Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Jag vill att han ska få sitt straff”


BLATTEJÄVEL Johnny är sambo sedan 13 år tillbaka med Louise och tillsammans har de en 14 månaders gammal dotter. Louise väljer att via Efterlyst vädja till tittarna för att ge Johnny upprättelse och att gärningsmannen ska identifieras och kunna gripas.

 

- Jag känner en otrolig ilska, hat och avsky. Jag blir så äcklad, jag blir så äcklad när jag tänker på honom. Jag vet inte om jag ens vågar se hans ansikte för jag vet inte om jag vågar ha det på min näthinna resten av livet. Jag vill bara att han ska bort från våra gator, jag vill inte att någon annan ska råka ut för något liknande, säger Louise.

Johnny hade varit ute med några kompisar och spelat golf under fredagen och sedan på kvällen och natten hade det varit fest.

- Halv fem vaknade jag och han är inte hemma och då känner jag att något är fel för jag får bara den känslan så jag skickar ett sms får inget svar, då tänker jag att jag provar att ringa honom, men telefonen var avstängd.

Vid sex på morgonen får Louise tag på en person som varit med på festen som säger att Johnny borde varit hemma och oron växer sig stark hos Louise.

- Klockan närmade sig åtta och jag började ringa runt till alla sjukhus och till polisen för då var jag övertygad att något allvarligt hade hänt. Och för varje minut som gick blev jag allt mer övertygad att jag aldrig kommer skulle få se honom igen.

Vid tio över tolv kom det samtalet som hon hade fruktat.

Karolinska Sjukhuset ringde och meddelade att hennes sambo hade blivit påkörd av tunnelbanan. Hon tar sig omgående till sjukhuset och bilden som möter henne kommer hon aldrig att glömma.

- Titta vad har hänt med min vänsterfot, då lyfter jag på täcket och ser att den finns ju inte hela foten kvar. Bredvid Johnny står en påse med hans tillhörigheter. Allt är sönderklippt, bara blod överallt. Jag får veta att han har brutit lårbenet samt knät är helt trasigt.

Louise är självklart lycklig över att Johnny har överlevt men inser att de har en lång och svår tid framför sig.

- Johnny är en jättestark person så jag hoppas på den bästa utgången med hans skador. Jag hoppas på att han kan få tillbaka balansen i sina ben så han kan spela golf som han älskar. Att han ska kunna gå såpass normalt så han kan vara ute och leka med vår dotter Elsa. Det är vad jag önskar och det enda jag hoppas och vill tro på. Vi vill kämpa för att få tillbaka det här, annat kan jag inte se framför mig för att då blir det liksom bara nattsvart allting.

När Louise tänker på mannen som lät Johnny ligga kvar på spåret efter att han stulit plånbok, mobiltelefon och hans halskedja blir hon extremt upprörd.

- Jag tänker bara att jag hoppas att detta hjälper, att visa hans äckliga bild I Efterlyst så att han åker fast. Jag vet inte vad han kommer dömas till men jag kommas att jag aldrig får se honom på våra gator. Han ska aldrig få göra såhär mot någon annan person.

 • svensk_guacamole

  En dröm är att vara med i det Svenska medborgargarde som får tag i avskummet….

  • Oberst

   Det lär bli en mardröm för avskrädet.

 • Pingback: Tunnelbanesvinet | Petterssons gör skillnad

 • Swemyth

  Wall of Shame #1 för den rånaren. Vilket djur!

  • knattefnattetjatte

   Please, skända ej djuren!

 • svennebanan1963

  Är Johnny och Louise 2 st som röstat på 7-klövern,så sjunker ju min medkänsla för dem lite.

  • Highlandercowboy

   Döm dom inte för hårt för det var säkert inte detta Sverige dom röstade på som vi har i dag och ingen kunde nog i sin vildaste fantasi föreställa sig att det skulle bli såhär.Men nu har dom två år på sig att ångra och ändra sig.Dom har också två år på sig att propagera för att en ändring kan komma till stånd om vi är tillräckligt många som lägger RÄTT röstsedel i valkuvertet.

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=699370540 Susanné Airdecour Lindström

   Ärligt så tror jag ingen som röstat på 7-klövern har förväntat sig att dom skulle sänka Sverige så totalt. Själv är jag stolt att jag INTE röstade på dom.

