Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kraftiga reaktioner från polisen


BLATTEMENTALITETHela klippet finns nu från Efterlyst. Efter det brutala rånet mot familjefadern Johnny som kunde har slutat med döden så har polisen reagerat kraftigt mot händelsen. Läs deras berättelse om händelsen.

- När vi såg filmen första gången och tittade på vad som hände då var vi nog sju, åtta man som tittade och vi kunde inte tro våra ögon. Hur man vara så iskall och göra det gärningsmannen gör. Det är helt ofattbart, säger Peter Brottman, biträdande stationsbefäl vid Söderortspolisen.

Peter Brottman vid Söderortspolisen har noggrant gått igenom samtliga filmer från övervakningskamerorna och har fått en klar bild av nattens skeende.

- Det vi först ser på filmen är hur Johnny kliver av vid Sandsborgs tunnelbanestation. Klockan är cirka 3 på natten. Han går fram och sätter sig på en bänk, strax efter att han har klivit av så är det en man som kliver av efter. Efter ett tag, tåget åker iväg. Gärningsmannen sätter sig på samma bänk som Johnny och man ser på bilderna hur han försöker vittja eller muddra Johnnys högra fram och bakficka. Johnny vaknar till liv och gärningsmannen han går iväg en stund och han går lite fram och tillbaka på perrongen.

Sedan reser sig Johnny och går emot kanten på perrongen där han tappar balansen och faller rakt ner över spåret.

- Av den smällen så tappar han medvetandet, blir liggande på spåret och vi ser hur gärningsmannen i blå jacka kliver fram på perrongen och tittar ner på Johnny. Mitt första intryck var att han kom fram för att hjälpa till. Det var innan vi hade sett någon annan bild men istället vart man rätt paff när han hoppar ner på spåret och muddrar Johnny på de värdesaker han har på sig, hoppar upp och sen iskallt går där ifrån, säger Peter Brottman.

Gärningsmannen själ en guldkedja, mobiltelefon och plånboken från Johnny. Efter det går gärningsmannen ut från stationen och på vägen ut hälsar han glatt på spärrvakten. Redan nu i ett tidigt stadium av utredningen misstänker polisen att det inte är första gången gärningsmannen slår till.

- Vi tror att gärningsmannen har gjort såhär många gånger förut för hans sätt att agera och liknande fall innan med samma modus visar på att gärningsmannen kan ha slagit till flera gånger förut. Är det någon som har information så tar vi gärna emot den.

Som polis har Peter Brottman varit med om många utredningar, men det är självklart vissa som han reagerar kraftfullare på.

- Just när vi kollar på brott om liv och hälsa som vi kallar dem. Så kan man säga att man rankar en ringa misshandel som en etta på en tio gradig skala och mord som en tia. I fallet med Johnny så är det nästan som man vill lägga den högst upp även fast det inte är det i lagens mening.

Känner ni igen gärningsmannen? Ring Efterlyst 08-702 00 90.

 • AntonsPappa

  Det är ju bara ett missförstånd. Han ville ju bara hjälpa Johnny med hans pension. Det är ju en pensionsräddare!

  Nej ärligt talat så blir jag så arg så jag blir illamående. Hoppas han blir överkörd av bussen när han går över gatan nästa gång!

  • scarface_sweden

   Den mannen har mist sin rätt till att fortsätta andas…………..

   • Erik_den_Helige

     synd att du inte var där och kunde presenterat mr M60 för hen, say hallo to my little friend, you motherf*cking maricon

 • Mariah_Magdalena

  Han ser ut att kunna vara zigenare.
  Och det skulle ju förklara mycket…..

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Sedan kommer denna smuts att sitta i dumstolen och flina. Och sluta med uber-lågt ”straff”, ty han visste naturligtvis inte att det skulle gå så illa och att det tillhör hans kultur, förklarar mannen via sin tolk till dumstolen i muslimträsket Sverige.

 • Fattigknegare

  Och det är till ett sådant as som mina skattepengar går till. Stoppa invandringen en gång för alla och skicka hem alla bidragsparasiter, kriminella och dom som inte har en kultur som oss. För då skulle något sådant här aldrig ske

 • Erik_den_Helige

  Snälla konstaplarna ni är lika skyldiga som mannen på bilden, för eran flathet mot buset OCH era chefer, främst Carin Götblad.

