Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Allt fler söker skydd i Sverige via ambassad


ISLAMISERINGEN Svenska utlandsmyndigheter tar emot allt fler ansökningar om uppehålls- och arbetstillstånd. Det framgår av en ny rapport från Migrationsverket.

Under första halvåret av 2012 ansökte 29 424 personer om uppehålls- och arbetstillstånd hos svenska utlandsmyndigheter. Under samma period 2011 hamnade 25 831 ärenden på myndigheternas bord vilket innebär en total ökning på 14 procent.

Migrationsverket menar att krisen i Europa, det instabila läget i Mellanöstern och andra EU-länders hårdare invandringspolitik är tre faktorer som gör att många söker sig till Sverige.

Just nu är det framför allt somalier som söker för att återförena familjen. Då Sverige inte har någon representation i Somalia ökar trycket på ambassaden i grannlandet Etiopien. Antalet ansökningar via ambassaden i Addis Abeba har ökat med 162 procent i år jämfört med samma period 2011.

Flest ansökningar om uppehålls- och arbetstillstånd under 2012 har lämnats in på ambassaderna i Thailand, Etiopien, Iran och Pakistan. Från ambassaden i Bangkok rapporteras en ökning med 133 procent jämfört med 2011.

I december 2011 infördes möjligheten att lämna in ansökan om uppehållstillstånd elektroniskt. Sedan april 2012 kan även medborgare som helt saknar pass ansöka om uppehållstillstånd i Sverige och det har fått konsekvenser även för utlandsmyndigheterna.

Ansökningar om arbetstillstånd har också ökat kraftigt. Under första halvåret av 2012 ansökte 11 455 personer om arbetstillstånd vilket är en ökning med 58 procent jämfört med 2011.

Enligt ambassaderna är det framför allt personer som arbetar inom trädgård, jordbruk och skogsbruk som söker sig till Sverige.

R & D

 • http://www.integrationellt.n.nu/ Integrationellt

  Arbetstillstånd? Har inte Sverige över 8% arbetslöshet?

  • j_london

    Ja, ja… officiellt! Sedan måste du lägga till  minst 10%. Allra minst!

   • http://www.integrationellt.n.nu/ Integrationellt

    Har knappt sett en beslöjad arbeta sen invasionen i Sverige

    Hur döljs denna grupp? Borg har ju sagt 90% är ju inte sysselsatta?

    • j_london

     Nu skall jag vara riktigt lustig: den beslöjade gruppen döljs bakom slöjorna… hi, hi…

     Nej, seriöst så vet jag inte. De kanske räknas in och göms undan i kategorin ”hemmafruar”, ”barnlediga”, ”retroaktivt barnlediga”, ”arbetssökande” (det är ju också ett jobb att söka arbete enligt muslimsvensk praxis), ”SFI på korrespondens hemma på köksgolvet” eller så har mor, moster Fatima och mormor uppgraderats till hemspråkslärare och undervisar sina ungar i arabiska” Etc. etc.

     Landsförrädarna och batikhäxorna har uppfunnit hundra + möjligheter att gömma och stoppa undan den totalt värdelösa invandringen av analfabeter och icke utbildad ”arbetskraft” till alla de 10 000-tals arbeten som INTE finns i muslimträsket Sverige!

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Jag tror inte ens pursvenskar räknas in statistiken längre. Dom har ju slussats i slaveriet Fas3 och räknas därför inte som arbetslösa längre.

   • jannejakan

    Räknas man inte som arbetslös i Fas3? Det visste jag inte. Om det är som du skriver är den egentliga arbetslösheten långt över 8 procent.

 • j_london

  ”Enligt ambassaderna är det framför allt personer som arbetar inom trädgård, jordbruk och skogsbruk som söker sig till Sverige.”

  Trädgård:
  det finns tillräckligt med lövräfsare i landet, om inte annat så sköts det av alla de som tilldöms samhällstjänst, vilka ständigt blir allt fler då fängelserna är överfulla av kriminella utlänningar!

  Jordbruk:
  ambassaden bör upplysa om att det inte finns några kameler i muslimträsket Sverige, undantaget något enstaka exemplar i någon djurpark. Getter är också en bristvara. I övrigt är jordbruket helt datoristerat och extremt högteknologiskt. Styrd av en avancerad utveckling som ligger ungefär 500 år framåt i tiden, än de förhållanden som råder i de länder där de arbetssökande kommer ifrån.

  Skogsbruk.
  samma här, extremt högteknologiskt. Någon machete kommer inte på tal… lika lite som yxa eller såg. Och sedan ett par hundra år, är de tider också förbi då man gick och samlade pinnar och bar hem dem i en risbunta på ryggen…
  Det är dataprogrammerade skotare som gäller i nådensår 2012 för avverkning.

  Sådant här tycker jag skulle ingå i ambassadpersonalens upplysningsservice, där man redogjorde för de ”arbetssökande” om vilka premisser som gäller på resmålet. Det skulle ju spara Sverige miljardbelopp på längre sikt!

 • PETER NYMAN

  30tusen till bara upp med skattepengar och hälsa dom välkomna

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Har ni inte så mycket pengar? Ut och samla burkar bara, från morgon till kväll, från måndag till söndag, 365 dagar om året. Nej, du slipper inte på julafton, rasist!!/The typical antirasisten

 • Oberst

  Fattigdomsflyktingar.

  • 585961

    Såg i gårdagens  Tv  1 program granskning att en del utlänningar kom in i kiosker med stora EURO sedelbuntar i fickorna enligt kioskägaren , så mycket pengar hade hon aldrig haft , så det är inga fattiglappar som kommer hit och ändå begär socialbidrag och fritt allting, fy f-n , låt dräggen försörja sig själva och ge fan i att stjäla mina skattepengar

 • Leikin

  Är Sverige hela världens socialbyrå? Hur länge räcker svenskarnas surt förvärvade skattepengar till detta?

  • j_london

    Muslimträsket Sverige är världens största (dokumenterade) socialbyrå för araber och parasiterande muslimer.

 • http://www.integrationellt.n.nu/ Integrationellt

  8,4% arbetslöshet, långtidsarbetslösa ökar

  http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=83&grupp=10974&artikel=5266964

  Men svensk riksdag har bestämt det är ”brist på arbetskraft” inom ”vissa yrken”

  Fyfan vilket landsförräderi!

 • ledsenfarmor

  STÄNG ambassaderna.

 • 585961

  Skicka inte hit mer skit , STÄNG ambassaderna  dom pengarna behövs i detta destruktiva  land som det har blivit och alla SIDA pengar också plus utlandsbiståndet, vi behöver inga fler kamelskötare i landet,  har redan över 8 %  som inte får jobb i något yrke oräknat alla som går i skolor och utbildnings satsningar (och där behövs dessa pengar)

 • Oberst

  STOPPA IMPORTEN!