  • denaknakejsarna

   Känner ofta så själv. Men folk lunkar på i sin lilla bubbla, tyvärr kan det i många fall behövas en stor skopa verklighet för att de ska kunna inse vad som sker runtomkring.

 • Nemesisdivina

  Har sett bilden på blatten. Nog för man visste att blattar kunde sjunka mycket lågt, men det här är nog det lägsta i år i alla fall. Ett sån här svin förtjänar bara att bli bunden vid en påle, byxor ner och sen en blåslampa på könsdelarna….tills han slutar skrika…

 • conlon

  Skickade nedanstående text till SVT:s reporter som stod som undertecknad till det Vitpixlade inslaget:

  Vad
  i h*****e menar ni med att vitpixla gärningsmannen i inslaget nedan?
  Vem tror ni att ni lurar? Jag brukar vanligtvis inte skriva i affekt men
  detta hycklande inslag tar priset när det gäller PK-medias försöka att
  dölja gärningsmannens etniska ursprung. Jag hoppas att du har förstånd
  nog att förstå varför er yrkeskår är den mest föraktade och illa
  ansedda. Förbannat lågaktningfulltConlon Nancarrow

  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/medvetslos-ranad-och-lamnad-pa-spar

  • http://twitter.com/stom72 LeissnerOhly

   Snyggt jobbat.

 • helkoll

  Media ska inte rapportera hur förövarna ser ut. Kan underblåsa främlingsfientlighet.
  Polisen vet att han gjort liknande rån tidigare.
  Hur då? Från övervakningskameror? Varför inte publicera bilder på alla brottslingar?
  I detta fallet ser man ingen misstänkt, bara ett arabsvin!

  • Pantertanten

   Jo, dom kände igenom honom på kamerorna.

 • BirgittaSvenne

  Förstår verkligen att du vill att han ska få sitt straff.
    Du ska veta att det vill jag också.

 • Fredrik_H

  Oturligt nog för Louise så kommer kulturberikaren troligtvis inte få mer än villkorligt om han tas, om han inte redan har en lång meritlista av tidigare brottslighet. Det är inte olagligt att skita i att någon ligger omtöcknad på tunnelbanespåret i Sverige, du behöver inte ens ringa polisen.

  • Icefrontier

   Nej men det är olagligt att råna någon. Särskilt om personen är medvetslös. Det kommer att bli grovt rån och eftersom GM trackaserade BO vilket verkar vara anledningen till att han reste på sig så kan det med lite tur bli grovt vållande till kroppsskada också.

   Men i vilket fall kommer han bli straffad så fort han hamnar på en normalavdelning på ett fängelse.

   • Fredrik_H

    Jag är väldigt tveksam till att någon domstol skulle fälla för vållande till kroppskada. Johnny ramlade trots allt ner på rälsen på helt eget bevåg. Tveksam till att rånet skulle rubriceras som grovt också, då det inte förekom vapen eller hot.

    • Pantertanten

     Nej, han blev jagad till kanten och ramlade då. ”Eget bevåg”??

 • Anonym

  Nej inte blir det mycket till ”straff”.

 • Solsken

  Men så låg intelligensnivå dessa ”människor” har så förstod han nog inte att det var räls där för att det brukar komma tåg där osv.

  • http://patriaomuerte.bloggsida.se/ Caesar Apostata

   Nä, det var bara stora legobitar som nån lagt där för skojs skull.

 • denaknakejsarna

  Åjo, han kommer igen, var så säker.

  SvP 2014

  • http://patriaomuerte.bloggsida.se/ Caesar Apostata

   ”Trainman 3 – Terminating swedes”.

 • BannlysHedersmord

  Sverige kan inte bli en riktig rättsstat förrän SD får en egen majoritet.

 • kalleman

  Det är detta nya spännande Sverige våra styrande vill ha, 
  allt enl vår statsminister Reinfeldt. Han på spåret får väl skylla sig själv,
  han kanske inte hade de rätta åsikterna och nu blir han dessutom sjukskriven.

  Det är synd om rånaren, han fick väl inte så mycket med sig! 
  Fy f***n vilket land detta håller på att bli! (eller redan är)  

 • Hotel_Suecia

  Det kan inte sluta bra det här för Sverige.