 • Funtaren

  Är någon förvånad? Nog för att gemene svensk kan vara lite handfallen gentemot sin nästa i prekära situationer, men ingen svensk lämnar sin nästa liggande på en tågräls.

  Det värsta är att aset inte kan straffas för underlåtenheten att lämna medmänniskan på rälsen, bara för rånet. Vad i h-vete har vi för lagar egentligen???

  • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

   Vi skulle kunna hjälpa rättvisan på traven och lägga han bunden på spåret, sen inte göra nånting.

 • kokoo

  Han är troligtvis en av Alliansens Nya Berikare som skall klara våra framtida pensioner .
  Man börjar tro att regeringen har skaffat specialister som letar upp det värsta anhang som finns och importerar till vårt land. Det blir bara sämre för varje vecka.Våld, stölder, våldtäkter,bedrägerier mm. mm. om domstol blir inkopplad blir ofta resultatet = får stanna.

 • medlem1

  Om det nu är detta avskum,så se till att han hamnar i fängelse på något annat ställe än i Sverige ,tex Thailand i alla fall se till att han inte kostar samhället en enda sekin mer……och sen ut med han,och är fler i familjen bara det minsta kriminella ,varför skall de då vara här? Är det tacken för vår gästvänlighet…

  Samtidigt så får svenskar inte inte den hjälp de behöver……….nju är jag också snart helt omvänd.
  fan…man blir arg

 • arch_a

  Vilket as. Men det hjälper inte att ringa efterlyst. Bara ytterligare en mediaform som mörkar. Ring polisen direkt om ni har information.

  • Anonym

   Ja ex.vis så brukar faktiskt polisen gå ut med riktiga signalement men pk-media censurerar. Att censurera ett signalement! Otroligt men sant i dagens Sverige. Det skulle vara straffbart och är det också i friska samhällen.

   • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Att censurera ett signalement torde vara likvärdigt med förvanskning av urkund. Det skulle vara intressant att anmäla media för just detta och se om man kan få dom fällda.

    • Anonym

     Jodå, jag håller med dig helt. Censurera en gärningsmannabeskrivning är egentligen helt horribelt men få tänker på det idag. Så vana är folk med detta vansinne.

     Jag har varit med om att diskutera just detta. Både på nätet och irl. En annan sak som de borde kunna anmälas för är skyddande av brottsling. Säkert svårt att få dem fällda för något i dagens samhällsklimat men bara en anmälan skulle vara intressant också rent juridiskt.

 • Pingback: Nationell.nu » Svensk familjefar rånad av invandrare – lämnades att dö på t-banespår | Det svenska motståndets nättidning

 • tokless

  Troligt den mannen lär få hårt straff för den där gärningen. domstolen och polisen bryr sig inte så mycket om när svenskar utsätts för brott speciellt om det är GM från mena eller är romer.
  Men då kan man räkna med en demonstration mot rasism inom kort alltså och OM gärningsmannen grips, så kan man väl förvänta sig ett hemma hos repotage och då hur synd det är om gärningsmännen till 7-klöverns, media och övriga myndigheters förtjusning. Då kan de som vanligt skylla på svenskarna och hur rasistiska de är och att det är Sd´s fel.

 • mrfixit1

  Tidningsmedia försvarar aset genom att pixla fotot. Men det är vi ju vana vid.

  • SM811

    Då anser jag att de undanhåller fakta vilket betyder skyddande av brottsling.
   De kan inte vara riktigt kloka som inte hjälper till att ta fast detta as.

 • Mac1340

  vilket djävla avskum!

 • http://kommentaren.myopenid.com/ Sven

  Jag vill att ni slutar vara så fördomsfulla och tillsammans så firar vi det romska kulturåret istället!

 • Johan Rydberg

  Herregud, vad vidrigt.

  Jag tänker pa filmen ” Sudden  Impact” däe Clint Eastwood konfronter ett gäng väldsverkare och valdtäktsmän-

  ” We are not going to let you away”

  ” Who are we motherfucker?

  Smith,Wesson and me….

  • klossen

    Japp, tänker även på Charles Bronson i Death Wish-filmerna, som förstås också handlade om en man som var tvungen att ta lagen i egna händer.

 • Ali Rabiei

  De som åtala alla invandrare här har samma beteende som gärningsmannen! 

