror du att man kan åstadkomma med 6-7-9 procent av väljarnas röster…? Nada! Ingenting!

     • Andersonszkan

      Det där får bli min gonattsaga – tack ska du ha min vän, nu kommer jag att drömma sköna drömmar :)

     • j_london

       Hoppas bara att ”programförklaringen” inte blev för stark, så att det framkallade mardrömmar.

     • 530729

      Mardrömmen lever vi i på dagen, i nattens drömmar finns ännu vårt älskade trygga, fina Sverige kvar. Rinkeby är mardrömmen, på natten drömmer jag om Bullerbyn.
      Jörgen

     • j_london

      Mycket bra reflektion Jörgen. Mycket bra!

     • Andersonszkan

      Det var den som skapade den goda sömnen och sköna drömmarna :)

     • Kubosuka

      Jag önskar verkligen att det blir så, men vad kan man göra när hunden man försöker rädda bara biter en.

      Det är väl bara att vänta på att tillräckligt många vaknar och att dom gör det innan det är för sent. Jag gör vad jag kan för att upplysa folk om verkligheten.

     • tagutanja

       Ja, instämmer till 100 % …Som en finnländare som bott i England i 5 år och sedan i Sverige snart 10 …I United Kingdom har man ju rena inbördeskrig på många orter mellan pakis ( från Pakistan ) och engelsmän. Stora ghetton samt ”no-go ” areas for Whites..i synnerhet för vita kvinnor som blir våldtagna av somaligängs eller andra afrikaner , araber..take your pick…alla finns ju där…Här i Sverige är folket mentalt förlamade samt hjärntvättade, skrämda och hotade till tystnad ! Eliten bor i sina fina orter utan att behöva leva med konsekvenserna av sin politik. Egentligen skiter de fullständigt i det ! Bara Reinfeldt får skaka tass med Barak Hussein Obama och andra makthavare och lova att lilla Sverige städar efter USA krigen och tar emot flyktingarna och snälla och fogiga skattebetalare är sååå glada att skänka sina miljarder till världens muslimer …de kan ju inte förväntas att bygga upp sina egna hemländer ! Mycket lättare att flytta till något färdigt byggt land som tex Sverige ! Konstigt nog byggde europeiska länder upp sina samhällen efter andra världskriget..tex Finland med sina 4,2 miljoner invånare som hade förlorat 3 % av befolkningen . Finland fick även betala krigsersättningar till Sovjet , ca. 6 miljarder SEK i dagens pengar…Tex Irak har 20 milj. invånare, har olja , har fått miljarder i stöd från USA samt Eu-länderna att bygga upp sitt land …Finland fick ingenting ! Jag har absolut ingen respekt för dessa lata, ointelligenta parasiter som befolkar Sverige och Europa som flyktingar sedan 1970-talet..de flesta är ju muslimer så klart.

     • j_london

       Här kommer dessutom ett personligt GILLAD!

 • Theobservermum

  Varför inte straffa familjerna med indraget PUT? 

 • PETER NYMAN

  Dessa mordförsök mot polis och räddningstjänst kommer att hålla på tills försöken lyckas
  Det var inte illa att några gripits

 • knattefnattetjatte

  Tag hem afghanistanstryrkan. Om inte det hjälper, be FN om hjälp med att även repartriera
  kräken.

 • farsartat

  Helt otroligt! Polisen grep tre personer. Sist, när det var kravaller, så greps 0 personer.

  • boonkaan

   säkerligen redan frisläppta

 • BirgittaSvenne

  Det verkar vara så, att vi ska hjärntvättas till att tycka att det här är normalt beteénde. Etablissemanget är helt främmande för normalt tänkande.

 • Oberst

  Avlossa verkanseld mot apajävlarna!

 • Hotel_Suecia

  Det är vardagsmat numera, ingen bryr sig, en bomb här, en brand där, en sten där, ett rån där, en stöld där, hela landet är i fritt fall.

  • j_london

    Just precis… muslimträsket Sverige befinner sig sedan flera år i fritt fall. Nu sitter man bara och väntar på slutliga och definitiva krachen.

 • kalkatraz

  kan man inte använda fn svenskarna i förorterna det är väl bättre o skicka dom på hemma plan

  • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

   Tolkarna lär ju också behövas. 

  • 585961

    Ja varför inte låta  svenska Afgansoldaterna  kriga är på hemmaplan det är ju här muslimskiten härjar och slåss och krigar , en utmärkt ide , rensa upp i det kriminella och krigiska muslimträsket

   • tagutanja

     Nice one…dessa jihadister tar verkligen hemlandet med sig när de kommer till västvärlden ! När de har förstört färdigt på hemmaplan tar de charterflyg hit på svenska skattemedel vips och omedelbart börjar berika det svenska samhället !

 • Kubosuka

  Och dom kommer grina ut om att polisen kom dit och började bråka oprovocerat och använde övervåld.

 • Pantertanten

  Jag tycker polisen kan ta med sig Reinfeldt nästa gång dom åker dit. Han är ju så bra på att ”le och prata” med folket, som han och kollegerna nu gör på sin fjantturnè runt Sverige, på boenden, arbetsplatser och allt vad det är.

  • tagutanja

    Yes, Reinfeldt ska med samt andra i regeringen som bor i luxusorter…huvudet i sanden..

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  SKJUT!

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  SKJUT!

 • BetulaL

  Angrepp mot polismakt och andra myndigheter är ett led i jihad.