 • Andersonszkan

  Fullständigt kväljande.

  Nu väntar vi bara på att den samlade Pravdapressen ömsom tiger ihjäl händelsen och ömsom ger offret skulden.

  • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

   Du det här med att media censurerar signalement är inte det detsamma som förfalskning (eller möjligen förvanskning) av urkund (14 kap. 1 § Brottsbalken)? Det här borde gå att få rättsligt prövat. Att anmäla media och polisen borde då vara en bra början. Drömscenariot är att få dom fällda vilket skulle tvinga dom att lämna korrekta signalement.

   • Andersonszkan

    Du är inte ute och seglar – det är ju faktiskt så att om man förvanskar eller censurerar polisens signalement så bidrar man till att försvåra uppklarandet av brott, men om denna enkla och självklara logik skulle få genomslag i svenska DUMSTOLAR är en annan fråga.

    Hade jag haft obegränsade tillgångar så hade jag satt ett koppel advokater att jobba på detta.

    • Pantertanten

     Borde kanske bilda en förening och samla ihop folk och pengar?

 • humanalltoohuman

  Detta är bilden av det nya och mänskligare Sverige som Fredrik Reinfeldt och Erik Myten jobbar övertid med att skapa – 2014 ber de åter om din röst…

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Jag skall gärna ge dem något – men det blir inte min röst!

 • http://twitter.com/JKrilon Johannes Krilon

  Ett vidrigt brott som väcker berättigad avsky! När TV visade detta blev många med rätta upprörda! Det kunde ha blivit på sin höjd en notis av TT i någon tidning om inte detta filmats och visats. Men nu är upprördheten stor med all rätt!

  Vad är det för något land vi lever i? Under veckan kommer säkert pressens gråterskor att söka efter bortförklarningar och relativisera brottet, vi kommer att få höra att det mer synd om gärningsmannen än offret! Jag mår illa!

  Johannes Krilon

 • http://patriaomuerte.bloggsida.se/ Caesar Apostata

  Återigen, och jag skriver ÅTERIGEN ett hänsynslöst brott som aldrig hade blivit av, om Sverige inte importerat Jordens Avskum hit. Ja, det låter hårt – men detta är Jordens Avskum, som gör så här. Detta är alltså ett av de hundratals, tusentals vidriga brott, mord, våldtäkter, sadistiska tortyrer etc. som aldrig hade ägt rum, om vi haft en ansvarsfull invandringspolitik samt om vi skickat ut människor härifrån, människor som visat att dom inte har här att göra. 

  • j_london

   Nej då… Jordens Avskum, det låter inte alls på något sätt hårt. Det kan inte uttryckas på något annat sätt. Det finns inget omdöme som är tillräckligt hårt för att beskriva det som dagligen händer i landet år 2012.

   Det ÄR dags för en resning! Då detta drabbas oss alla i allt större omfattning.

   De politiskt korrupta i muslimträsket Sverige har satsat på att förstöra ett väl fungerande lanf genom att låta jordklotets värsta avskum (etniskt avfall) totalt okontrollerat välla in över gränserna.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Jag hoppas de hittar honom – och att han drar vapen när de försöker ta honom.

  Det är på tiden att den ständigt eskalerande våldsbrottsligheten bekämpas med det enda våldsbrottslingar förstår, respekterar och fruktar: Kraftigare och mera brutal våld som en reaktion på deras beteende.

  Sådana personer blir inte rehabiliterade eller återanpassade – det är psykiskt defekta varelser som jorden och därmed Sverige är bättre utan att ha dem vandrande omkring.

  Nu är det ju knappast något större tvivel om att denna varelse är icke-svensk, och därmed är alltså Fredde Quislingfeldt och hans medlöpare medskyldiga till att ännu en svensk skadats och om inte han haft en fabelhaft tur dödats.

  Glöm inte våra landsfiender och förrädare – ge dem deras väl förtjänta straff efter valet i 2014!

  • j_london

   Varför inte redan nu!? Varför vänta tills efter valet 2014… Det kommer inte att vara annorlunda efter valet – jo, situationen i landet kommer förstås att vara sju resor djävligare med den takt som asylparasiterna och bidragsplundrarna väller in i dag.