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Kan du ta om det där och ta det på svenska?

   • Ali Rabiei

    Nej, tyvärr, Jag är inte samma bra som dig :)

  • olaholm

   Är det fel i ditt huvud? Hur kom du fram till denna slutsats?

   • Ali Rabiei

    För att gärnignsmannen borde har tänkt att Sveriges vapenexport till sin hemland har ledat till sin fattigdom och dålig liv och den här 38 årig måste straffas!! Ni gör samma sak. Ni straffar alla invandare för att några inte bete sig!

  • Anonym

   Va?

  • jannejakan

   Empatistörda människa, kryp tillbaka till Långbortistan.

  • Andersonszkan

   Ta det inte personligt, alla här vet att inte alla invandrare beter sig så här. Men när man aldrig hör någon representant för de olika invandrargrupperna ta till orda när det händer den ena fruktansvärda saken efter den andra så blir man väldigt trött på allt vad invandring och ”kulturberikning” heter.

   Vi svenska skattebetalare betalar ut hundratals miljoner kronor varje år till olika invandrarföreningar och trossamfund, så det är väl inte för mycket begärt att någon tar sitt ansvar för sina landsmän och fördömer händelser som denna när saken är uppklarad och gärningsmannen dömd.

   Hörde du någon imam som fördömde självmordsbombaren Abdulwahab, har du hört någon somalisk ledare som har uppmanat somaliska slynglar att sluta råna och gruppvåldta svenska tjejer och killar, har du hört någon syriansk ledare uppmana sina landsmän att sköta sig och inte trakassera dom svenskar som har öppnat dörren för dem……….. har du hört någon muslimsk ledare fördöma alla attentat som begås mot kristna kopter i Göteborg?

   Jag kan svara åt dig – det har du inte och det kommer du aldrig att göra därför att majoriteten av dom som invandrar till Sverige idag gör det för att bli försörjda av dumma och naiva svenskar – vi blir alltså kollektivt dömda som lägre stående varelser som det är fritt fram att utnyttja in på bara benknotorna och till slut reagerar vi likadant; vi drar alla invandrare från vissa kultursfärer över en kam;  ”åtala alla invandrare här har samma beteende som gärningsmannen”.

   Take it or leave it!

 • Ville Valla

  Dödsstraff nu

 • Lena2222

  Zigenare?

  • Ville Valla

    Känns som en Sigge, kolla hur fet han är! Det är en sk. ledtråd. Sigge saknar både moral och karaktär, drägg är ett annat ord han sorterar under.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Troligen.

 • lundabo58

  När är som mest upprörd över sånt här slödder så kan man alltid försöka lugna ner sig genom att framana bilden av Charles Bronson i Death Wish.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

    Bra idé. Det ska jag göra nu.

 • Fredrik_H

  Om  han blir tagen blir det nog inga större påföljder om han inte har tidigare dokumenterad brottslighet på sitt samvete. Det är trots allt inte olagligt att inte hjälpa människor i nöd i Sverige, vad än polisman Peter Brottman (vilket efternamn på en polis, va?) tycker.

  Det bästa vore om några andra än polisen fick tag i honom först.

 • Oberst

  Det behövs en ordentlig upprensning av avskräde!

 • farsartat

  Här måste Kling O Klang agera snabbt! Fattar mongot att han är efterlyst, så lär han lämna landet…

 • Frank_Einztein

  Enligt SVD.se mitt på dagen så finns det film på att Zigenaren försökte muddra killen innan han satte sig ned. Har vi inget klipp från början av händelsen?

  • Odalmannen

   Här kan du se hela övervakningfilmen på rånet:
   http://www.tv3.se/efterlyst/ranas-och-lamnas-pa-sparet-se-overvakningsfilmen-har-0

   • scarface_sweden

    Tackar. Länken är nu tillagd i artikeln.

 • svartamalin

  Det är ju i sådana solklara fall åklagare lägger ner…Brott går ej att styrka därför att GM i den blå jackan agerade i självförsvar så de föll ner på spåret;(! PK-rättvisa att ljuga för att ägna sig åt skyddande av brottsling.

  • Andersonszkan

   Ta det inte personligt, alla här vet att inte alla invandrare beter sig så här. Men när man aldrig hör någon representant för de olika invandrargrupperna ta till orda när det händer den ena fruktansvärda saken efter den andra så blir man väldigt trött på allt vad invandring och ”kulturberikning” heter.