   Men Sven Olsen, tro bara inte att SD kommer att spela någon avgörande roll. Skulle det enda oppositionspartiet – alltså SD – mot all förmodan klättra över 10 procent: så kommer valfusket in i bilden. Det är redan i dag absout övertygad om – till 110 procent!

   • Andersonszkan

    Valfusket var ju utbrett redan i senaste valet på bästa öststatsmanér, så det lär inte bli mindre 2014.

   • 530729

    Något som börjat skrämma mig alltmer, är misstanken att alla dessa X antal tusen somalier som importeras till vårt land, faktiskt kommer att ha rösträtt vid nästa val. Min oro gäller naturligtvis alla invandrare som hux flux finner sig vara svenskar, med allt vad det innebär (i förmåner och rätt till bidragsförsörjning, aldrig i skyldigheter att dra ett enda strå till stacken, förstås) så fort de anlänt till Svea Rike.
    Jag tänker nu på den somaliska folkgruppen som ett tydligt exempel.
    Innebär deras medborgarskap, eller vad det nu kallas som de betraktas som, förutom alla rättigheter och bidrag de kräver och får, även rösträtt?
    Isåfall, vad är då Sveriges ‘demokrati’ värd? Demokrati betyder för mig så mycket mer än att bara lägga en valsedel i ett kuvert vart fjärde år.
    Demokrati förutsätter kunskaper; i svenska språket och vår historia, om vad olika politiska ideologier och partier står för. Samt så mycket mer, respekt och icke-våld, jämlikhet mellan könen, med mera.
    Kommer alla dessa människor från Afrika och Arabien att få ‘hjälp’ av svenska multikultikramare att gå och rösta, får de ‘rätt valsedel’ tilldelad så de slipper välja själva?
    Om nu en muslimsk analfabetisk förtryckt kvinnas röst är värd lika mycket som min, etnisk svensk, uppvuxen i Sverige och med åtminstone lite mer än bara elementära (till skillnad mot rudimentära) kunskaper om vad jag har att välja på i röstlokalen… ska jag då fortfarande vara stolt över att leva i en demokrati?
    Jörgen

    • Andersonszkan

     Jörgen, jag skrev en kort kommentar nedan om valfusket i Sverige, så jag broderar ut den lite.

     Om dom får rösträtt? Naturligtvis får dom rösträtt i god tid till valet 2014, det är ju hela tanken med importen av denna boskap, valboskap menar jag. I dom gamla öststaterna brukade man ge arbetare en dag ledigt för att bli bussade till vallokalerna så att dom skulle rösta på rätt parti.

     I Sverige flyger man in ”valarbetare” med boskapsflyg och i deras lokaler i shariaghettona undervisas dom av sina imamer och svenska politiker hur dom ska rösta för att maten ska kunna stå på bordet varje dag utan att behöva jobba för den.

     • 530729

      Den här gången klickar jag inte på Gilla… jag gillar att du talar om sanningen, men jag gillar inte denna sanning, denna verklighet. Och jag gillar din rättframma, fräna ton i dina inlägg, men jag ogillar verkligheten och den alltmer skrämmande framtidsbild som jag inser inte bara är en mardröm längre.
      Men trots allt, skickar dig ett leende här… :-)
      Jörgen

     • Andersonszkan

      Det mesta vi skriver här är ju skrämmande saker – jag brukar oftast inte trycka gilla för att jag gillar innehållet utan för att visa att jag läst kommentaren och håller med, men tack för det skriftliga gillandet :)

      Mardrömmen är vare sig dröm eller framtidsbild längre – vi lever mitt i den.

     • j_london

      Se här strax ovan…  till Jörgen

      Mycket, mycket tänkvärt det du skriver… Ja, hur är det egentligen, har de här lössen rösträtt i och med att de blir
      ”svenskar” och får ett svensk pass.

      Har faktiskt inte funderat på det. Andersonzskan… hur ligger det till med detta?

      Om det är det viset, finns det anledning att oreserverat spy rakt upp och ner på den muslimsvenska ”demokratin”.

      En rösträtt skall man bara inte få så där… den skall man förtjäna.

     • Andersonszkan

      ”I val till Sveriges riksdag har samtliga svenska medborgare som bor eller som någon gång bott i Sverige och som senast på valdagen fyller 18 år rösträtt.[1] Utomlands boende svenska medborgare upptas i röstlängd till 10 år efter utflyttandet, och skall om de fortsatt vill rösta därefter vart 10 år skriftligen meddela sin adress till Skatteverket. Dock accepteras ändå en röst från en utlandssvensk om den avges senast dagen innan valdagen, även om personen inte tidigare är upptagen i röstlängden.”

      Dom kan alltså flytta hem till Somalia eller Irak och fortsätta påverka det svenska samhället därifrån.

     • j_london

      Tack min vän… jag kommer från och med nu kontinuerligt att kräka på ”svensk demokrati”.

      Nä, nu måste jag ta en paus…annars kommer jag att skriva saker som kanske gör mig olycklig…

     • Andersonszkan

      Jag glömde en sak: Konsekvensen av detta blir att ”svenska” återflyttade muslimer kan fortsätta att rösta på tex ett ev. svenskt islamistiskt parti från sina hemländer där det ju om möjligt är ännu lättare att valfuska – al Shaabbab kan ju enkelt fösa ihop några busslaster med negrer som kan utge sig för att vara ex-svenskar och därigenom få in fler islamister i den svenska riksdagen.

      Id-kort är ju som bekant en av dom största bristvarorna i dom där regionerna och några svenska journalister lär väl inte åka ner för att rota i saken.

     • j_london

      Med tanke på dina omfattande kunskaper kring detta viktiga tema, som direkt äventyrar demokratin…
      Varför inte skriva en artikel och lägga upp den här på SweCon. Det är nog inte många som funderar på detta, eller som överhuvudtaget känner till hur det fungerar – eller rättare sagt: inte fungerar!

     • Andersonszkan

      Det är nog inte omöjligt – just nu håller jag på med en annan grej som jag ska skicka till tyska tidningar och om det blir bra respons så ska jag presentera det här.

     • j_london

       Es leutet sehr spannende…

     • Andersonszkan

      Aber Hallo!

     • j_london

       Ahhh…tut mir leid; lautet… nicht leutet!

     • Andersonszkan

      Det var inte tanken att anmärka på din tyska – ”Aber Hallo” betder ungefär jajamänsan :)

     • j_london

       Jo, men rätt skall ändå vara rätt…;-)

     • 530729

      Utrymmet börjar smalna av här, och jag får inte rum med alla tankar och funderingar om demokrati… det är ju också ett sidospår från artikelns ämne. Hoppas få utveckla några tankar och frågor senare i en annan ‘tråd’ och även få höra vad ni andra har att säga om varför Sverige inte längre är en demokrati.
      Jörgen

     • Andersonszkan

      Tråden smalnar av liksom yttrandefrihetens smala stig i det land som en gång i tiden var ett föredöme för demokratitörstande folk över hela planeten Jorden – vår tid nalkas, denna tråd går mot sitt slut….vi kan börja på en ny tråd, men frågan är om Sverige någonsin kommer att kunna göra det.

      (ojj, det där blev så djupsinnigt poetiskt så att det tåras i ögonen på mig – eller är det den hackade löken tro)

     • 530729

      ”Demokrati är den sämsta statsformen, bortsett från alla de andra”
      Winston Churchill

    • Pantertanten

     Då blir det dags för revolution!

    • j_london

      Mycket, mycket tänkvärt det du skriver… Ja, hur är det egentligen, har de här lössen rösträtt i och med att de blir
     ”svenskar” och får ett svensk pass.

     Har faktiskt inte funderat på det. Andersonzskan… hur ligger det till med detta?

     Om det är det viset, finns det anledning att oreserverat spy rakt upp och ner på den muslimsvenska ”demokratin”.

     En rösträtt skall man bara inte få så där… den skall man förtjäna.

   • bibo57

    Och snart är muslimerna i majoritet, vad har vi då för chans?

    • j_london

     Det ÄR dags för en resning! Då detta drabbar oss alla i allt större omfattning.

     Det är det enda jag kan säga för tillfället…

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Detta är det jävligaste jag sett i mitt 66-åriga liv och då räknar jag även in bestialiska filmer.

  FY FAN för dessa barbariska, ociviliserade arter som fått tillåtelse att bestiga vårt land!
  Det borde vara Reinfeldt eller Ullentotten som låg där på spåret!!

 • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

  Varför blir folk så upprörda, 92,7% av svenska väljarna vill ju att vi skall ta hit fler människor som den här mannen. 

  • Freja Colliander

   Är du helt efterbliven? Det finns väl ingen som vill att vi ska hjälpa människor som denna man genom att acceptera invandring? Det var bland det dummaste jag hört, sluta dra alla över en och samma kant. Visst är det helt för djävligt att Johnny råkar ut för den här sjuka människan men det betyder ju inte alla med en invandrar bakgrund är så? 

 • El Cid

  Det var det sjukaste och vidrigaste.

  Hoppas mannen på bilden skjuts ihjäl vid ingripandet. 

 • nitohu

  Dom medskyldiga som släppte in fanskapet i landet bör man också tipsa Polisen om.Kanske kan vi då äntligen få fast Reinfeldt och gänget.

 • Erk23

  Mångkulturen i sin finaste skrud…

 • plotuj

  Jag vet inte vad hon tror att han får för straff men hon verkar inte känna till straffskalan i Sverige,ett halvår i fängelse max.Sen är det den förbannade spriten som ställer till detta i första hand.

  • Pantertanten

   Jasså, var invandraren full?

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004088544451 Marianne Lidström

  tyvärr är det ju invandrarkramarnas fel som inte röstar med SD!!!Se vad ni ställer till med!!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100004088544451 Marianne Lidström

  de vänstervridna batikhäxorna försvarar denne ‘man’

  • http://www.facebook.com/hakan.thuren.9 Håkan Thurén

    ja inte bara försvarar.dom går igång på våldet,vilken karl.honom vill jag ha.

 • misool

  Mina tankar är med Johnny och familjen.

 • http://www.swedenconfidential.info/ Jan Ove Allan Malmgren

  Aftonlögnen har som enda tidning brutit mot dekretet att aldrig visa en misstänkt invandrad brottsling.
  Detta föranledde mig att skriva till de journalister som i Expressen,
  TT Spectra och SVD rapporterat händelsen men underlåtit att hjälpa
  allmänheten att lösa ett allvarligt och nesligt brott.

  Journalisterna är:
  Jenny Stiernstedt SVD; jenny.stiernstedt@svd.se
  Oscar Julander Expressen; oscar.julander@expressen.se
  Beatrice Nordensson TT Spectra; beatrice.nordensson@tt.se

  Här är mitt mail till dem:
  Hur
  tänker du dig att ditt sätt att förmedla den hemska nyheten om mannen
  som efter att blivit rånad och lämnad att dö på spåret ska kunna hjälpa
  allmänheten att identifiera rånaren och lämna tips till polisen? När det
  gäller den här typen av förakt för annans liv borde man kunna krypa
  undan direktivet att aldrig visa en invandrare på bild. Genom din
  underlåtenhet skyddar du en brottsling. Du har inte för ett ögonblick
  tänkt på kvinnan och dottern som gråtande tvingas åse man/pappa
  lemlestad på sjukhuset? Skäms på dig, X Y. Skäms!

  Jan Ove Allan Malmgren

  • Tigeraldrig

   Cred och tack till dig.
   Så bra att skriva som du gör, det biter.

   • j_london

    Njaaa…biter och biter. Jag har under några år sysslat med samma… Senast i går genom ett mail till Johanna Schreiber… Jag tror att man vid det här laget – bara genom att se mitt namn – delitar mina mail…

    Endast i sällsynta undantagsfall svarar man.

    De okunniga, dresserade tangentpillarna lever fram sina liv där i Bonniers skyddade verkstad; skramlar ner sitt skit på tangenterna, går hem och får sin lön varje månad.
     
    De är anställa av systemet för att ljuga, mörka och undanhålla och förvanska sanningen och verkligheten om vad som händer i muslimträsket Sverige.
    Tangentpillarna är en produkt av systemet. Man är minutiöst skolade på Journalisthögskolan för att föra folket bakom ljuset. Och ljuga!

    • 530729

     Jag tolkar inte längre begreppet PK som Politiskt Korrekt, snarare betyder det i klartext Politiskt Korrupt.
     Jörgen

     • j_london

      Ännu en liten värdefull tankepärla, signerad Jörgen. Tack för den du!

     • 530729

      :-)

     • Andersonszkan

      Då är det väl lika bra att kalla det PKK.