   Vi svenska skattebetalare betalar ut hundratals miljoner kronor varje år till olika invandrarföreningar och trossamfund, så det är väl inte för mycket begärt att någon tar sitt ansvar för sina landsmän och fördömer händelser som denna när saken är uppklarad och gärningsmannen dömd.

   Hörde du någon imam som fördömde självmordsbombaren Abdulwahab, har du hört någon somalisk ledare som har uppmanat somaliska slynglar att sluta råna och gruppvåldta svenska tjejer och killar, har du hört någon syriansk ledare uppmana sina landsmän att sköta sig och inte trakassera dom svenskar som har öppnat dörren för dem……….. har du hört någon muslimsk ledare fördöma alla attentat som begås mot kristna kopter i Göteborg?

   Jag kan svara åt dig – det har du inte och det kommer du aldrig att göra därför att majoriteten av dom som invandrar till Sverige idag gör det för att bli försörjda av dumma och naiva svenskar – vi blir alltså kollektivt dömda som lägre stående varelser som det är fritt fram att utnyttja in på bara benknotorna och till slut reagerar vi likadant; vi drar alla invandrare från vissa kultursfärer över en kam;  ”åtala alla invandrare här har samma beteende som gärningsmannen”.

   Take it or leave it!

   • svartamalin

    Förtydligande: Det skulle vara ironi och kritik hur PK-svensken ser på brott o sraff.

    • Andersonszkan

     Jag ber dig 1000 gånger om ursäkt – kommentaren hamnade fel och är nu flyttad till rätt plats, ett snäpp ner

 • robban1

  förkastligt beteende, visst men trilla ner på spåret? olycksparasiter finns ju överallt som snor prylar vid krockar och liknande 

 • Karl_the_swede

  Det är inte alls så konstigt! – Att en tvåbent, underutvecklad varelse från Långtbortistan agerar på detta vis är något vi Dum-svenskar får lära oss.
  Fler äckel-rubriker kommer att få se dagens ljus där vi svenskar utgör offren och där gärningsmännen å sin sida utgör Annie ”Äckelflinet” Lööfs skyddslingar.
  Vad kan då den svenske mannen göra åt problemet????
  Tillåt mig skratta!!!
  Den svenske mannen kan och vågar inget göra!!! Kastrerad och bestulen på hela ”kulpåsen”!!!
  De kan däremot bli duktiga lakejer eller om man så vill ”shoeshine boys” åt invandraradeln!!!

  Ni som såg TV-serien Lilyhammer, och den bröstmjölkande flanen Per. Detta är sinnebilden för den svenske mannen, totalkastrerad. Inte ens hinkvis med testosteron skulle hjälpa honom på fötter!!!

  • http://www.facebook.com/hakan.thuren.9 Håkan Thurén

    ullenbög fick nog ståfräs av att se detta beteende,tänk att våra nybyggare är så härligt fräcka åhhhhhh

 • humanalltoohuman

  Har faktiskt svårt att förstå polisernas reaktion i det här fallet. De glömmer bort att nysvensken sannolikt flytt från krig och förtryck och därför är svårt traumatiserad. Det är ju han som är offret. Väldigt okänsligt av poliserna att inte kunna sätta sig in i nysvenskens situation. Samma gäller sambon, som inte kan visa minsta förståelse eller empati för nysvenskens lidande. Luktar rasism lång väg här tycker jag.

 • YOTHI_TARZAN

  Om GM ska klara sig måste han fly från Sverige – jag tror polisen har honom inom 48 timmar. Den totala känslokylan pekar mor en inavlad zigenare. Han kommer att få många år i fängelse och där får han spö.
  SD får nu ett antal tusen extra röster

  • GudrunSpyman

   Han får inte alls många år i fängelse.

  • Absolutsvensk

   o sd får inga extra tusen röster!

 • jannejakan

  När anordnar vänstern ett fackeltåg för brottsoffret?

  • dartanjang

   Risken är större att dom gör det för gärningsmannen !

 • elefantter

  Kulturåret 2012.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Jag får väl vara stand in och vikarierande vänsterpatrask:

  ”Vi måste komma ihåg att denna man har säkert traumatiska upplevelser från hemlandet. Det är väldigt ovanligt att sånt här händer. Och så är han utan tvekan relativt fattig (den svenska definitionen alltså) och som fattig gör man bl.a. såna där saker. Det är helt normalt för fattiga att inte bete sig som folk med vett och sans har vi fått lära oss. Vi måste skylla detta på den socioekonomiska situationen, inte på denna individen som är ett offer för den strukturella rasismen.”

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=583616962 Scott Edwards

  Oh this guy is bummin’. You know he realizes the whole country is out to get him. I bet he is peeing in his pants right now. I look forward to seeing the headline announcing his capture. It will be any day now.

  • http://www.facebook.com/hakan.thuren.9 Håkan Thurén

    i dont think so. we need motherfuckers like him.the regulary swedish people sucks.no culture just boring songs on midsummer like songs about small frogs and how funny and cozy they are.ask mona muslim,she was the leader of socialdemokraterna.

  • jr7181

    Unfortunately not,i think. This bastard gipsy motherfucker has probably left the country by now, laughing his ass off to stupid swedes who let him into country…
   By the way, in Finland they caught 3 men probably from Algeria ,robbing people,forcing themselves into peoples houses, threthening with knives and so on.
   Finnish police cant get id,s of these predators either…

 • Suecote

  Ska polletten nu antligen trilla ner att araber och dylikt satter noll varde pa ett manniskoliv, i synnerhet om det ar en vit person?!! Det racker inte med saft och bullar hos Klicg och Klang pa polisstationen, ut med packet!!!

 • Sveagarde

  VEM ÄR EGENTLIGEN GÄRNINGSMANNEN?!

  Den riktiga gärningsmannen är MEDIA tillsammans MED POLITKERNA som tillåtit att denna avart fått möjlighet att överhuvudtaget få komma in i Sverige från första början.
  Att sedan det dumma svenska folket fortsätter att rösta för att Sverige skall gå under och bytas ut mot annat folkslag är bara ytterligare ett bevis på delaktighet i det inträffade.

  Detta är inte FÖRSTA eller SISTA gången vi får se det falska mediauppbådet skriva om händelser som detta, VARFÖR då det är pga dessa skenheliga journalister Sverige ser ut som det gör. Det enda Reinfeldt haft rätt i var boken han skrev, ”Det sovande folket”, mera rätt i sak kommer han aldrig ha någonsin igen. Sverige är historia och kommer att förtvina som en skrumplever medans dumme svenne sitter och tittar på…

  KATASTROF! 

  • http://www.facebook.com/hakan.thuren.9 Håkan Thurén

    en riktig landsfader o statsman talar till sitt folk i oroliga tider.fegfeldt gör tvärtom tiger.han har missuppfattat sitt uppdrag helt.det är inget självändamål att va högt uppsatt politiker,men så länge folket sover så ABSOLUT TYSTNAD,

 • Pingback: Den misstänkte spårrånaren gripen « Sweden Confidential

 • Blaator

  Måste nog förvarna om att det kanske inte blir så lätt att få honom – X – fälld för nå´t.

  Han kan säga:

  1. På soffan kollade jag bara om han hade nå´n telefon – jag tänkte ringa hem till hans fru eller så. Han var så berusad. Fann ingen tfn. Hade inget tillägnelseuppsåt. (säger försvararen – F).
  2. När han föll ned på spåret gick jag ned på spåret (med fara för eget liv – F) men han visade inga livstecken. Jag kollade så noga jag kunde. Jag trodde han var död.
  3. Jag tog absolut ingenting. Inget. På spåret kollade jag bara om han levde. Jag trodde han var död.
  4. Jag kunde inte lyfta upp den döde mannen. Dålig rygg. ( Behandlas för sin onda rygg av Sthlms läns landsting)
  5. Jag måste ge mig iväg annars hade jag blivit förhörd av polisen och jag är papperslös flykting. (Asylärendet överklagat – X kommer att torteras och dödas om han återkommer till sitt land – där han inte heller är medborgare – säger F)

  X kan mycket väl bli helt frikänd, få asyl i Sverige och sjukpension för sin onda rygg.

  Gissa vem som betalar !

  • 585961

    Ja dom är ena satans pack hela bunten

 • Pingback: T-banerånaren erkänner båda t-banerånen « Sweden Confidential