    • Tigeraldrig

     Min tankegång är att ”Gör hellre någonting än ingenting” jag tror att vi påverkar, det stör deras vardag.
     Ju fler som gör sin röst hörd desto bättre är det.Därför ”credar” jag.
     Jag tror på att det påverkar .

     • j_london

      Jo, så resonerar jag också: att man stör deras vardag innanför glaskupan…
      Dom skall känna sig iakttagna och veta att det finns människor där ute som genomskådar dem och som avskyr deras falskspel.

     • Tigeraldrig

      Precis. Dom ska veta att folk ser och hör.

     • http://twitter.com/stom72 LeissnerOhly

      Dom blir helt klart stressade.
      Ibland får man svar typ ”vem representerar du” och liknande.
      Dra ut trollen i ljuset så spricker dom.

    • Andersonszkan

     Gör som jag, använd olika namn och meiladresser när du skriver och använd gärna invandrarnamn ibland, så läser dom.

     • Pantertanten

      Jag brukar skicka snigelpost ibland. Inbillar mig att de stämplas in och registreras.

  • Pantertanten

   BRA Jan Ove Allan!!
   Jag ska också skicka några mejl till fegkrakarna (kan inte skriva ordet jag egentligen tänkte på.)

  • Tigeraldrig

   Bra, tack och cred.

  • http://www.gillasportal.st/gillasart_fram.htm Gunilla Rasmusson

   Mycket bra skrivet!

  • http://twitter.com/stom72 LeissnerOhly

   Heder åt dig.

 • Orregyllensnorre

  Det är anstiftarna bland politiker och ute på redaktionerna som begått det största brottet.

 • Pantertanten

  Mina tankar går till Louise och Johnny och lilla tösen. Starkt av Louise att gå ut med namn och bild. Jag önskar er allt gott i framtiden, och hoppas att Johnny blir bättre snart.
  Svinet som gjorde detta mot er ska FAST!! Och straffas. Och utvisas.Till Polisen: se till att ni arbetar på detta och får fast aset!

 • 585961

  Ja det ska vara en utlänning för att begå en sån vedervärdig handling , inte svårt att se varifrån han kommer, och som vanligt är dom ute efter våra pengar och mobiler de djävlarna  som tror på svinet  mohammed och 7 klövern och S släppt in i landet , dom djävlarna ryker så det smäller 2014 och PK tanterna och gubbarna kan packa ihop och försvinna utomlands med detta as och dom övriga muslim asen, vi vill inte se röken efter er, en annan sak jag undrar ska  Reinfelten och Ulltotten dra in sjukpenningen för Jonny nu också som ni vanligtvis gör när ni ska ha pengar till papperslösa och annat slödder

 • http://www.facebook.com/ingemar.karlsson.104 Ingemar Karlsson

  Visst var det jävligt att han blev rånad och fick ligga kvar på spåret… men i gengäld så var det ju han själv som var så satans full och ramlade ner på spåret i första hand så den biten har han ju bara sig själv att skylla… 

  • intemeranu

   Ja, han var full. Men han lyckades ta sig till bänken och sätta sig där. Då blev han antastad av den här rånaren som försökte muddra honom. För att undkomma reste han på sig igen och tog sig en bit bort för att komma undan, men råkade snubbla och falla ner från perrongen.

  • tigerone11

   Hur vet du att han var full?
   Hankan lika gärna ha blivit preparerad av rånaren.

  • svartamalin

   Du med ditt fullblods alcosnack har bara empati för dina egna floskler:(! Kryp ner under korken!!

 • kalkatraz

  ställ idioten framför ett tunnel bane tåg så behöver inavlet inte belasta skatte betalarna med en rättegång o gratis semester på galler försett lyxhotel

  • ajuste

   Yes och jag kör mer än gärna!!

 • http://www.facebook.com/krister.persson.58 Krister Persson

  Fy faan säger jag,hur kan man göra så mot en annan medmänniska,så jävla sjuk människa,hoppas dom får tag på den personen,och ge han ett hårt straff,inget jävla daltande,med den människan.

 • Oberst

  Han är gripen. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15444686.ab

 • Pingback: Den misstänkte spårrånaren gripen « Sweden Confidential

 • Pingback: T-banerånaren erkänner båda t-banerånen « Sweden Confidential